|
|
לפני 3 ימים •
9 במאי 2026
לפני 3 ימים •
9 במאי 2026
bondman(נשלט){FLR} • 9 במאי 2026
► bdsmtop כתב/ה: היום זה משמש לא רק לצילומים, אלא גם לחוויות ״כלא״. 3 ימים של ״כלא״ במחירים די הוגנים יש לאמר.
״הבעיה״ היחידה זה שאין שם מילת ביטחון. אין קווים אדומים. הן עושות כל מה שהן רוצות. לי אישית, עם כל הכבוד, זה נשמע מעט מפחיד אין מצב שאין מילת ביטחון. המקום כבר היה נסגר מרוב תביעות. |
|
|
|
|
לפני יום •
10 במאי 2026
לפני יום •
10 במאי 2026
bdsmtop(נשלט) • 10 במאי 2026
► bondman כתב/ה: ► bdsmtop כתב/ה: היום זה משמש לא רק לצילומים, אלא גם לחוויות ״כלא״. 3 ימים של ״כלא״ במחירים די הוגנים יש לאמר.
״הבעיה״ היחידה זה שאין שם מילת ביטחון. אין קווים אדומים. הן עושות כל מה שהן רוצות. לי אישית, עם כל הכבוד, זה נשמע מעט מפחיד אין מצב שאין מילת ביטחון. המקום כבר היה נסגר מרוב תביעות. ועוד איך שיש מצב. תקרא על הפוסטים כאן שהיו בנושא (היו כאן 2 שביקרו פה) ותקרא גם באתר. אני נוסע לשם בספטמבר. זה ממש חלק מהכללים, אין מילת ביטחון. |
|
|
|
|
לפני יום •
10 במאי 2026
לפני יום •
10 במאי 2026
masoul • 10 במאי 2026
► bdsmtop כתב/ה: ► bondman כתב/ה: ► bdsmtop כתב/ה: היום זה משמש לא רק לצילומים, אלא גם לחוויות ״כלא״. 3 ימים של ״כלא״ במחירים די הוגנים יש לאמר.
״הבעיה״ היחידה זה שאין שם מילת ביטחון. אין קווים אדומים. הן עושות כל מה שהן רוצות. לי אישית, עם כל הכבוד, זה נשמע מעט מפחיד אין מצב שאין מילת ביטחון. המקום כבר היה נסגר מרוב תביעות. ועוד איך שיש מצב. תקרא על הפוסטים כאן שהיו בנושא (היו כאן 2 שביקרו פה) ותקרא גם באתר. אני נוסע לשם בספטמבר. זה ממש חלק מהכללים, אין מילת ביטחון. אני מניח שזה סוג מסויים של CNC, אני מניח שאתה חותם על מסמך שבו כתוב שיתכן ויקרו לך הדברים הבאים, א' ב' ג' ד' וכו, כולם או חלקם, ואתה מסכים מראש שהדברים יקרו, בלי שישאלו אותך ובלי שתוכל לסרב שהם יקרו, והחתימה על מסמך כזה זה תנאי להגעה והשתתפות בפעילות רק מניח, לא יודע, אבל מניח וזה מה שנשמע סביר למקרים כאלו. |
|
|