| TasteOfTrouble(שולט) |
לפני 15 שעות •
12 בספט׳ 2026
Lats talk about דייט ראשון בדסמי
לפני 15 שעות •
12 בספט׳ 2026
TasteOfTrouble(שולט) • 12 בספט׳ 2026
מה אתם מצפים לו בדייט ראשון?
מה אתן מצפות לו בדייט ראשון? האם לשחק אותה ונילי או להיות מראש בקטע של שולט/נשלט/שולטת/נשלטת וואטאבר? מגע? כן? לא? באיזה רמה? יאללה דברו |
|
|
| Bluecollar(שולטת) |
לפני 15 שעות •
12 בספט׳ 2026
לפני 15 שעות •
12 בספט׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 12 בספט׳ 2026
בית קפה. שיחה נעימה וזורמת של הכרות. לא מצפה לשום יחסים בדסמיים. הבדסמ והשליטה יגיעו בזמנם האטי וכשיתאים.
אין קיצורי דרך. אלא אם אתה מתכוון לפגישה של קפה לפני שצוללים לסשן שברור מאוד ששניכם מכוונים לסשן |
|
|
| teacher(שולט) |
לפני 15 שעות •
12 בספט׳ 2026
לפני 15 שעות •
12 בספט׳ 2026
teacher(שולט) • 12 בספט׳ 2026
לדעתי המפגש הראשון הוא על כימיה, כניסה לעומק הגדרת המסגרת והצעד המשמעותי הראשון לבניית אמון.
למפגש הזה רוב ההחלטות הן של הצד הנשלט - איפה זה יהיה, מתי, שיהיה את היתרון הביתי. מקום שמרגיש בטוח להיות בו ולהתבטא. אני לא מצפה לכלום במפגש הראשון. אנשים באים בכל הצבעים. אני מרשה לעצמי שיחה ארוכה, להכיר כמה שאפשר. להקשיב. יש פעמים בהן הכימיה כבר קיימת מלכתחילה וקובעים כבר מפגש ראשון שהוא לא ציבורי. בעיניים שלי, זה לא צריך להיות משהו מאתגר. מקסימום כיסוי עיניים. בלי פירוטכניקה מסובכת ובטח לא הגבלת גוף. יהיה מספיק זמן בשביל זה אחר כך. זה כיף לקחת את הזמן. שורה תחתונה - חשוב לא לנסות לדחוס את כל עצמך (או מה שאתה חושב שהוא עצמך) לתוך מפגש אחד. זו לא תצוגת תכלית. זה גישוש ראשוני. |
|
|
| ivy sweet(נשלטת) |
לפני 15 שעות •
12 בספט׳ 2026
לפני 15 שעות •
12 בספט׳ 2026
ivy sweet(נשלטת) • 12 בספט׳ 2026
במעט הדייטים הכלוביים שהיו לי תמיד היה מגע כלשהו בפגישה הראשונה, כי הם תמיד הגיעו אחרי זמן לא מועט של שיחות והיכרות במדיה/בטלפון, כך שהיה ברור שיש כימיה והפיזיות בדייט פשוט חתמה את זה.
ולא, למה שיהיה ונילי? מה משעמם לי בחיים? היה גם דייט ראשון שקיבלתי בו סטירה פומבית וזה התאים. אבל כאמור, בלי הכנה משמעותית לפני זה לא יעבוד ולא יהיה בכלל דייט ראשון |
|
|
| קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} |
לפני 12 שעות •
12 בספט׳ 2026
לפני 12 שעות •
12 בספט׳ 2026
קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} • 12 בספט׳ 2026
הדייט הראשון שלי תמיד ונילי ולא חשוב מאיזה צד של שוט אני באותו דייט.
לגבי מגע - אם הדייט מוצלח לא שוללת נשיקה בסוף. מעבר לזה... זה צריך להיות דייט פסיכי ממש. אבל זה לא אומר הרבה, רק העדפה שלי של להכיר את האדם, הגבר ורק אחרי זה את התפקיד/תואר. |
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני 12 שעות •
12 בספט׳ 2026
לפני 12 שעות •
12 בספט׳ 2026
Master Bruce{©} • 12 בספט׳ 2026
אני נגד דייטים, ובעיקר דייטים ראשונים
|
|
|