| ed |
לפני 18 שעות •
18 באוג׳ 2026
לפני 18 שעות •
18 באוג׳ 2026
ed • 18 באוג׳ 2026
► המלכה קארינה כתב/ה: לא.
עלי לא מקובל. אין לי עניין שאנשים יסתכלו עלינו בצורה מביכה, מרחמת, מוזרה וחסרת הבנה ויזמינו לי משטרה... 😉😉 כשאת צודקת את לא טועה 😉😊 בפומבי במקום ציבורי אסור לעשות דברים כאלו ! בבית שלכם תעשו מה שבה לכם או בכל מקום פרטי אחר |
|
|
| פישוטו |
לפני 18 שעות •
18 באוג׳ 2026
לפני 18 שעות •
18 באוג׳ 2026
פישוטו • 18 באוג׳ 2026
► LUNA and DADDY כתב/ה: ► ברייה כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: ► ברייה כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: תראי, להגיד לך שכמלצרית זה היה לי נחמד? לא. אבל בסוף זה היה נשכח או הופך לסיפור ''שמעו איזה קטע''
אם הייתי מאוד סומכת על הגבר שאיתי, הייתי מתנה את זה ב-3 דברים. 1+2 רק אם זה בארץ, השלישי הכי קריטי בעיני. 3. לעשות סצנה גדולה אחרי של לבכות, ולתת איזה תירוץ רפואי לצוות, לשלם וללכת. ככה הם לא בדיוק במשחק, מבחינתם יש איזו מסכנה עם בעיות בסוגרים, לא מטורללת שהשתינה להם במסעדה בכוונה.אם הם לא יודעים, וניקוי השתן יהיה אותו דבר זה שקר אפור מבחינתי. ואני מעדיפה שזריםיחשבו שאני מסכנה, מאשר מרשעת\מטורללת. גם עדיף בר, מרחב של שיכורים הוא סלחן יותר. אולי מבחינתו זה ינטרל את העוקץ, אבל זה מה שעלה לי לראש. בכל אופן בהצלחה. אםשר לערב בעיני זרים בפטישים שלנו, אם יש לנו אומץ. פשוט צריך לדעת לשקר לגבי זה, ככה שהם לא באמת ידעו מה קורה, וזה פשע ללא נפגעים בעיני. כל אחת ומערכת המוסר שלה, מבינה את המחמירים יותר, פשוט לא מסכימה איתם. ואו, קיטי. זה מה שיקרה במצב כזה: אני במסעדה. מישהי קופצת מהכיסא, משתינה על הרצפה, נכנסת להסטריה וטוענת שמדובר בבעיה רפואית. א. אני עוזבת את הארוחה שלי ומזדרזת אליה. עושה הערכה ראשונית, מנסה להבין אם יש שינוי נוירולוגי/אירוע חריף/מצוקה אחרת, ואם אני לא יכולה לשלול משהו משמעותי, מזעיקה עזרה. ב. אחרי שאני מוסרת אותה לאחריותם של הפרמדיקים אני משלמת את החשבון והולכת הביתה. הערב שלי הרוס. ג. לוקחת את הארוע אתי הביתה. כי זה לא מצב רגיל. הייתה שם אישה שאיבדה שליטה על הסוגרים, בכתה בהיסטריה, ייתכן שקרה לה משהו רפואי. אולי אפילו תוהה אם לא היה עדיף לנסוע אחרי האמבולנס כדי להתלוות אליה (למרות בן-זוג נוכח). כנראה מתקשרת לבתי חולים בסביבה או למד״א כדי לברר אם היא אכן נלקחה למיון. ד. כנראה לא חוזרת יותר למסעדה הזאת כדי לא לשחזר את החוויה. ה. חושבת על המלצר שנאלץ לעצור את העבודה שלו, להביא חומר ניקוי, כפפות ומגב, לנקות נוזל גוף של אדם אחר, אולי לחטא את האזור ולהתמודד עם לקוחות אחרים. (וכל זה משום ששני אנשים החליטו שהעבודה שלו תהיה חלק מהמחיר של החוויה שלהם). אין לי ספק שהריח של שתן ילווה אותו במשך מספר ימים. בהתחלה באף, אח״כ בזכרון. כבר עדיף שהייתי יודעת שמדובר באנשים שנהנים להשתין על הרצפה במסעדות. נו, בכי קטן, להגיד שזה משהו כרוני שחזר, להתנצל וללכת. גם לא חייב ממש מהומה, עושים את זה מול האחמש, מתנצלים, עושים טקס בו מציעים לנקות והמקום מועיל בטובו לעשות את זה כי נראה שמביך. ולא סתם הצעתי בר, תאמיני לי דניקיתי בבארים דברים חמורים יותר משתן. בכל אופן נראה שהם מצאו פתרון ואני שמחה בשבילם. קיטי, את קצת מזיזה את הזרקור. כי זה לא רק הבכי. זאת קודם כול ההשתנה. בעולם שבו אני מתקיימת, אנשים לא נוהגים להשתין על רצפת מסעדה. לכן כשזה קורה, זה מעורר תגובה שונה מאוד מצחוק רועם בשולחן ליד או ממלצר שהפיל מגש. ואם מדובר רק בבכי קטן, אז מה לגבי האנשים שליד השולחן שלהם היא השתינה ושאיבדו בעקבות זה את החשק להמשיך את הערב? הם הופכים לנזק זניח כל עוד אינם יודעים שמדובר במשחק מיני? הרי אפילו בשרשור הזה המגיבים הסבירו במפורש שאירוע כזה ישפיע לרעה על המשך הבילוי שלהם. ומדובר בחבורת סוטים שלא בדיוק נבהלת מפיפי תועה. בעיניי השאלה היא לא ״האם הם יודעים שזה קינק״. אם אני יודעת מראש שמעשה שלי יפריע לאדם אחר וישנה לרעה את החוויה שלו, אני צריכה סיבה טובה יותר מ״התחשק לי״ כדי להחליט שהחוויה שלי חשובה משלו. ואם אני לא יודעת, אפשר תמיד לשאול: ״שלום אדוני, אני עומדת להשתין על הרצפה ליד השולחן שסביבו אתה וחבריך חוגגים יום הולדת. זה יפריע לך?״ וזה גם ההבדל מבחינתי בין תאונה או מצוקה אמיתית לבין המקרה הזה. מבחוץ התוצאה יכולה להיות זהה: שלולית, מבוכה, ניקיון ואנשים שהערב שלהם נפגע. אבל במקרה הראשון זו התרחשות מצערת שהחיים כפו על כולנו, ובמקרה השני זו תוצאה צפויה של החלטה של אדם אחד שההנאה שלו מצדיקה להטיל אותה על אנשים אחרים. וחוסר ידיעה שלי באיזה מבין השניים מדובר לא פוטר את הגורם מאשמה אחרי שבכוונה תחילה הרס לי את הערב. גם את מציירת לך תמונה אחרת. שוב. אף אחד לא רואה ולא גורם לנזק. כמו שכמה תיארו כאן - פומביות שהיא מוסתרת. פתחת את השרשור בלהשתין על הרצפה בתוך הבית קפה. עברת ל-על הדק עץ אן בעציץ. עכשיו זה במקום שאף אחת לא רואה. בואו נסגר על גרסה אחידה בבקשה שנדע על מה לשפוט אתכם בצורה מדויקת. |
|
|
| shirazbar(שולטת) |
לפני 18 שעות •
18 באוג׳ 2026
לפני 18 שעות •
18 באוג׳ 2026
shirazbar(שולטת) • 18 באוג׳ 2026
כל פעם שקופצץ התראה אני נזכרת למה כיף פה.
מספיק רק כותרת מחרמנת 🙂 |
|
|
| קרשנדו(נשלטת) |
לפני 17 שעות •
18 באוג׳ 2026
לפני 17 שעות •
18 באוג׳ 2026
קרשנדו(נשלטת) • 18 באוג׳ 2026
וואו
|
|
|
| הברון בכפכפים(קינקי){זהרורים} |
לפני 17 שעות •
18 באוג׳ 2026
לפני 17 שעות •
18 באוג׳ 2026
הברון בכפכפים(קינקי){זהרורים} • 18 באוג׳ 2026
[/quote]בפומבי במקום ציבורי אסור לעשות דברים כאלו !
בבית שלכם תעשו מה שבה לכם או בכל מקום פרטי אחר[/quote] בול מה ששמרנים אומרים על מצעד הגאווה. יום יבוא ואנשים ישתינו פה בפומבי על הרצפה בבתי קפה ויעשו את זה לאור היום ובגאווה* נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי אוג' 18, 2026 8:43 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
| xBLACKIEx(מתחלפת) |
לפני 17 שעות •
18 באוג׳ 2026
לפני 17 שעות •
18 באוג׳ 2026
xBLACKIEx(מתחלפת) • 18 באוג׳ 2026
" פתחת את השרשור בלהשתין על הרצפה בתוך הבית קפה.
עברת ל-על הדק עץ אן בעציץ. עכשיו זה במקום שאף אחת לא רואה . בואו נסגר על גרסה אחידה בבקשה שנדע על מה לשפוט אתכם בצורה מדויקת. " זה בדיוק מה שאני חשבתי לעצמי אני איתך !!! 😆♥️🖤 |
|
|
| ברייה{לא!!!מחפשת} |
לפני 15 שעות •
18 באוג׳ 2026
לפני 15 שעות •
18 באוג׳ 2026
ברייה{לא!!!מחפשת} • 18 באוג׳ 2026
► LUNA and DADDY כתב/ה: ► ברייה כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: ► ברייה כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: תראי, להגיד לך שכמלצרית זה היה לי נחמד? לא. אבל בסוף זה היה נשכח או הופך לסיפור ''שמעו איזה קטע''
אם הייתי מאוד סומכת על הגבר שאיתי, הייתי מתנה את זה ב-3 דברים. 1+2 רק אם זה בארץ, השלישי הכי קריטי בעיני. 3. לעשות סצנה גדולה אחרי של לבכות, ולתת איזה תירוץ רפואי לצוות, לשלם וללכת. ככה הם לא בדיוק במשחק, מבחינתם יש איזו מסכנה עם בעיות בסוגרים, לא מטורללת שהשתינה להם במסעדה בכוונה.אם הם לא יודעים, וניקוי השתן יהיה אותו דבר זה שקר אפור מבחינתי. ואני מעדיפה שזריםיחשבו שאני מסכנה, מאשר מרשעת\מטורללת. גם עדיף בר, מרחב של שיכורים הוא סלחן יותר. אולי מבחינתו זה ינטרל את העוקץ, אבל זה מה שעלה לי לראש. בכל אופן בהצלחה. אםשר לערב בעיני זרים בפטישים שלנו, אם יש לנו אומץ. פשוט צריך לדעת לשקר לגבי זה, ככה שהם לא באמת ידעו מה קורה, וזה פשע ללא נפגעים בעיני. כל אחת ומערכת המוסר שלה, מבינה את המחמירים יותר, פשוט לא מסכימה איתם. ואו, קיטי. זה מה שיקרה במצב כזה: אני במסעדה. מישהי קופצת מהכיסא, משתינה על הרצפה, נכנסת להסטריה וטוענת שמדובר בבעיה רפואית. א. אני עוזבת את הארוחה שלי ומזדרזת אליה. עושה הערכה ראשונית, מנסה להבין אם יש שינוי נוירולוגי/אירוע חריף/מצוקה אחרת, ואם אני לא יכולה לשלול משהו משמעותי, מזעיקה עזרה. ב. אחרי שאני מוסרת אותה לאחריותם של הפרמדיקים אני משלמת את החשבון והולכת הביתה. הערב שלי הרוס. ג. לוקחת את הארוע אתי הביתה. כי זה לא מצב רגיל. הייתה שם אישה שאיבדה שליטה על הסוגרים, בכתה בהיסטריה, ייתכן שקרה לה משהו רפואי. אולי אפילו תוהה אם לא היה עדיף לנסוע אחרי האמבולנס כדי להתלוות אליה (למרות בן-זוג נוכח). כנראה מתקשרת לבתי חולים בסביבה או למד״א כדי לברר אם היא אכן נלקחה למיון. ד. כנראה לא חוזרת יותר למסעדה הזאת כדי לא לשחזר את החוויה. ה. חושבת על המלצר שנאלץ לעצור את העבודה שלו, להביא חומר ניקוי, כפפות ומגב, לנקות נוזל גוף של אדם אחר, אולי לחטא את האזור ולהתמודד עם לקוחות אחרים. (וכל זה משום ששני אנשים החליטו שהעבודה שלו תהיה חלק מהמחיר של החוויה שלהם). אין לי ספק שהריח של שתן ילווה אותו במשך מספר ימים. בהתחלה באף, אח״כ בזכרון. כבר עדיף שהייתי יודעת שמדובר באנשים שנהנים להשתין על הרצפה במסעדות. נו, בכי קטן, להגיד שזה משהו כרוני שחזר, להתנצל וללכת. גם לא חייב ממש מהומה, עושים את זה מול האחמש, מתנצלים, עושים טקס בו מציעים לנקות והמקום מועיל בטובו לעשות את זה כי נראה שמביך. ולא סתם הצעתי בר, תאמיני לי דניקיתי בבארים דברים חמורים יותר משתן. בכל אופן נראה שהם מצאו פתרון ואני שמחה בשבילם. קיטי, את קצת מזיזה את הזרקור. כי זה לא רק הבכי. זאת קודם כול ההשתנה. בעולם שבו אני מתקיימת, אנשים לא נוהגים להשתין על רצפת מסעדה. לכן כשזה קורה, זה מעורר תגובה שונה מאוד מצחוק רועם בשולחן ליד או ממלצר שהפיל מגש. ואם מדובר רק בבכי קטן, אז מה לגבי האנשים שליד השולחן שלהם היא השתינה ושאיבדו בעקבות זה את החשק להמשיך את הערב? הם הופכים לנזק זניח כל עוד אינם יודעים שמדובר במשחק מיני? הרי אפילו בשרשור הזה המגיבים הסבירו במפורש שאירוע כזה ישפיע לרעה על המשך הבילוי שלהם. ומדובר בחבורת סוטים שלא בדיוק נבהלת מפיפי תועה. בעיניי השאלה היא לא ״האם הם יודעים שזה קינק״. אם אני יודעת מראש שמעשה שלי יפריע לאדם אחר וישנה לרעה את החוויה שלו, אני צריכה סיבה טובה יותר מ״התחשק לי״ כדי להחליט שהחוויה שלי חשובה משלו. ואם אני לא יודעת, אפשר תמיד לשאול: ״שלום אדוני, אני עומדת להשתין על הרצפה ליד השולחן שסביבו אתה וחבריך חוגגים יום הולדת. זה יפריע לך?״ וזה גם ההבדל מבחינתי בין תאונה או מצוקה אמיתית לבין המקרה הזה. מבחוץ התוצאה יכולה להיות זהה: שלולית, מבוכה, ניקיון ואנשים שהערב שלהם נפגע. אבל במקרה הראשון זו התרחשות מצערת שהחיים כפו על כולנו, ובמקרה השני זו תוצאה צפויה של החלטה של אדם אחד שההנאה שלו מצדיקה להטיל אותה על אנשים אחרים. וחוסר ידיעה שלי באיזה מבין השניים מדובר לא פוטר את הגורם מאשמה אחרי שבכוונה תחילה הרס לי את הערב. גם את מציירת לך תמונה אחרת. שוב. אף אחד לא רואה ולא גורם לנזק. כמו שכמה תיארו כאן - פומביות שהיא מוסתרת. אני עניתי לקיטי ולתאוריה שלה ולא לך, כי את הסיפור שלך לא הבנתי בגלל שהוא כל הזמן משתנה, ולדעתי בעוד שתי תגובות יגיע ל״נכנסתי למסעדה לעשות פיפי בשירותים ושכחתי להוריד את המים״. |
|
|
| evillovable |
לפני 6 שעות •
19 באוג׳ 2026
לפני 6 שעות •
19 באוג׳ 2026
evillovable • 19 באוג׳ 2026
את: "שואלת" לדעת אנשים מה דעתם ואם זה בסדר
גם את: לא מוכנה לקבל אף תגובה ומגיבה שהם מגזימים ולא הבינו. מעניין למה אני חושדת שההודעה הזו נכתבה ע"י הגבר שביקש את זה ולא האישה?? ולשאלתך: לא, זו לא נשמעת בקשה לגיטימית או תקינה ולא, זה לא נראה לי תקין או בסדר |
|
|
| Jools(שולט) |
לפני שעתיים •
19 באוג׳ 2026
לפני שעתיים •
19 באוג׳ 2026
Jools(שולט) • 19 באוג׳ 2026
מעשה מגונה בפומבי יכול לגרור מאסר לפי חומרת המעשה.
הוא יממן עורך דין? יישב במקומך? ישלם את הקנס? |
|
|
| bondman(נשלט){FLR} |
לפני 45 דקות •
19 באוג׳ 2026
לפני 45 דקות •
19 באוג׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 19 באוג׳ 2026
ובכלל.
למה האשכול נקרא גולדן שאוור. אין כל קשר בין המתואר כאן לגולדן שאוור. |
|