| מפית(קינקי) |
אתמול •
18 בספט׳ 2026
Re: בהתחלה תהיה התלהבות
אתמול •
18 בספט׳ 2026
מפית(קינקי) • 18 בספט׳ 2026
► Domina Gali כתב/ה: ► מפית כתב/ה: ► Domina Gali כתב/ה: אני חושבת שיש הבדל מהותי בין פייסבוק ל REDDIT - האנונימיות. זה לא קשור בהכרח רק לישראל וישראלים.
בפייסבוק אנחנו "חברים" עם המחנכת של המתבגר, החברה מהתיכון, שלא נדבר על הילדים והמשפחה. אוכל לפתוח קבוצה כזאת בפטלייף - FLR ISRAEL - אבל כמו ש Masoul כתב, לא נראה לי שתהיה כזאת היענות בגלל המספרים. אח"כ היא תשכח. לפעמים זה כמו במערכת היחסים עצמה. קשה לשמר מתח אני אשכח? יש מצב... אבל אפשר לנסות, אולי אפתיע את עצמי אם תהיה קבוצה כזאת בפט בעברית אני אצטרף, בטח יגיעו המון |
|
|
| Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
אתמול •
18 בספט׳ 2026
אתמול •
18 בספט׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 18 בספט׳ 2026
מסקרן אותי: למה בעצם צריך את פטלייף בעברית? מה חסר בכלוב כדי להתניע את זה?
|
|
|
| bondman(נשלט){FLR} |
לפני 23 שעות •
18 בספט׳ 2026
לפני 23 שעות •
18 בספט׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 18 בספט׳ 2026
[quote="Black Lotus"]מסקרן אותי: למה בעצם צריך את פטלייף בעברית? מה חסר בכלוב כדי להתניע
בכלוב לא נראה לי שקבוצות יכולות להתרומם. לדעתי בסוף זאת צריכה להיות קבוצה פרטית מה שנקרא. שרק החברים בקבוצה רואים את התוכן. ושיש מנהל. |
|
|
| masoul |
לפני 23 שעות •
18 בספט׳ 2026
לפני 23 שעות •
18 בספט׳ 2026
masoul • 18 בספט׳ 2026
[quote="bondman"]
► Black Lotus כתב/ה: בכלוב לא נראה לי שקבוצות יכולות להתרומם. לדעתי בסוף זאת צריכה להיות קבוצה פרטית מה שנקרא. שרק החברים בקבוצה רואים את התוכן. ושיש מנהל. קבוצות יכלו להיות נהדרות בכלוב. הקונספציה הזו מפט לייף מוצאת חן בעיני ואני רואה בה ערך. אבל. וזה כמובן אבל גדול. גם פה, המספרים לרעתנו. על מנת שקבוצה תצליח היא צריכה כמות מסויימת של כותבים פעילים, היא צריכה אקשן ותנועה וכתיבה ואנשים אנשים אנשים. וכשאתה מפרק את האוכלוסיה הבדסמית הישראלית לקבוצות, נגיד קבוצת קוקולד, שזה חתיכת נושא רציני וכבד וראוי בבדסמ, אתה מקבל מספרים כל כך נמוכים, שלא מחזיקים קבוצה, גם אם יש כמה אנשים עם רצון והשקעה בקבוצה. אני נזכר שהיה פעם פורום שנקרא 40 פלוס בכלוב, או משהו דומה. ולמרות שיש כל כך הרבה מאיתנו, ולמרות שיש כל כך הרבה נושאים מתאימים לפורום הזה, הקבוצה הזו מעולם לא התרוממה. אני לא חושב שזה קשור לניהול, או להיותה של הקבוצה סגורה כך שרק החברים בה רואים אותה, אולי אני טועה בזה, אבל נדמה לי שזו לא הסוגיה. ניהול אגב זה עוד נושא, ניהול זה טוב, רק שלרוב הוא גולש לעודף ניהול, וזה כמובן הרבה פחות טוב, הדוגמא של הכלוב היא דוגמא נפלאה לניהול במינונים נכונים, ככה שאנחנו ( אני לפחות, לכל הרגישים, אני, לא אנחנו ) לא ממש מרגישים מנוהלים מצד אחד, ויש ניהול מצד שני. לרוב, זה לא עובד כל כך טוב. אני רק מצר על לכתה של LENA. |
|
|
| כאוטיות בקופסה(נשלטת) |
לפני 22 שעות •
18 בספט׳ 2026
לפני 22 שעות •
18 בספט׳ 2026
כאוטיות בקופסה(נשלטת) • 18 בספט׳ 2026
דיון מעניין.
אשמח להתמקד במה כן ולא במה לא... .בכל אופן אני אשמח לצרף את בעלי לקבוצה שתתגבש.. ומסכימה עם נושא הפומביות ומאמינה שצריך להיות טווח להעדפה אישית בונדי אתה מוזמן להרים את הכפפה.. מקסימום זה לא יתרומם.. |
|
|