| הוא(שולט) |
לפני 7 שעות •
10 באוק׳ 2026
לפני 7 שעות •
10 באוק׳ 2026
הוא(שולט) • 10 באוק׳ 2026
בריה אני לא חושב שיש ממש חוקים או קוד מוסכם וקבוצה הומוגנית או "קהילה" . יש העברת ידע במגוון צורות , יש אתר מחבר וקבוצות חברתיות וארועי חברה עיסקיים כל השאר אשליה של חבורת חסמבה אפלולית ומחתרתית לפחות למי שבא לראשונה.
אבל זה לפוסט אחר |
|
|
| Britney Bitch(שולטת) |
לפני 7 שעות •
10 באוק׳ 2026
לפני 7 שעות •
10 באוק׳ 2026
Britney Bitch(שולטת) • 10 באוק׳ 2026
מניחה שאם שברת לה גפה, חוליה או שתיים בגב, נשרפה מהחלב של הנרות ונחנקה למוות בממיפיקציה, אז צריך להפנות את השאלה לזק"א.
אם היא בחיים אז שווארמה או אבולעפיה. זה בכרך יג' בספרי תקומת הדינוזאורים. |
|
|
| ברייה{לא!!!מחפשת} |
לפני 7 שעות •
10 באוק׳ 2026
לפני 7 שעות •
10 באוק׳ 2026
ברייה{לא!!!מחפשת} • 10 באוק׳ 2026
► הוא כתב/ה: בריה אני לא חושב שיש ממש חוקים או קוד מוסכם וקבוצה הומוגנית או "קהילה" . יש העברת ידע במגוון צורות , יש אתר מחבר וקבוצות חברתיות וארועי חברה עיסקיים כל השאר אשליה של חבורת חסמבה אפלולית ומחתרתית לפחות למי שבא לראשונה.
אבל זה לפוסט אחר על זה אין לנו ויכוח. אני מסכימה אתך כמובן. אבל עצם העובדה שכשברוס כתב ״אפטרקר״ אף אחד לא חשב שהוא מתכוון לאיש גדול וטרחן עם שפם שמגיע אחרי איש קטן בלי שפם בשם סשן, כבר מצביעה על סוג של חינוך או סוציאליזציה קהילתית. אני לא חושבת שמישהו בשרשור ידע בדיוק למה מתכוון כל אחד מהאחרים ב״אפטרקר״ (שזאת בדיוק השאלה שניסיתי לברר) אבל לכולם היה ברור פחות או יותר באיזה אזור אנחנו נמצאים: טיפול/דאגה כלשהם בסיום מפגש מיני בדסמי. לא צריך חבורת חסמבה אפלולית שמנפיקה את התקן הישראלי 6969(א) לאפטרקר כדי שיתרחש בקהילה תהליך של חינוך/סוציאליזציה ופבלוב יוכל לנוח. לא צריך שכולם יחשבו אותו דבר. למעשה, תרבות משותפת אינה נמדדת בקונצנזוס. היא יכולה להימדד גם ביכולת לריב באותה שפה. |
|
|
| bondman(נשלט){FLR} |
לפני 5 שעות •
10 באוק׳ 2026
לפני 5 שעות •
10 באוק׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 10 באוק׳ 2026
לא יודע לגבי שולטים,
אבל מכיוון שאף פעם לא אעשה סשן עם שולטת שאין לה אינטליגנציה רגשית גבוהה וטוב לב, השאלה הזאת די עונה לעצמה. אני אתמסר למישהי שאינה ראויה? |
|
|