קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
12 במאי 2005
בשבילך גברתי
לפני 19 שנים •
12 במאי 2005
קלייר(נשלטת) • 12 במאי 2005
הפנטזיות שלי פרושות מולך,
סדורות כמו האביזרים שלנו, מונחות בסדר מופתי ומרגש. פנטזיות מגורות, מלוחות-מתוקות של חורים נכבשים וזעקה אילמת שפורצת מפוסלת בדמותך - גברתי... הפנטזיות שלי כורעות מולך צווארן עטור קולר ומבטן גאה ומשתוקק. כבולות אל שליטתך ומפרכסות אורגזמות כשאת קוראת אל שפחתך. פנטזיות של פטמות זקופות שכואבות אל הריחוף שאת פוקדת. גברתי אני שלך, חומות ההגיון והבדידות קרסו כשנשמתך נגעה בי. אני מניחה את האביזרים את צעצועי הכאב והעונג בסדר מופתי בארון, כמוני הם מחכים שתבואי לשחק. טרפי בי את שרדי ההגיון קחי אותי ממני עשי בי בשבילך, כיירי אותי, שחקי בצעצוע. מילים של רטיבות נוזלות בי פוערת את רגליי, שפתיי, נקביי - מולך. רוצה לרקוד לך התמסרות כזו שהמילים בה חסרות ערך כזו שמאלצת את הנשמה לצפות עירומה בנשמה שמולה רוקדת. לפ דאנס של נשמות גברתי מי מאיתנו היא החודרת? אני כורעת או את מוכרעת בתשוקה הזו, ובאהבה? שלך גברתי, נפשי צועקת את אושרה. |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 19 שנים •
12 במאי 2005
שפחתי
לפני 19 שנים •
12 במאי 2005
Belisana(שולטת) • 12 במאי 2005
אהובתי,
האינסטינקט היה לענות לך מהאגו. לא לוותר על הטיזינג של השורות האחרונות. אבל אין מקום לאגו בינינו, כמה שזה מוזר-הוא לא במשחק. את שפחתי, אני גבירתך ואת צודקת- ההתמסרות הדדית, החדירה הדדית, הכיבוש הדדי. אין לי שום רצון להעמיד אותך על טעותך בעונש נוסף, כי לא טעית ועל אמת לא נענשים. רשמי לעצמך עונש, סתם בשביל הכיף שלי ובלי קשר לשיר המדהים והאוהב שלך את מפתיעה אותי כל כך בכל פעם מחדש באהבה שלך, בהתמסרות שלך ובכשרונך. |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
12 במאי 2005
לפני 19 שנים •
12 במאי 2005
תודה לך גברתי.
|
|
alona. |
לפני 19 שנים •
12 במאי 2005
לפני 19 שנים •
12 במאי 2005
alona. • 12 במאי 2005
דימויים כל כך יפים לחילופי הכוחות שבבדסמ...
דימויים לאהבה כל כך גדולה וטהורה.. תענוג לקרוא אותך קלייר. |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
12 במאי 2005
לפני 19 שנים •
12 במאי 2005
תודה אלונה
|
|