| mystic- miss tick |
לפני 6 ימים •
30 בספט׳ 2026
לפני 6 ימים •
30 בספט׳ 2026
mystic- miss tick • 30 בספט׳ 2026
תודה תודה ושוב תודה שכתבת את כל מה שאני חווה עד כדי שלא מתחשק לי להתחיל שיחות יותר. במיוחד מפריע לי החיים בסרט שמגיעים עם תפריט קינקים ומשתפים אותי ״כי זה מה שעושים באתר הזה״
אני קודם כל בת אדם. למה זה משהו שצריך להזכיר שוב ושוב? בהצלחה לכל האנשים כאן |
|
|
| evillovable |
לפני 6 ימים •
30 בספט׳ 2026
לפני 6 ימים •
30 בספט׳ 2026
evillovable • 30 בספט׳ 2026
מדוייק כל כך...
|
|
|
| Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 1 באוק׳ 2026
► אופניים כתב/ה: תהייה - מה המידה הלגיטימית, לדעתכן ולדעתכם, של כתיבה על קינקים ספציפיים בפרופיל ובבלוג? כי מחד, לא רוצה לצאת קינק דיספנסר. מאידך - אז מה, לא לכתוב מה מושך אותך בכלל בכלל בכלל? או לכתוב משהו כללי?
אני כן גם בא בגישה שחיבור והיכרות יותר רלוונטיים מאשר קינק ספציפי זה או אחר. ועדיין, לא יודע, כל פעם שאני עורך את הפרופיל שלי פה אני מתקשה להבין מה המידה הנכונה. כשמישהו מעלה סדרת פוסטים בנוסח: "איך הייתי רוצה שמישהי תחדור אליי." "מתגעגע לתחושה להחדר". "העוצמה הזו כשהיא בועלת אותך"... התחושה היא שהוא לא בחיפוש אחר שולטת, אחרי התאמה או אחרי זוגיות. הוא במכרז אחרי כל מי שתהיה מוכנה לחדור אליו, וזה בדיוק מה שצועק מבין השורות "קינק דיספנסר". מנגד, אם מישהו שנותן לך הצצה על העולם שלו, ומתאר איך הוא רואה את המקום, החוויה והייעוד שלו כנשלט, אז ברור שיש שם מקום לתיאורים של ההעדפות שלו. בסופו של דבר, הכל עניין של מידה והקשר. |
|
|
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
► Lady cbt כתב/ה: כמה שאת מדויקת לוטוס.
בדיוק אתמול כתבתי על זה פוסט אבל מה שעשית כאן חד, מפורט ומקיף ברמות שאין סיבה שאעלה את זה מהטיוטות שלי. הקטע היפה הוא שרציתי לשלוח את זה לאחד החדשים הצעירים הסקרנים המציפים שהגיעו אליי בגל הנוכחי, אבל הוא נעלם. פרופיל לא קיים. אז זה יכול להיות עוד סעיף אצלך. היעלמות וחזרה אחרי X זמן ופניה אלייך שוב כאילו את זוכרת אותו והוא נעלם כי היה לו משהו אישי או נבהל שהפנטזיה עומדת להפוך למציאות והוא עשוי לפגוש שולטת *אמיתית* במציאות ולא יכול להכיל את עצמו ככה. אבל הוא מתנצל מעומק הלב ומבטיח לפצות והפעם הוא בוגר יותר, מיושב בדעתו וסגור על נשלטותו ולא יבריז או יעלם לך שוב ואז מה אם הוא חורג מכל הגבולות שלך, הוא רק רוצה לשרת אותך אז פליז פליז תני לו הזדמנות הוא מבטיח שלא תתאכזבי!!!!!!! למעשים יש השלכות ואני לא מאמינה בהזדמנות שניה. או כפי שנסח יפה מורנו ורבנו מאיר אריאל: העגלה נוסעת אין עצור, ומי בכלל זוכר אותך עכשיו? |
|
|
| עומק של שליטה{שולטת} |
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
עומק של שליטה{שולטת} • 1 באוק׳ 2026
לקרא ולהפנים! לא לצורך משחק!
ולמה צריך לזייף? לא כל הנשלטים מבינים ויודעים איך להגיע לליבה של שולטת כזו או אחרת, אז בעיניי מה שכתבה לוטוס , אלו אבני דרך! נקודה! לא הכל צריך להיות רמאות או אי יושרה) |
|
|
| סווריןן |
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
סווריןן • 1 באוק׳ 2026
הכל נכון.
מצד שני, קצת יוצא מהאף הסוגה הזו שהתפתחה כאן, לפיה שולטות הן קואצ'ריות חיים עבור נשלטים אהבלים. רדו מהסוס הזה. יש מצב ש'הנשלט' הגנרי שהרגע נפנפנת הרבה יותר מרשים, מורכב, ועמוק ממך. מפריע לך שהתחילו איתך באופן מחפצן? קחי מספר. תתבגרי. רצונך בקשר אישי כבסיס לסקס לא יותר נעלה מרצונו בסקס טוב כבסיס לקשר אישי. כן, יש כנראה שוני בין גברים לנשים, אבל לכבד את ההבדל הזה הוא מסלול דו כיווני. |
|
|
| ברייה{לא!!!מחפשת} |
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
ברייה{לא!!!מחפשת} • 1 באוק׳ 2026
► סווריןן כתב/ה: הכל נכון.
מצד שני, קצת יוצא מהאף הסוגה הזו שהתפתחה כאן, לפיה שולטות הן קואצ'ריות חיים עבור נשלטים אהבלים. רדו מהסוס הזה. יש מצב ש'הנשלט' הגנרי שהרגע נפנפנת הרבה יותר מרשים, מורכב, ועמוק ממך. מפריע לך שהתחילו איתך באופן מחפצן? קחי מספר. תתבגרי. רצונך בקשר אישי כבסיס לסקס לא יותר נעלה מרצונו בסקס טוב כבסיס לקשר אישי. כן, יש כנראה שוני בין גברים לנשים, אבל לכבד את ההבדל הזה הוא מסלול דו כיווני. ראיתי פה רק תגובה אחת שדיברה על קשר אישי כבסיס לסקס, והיא בכלל הגיעה מנשלט. כל שאר התגובות שהתקרבו לשם דיברו על משהו הרבה יותר בסיסי: להכיר אדם. אפשר לרצות סקס בלי לרצות קשר אישי. אפשר אפילו לרצות מפגש חד-פעמי, ועדיין לרצות לדעת על האדם שאני עתידה לקיים איתו מפגש אינטימי קצת מעבר לזה שקוראים לו יוסי ושהוא נשלט. בדיוק כפי שאפשר להיות נשלט שרוצה סקס טוב בלי שהאישה שמולו תצטמצם בעיניו לפונקציה שנקראת ״שולטת״. אף אחת לא טענה שרצונה בקשר נעלה מרצונו של גבר בסקס. נטען שהן בנות אדם (רעות או טובות) גם כשהן רוצות סקס. בערך בגיל חצי שנה אנחנו מתחילים לצאת מהחלוקה של העולם לשד הטוב ולשד הרע וללמוד שיש מולנו אדם שלם. הציפייה מהנשלט שפונה שיהיה בשלב התפתחותי שתואם את גילו הביולוגי זאת לא בקשה מוגזמת. |
|
|
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
► סווריןן כתב/ה: הכל נכון.
מצד שני, קצת יוצא מהאף הסוגה הזו שהתפתחה כאן, לפיה שולטות הן קואצ'ריות חיים עבור נשלטים אהבלים. רדו מהסוס הזה. יש מצב ש'הנשלט' הגנרי שהרגע נפנפנת הרבה יותר מרשים, מורכב, ועמוק ממך. ולנו מאד נמאס מפניות של דושבגים. אבל זה מה יש ועם זה ננצח. כמישהי שעונה לרוב ההודעות שלה, אני יכולה להבטיח לך שאלו שנפנפנתי על בסיס הרשימה הזו רחוקים מאד מלהיות עמוקים ומורכבים. המרשימים יודעים איך לפנות באלגנטיות ובקלאס ואיך לדבר עם אישה בלי להפוך אותה לאובייקט מפנטזיות הפורנו שלהם. ► סווריןן כתב/ה: קחי מספר. תתבגרי. רצונך בקשר אישי כבסיס לסקס לא יותר נעלה מרצונו בסקס טוב כבסיס לקשר אישי. כן, יש כנראה שוני בין גברים לנשים, אבל לכבד את ההבדל הזה הוא מסלול דו כיווני. הסברתי בהודעות הקודמות את ההבדל בין מישהו שמונע מהרצון לממש פנטזיה ללא קשר לזהות הפרנטרית, לבין מישהו שמחפש מישהי לחוות איתה דברים. אם נזרום עם הבקשה שלך להדדיות ודו כיווניות, גבר מהסוג הראשון עדיין ייפסל: הוא לא יהיה סקס טוב, כי הוא עסוק מדי בעצמו. וכיוון שסקס טוב חשוב גם לנשים (יש לנו יותר מה להפסיד...), אין לנו סיבה לקחת מישהו כזה. |
|
|
| סווריןן |
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
סווריןן • 1 באוק׳ 2026
נגיד שאני רוצה לממש פנטזיה, ולא ממש אכפת לי מי את, פרט למשיכה בסיסית לאיך שאת נראית. מה פסול/רדוד בזה? יש לי פרס נובל למדעי התרבות, אבל גם צורך עז לחלוק פנטזיה מבלי שאני יודע משהו מיוחד עליך. אז? האם נובע מכך שאהיה 'סקס רע'? ממש לא. אעסוק בעצמי, ועוד איך, אבל לא משתמע מכך שאתעלם ממי שאיתי. השני פשוט לא נובע מהראשון: אנחנו מקיימים אלף ואחד קשרים תועלתניים בחיים, מבלי להיות גסים או עוורים למי שאיתנו.
בנוגע להכרה בכך שיש מולי אדם שלם, בסדר, יש מולי אדם שלם. אז? חיבור של סקס מקסים בדיוק בגלל שהוא עשוי להתנהל גם מתוך זרות גמורה, עם מי שלא מכירים כלל. אנרגיה של גוף פוגשת אנרגיה של גוף, אחר, זר, לא מוכר. אני לא רוצה ולא צריך לדעת מי הוריך, ילדיך, משהו על קשריך הקודמים. האמת? גם לא ממש אכפת לי אם השתמשת באותה התכתבות עם גברים אחרים כמוני. זו הייכרות, לא תביעה לבלעדיות. הייתר נכנס במצבים הנדירים בהם החיבור המיני מוביל לעניין אישי רחב יותר. זה 'דושי'? זה סתם שונה? משהו כאן מצדיק פטרונות? |
|
|
| Master Bruce{שולת עחזר} |
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
לפני 6 ימים •
1 באוק׳ 2026
Master Bruce{שולת עחזר} • 1 באוק׳ 2026
להתבצר בטעות שמוכיחה את עצמה שוב ושוב ושוב שלא עובדת, זה קצת מצחיק.
|
|
|