סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

לשלוט על גבר גבר או על גבר סמרטוטי

natural slave​(נשלט)
לפני 11 שעות • 2 באוק׳ 2026

לשלוט על גבר גבר או על גבר סמרטוטי

natural slave​(נשלט) • 2 באוק׳ 2026
מעניין לשאול דעתכן שולטות יקרות icon_smile.gif

עולם השליטה הוא רחב כמובן, זו יכולה להיות מערכת יחסי שליטה מנטליים טוטאליים 24/7 או בקירוב לזה , זו יכולה להיות שליטה שמסתכמת יותר בזמן המפגשים או סשנים או איך שתקראו לזה , זו יכולה להיות דינמיקת יחסים שלא מעורבת בה ממש שליטה אלא יותר מבוססת על אקטים פטישסטיים שונים והיא יכולה להיות מגוונת.
כך שבכללי זה מאד תלוי בסוג הקשר , אבל ככה אם לשאול ברמה הכללית, האם הייתן מעדיפות לחוות בדס"מ בין אם בשליטה כזו או אחרת או וגם אקטים פטישיסטיים עם גברים שהם גבריים כאלה, מאצ'ואים אולי, אנשים דומיננטיים ביומיום , מקבלי החלטות ובעלי אחריות רבה ביומיום ? או שגברים סו קולד רכרוכיים, סמרטוטיים, תלותיים יותר?
אגב, זה לא אומר שגברים בעלי אופי רך , פאסיבי, כנוע וכד' לא יכולים להיות מצליחים ביום יום מבחינת תחום העיסוק שלהם, למרות שמדד להצלחה בחיים לא מחייב שתחומי העיסוק, ההשכלה , ההכנסה הכספית הגבוהה הם בהכרח המדדים שקובעים האם אדם הוא מוצלח , יש עוד הרבה אלמנטים.
אבל נראה לי שדי הבנתן את כוונתי ומעניין לדעת מה אתן שולטות יקרות מרגישות וחושבות על זה.
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 2 באוק׳ 2026
אני אמנם עונה מזווית של שולט ולא שולטת, אבל אני חושב שזו תהיה דעה שמייצגת לא מעט:

תן לי נשלטת שרוצה לראות אותם סרטים וסדרות כמוני, שאוהבת לשחק באותם משחקי לוח כמוני, וכיף לנו לנהל שיחות על תחומי עניין משותפים.
תן לי נשלטת שגם בתחומים שבהם אנחנו לא מסכימים אנחנו מסוגלים להרגיש מספיק כבוד והערכה אחד לשני כדי שהשיחה תהיה עמוקה ובעלת תוכן, ולא תהיה סתם "טוב, היא פשוט טועה ואני אתעלם מזה".
תן לי נשלטת שהיא פרטנרית.

אחרי זה נדבר על האם היא יותר מהסגנון הכנוע וה"סמרטוטי", היא שהיא יותר מהסגנון הדומיננטי ואסרטיבי.
זה באמת שכבר כמעט וזניח.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 2 באוק׳ 2026
אני מעדיפה לשלוט על גבר שיש לי כימיה ןחיבור אתו.
אם אני לא יכולה לסמוך עליו, אז זה לא משנה כיצד החברה רואה אותו.
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 2 באוק׳ 2026
► Bluecollar כתב/ה:
אני מעדיפה לשלוט על גבר שיש לי כימיה ןחיבור אתו.
אם אני לא יכולה לסמוך עליו, אז זה לא משנה כיצד החברה רואה אותו.

סיכמת את זה יותר טוב ממני חחחח
נימרייה​(שולטת)​{sub num}
אישית אני מעדיפה גברים/פרטנרים/נשלטים/בני זוג עם אופי, עמוד שדרה ודעות משלהם.

רמת מדומינניות שלהם ביום יום יכולה להיות בטווח דיי רחב אבך יותר חשוב לי שברמת העיקון הם עולם ומלואו.

כי בתחושה שלי( בלבד) תמיד היה חשוב לי מישהו שבוחר להתמסר ולהיכנע ולא מתוך נואשות או הנחת יסוד ש"אני לוזר, ולהיות נשלט זה הדבר היחיד בחיים שלי אז העיקר שמישהי פשוט תסכים לשלוט עלי"

מישהו שהחיים שלו מלאים, שמלא באמביציות, וחלומות מישהו שבוחר בי באותו האופן שאני בוחרת בו.
    התגובה האהובה בשרשור