| המרכז למיניות אלט' |
לפני 15 שעות •
4 בספט׳ 2026
הסכמה, ולמה לפעמים זה מבלבל
לפני 15 שעות •
4 בספט׳ 2026
המרכז למיניות אלט' • 4 בספט׳ 2026
לעולם הונילי קשה להבין איך ניתן להסכים לדברים כמו כאב, השפלה והגבלות מסוגים שונים. אנחנו כאן יודעים שבהחלט ניתן להסכים לכך. עם זאת, ואולי דווקא בגלל העולם בו גדלנו, לא תמיד פשוט גם לנו לדעת מה אנחנו רוצים ומה לא, כמה, איך, מתי ועם מי?
אז איך אתן מגדירות הסכמה בבדס"מ? זה משהו שהשתנה במהלך הדרך? יש מצבים בהם לא הייתם בטוחים אם אתם רוצים משהו או לא (ולא משנה מאיזה צד של השוט אתם)? ואיך הצלחתם לתקשר את זה לצד השני? #kinkWise |
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני 15 שעות •
4 בספט׳ 2026
לפני 15 שעות •
4 בספט׳ 2026
Master Bruce{©} • 4 בספט׳ 2026
הסכמה זה לא מספיק. רצון זה הדבר האמיתי.
|
|
|
| המרכז למיניות אלט' |
לפני 15 שעות •
4 בספט׳ 2026
לפני 15 שעות •
4 בספט׳ 2026
המרכז למיניות אלט' • 4 בספט׳ 2026
► Master Bruce כתב/ה: הסכמה זה לא מספיק. רצון זה הדבר האמיתי. אתה אומר כאן בעצם, שאפשר להסכים למשהו מבלי לרצות אותו? |
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני 14 שעות •
4 בספט׳ 2026
לפני 14 שעות •
4 בספט׳ 2026
Master Bruce{©} • 4 בספט׳ 2026
► המרכז למיניות אלט' כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: הסכמה זה לא מספיק. רצון זה הדבר האמיתי. אתה אומר כאן בעצם, שאפשר להסכים למשהו מבלי לרצות אותו? בוודאי. ולא חסרות דוגמאות. |
|
|
| קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} |
לפני 13 שעות •
4 בספט׳ 2026
לפני 13 שעות •
4 בספט׳ 2026
קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} • 4 בספט׳ 2026
אם הדרישה היא להסכמה נלהבת - אין "לא בטוחים שרוצים".
לכל מצב ומקרה אחר קיימת מילת ביטחון, גם אם במקרה היא "לא". |
|
|
| LUNA and DADDY{Discipline} |
לפני 13 שעות •
4 בספט׳ 2026
לפני 13 שעות •
4 בספט׳ 2026
LUNA and DADDY{Discipline} • 4 בספט׳ 2026
אני לא רוצה שאבא יחדור לי לתחת ויגדיל לי את הפיסורה. אבל אני מסכימה לו.
|
|
|
| יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 דקות •
5 בספט׳ 2026
לפני 15 דקות •
5 בספט׳ 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 5 בספט׳ 2026
האמת? לא בטוחה שלונילים זה כל כך קשה.
בעיני הפתרון טמון לא בדיכוטומיה הזאת אלא דווקא בביטולה - ככל שנפטרים מהפוריטניות ומפנימים שמה שחשוב זה לא אקט כזה או אחר אלא ההתחשבות והאכפתיות - הכל מסתדר. נכון שיש אקטים בדסמים אהובים ומהנים שלא מקובלים חברתית וטוב שכך, אבל יש הרבה דברים שהם סבבה במרחב מותאם ולא סבבה בפרהסיה. בשנים האחרונות עלתה מאד המודעות לכך שהתעללות לא חייבת להיות פיזית, גם אקטים כביכול תמימים יכולים להיות צורה של אגרסיה אם משתמשים בהם באופן מניפולטיבי. כמו שבדסמ יכול לקרות בהסכמה, כך גם מין ונילי יכול להתרחש בכפיה - כלומר, זה לא האקט אלא איך עושים אותו. ובהתאם, לא בוניל ולא בבדסמ ולא בקינק ולא באפיית עוגות, מה שחשוב זה לא אם האנשים "הסכימו" אלא האם נהגו בהם בהתחשבות ובכבוד ואיפשרו להם חופש בחירה והיו הוגנים כלפיהם. עקרונות של דרך ארץ שלומדים בגן חובה נשארים רלוונטיים גם בסשן פומבי במועדון. |
|
|