|
|
לפני 19 שעות •
31 במאי 2026
לפני 19 שעות •
31 במאי 2026
bossdog • 31 במאי 2026
לדעתי, הם לא מתחבאים כמו שהם פשוט פחות מוחצנים.
ככה אני תופס את זה. מי שחשוב לו שיראו כמה הוא שולט - יעשה הרבה רעש, ואליו את תשימי לב, אבל תגלי שהוא לא מה שחיפשת. לדעתי, תחפשי את אלו שלא עושים הרבה רעש. זה דורש קצת יותר אקטיביות בחיפוש, מאשר שיבואו אלייך. |
|
|
|
|
לפני 18 שעות •
31 במאי 2026
לפני 18 שעות •
31 במאי 2026
הלן הדוב • 31 במאי 2026
► ServiceOnly כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: מדוע אין שפע של גברים שולטים, צעירים, חטובים ופנויים? שאלה של סטטיסטיקה.
הסיכויים למצוא חד קרן ביערות הכרמל שקולים לסיכויים למצוא בחור נאה וצעיר שהוא בנוסף גם שולט ושלא רק שולט טוב אלא פנוי ובנוסף נמשך לנשים וספציפית נמשך אלייך או לנשים כמוך. או אלטרנטיבית לסיכוי שבראד פיט מסתובב בכלוב ומחפש תמונות של רגליים. לא אפסי אבל עגום. אני חושבת שאתה קצת קיצוני , אם אני צעירה שנראית טוב וסוטה ובדסמית אני לא היחידה ויש כנראה עוד הרבה כמוני בעולם רק מעניין איפה הם מתחבאים לא ברור לי קיצוני? אולי. אבל חשוב להגיד דברים כאלה. נשאלת השאלה הזו ודומה לה מליון פעמים ביום והתשובה היא כמעט תמיד אותו הדבר - סטטיסטיקה. לגבייך - אני לא אומר שאת לא מושכת למרות שאין לי על מה לבסס את המידע הזה חוץ מדעתך ברגע נתון. למצוא את האדם הנכון זה עניין של לא מעט ניסיון ותהייה וכמה טעויות בדרך והתפשרות והבשלה ובגרות. זה מזכיר לי תמיד את ה6 רגל גובה, משכורת 6 ספרות שנתית ו6 קוביות בבטן ולפחות 6 אינץ' בזין. כי ברור שגברים כאלה קיימים, אבל האם הם מתאימים לאלה שמחפשות אותם? אבל מעבר לצחוקים אני אישית בדעה שאחת הבעיות היא במונח "נראה טוב" - כי זה סובייקטיבי. וגם שולי יחסית לדעתי. וכן יש לי העדפות משלי (לא אוהב בלונדיניות למשל). ושום דבר לא אבסולוטי. לפחות לא אצלי. |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 8 שעות •
1 ביוני 2026
ServiceOnly(מתחלפת) • 1 ביוני 2026
► הלן הדוב כתב/ה: ► ServiceOnly כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: מדוע אין שפע של גברים שולטים, צעירים, חטובים ופנויים? שאלה של סטטיסטיקה.
הסיכויים למצוא חד קרן ביערות הכרמל שקולים לסיכויים למצוא בחור נאה וצעיר שהוא בנוסף גם שולט ושלא רק שולט טוב אלא פנוי ובנוסף נמשך לנשים וספציפית נמשך אלייך או לנשים כמוך. או אלטרנטיבית לסיכוי שבראד פיט מסתובב בכלוב ומחפש תמונות של רגליים. לא אפסי אבל עגום. אני חושבת שאתה קצת קיצוני , אם אני צעירה שנראית טוב וסוטה ובדסמית אני לא היחידה ויש כנראה עוד הרבה כמוני בעולם רק מעניין איפה הם מתחבאים לא ברור לי קיצוני? אולי. אבל חשוב להגיד דברים כאלה. נשאלת השאלה הזו ודומה לה מליון פעמים ביום והתשובה היא כמעט תמיד אותו הדבר - סטטיסטיקה. לגבייך - אני לא אומר שאת לא מושכת למרות שאין לי על מה לבסס את המידע הזה חוץ מדעתך ברגע נתון. למצוא את האדם הנכון זה עניין של לא מעט ניסיון ותהייה וכמה טעויות בדרך והתפשרות והבשלה ובגרות. זה מזכיר לי תמיד את ה6 רגל גובה, משכורת 6 ספרות שנתית ו6 קוביות בבטן ולפחות 6 אינץ' בזין. כי ברור שגברים כאלה קיימים, אבל האם הם מתאימים לאלה שמחפשות אותם? אבל מעבר לצחוקים אני אישית בדעה שאחת הבעיות היא במונח "נראה טוב" - כי זה סובייקטיבי. וגם שולי יחסית לדעתי. וכן יש לי העדפות משלי (לא אוהב בלונדיניות למשל). ושום דבר לא אבסולוטי. לפחות לא אצלי. אין ספק שיופי זה בעיניי המתבונן ולמצוא את האדם הנכון לוקח זמן וניסוי וטעייה . דיברתי על העניין שאמרת שזה נדיר כמו חד קרן ואני לא מסכימה עם זה כי נטייה מינית לא קשורה למראה או ליופי בטוח שיש המון אנשים יפים ובדסמים לא יודעת רק למה כל כך קשה למצוא אותם חח. אני לא מחפשת את כל הרשימה הזו שכתבת אני מחפשת מישהו בטעם שלי, ברור לי שזה סובייקטיבי . הטעם שלי נורא אחיד לצערי ולכן קשה לי למצוא . כמו שאמרת אין לך איך לבסס אם אני נראית טוב זו דעתי האישית ולא בטוח שאני הטעם שלך , אבל כן יש אנשים שנראים טוב גם אם הם לא לטעמינו , אני יודעת להעריך יופי גם אם הוא לא מושך אותי למשל בראט פיט גבר מאוד יפה אבל רחוק מהטעם שלי. אי אפשר להתעלם מהעובדה שיש מודל יופי מסוים עם כמה שזו עובדה לא נעימה |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 8 שעות •
1 ביוני 2026
► ServiceOnly כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: ► ServiceOnly כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: מדוע אין שפע של גברים שולטים, צעירים, חטובים ופנויים? שאלה של סטטיסטיקה.
הסיכויים למצוא חד קרן ביערות הכרמל שקולים לסיכויים למצוא בחור נאה וצעיר שהוא בנוסף גם שולט ושלא רק שולט טוב אלא פנוי ובנוסף נמשך לנשים וספציפית נמשך אלייך או לנשים כמוך. או אלטרנטיבית לסיכוי שבראד פיט מסתובב בכלוב ומחפש תמונות של רגליים. לא אפסי אבל עגום. אני חושבת שאתה קצת קיצוני , אם אני צעירה שנראית טוב וסוטה ובדסמית אני לא היחידה ויש כנראה עוד הרבה כמוני בעולם רק מעניין איפה הם מתחבאים לא ברור לי קיצוני? אולי. אבל חשוב להגיד דברים כאלה. נשאלת השאלה הזו ודומה לה מליון פעמים ביום והתשובה היא כמעט תמיד אותו הדבר - סטטיסטיקה. לגבייך - אני לא אומר שאת לא מושכת למרות שאין לי על מה לבסס את המידע הזה חוץ מדעתך ברגע נתון. למצוא את האדם הנכון זה עניין של לא מעט ניסיון ותהייה וכמה טעויות בדרך והתפשרות והבשלה ובגרות. זה מזכיר לי תמיד את ה6 רגל גובה, משכורת 6 ספרות שנתית ו6 קוביות בבטן ולפחות 6 אינץ' בזין. כי ברור שגברים כאלה קיימים, אבל האם הם מתאימים לאלה שמחפשות אותם? אבל מעבר לצחוקים אני אישית בדעה שאחת הבעיות היא במונח "נראה טוב" - כי זה סובייקטיבי. וגם שולי יחסית לדעתי. וכן יש לי העדפות משלי (לא אוהב בלונדיניות למשל). ושום דבר לא אבסולוטי. לפחות לא אצלי. אין ספק שיופי זה בעיניי המתבונן ולמצוא את האדם הנכון לוקח זמן וניסוי וטעייה . דיברתי על העניין שאמרת שזה נדיר כמו חד קרן ואני לא מסכימה עם זה כי נטייה מינית לא קשורה למראה או ליופי בטוח שיש המון אנשים יפים ובדסמים לא יודעת רק למה כל כך קשה למצוא אותם חח. אני לא מחפשת את כל הרשימה הזו שכתבת אני מחפשת מישהו בטעם שלי, ברור לי שזה סובייקטיבי . הטעם שלי נורא אחיד לצערי ולכן קשה לי למצוא . כמו שאמרת אין לך איך לבסס אם אני נראית טוב זו דעתי האישית ולא בטוח שאני הטעם שלך , אבל כן יש אנשים שנראים טוב גם אם הם לא לטעמינו , אני יודעת להעריך יופי גם אם הוא לא מושך אותי למשל בראט פיט גבר מאוד יפה אבל רחוק מהטעם שלי. אי אפשר להתעלם מהעובדה שיש מודל יופי מסוים עם כמה שזו עובדה לא נעימה. וכשאני אומרת נראים טוב אני מתכוונת מן הסתם לנראים טוב בעיניי ולא בעיניי כולם. לא בהכרח הרשימה שרשמת של ה6 קוביות וחטובים . ואין אף סטטיסטיקה שמוכיחה שנדיר למצוא אנשים שנראים טוב בעולם הזה |
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 6 שעות •
1 ביוני 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 1 ביוני 2026
חייבים למצוא שיטה לייצר כאלו מהר ובזול 😉
|
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 6 שעות •
1 ביוני 2026
Red-Phoenix(מזוכיסטית) • 1 ביוני 2026
► המכשפה בג'ינס כתב/ה: חייבים למצוא שיטה לייצר כאלו מהר ובזול 😉 אני מעדיפה לשלם, מה שזול נשבר מהר ואני צריכה אותם עמידים ולטווח ארוך 🤭😈 |
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 5 שעות •
1 ביוני 2026
aum • 1 ביוני 2026
קשה - לך.
את הסובייקט הסמנטי פה, מרכז הפרספקטיבה, שממנה הפעולה מקבלת את תכונת הקושי. כלומר, לא סתם הרכב מתנהג מוזר אליך, תבדקי אם הורדת את הארמברקס. |
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 5 שעות •
1 ביוני 2026
► aum כתב/ה: קשה - לך.
את הסובייקט הסמנטי פה, מרכז הפרספקטיבה, שממנה הפעולה מקבלת את תכונת הקושי. כלומר, לא סתם הרכב מתנהג מוזר אליך, תבדקי אם הורדת את הארמברקס. בהחלט קשה לי . לכן העלתי את זה. על האמברקס יש לי שליטה על המשיכה המינית שלי לצערי לא. |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 4 שעות •
1 ביוני 2026
לביאונת(מזוכיסטית) • 1 ביוני 2026
כל הילדים אצלי 😜
|
|