Tame |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
Tame • 1 באוג׳ 2003
האמת היא שהכוח האמיתי בא מאחדות.. זה טוב ויפה שכל אחד יעשה המון מעשים טובים בחיי היום יום ולא יקטר.. אבל השינוי האמיתי יבוא רק כשמספיק יתאחדו..
שום דבר אחר לא עובד... בעצם דבר אחד עובד חוץ מזה.... כסף |
|
DomDomina(שולט) |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
DomDomina(שולט) • 1 באוג׳ 2003
"האם רק לי זה נדמה או שיש לנו כבר כאן שתי מדינות שהחלקוה בינהם היא ברורה ."
לא רק לך,ככה זה ש90% מהכסף במדינה נמצא בחברה מצומצמת מאוד של משפחות(הייתי מונה לא יותר מ20 משפחות) אפילו באמריקה הקפטליסטית המצב הרבה יותר טוב. |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
יש פה נושא מורכב
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
רויטל • 1 באוג׳ 2003
לבוא ולתת אצבע מאשימה לא תורם ולא עוזר בכלום.
אבל בואו נדבר באמת על המצב ואיך אפשר לשפר אותה ( מה שקשה מאוד ולא בטוח בר מימוש) החברה שלנו מחולקת לשני חלקים אלו שלמעלה אלו שלמטה (עשירים, ענים) כיום האוכלוסיה גדלה ויש למעלה מ מיליון ילדים שחיים מתחת לקו העוני, וזה רק מה שידוע לנו אני בטוחה שיש יותר אני חד הורים, ומגדלת 3 ילדים, והילדים שלי לא קטנים, יש להם רצונות אז אם לא היו לי הורים שתומכים בי אז סביר להניח שהיום הייתי חיה על רעב.. אבל לא מתלוננת, אני חושבת שהרבה תלוי בי. אני חושבת שלא פייר שהמדינה צריכה לממן אותי שזה בא על חשבון משלם המיסים. לכן אני לא מאלה הנשים שיוצאות בהפגנות על כל מה שקורה לחד הוריות אבל....אני חושבת שיש קטע לא פייר בעסק הזה והדוגמה הכי טובה היא קיצבת הילדים אני אחת שיוצאת צבא, בעלי לשעבר יוצא יחידת קרבית, ועובד מדינה כיום. יקצצו לנו כל הזמן מקיצבת הילדים, ולעומת זאת ( אני לא נגד אפאחד רק מבהירה עמדה ) הדתיים שיש להם 10-12 ילדים, ערבי ישראל גם, יקבלו קיצבת ילדים זה אני נגד אם המדינה שלנו תעשה רגע חושבים, היא תגמול את הצרות שלה די מהר וכך ההבטלה נגמר אתם יודעים כמה מובטלים יש? הן מבחירה והן מחוסר עבודה?? אם המדינה שלנו תשלח כל מובטל לעבודות שירות, תעשה הכשרה למקומות כגון, סוהרים, בתי חולים, מוסדות, בתי ספר, גנים..ואז ההבטלה שהם יקבלו זה יהיה תמורת שירות למדינה. כמו בצבא, נשים שלא משרתות בצבא הן עושות שירות לאומי, כך גם מקבלי ההבטלה והבטחת הכנסה. אבל קטונתי להיות יועצת וזאת רק דעתי בלבד. בקיצור לא חושבת שיש לנו האזרחים הקטנים מה לעשות בקשר למצב.. ואיך אומרים? נאכל אותה בשקט בשקט ונסתום את הפה |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
1 באוג׳ 2003
רויטל • 1 באוג׳ 2003
ועוד דבר חשובבבבבבבבבב
תתחילו לקנות מוצרים כחול לבן, מוצרים שמיצרים בארץ, כך הככלה שלנו תצליח ולא נצטרך ליבא כל הזמן...וזה עולה הון תחשבו על זה |
|
מל(נשלט) |
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
מל(נשלט) • 2 באוג׳ 2003
מה לעשות בנדון ?
אני לא יודע , אני חושב שאזרח צריך למלא את חובותיו כלפי המדינה כמו לשרת בצבא , לעבוד ולא להיות פרזיט ונטל על אנשים אחרים , לא לזרוק זבל מהחלון , בקיצור להיות אדם תרבותי ומועיל זה מצד אחד - ומצד שני המדינה צריכה לתת לו את זכויותיו כמו בטחון , כלכלה , השכלה , בריאות ,חופש ביטוי ועוד. אני באופן אישי מרגיש שאני ממלא את החלק שלי , לגבי הצד השני יש אנרכיה שילטונית . יש לי הרבה סיפורי אימה קפקאים לספר על מוסדות השלטון שלנו , כגון משרד הפנים , משטרה ביטוח לאומי , אבל למה לדכא. יש שלוש אפשרויות : 1. שהציבור יתפקח ויטיל מרות על השלטון . 2. שהאזרחים יעזבו את המדינה לטובת מדינות אחרות. 3. שהמצב ימשיך באותו כיוון . |
|
Tame |
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
Tame • 2 באוג׳ 2003
אתה צודק לגמרי "מתחת לכפכף" אני תומך בכל בכל מילה
|
|
steamjet(אחר) |
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
מהפכות באות מהמעמד הבינוני
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
steamjet(אחר) • 2 באוג׳ 2003
כמעט לאורך כל ההסטוריה דוקא בגלל שיש פערים גדולים בין עשירים לעניים
מרבית המהפכות באות דווקא מאלו שיש להם פוטנציאל תאורתי להתעשר אך אם זאת פוטנציאל להצמד לעניים בקלות אז לפי ההסטוריה החל מהמהפיכה הצרפתית וכו מרבית המהפכות הגיעו מהמעמד האמצעי שאני מניח שמרבית האוכלוסיה למשל שנמצאת ברשת משתייכת אליו. הקטע מתחיל באמונה שאפשר לשנות ולהתאחד נעשה במספיק מקומות תסתכלו באתרים כמה עמותות יש שמדברות על שינויים כמה הן מנסות לאגד אבל הרוב יעדיפו להגיד זה לא בעיה שלי ולשבת בצד ולהתלונן לזרוק מילה פה מילה שם ושלא לדבר על להפסיק לקרוא עיתונים דובר פה על לתת למדינה לא להיות פרזיט אז דווקא מגיע למדינה הזאת שיהיו לה פרזיטים כי המדינה כמדינה לא ממש נותנת משהו לאזרח כל הביזיון של החברי הכנסת שהם לא אמינים נכון זה ביזיון שלנו כעם אבל זה מעגל סגור אנחנו בוחרים אותם אבל אם נבחר באמת לפי מי מועיל ומי לא זה יהיה שונה כי אז הם יפחדו הבעיה העיקרית שלנו היא שהנבחרים לא מפחדים בגרוש כי אין קשר בין מה שהם יעשו לאם הם יבחרו או לא אז לפני ששולחים אנשים פה למות למען המדינה אולי נבדוק האם המדינה עושה משהו בשבילהם אם זה בחינוך ואם זה בעזרה להורים למצוא עבודה וכו ורק אחרי זה נלך ונשמיץ אנשים שלא ממש רוצים לתת משהו למדינה |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
שיר מתאים למצב
לפני 21 שנים •
5 באוג׳ 2003
רויטל • 5 באוג׳ 2003
לא זו לא טעות אחי, זו המציאות
עולם שלם מלא בכעס ובדידות ותראה שיש כל כך הרבה טיפשות, אחי, אין שום דבר פשוט כולם רוצים מהר ובקלות. כמה זה הרבה ומתי זה מספיק? מי יותר שווה? זה נראה לי מצחיק איך עושה רובה וכמה זה עולה? כל הנהרות מובילים אל הים והים אינו מלא ואני שואל – מה חשבנו שיקרה? עוד לא נגענו בקצה של הקצה עולמות שלמים עוד מחכים שנגלה אבל אנחנו עסוקים עוד בלקנות ולקנא כי עבדים תמיד היינו ועבדים נשאר לעוצמה ולשלטון, לשררה ולפאר עמוק בפנים כולם רוצים להשתחרר מאותם הכבלים ולא יכולים - כי משהו חסר. לא זו לא טעות... רק את עצמו יכול אדם לשנות ולראות שהשתנה העולם כל כך רבות הן הדלתות שלא נפתח אף פעם איך נקום בבוקר אם בלב יש לנו חור? אני לא רואה באופק את הסוף או את האור אחים ואחיות! זה הזמן לקום ולהיות לא נוכל לישון יותר, צריך לגרום לזה לקרות כי אם לא למדנו עד עכשיו אולי אף פעם לא נלמד כמה שנים נשארו לנו? אף אחד לא רוצה לבד אדם הוא רק אדם ומה בין דם לדם? כשמחלקים את העולם לבעדנו ונגדם - האדמה בוכה, האדמה בוכה |
|