| aviel lavi |
לפני 8 שעות •
24 באוג׳ 2026
סאונדינג
לפני 8 שעות •
24 באוג׳ 2026
aviel lavi • 24 באוג׳ 2026
אני עושה המון זמן סאונדינג מידי פעם לכיף משתמש בדרכ במוט נירוסטה מיועד לזה אורך 15 עובי 6 מ״מ היום ניסיתי אחד חדש סיליקון 25+ ס״מ ורוטט ואני חייב להגיד שכשכולו נכנס הרגשתי עונג מפגר.
הוצאתי לאט ואז גמרתי לי לאחר מכן ניהיה לי צריבה קלה בפין בלי לעשות פיפי או משהו סתם ככה מריבה וזה הולך ויורד חשוב לציין הכל היה מחוטא ונשטף במים רותחים וחומר סיכה חדש . אני בסדר נכון? אני בדרכ עושה פיפי שעה שעה וחצי אחרי כדי שלא ישרוף לי בכלל. יצא לעוד חברה שהרגישו את ההרגשה המטורפת הזאת של הגמירה המתמשכת הוא בתוכם? ולגבי השורף קצת אחרי גם ? |
|
|
| My body for you(מתחלף) |
לפני 7 שעות •
24 באוג׳ 2026
לפני 7 שעות •
24 באוג׳ 2026
My body for you(מתחלף) • 24 באוג׳ 2026
מניסיון אישי
פעמים ראשונות שורף כמה שעות עד יום בהמשך שורף כמה שעות ועובר מהר ואז יש את השלב של סיפוק שבת הזוג פתחה אותך היטב ושורף לך בזין וכואב לך בתחת כמה שעות ואתה נהנה מהתחושה של כאב והסלטיות |
|
|
| ברייה{לא!!!מחפשת} |
לפני 6 שעות •
24 באוג׳ 2026
לפני 6 שעות •
24 באוג׳ 2026
ברייה{לא!!!מחפשת} • 24 באוג׳ 2026
לא, אתה לא בסדר.
אתה לא בסדר כי אתה שואל את השאלה הזאת בפורום שבו לאף אחד אין יכולת לבדוק מה קרה באמת. ואי אפשר לקבוע שאתה בסדר כשאתה מתאר צריבה בשופכה אחרי החדרת גוף זר. האם קרה אסון? כנראה לא. האם זה מסוכן? כן. אבל אנחנו עושים גם דברים מסוכנים ולא תמיד מתים מהם. כך שתהנה, אבל שים לב למה שאתה מרגיש. אם הכאב מחמיר, מופיע דימום, יש קושי או חוסר יכולת להשתין, החום עולה או מופיע סימפטום חדש אחר, גש לא לפורום אלא לרופא. ואגב, ״היה מחוטא״ לא הופך את הפעולה לבטוחה. מים רותחים אינם שקולים לסטריליזציה רפואית מבוקרת.🌹 |
|
|
| הנסיך המדליק xxx |
לפני 3 שעות •
24 באוג׳ 2026
לפני 3 שעות •
24 באוג׳ 2026
הנסיך המדליק xxx • 24 באוג׳ 2026
זה כל כך מפחיד איך אתה מצליח לעשות את זה..
|
|
|
| טלי35(שולטת) |
לפני שעתיים •
24 באוג׳ 2026
לפני שעתיים •
24 באוג׳ 2026
טלי35(שולטת) • 24 באוג׳ 2026
סאונדיננננננגגגגגג 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
|
|
|
| המאלף השולט בעבד(שולט) |
לפני 15 דקות •
24 באוג׳ 2026
לפני 15 דקות •
24 באוג׳ 2026
המאלף השולט בעבד(שולט) • 24 באוג׳ 2026
אני רופא במקצועי. שטיפה במים רותחים זה לא חיטוי מקובל. גם חומר סיכה חדש ככל הנראה לא היה סטרילי. צריבה לאחר החדרת גוף זר לשופכה יכולה להיות כתוצאה מגירוי מקומי ויכולה להיות גם סימן של דלקת בדרכי השתן. אם הצריבה ממשיכה כדאי לפנות לרופא לבדיקה מסודרת. להבא, כדאי לעשות את הפעולה הזאת באופן סטרילי.
|
|
|