ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

גולדן שאוור

פישוטו
לפני 4 שעות • 17 באוג׳ 2026
פישוטו • 17 באוג׳ 2026
מפה לשם... גיליתי שמדובר באתגר טיקטוק מוכר 😂
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לפני 4 שעות • 17 באוג׳ 2026
פישוטו כתב/ה:
מפה לשם... גיליתי שמדובר באתגר טיקטוק מוכר 😂

אני משתכנעת יותר ויותר שזו מזימה סינית להפוך את המשתמשים המערביים למטומטמים ושהיא מצליחה. 🙄
LittolRainbow​(נשלטת)
לפני 3 שעות • 17 באוג׳ 2026
LittolRainbow​(נשלטת) • 17 באוג׳ 2026
אתה כותב על כפיית קינק על אנשים שלא ביקשו את זה, על זה שאחרים יצטרכו לנקות את השתן שלך, ואז עוד בוכה על קינק שיימינג??

גם לי אז בא לבוא להשתין על הספה בבית שלך ואם תעצור אותי אני אאשים אותך בקינק שיימינג ודיכוי חופש הביטוי המיני שלי!
Master Bruce​{©}
לפני שעתיים • 17 באוג׳ 2026
Master Bruce​{©} • 17 באוג׳ 2026
אתם יודעים מה הכי מפריע לי כאן? שהכותרת היא גולדן שאוור, למרות שזה בכלל לא הסיפור כאן. כאילו, מילולית לא מדובר כאן על גולדן שאוור בשום שלב.

גולדן שאוור=להשתין על בן/בת הזוג

כאן מדובר על השתנה על הרצפה.

עכשיו, מבחינה מוסרית לגבי השתנה על הרצפה, אחרים כאן כבר כתבו דברים חכמים שאני לא מרגיש צורך לחזור עליהם.

אבל אני רוצה לציין שגם לכתוב כותרת מטעה שכזו, זה גם ממש נוט קול.

מצד שני, לא יפתיע אותי אם יש קשר בין השניים.
-DNA-​(נשלטת)
לפני שעה • 17 באוג׳ 2026
-DNA-​(נשלטת) • 17 באוג׳ 2026
לפחות שואלים על גולדן שאואר, ולא על סקאט
Kitty frank
לפני 58 דקות • 17 באוג׳ 2026
Kitty frank • 17 באוג׳ 2026
תראי, להגיד לך שכמלצרית זה היה לי נחמד? לא. אבל בסוף זה היה נשכח או הופך לסיפור ''שמעו איזה קטע''

אם הייתי מאוד סומכת על הגבר שאיתי, הייתי מתנה את זה ב-3 דברים. 1+2 רק אם זה בארץ, השלישי הכי קריטי בעיני.
1. אני בוחרת את העיר. מקום רחוק שאין לי בו קרובי משפחה.
2. רשות לבטל משימה אם בחלל בית הקפה יש מישהו שאני חצי מכירה.
3. לעשות סצנה גדולה אחרי של לבכות, ולתת איזה תירוץ רפואי לצוות, לשלם וללכת. ככה הם לא בדיוק במשחק, מבחינתם יש איזו מסכנה עם בעיות בסוגרים, לא מטורללת שהשתינה להם במסעדה בכוונה.אם הם לא יודעים, וניקוי השתן יהיה אותו דבר זה שקר אפור מבחינתי. ואני מעדיפה שזריםיחשבו שאני מסכנה, מאשר מרשעת\מטורללת. גם עדיף בר, מרחב של שיכורים הוא סלחן יותר.

אולי מבחינתו זה ינטרל את העוקץ, אבל זה מה שעלה לי לראש. בכל אופן בהצלחה. אםשר לערב בעיני זרים בפטישים שלנו, אם יש לנו אומץ. פשוט צריך לדעת לשקר לגבי זה, ככה שהם לא באמת ידעו מה קורה, וזה פשע ללא נפגעים בעיני. כל אחת ומערכת המוסר שלה, מבינה את המחמירים יותר, פשוט לא מסכימה איתם.