| bondman(נשלט){FLR} |
אתמול •
6 באוק׳ 2026
אתמול •
6 באוק׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 6 באוק׳ 2026
מי שמחזיק עד סוף דצמבר,
מקבל כפרס White Christmas? |
|
|
| masoul |
אתמול •
6 באוק׳ 2026
אתמול •
6 באוק׳ 2026
masoul • 6 באוק׳ 2026
► bondman כתב/ה: מי שמחזיק עד סוף דצמבר,
מקבל כפרס White Christmas? מי שמחזיק נעול וללא גמירות ( או כמעט ללא גמירות ) שלושה חודשים לרוב יבקש להישאר נעול, יבקש לא לצאת לחופשי. החגורה תהיה חסרה לו מאד אחרי 3 חודשי נעילה והוא ירגיש לא נוח מוזר וערום ללא החגורה. עוד נקודה, גמירה אחרי 3 ימים שלא גמרת היא לרוב גמירה חזקה וטובה. גמירה אחרי 3 חודשים שלא גמרת, היא לרוב אנטי קליימקס ( הא ) לגמירה חזקה וטובה, לרוב לאחר 3 חודשים הגמירה חלשה מהוססת ולא... אכזבה בקיצור. ( אל תשאל אותי איך אני יודע את כל זה ) בקיצור. אולי הוא יקבל כמה שעות חופש מהחגורה לליל הסדר, ולהינעל אחרי ליל הסדר שוב. |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
אתמול •
6 באוק׳ 2026
אתמול •
6 באוק׳ 2026
אליפסה(שולטת) • 6 באוק׳ 2026
נעילות ממושכות זה נושא שקשה מאוד למצוא עליו מידע מהימן. אף פעם לא ברור לי עד כמה זה נפוץ, ועד כמה זה באמת ראלי.
אני מניחה שיש כאלו שבאמת עושים את זה. אבל האם זה משהו שאפשר לצפות ממישהו להתמודד איתו (כמו ספורט או דיאטה), או שזה בקטגוריה של ללכת יחף על גחלים בוערות? |
|
|
| חרד(שולט) |
לפני 17 שעות •
7 באוק׳ 2026
לפני 17 שעות •
7 באוק׳ 2026
חרד(שולט) • 7 באוק׳ 2026
► אליפסה כתב/ה: נעילות ממושכות זה נושא שקשה מאוד למצוא עליו מידע מהימן. אף פעם לא ברור לי עד כמה זה נפוץ, ועד כמה זה באמת ראלי.
אני מניחה שיש כאלו שבאמת עושים את זה. אבל האם זה משהו שאפשר לצפות ממישהו להתמודד איתו (כמו ספורט או דיאטה), או שזה בקטגוריה של ללכת יחף על גחלים בוערות? כמו דיאטה קשה... |
|
|
| masoul |
לפני 14 שעות •
7 באוק׳ 2026
לפני 14 שעות •
7 באוק׳ 2026
masoul • 7 באוק׳ 2026
► אליפסה כתב/ה: נעילות ממושכות זה נושא שקשה מאוד למצוא עליו מידע מהימן. זה נכון, אבל בכל זאת יש מידע, פעם היו כמה פורומים באנגלית רק לזה, נהגתי לקרוא שם ( הרבה שנים שכבר לא ), ואמנם היו שם הרבה פנטזיונרים והרבה זיופים, בכל זאת היו שם כמה שעשו רושם אמיתי ורציני ואני מאמין שהם אכן היו נעולים תקופות ארוכות, זה הרושם שקבלתי מהכתיבה שלהם לאורך זמן. ואז יש לי את הנסיון שלי. שהוא ודאי מידע אמין. ► אליפסה כתב/ה: אף פעם לא ברור לי עד כמה זה נפוץ, ועד כמה זה באמת ראלי. הייתי ממשיל את זה כך: יש הרבה מאד אנשים שיקומו יום אחד מהכורסא ויצאו לריצה. רק חלק קטן מהם ימשיכו בכך ונראה אותם לאחר 3 חודשים עדיין קמים כל יום או כמה ימים בשבוע מהכורסא ויוצאים לריצה. ורק חלק זערורי מהם נפגוש לאחר נניח 3 שנים, עדיין קמים מהכורסא ויוצאים לריצה. הנמשל ברור. אגב, אם מסתכלים קצת באתרים שמוכרים אביזרי מין פוגשים מבחר עצום, באמת עצום, של חגורות צניעות, ותחרות מחירים אינטנסיבית. זה מלמד לדעתי על כמה זה נפוץ לפחות בתור התנסות לפחות בתור סקרנות לפחות בתור התחלה של נעילה משמעותית. ► אליפסה כתב/ה: אני מניחה שיש כאלו שבאמת עושים את זה. אבל האם זה משהו שאפשר לצפות ממישהו להתמודד איתו (כמו ספורט או דיאטה), או שזה בקטגוריה של ללכת יחף על גחלים בוערות? ההגדרה שלך, אם זה אפשרי לצפות ממישהו לעשות את זה, טריקית מאד. מישהו שהוא משקל יתר של 30 קילו או יותר, האם אפשר לצפות ממנו להוריד את זה בדיאטה? אני לא יודע, העובדה היא שהרוב המוחץ של האנשים לא מצליח להוריד את זה בדיאטה, אחוז קטן מאד יצליח. אז לא לצפות? אז לא לנסות? אני באמת לא יודע לענות על זה. לנמשל שלנו, ומהנסיון שלי. זה בהחלט אפשרי, והרבה יותר דומה לספורט או דיאטה, ולחלוטין לא דומה ללכת על גחלים. המפתח והסוד תמיד יהיו בהתרגלות, בהדרגתיות, בהסתגלות, במשהו שהולך ונבנה. במידה ותנאים אלו יתקיימו, זה לגמרי ולחלוטין אפשרי להישאר נעול תקופות ארוכות מאד. וגם כאן יש פרמטרים משתנים וכל אחד עושה את זה קצת אחרת, אבל נדמה לי שזה כבר נושא אחר למקום אחר. עוד משפט אחד אחרון. כמעט תמיד עיקר הקושי יהיה מנטלי ולא פיזי, כמעט תמיד הקושי הפיזי ניתן לפתרון. הקושי המנטלי הוא הדבר שאיתו צריך להתמודד ככל שהזמן מתארך. |
|
|
| bondman(נשלט){FLR} |
לפני 13 שעות •
7 באוק׳ 2026
לפני 13 שעות •
7 באוק׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 7 באוק׳ 2026
► אליפסה כתב/ה: נעילות ממושכות זה נושא שקשה מאוד למצוא עליו מידע מהימן. אף פעם לא ברור לי עד כמה זה נפוץ, ועד כמה זה באמת ראלי.
אני מניחה שיש כאלו שבאמת עושים את זה. אבל האם זה משהו שאפשר לצפות ממישהו להתמודד איתו (כמו ספורט או דיאטה), או שזה בקטגוריה של ללכת יחף על גחלים בוערות? נתחיל בזה שאין שום בעיה אתית או מוסרית לגמור כמה שרוצים. אבל כנראה בטבע, הגוף הגברי לא נוצר לכמות הגמירות של החיים בעידן המודרני. שפע הפיתויים והאפשרות הקלה לאונן ולגמור גורמים לעיתים להתמכרות יתר ולעייפות אנרגתית. לכן מניעה ושליטה באורגזמות זה נושא שיכול להחשב חיובי. כמן שאמרת זה די מקביל כמו בשפע האוכל שיש מולנו היום , שגם לא נועדנו לאכול כאלו כמויות, ולכן אנשים עושים דיטאות לרוב בכדי לעמוד ולאזן את כל הפיתויים. ולחיות חיים בריאים יותר. להבנתי נעילה ארוכה ומניעת אורגזמות לטווחים ארוכים, יכולים להיות מכמה וכמה סוגים שונים. יש נעילה שנובעת מאתגר אישי, שאז ההנאה המופקת היא בעיקר מכוח השליטה עצמית וצבירת האנרגיה. נראה לי שזה מה שפותח האשכול מבצע כעת. יש נעילה שהיא כחלק מרצון להישאר נאמן לבת הזוג שלך, קראתי בלוגים של FLR עם נטיה נוצרית דתית בארצות הברית ששם זה קורה לא מעט. ויש נעילה שהיא חלק מיחסי שליטה בן בני הזוג. ואז במידה וזה מלווה בסשנים ו-Tease and Denail מרובים, זה ממש משנה את האלכימיה במוח של הגבר, שוק הדופמין שלו משתולל, ומכניס אותו למצב של גירויי והנאה מטורפת ובו זמנית התמכרות מהפנטת ומהנה לשולטת ( או לשולט ). אז כן ברור שזאת פרקטיקה מאוד מאתגרת, אבל אתגר חיובי סה"כ. יכול להעיד על עצמי שהיתה שנה שגמרתי בה בסביבות 20 פעמים בלבד , במסגירת מניעה ארוכה מלווה ביחסי שליטה עם המלכה הונילית, וזאת ללא ספק השנה שהייתי בה הכי מסופק מינית בכל חיי. ואולי בכלל השנה הכי מאושרת בחיי. |
|
|