|
|
לפני 4 ימים •
8 במאי 2026
לפני 4 ימים •
8 במאי 2026
ArchAngel(שולטת) • 8 במאי 2026
► William Arthur כתב/ה: זה בפירוש לא תיאור מלא של הנטיה ולא תיאור מלא של המציאות.
למשל - יש מקצועות שבהם אם יתגלה למעסיק שהבן אדם מגדיר עצמו בדס'מי - הבן-אדם עלול לאבד את עבודתו. יש קהילות שבהן גילוי כזה יוביל לנידוי. האומנם תוכלי לדבר עם כל בעל בית לגבי דירה שתשכרי על התקנת חיבורים בתקרה או בקיר לצורכי קשירות כמו שתדברי איתו על שינויים אחרים במושכר ? בסכסוכי גירושין, מידע כזה עלול להשליך על שאלות כמו מי יקבל משמורת על הילדים. והכי נורא, גם היום, בתקיפות מיניות, אם השוטרים שומעים שהצד המותקף היה נשלט/ת החקירה פתאום נהיית הרבה יותר מורכבת. וזה נמשך גם לשלב של הפרקליטות וכמובן אח'כ גם בביהמ'ש, כי הסניגוריה תמיד שמחה להיכנס להיבטים של התנהגות הקורבן שיכולים להטיל ספק סביר לגבי אשמת הלקוח שלהם. נכון, מאז 2013 בדס'מים רסמית לא סובלים מהפרעה נפשית. נכון, הנטיה הרבה יותר גלויה ובמיינסטרים. אבל עוד יש לא מעט דרך לעשות. מתי נדע שזה קורה ? כשיהיו אישי ציבור בדס'מיים שלא יסתירו את הנטיה. אבל זה יקרה לך גם עם מיניות ונילית מוחצנת. אם כולם יודעים מה אתה עושה במיטה, גם אם זה ונילי לגמרי, תהיה לך בעיה להחזיק במשרה המכובדת שלך וגם יעלו תהיות לגבי המשמרות שלך על הילדים אם אתה לא יודע להציב לעצמך גבולות בין הפרטי לציבורי, והילדים שלך מגיעים למצב שהם יודעים על חיי המין שלך. כשהמאמן מיבנה שכב עם המתאמנות שלו, בצורה ונילית, בהסכמה, כשהן גרושות והוא רווק, הרשת געשה למרות שזה ונילי, בגלל חציית הגבול מהאישי לציבורי. הוא לא היה צריך לעשות משהו קינקי בשביל זה. אנשי ציבור וניליים לא מספרים לאף על חיי המין שלהם, שופטת לא תעלה תמונה שלה עם ביקיני, חבר כנסת לא יפרסם את עצמו נמרח על הציצים של אשתו. אתה מתאר לעצמך עורך דין רציני מעלה תמונות חצי ערום בחברת בחורות טופלס? או מתזמז בציבור? לא. אפילו שזה ונילי, ואף אחד לא חושב שסקס ונילי חולני, זה עדיין יוריד מהכבוד שלו רק בגלל שהוא מפגין חוסר שליטה עצמית ודוחף את המיניות שלו בפנים של הסביבה. סכסוכי גירושין וכו'... גם פה, תלונות שווא מגיעות בעיקר סביב מיניות ונילית. מספיק להגיד שהגרוש מביא בחורות זרות לסטוצים הביתה, וניליות להחריד, וכבר יעלו סימני שאלה למה הילדים צריכים להיחשף לזה. משפטי אונס- לפעמים האנס טוען שזה היה בדס"מי כדי להשתמש בזה כקלף "לגטימיות" ולא כאיזה חיזוק לזה שהוא אלים ומסוכן. אם אני אספר לבעל הדירה שלי שאני רוצה מדפים גדולים להכיל את כל הקונדומים שיש לי ובעלי, או שאנחנו רוצים חומר בידוד על הקירות חדר השינה כי אנחנו עושים סקס ונילי ממש קולני, הוא יסתכל עלינו במבטים של "מה נסגר איתכם", ואם אנחנו זרים לו אז הוא ירתיע מלהשכיר את הנכס לזוג שמפגין חוסר גבולות. אפשר לבקש דברים בדירה גם מבלי לתאר את השימוש המיני שנעשה בהם, וזה לא דיכוי נגדנו, פשוט כיבוד גבולות לא לערב אנשים זרים בחיי המין שלך. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
Slave XX(נשלט) • 9 במאי 2026
פתחתי כאן שרשור בנושא בעבר, עד היום אין לי מושג קלוש איך משתפים קישורים באתר הזה אז אתה מוזמן ללחוץ על הזכוכית מגדלת בפורום ולרשום פומביות וזה יוביל אותך לשם.
בקצרה, אני מתנגד לכך שבדס"מ יהפוך למיינסטרים בעתיד מהסיבה שמה שכל כך מייחד אותנו הוא דווקא הסיבה שאנחנו קהילה סגורה ושהפעילות שלנו מתבצעת בשקט מתחת לרדאר, אני מתייחס כאן לבדס"מ על כל גווניו וצורותיו ולאו דווקא על אקטים עם מיניות מפורשת שלא משתמעת לשתי פנים. נניח שעכשיו אתה יוצא לרחוב ורואה אנשים מטיילים עם רצועה ביד ובמקום כלבים מובלים לפניהם בני אדם, מאוחר יותר בלילה אתה יוצא למסיבת פטיש ורואה את אותו הדבר, או לחילופין קושר את הנשלטת שלך ברצועה ומוריד אותה על הברכיים במסגרת סשן אינטימי בבית, עם יד על הלב אתה תתרגש מהסיטואציה באותה רמה שאתה מתרגש ממנה כיום? |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
Bluecollar(שולטת) • 9 במאי 2026
מעניין כי הבוס שלי יכל לשים דגל של גאווה במשרד והכל היה גלוי ואם אני אספר שאני שולטת אז די תחוסל הקריירה שלי. ולא צריך לראות אותי עם שוט ביד. מספיק שמישהו יוציא אותי מהארון.
ובסכסוכי גירושין, בתור אחת שהקהילה שלא לדבר עבדה במשרד לדיני משפחה, הנושא של מי אבא מביא הביתה ועוד לא מעניין אף אחד, אולי הניכור הורי. לעומת זאת, בדסמ.... אז מסכימה עם רוב הדברים, אבל לא ממש |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 9 במאי 2026
► Bluecollar כתב/ה: מעניין כי הבוס שלי יכל לשים דגל של גאווה במשרד והכל היה גלוי ואם אני אספר שאני שולטת אז די תחוסל הקריירה שלי. ולא צריך לראות אותי עם שוט ביד. מספיק שמישהו יוציא אותי מהארון.
ובסכסוכי גירושין, בתור אחת שהקהילה שלא לדבר עבדה במשרד לדיני משפחה, הנושא של מי אבא מביא הביתה ועוד לא מעניין אף אחד, אולי הניכור הורי. לעומת זאת, בדסמ.... אז מסכימה עם רוב הדברים, אבל לא ממש אולי בעבודה שלך בחיפה, לפני כמה שנים, ספרנית שמה דגלון גאווה קטן בעמדה שלה. היא נדרשה להוריד אותו אבל נו, בקטנה (לשם הסרת הספק - גם היום קיימים מקומות עבודה כאלו) https://www.colbonews.co.il/haifa-news/59839/ לעבודה אפשר להגיע עם קולר עדין (ראיתי בכל מיני מקומות עבודה נשים שמגיעות עם קולר) אבל יש מקומות עבודה שיעירו על כך שזוג להט"בי מתנשק (אני מדברת נטו על נשיקה) היו לי באופן אישי פעמים שנסיעה באוטובוס גררה מבטים לא נחמדים (הרע במיעוטו) וגם משפטים ארסיים (רע יותר) למזלי לא יצא לי (עדיין) לחטוף מכות אחרי שהתנשקתי עם בן הזוג אה, כן נזרקו אבנים בנתניה במצעד הגאווה (שהיה מאוד מכובד דווקא) לפני כמה שנים. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
► Luna Oscura כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: מעניין כי הבוס שלי יכל לשים דגל של גאווה במשרד והכל היה גלוי ואם אני אספר שאני שולטת אז די תחוסל הקריירה שלי. ולא צריך לראות אותי עם שוט ביד. מספיק שמישהו יוציא אותי מהארון.
ובסכסוכי גירושין, בתור אחת שהקהילה שלא לדבר עבדה במשרד לדיני משפחה, הנושא של מי אבא מביא הביתה ועוד לא מעניין אף אחד, אולי הניכור הורי. לעומת זאת, בדסמ.... אז מסכימה עם רוב הדברים, אבל לא ממש אולי בעבודה שלך בחיפה, לפני כמה שנים, ספרנית שמה דגלון גאווה קטן בעמדה שלה. היא נדרשה להוריד אותו אבל נו, בקטנה (לשם הסרת הספק - גם היום קיימים מקומות עבודה כאלו) https://www.colbonews.co.il/haifa-news/59839/ העניין פה הוא לא ההשוואה ללהטבים. אני יכולה להביא ילדים כאוות נפשי עם אהוב לבי ולאמץ. כי לא נדרש ממני להצהיר על המיניות שלי. ועדיין לבוא ולהגיד שזה רק עניין של אל תזדיינו בפומבי, הוא לא נכון. כי יש סכנה גם בלי שאסתובב עם שוט ומישהו ברצועה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת מאי 09, 2026 9:44 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
► Bluecollar כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: מעניין כי הבוס שלי יכל לשים דגל של גאווה במשרד והכל היה גלוי ואם אני אספר שאני שולטת אז די תחוסל הקריירה שלי. ולא צריך לראות אותי עם שוט ביד. מספיק שמישהו יוציא אותי מהארון.
ובסכסוכי גירושין, בתור אחת שהקהילה שלא לדבר עבדה במשרד לדיני משפחה, הנושא של מי אבא מביא הביתה ועוד לא מעניין אף אחד, אולי הניכור הורי. לעומת זאת, בדסמ.... אז מסכימה עם רוב הדברים, אבל לא ממש אולי בעבודה שלך בחיפה, לפני כמה שנים, ספרנית שמה דגלון גאווה קטן בעמדה שלה. היא נדרשה להוריד אותו אבל נו, בקטנה (לשם הסרת הספק - גם היום קיימים מקומות עבודה כאלו) https://www.colbonews.co.il/haifa-news/59839/ העניין פה הוא לא ההשוואה ללהטבים. אני יכולה להביא ילדים כאוות נפשי עם אהוב לבי ולאמץ. כי לא נדרש ממני להצהיר על המיניות שלי. ועדיין לבוא ולהגיד שזה רק עניין של אל תזדיינו בפומבי, הוא לא נכון. פותח השרשור בעצמו השווה ללהט"בים. ואת עשית השוואה ללהט"ב בתחילת התגובה שלך. כן, קיים ארון בנושא בדס"מ אבל הוא ארון הרבה יותר קל מהארון הלהט"בי. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת מאי 09, 2026 9:47 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
► Luna Oscura כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: מעניין כי הבוס שלי יכל לשים דגל של גאווה במשרד והכל היה גלוי ואם אני אספר שאני שולטת אז די תחוסל הקריירה שלי. ולא צריך לראות אותי עם שוט ביד. מספיק שמישהו יוציא אותי מהארון.
ובסכסוכי גירושין, בתור אחת שהקהילה שלא לדבר עבדה במשרד לדיני משפחה, הנושא של מי אבא מביא הביתה ועוד לא מעניין אף אחד, אולי הניכור הורי. לעומת זאת, בדסמ.... אז מסכימה עם רוב הדברים, אבל לא ממש אולי בעבודה שלך בחיפה, לפני כמה שנים, ספרנית שמה דגלון גאווה קטן בעמדה שלה. היא נדרשה להוריד אותו אבל נו, בקטנה (לשם הסרת הספק - גם היום קיימים מקומות עבודה כאלו) https://www.colbonews.co.il/haifa-news/59839/ העניין פה הוא לא ההשוואה ללהטבים. אני יכולה להביא ילדים כאוות נפשי עם אהוב לבי ולאמץ. כי לא נדרש ממני להצהיר על המיניות שלי. ועדיין לבוא ולהגיד שזה רק עניין של אל תזדיינו בפומבי, הוא לא נכון. פותח השרשור בעצמו השווה ללהט"בים. ואת עשית השוואה ללהט"ב בתחילת התגובה שלך. כן, בדס"מ משפיע עדיין וקיים ארון בנושא אבל הוא ארון הרבה יותר קל מהארון הלהט"בי. נכון. כי בשניהם יש מיניות ובשניהם יש סכנה. אולי לי יותר קל לשים את עצמי בארון כי בסך הכל אני במסיכה של הנורמה. אבל עדיין יש סכנה. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
► Bluecollar כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: מעניין כי הבוס שלי יכל לשים דגל של גאווה במשרד והכל היה גלוי ואם אני אספר שאני שולטת אז די תחוסל הקריירה שלי. ולא צריך לראות אותי עם שוט ביד. מספיק שמישהו יוציא אותי מהארון.
ובסכסוכי גירושין, בתור אחת שהקהילה שלא לדבר עבדה במשרד לדיני משפחה, הנושא של מי אבא מביא הביתה ועוד לא מעניין אף אחד, אולי הניכור הורי. לעומת זאת, בדסמ.... אז מסכימה עם רוב הדברים, אבל לא ממש אולי בעבודה שלך בחיפה, לפני כמה שנים, ספרנית שמה דגלון גאווה קטן בעמדה שלה. היא נדרשה להוריד אותו אבל נו, בקטנה (לשם הסרת הספק - גם היום קיימים מקומות עבודה כאלו) https://www.colbonews.co.il/haifa-news/59839/ העניין פה הוא לא ההשוואה ללהטבים. אני יכולה להביא ילדים כאוות נפשי עם אהוב לבי ולאמץ. כי לא נדרש ממני להצהיר על המיניות שלי. ועדיין לבוא ולהגיד שזה רק עניין של אל תזדיינו בפומבי, הוא לא נכון. פותח השרשור בעצמו השווה ללהט"בים. ואת עשית השוואה ללהט"ב בתחילת התגובה שלך. כן, בדס"מ משפיע עדיין וקיים ארון בנושא אבל הוא ארון הרבה יותר קל מהארון הלהט"בי. נכון. כי בשניהם יש מיניות ובשניהם יש סכנה. אולי לי יותר קל לשים את עצמי בארון כי בסך הכל אני במסיכה של הנורמה. אבל עדיין יש סכנה. מיניות לא קיימת בשניהם בהכרח חשיבה על סטיגמה מינית קיימת בשניהם מסכימה איתך לחלוטין שיש סכנה בשניהם אבל אי אפשר באמת להשוות כאן לנושא הלהט"בי (שזה מה שנעשה מלכתחילה בפתיחת השרשור) אני כיום לא יכולה להתחתן במדינה הזאת עם בעלי - וזה בין הדברים הכי בסיסיים שולטים.ות ונשלטים.ות יכולים.ות להתחתן. . אני חושבת שהשרשור הזה יכל להיות הרבה יותר יעיל (אני יודעת שאני לא הייתי מגיבה כאן בכזה אנטי) אם הוא פשוט היה נפתח על "קיים ארון בדס"מי, איך אנחנו משנים את זה?" במקום לעשות השוואה למאבקים אחרים שהם הרבה יותר קשים. |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
ve-ra • 9 במאי 2026
ישראל מדינה פוריטנית שבטית וקהילתית. גם במקומות שנדמים ליברלים, השמרנות למעשה שולטת. לטוב ולרע
|
|
|
| עוגיית לילה(נשלט) |
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
לפני 4 ימים •
9 במאי 2026
עוגיית לילה(נשלט) • 9 במאי 2026
התקרבנות מיותרת.
|
|