לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אקטים של שליטה ודומיננטיות ונילית

פרלין​(נשלטת)​{ש}
אתמול • 29 באוג׳ 2026
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 29 באוג׳ 2026
Skyggen כתב/ה:
וואו וואו, לרגע לא דמיינתי שהשרשור הזה יילך למקום שאליו הלך. מצטער שטרגרתי פה.
אני רק חייב לומר שנבנו פה תילי תילים של השערות, פרשנויות והנחות בלתי מבוססות על בסיס 6-7 שורות.

תנוח דעתכם, הסיטואציה הייתה משועשעת למדי, ורחוקה שנות אור מכל תיאורי הבריונות שרצו פה. אולי אני הוספתי קצת צבע בשביל הדרמה. נ' וא' היו חברות טובות לפני הסיפור הזה וגם אחריו, וזה היה המקרה היחיד שאני לפחות ראיתי ביניהן משהו שהתקרב לסוג של שליטה/דומיננטיות.

תודה על העדכון! דעתי אכן נחה וזה היה סיפור מאוד מחרמן. לדעתי אפשר לכתוב לו המשכים רבים ורטובים! למה לסיים בקנקן? או למה לא להסתכל מה יש בו? האם קנקן הוא רק קנקן?
מוכן להכול בכייף​(קינקי)
אתמול • 29 באוג׳ 2026

פנטזיה מטריפה ומחרמנת ללא ספק

ארטמיה כתב/ה:
לא נתקלתי בדבר כזה ביום-יום אבל בהחלט פנטזיה שלי.
השולט האהוב עלי בעמדה בכירה בעבודה. מאוד אוהבת לדמיין את עצמי כחלק מהעובדים, מקבלת ממנו הוראות מעבר לתפקיד המוגדר, מקבלת עונש על אי ביצוע וכיוב ♡
bondman​(נשלט)​{FLR}
אתמול • 29 באוג׳ 2026
bondman​(נשלט)​{FLR} • 29 באוג׳ 2026
כשאני נכנס לישיבה עם אנשים קשים,
אני מדמיין אותם שם נעולים.

חוץ מהבוסית שלי שממנה אני מוכן להכל.
🙃
שועל קרבות ותיק​(נשלט)​{המ.הצ}
לפני 11 שעות • 30 באוג׳ 2026
אוקיי, אז אז אני אזרום עם סיפור שנאמן לפתיחת השירשור.

ידידה א' סגרה איתי שאנחנו נעשה משמרת ביחד על הבר. וממש לפני הערב בו אנחנו אמורים לעבוד ביחד, ידידה ב' שינתה לי את השעות כך שאני אהיה איתך במשמרת בגלל אילוצים שלה. (בלי לשאול אותי)

ידידה א' זעמה ורשמה לידידה ב' שהיא כבר קבעה איתי ושתחלץ לאחור.

מהון להון הגיע הערב המדובר ואנחנו על הבר. בשלב מסויים ידידה ב' מגיעה לבר ומתחילה להתנהג בעוקצנות כלפיינו. מה הקטע שלכם? אתם זוג? למה כל כך חשוב לכם להיות ביחד וכאלו יציאות.

ידידה א' בלי להתבלבל בטון סמכותי אמרה לה שאנחנו לא זוג. שלה יש מישהו ולי יש מישהי ושלא תתערב כי זה לא עניינה. ידידה ב' ניסתה להקליל אבל ידידה א' לא נתנה לה צ'אנס בכלל והתעלמה ממנה בהפגנתיות.

אני עמדתי שם בצד בשוק. מובך.. בלי מילים. וחושב לעצמי איך נקלעתי לסיטואציה המחרמנת הזו.
Sirene​(נשלטת)
לפני 7 שעות • 30 באוג׳ 2026
Sirene​(נשלטת) • 30 באוג׳ 2026
אני מתה על השליטה העדינה שב"לסדר" חוויה - גם כשעושים את זה בעבורי, וגם כשאני עושה את זה בעבור אדם אחר. למשל, לכסות את העיניים שלו עד שמגיעים לנקודה ספציפית. לבקש שקודם ייקח שלוק מהשתיה לפני שיטעם את X. אני מתה על המונולוגים שבן הזוג שלי נותן לי לפעמים כשאנחנו צופים במשהו שאמור להיות ידע כללי בתרבות פופ שאני בורה כלפיו, או כשהוא משמיע לי נעימה כלשהי לפני פרק מסויים של סדרה ומבקש ממני להשים לב. אני מתה על זה שחשוב לאחרים שאני אחווה את החוויה כמו שהם חוו אותה, באותה עוצמה, עם אותם פרטים ספציפיים, ושהם רוצים לשלוט על הנקודת המבט שלי כדיי להרגיש אותי חווה אותה.
ve-ra
לפני 7 שעות • 30 באוג׳ 2026
ve-ra • 30 באוג׳ 2026
כשאת מנהלת מערכת יחסים שאין בה שום הגדרת שליטה את מבינה שכל אקט מקבל פרשנות מנקודת המבט שלך. העולם מתנהל באופן טבעי ביחסים בין דומיננטיות לכניעות. בכל סיטואציה כמעט. זו דינמיקה חברתית בריאה. אם הוא מזמין את היין או מחליט מה אוכלים הערב, זו לא שליטה. גם אם הוא ביקש שתלבשי משהו מסוים שהוא אוהב או שתקראי איזה ספר שעשה לו טוב, זו לא שליטה. זה פשוט דינמיקה חברתית שבאה מהבטן. ממה שבא כרגע. זה כל כך בריא ונכון. למה לקרא לזה בשמות בעצם? או לחפש בזה רמזים לנטיה כלשהי
dark enlightment​(שולט)
לפני 30 דקות • 31 באוג׳ 2026
dark enlightment​(שולט) • 31 באוג׳ 2026
הפטיש הכי גדול באתר הוא הטפת מוסר
במקרה הזה אני גם לא רואה על מה

לא היה מספיק מידע בסיפור על הדמויות וגם לא התפתח מספיק
מה הייתה הפעולה? מזיגת מים לכולם ממש טראומה לכל החיים.
איך היא תישן בלילות בידיעה שמזגה מים בעקבות הכרזה.

כאילו בחיים לא עשינו פעולה כלשהיא קטנה קבוצתית שלא היה בא לנו. גם בפומבי
זה לא עיצב את חיינו

אולי אי נעימות או לא סבבה בקטנה.
אבל לא יכולתי לקבוע שזו בריונות מחרידה רק מהמעט פרטים שיש בסיפור