| יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 5 שעות •
24 בספט׳ 2026
לפני 5 שעות •
24 בספט׳ 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 24 בספט׳ 2026
סנטוריון, כל השרשור הזה התחיל מ"לא קוראים את הפרופיל". ברור שקשר יכול להיווצר כשיש עניין משותף וסיבה להתחיל לדבר ופניה מותאמת אישית.
דרך אגב, לא יודעת איזו עבודה אתה מחפש, אולי התכוונת לפניה לחברות שלא פרסמו מודעת דרושים - זה קורה ולפעמים זה עובד אבל די נדיר שעובד. כשאני מחפשת אני פשוט סורקת אתרי דרושים ולוחצת על הכפתור "שלח קוח" על עשרים מודעות ביום עד שמישהו חוזר אלי. עד כה זה עבד לי סבבה. אבל ההבדל הכי מהותי בכל זה הוא שהיכרות רומנטית היא עם אדם ולא ארגון, ולאנשים יש אגו, ורגשות, ומצבי רוח, ולאנשים מותר שיהיו להם מלא הטיות ומלא העדפות אישיות שלא עומדות בשום רף של שוויון, ויש להם צורך להרגיש שמתייחסים אליהם בכבוד, וכשנדמה להם שלא לוקחים אותם ברצינות הם יכולים להיעלב. |
|
|
| bondman(נשלט){FLR} |
לפני 4 שעות •
24 בספט׳ 2026
לפני 4 שעות •
24 בספט׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 24 בספט׳ 2026
► dommixxx כתב/ה: ► סנטוריון כתב/ה: ► יולי Yuli כתב/ה: אבל זה הקטע - בחיפוש עבודה זה סבבה לשלוח את אותו מייל זהה למאות חברות ולקוות שמי שמתאים לו יתקשר, אתה לא אמור לכתוב לכל מעסיק למה הוא מוצא חן בעיניו ולמה פנית דווקא אליו.
לעומת קשר אישי בין שני אנשים שכל הקטע בו הוא שזה אישי ואתה אמור להראות לאדם הזה שחשבת רגע לפני שזרקת לו הגשת מועמדות. וגם בחיפוש עבודה יש איזה מרחק בין "לא עומד במאה אחוז מהדרישות" לבין "לא עומד בדרישת סף חד משמעית שכתוב מפורשות שהיא דרישת סף קריטית" - אף מגייס לא חוזר לאנשים שברור שלא קראו את המודעה. אנחנו לגמרי מסכימים: יש מרחק בין "לא עומד במאה אחוז מהדרישות" לבין "לא עומד בדרישת סף חד משמעית" (מה אגב מבדיל ביניהן? ... ). לכן באמת פנייה עם הודעת שטנץ משעממת לא עובדת בכלוב, ואני מקווה שאת גם לא מחפשת ככה עבודה, כי ככה באמת לא מקבלים משרה, וגם לא מייצרים קשר אנושי. פנייה בחיפוש עבודה צריכה להיות מנומקת, עם מספיק חפיפה בינך לבין תיאור המשרה, וכדאי שתהיה אישית וספציפית. בדיוק כמו פנייה למישהי. שוב, גייסתי אנשים וגם גויסתי בעצמי ובאף אחד מהמקרים לא הייתה התאמה במאה אחוזים לדרישות המשרה. אנשים עדיין יכולים לפנות *על אף* גבול בפרופיל וזה עדיין יכול להצליח, ויש לי ניסיון אישי די עשיר בעניין. אבל תשכחי ממני, דמייני לרגע את הנרי קאוויל באתר הכלוב, עם החיוך והפרסום והכתפיים הרחבות וה-1.85 שלו. מניח שאם היה שולח הודעה בכלוב לעלמת החן מעלי עם הכיתוב, "שבית את ליבי, תרצי לשבת לקפה?" היא לא הייתה עונה לו, "חחחחחח משעשע אתה. אם כתוב שאני לא מעוניינת ואתה בגבולות ופנית, איבדת כל סיכוי. לפחות מולי, לא משנה מי אתה (גם אם אתה הנרי פאקינג קאוויל), אתה פסול." כשאתה חתיך זה כריזמטי ונועז וכשאתה מכוער זה קריפי וחצוף 😅 ככה זה עובד אגב עשו מחקר כזה באפליקציות הכרויות בארה״ב, ומה שאתה אומר הוכח. פתחו לצורך המחקר חשבונות של דושים לחלוטין בעלי התנהלות שנחשבת אפילו לפעמים ״קריפית״ וצירפו תמונות של חתיכים. והתברר שכשאתה חתיך הכל נסלח. פרופילים של בנות לא חקרו. כי כאן כבר התוצאה היתה ברורה מראש. חחח |
|
|
| ברייה{לא!!!מחפשת} |
לפני 3 שעות •
24 בספט׳ 2026
לפני 3 שעות •
24 בספט׳ 2026
ברייה{לא!!!מחפשת} • 24 בספט׳ 2026
► סנטוריון כתב/ה: ► יולי Yuli כתב/ה: אבל זה הקטע - בחיפוש עבודה זה סבבה לשלוח את אותו מייל זהה למאות חברות ולקוות שמי שמתאים לו יתקשר, אתה לא אמור לכתוב לכל מעסיק למה הוא מוצא חן בעיניו ולמה פנית דווקא אליו.
לעומת קשר אישי בין שני אנשים שכל הקטע בו הוא שזה אישי ואתה אמור להראות לאדם הזה שחשבת רגע לפני שזרקת לו הגשת מועמדות. וגם בחיפוש עבודה יש איזה מרחק בין "לא עומד במאה אחוז מהדרישות" לבין "לא עומד בדרישת סף חד משמעית שכתוב מפורשות שהיא דרישת סף קריטית" - אף מגייס לא חוזר לאנשים שברור שלא קראו את המודעה. אני מחזיר אותך לדוגמת חיפוש עבודה. ברוב המשרות רושמים דרישות מסוימות, אבל רוב האנשים שמתקבלים אליהן בסופו של דבר לא עומדים בכל הדרישות - אחד למד תואר קצת שונה, לשני יש קצת פחות ניסיון, השלישי מגיע מתחום נושק אך לא זהה. באינטראקציות אנושיות לא הכל מתאים לרובריקה באופן מוחלט. משולש לא יכנס לחור בצורת ריבוע, אבל מתומן יכול לפעמים להשתחל לחור בצורת הפטגון. אנשים עדיין יכולים לפנות *על אף* גבול בפרופיל וזה עדיין יכול להצליח, ויש לי ניסיון אישי די עשיר בעניין. אבל תשכחי ממני, דמייני לרגע את הנרי קאוויל באתר הכלוב, עם החיוך והפרסום והכתפיים הרחבות וה-1.85 שלו. מניח שאם היה שולח הודעה בכלוב לעלמת החן מעלי עם הכיתוב, "שבית את ליבי, תרצי לשבת לקפה?" היא לא הייתה עונה לו, "חחחחחח משעשע אתה. אם כתוב שאני לא מעוניינת ואתה בגבולות ופנית, איבדת כל סיכוי. לפחות מולי, לא משנה מי אתה (גם אם אתה הנרי פאקינג קאוויל), אתה פסול." אני ״מחפשת פסנתרן להרכב ג’ז קטן״. הוא ״אני לא מנגן בפסנתר, אבל אני רוכב מצוין על חד-אופן״. אני ״התקבלת. בקטעים של הפסנתר תתגלגל על הבמה ונקווה שהקהל ישלים את האקורדים לבד״. ולגבי הנרי קאוויל: פעם מישהו אמר לי ״הגעתי, אבל בבקשה אל תצפי לבראד פיט״. עניתי ״אם אמצא למטה את בראד פיט, אשלח אותו הביתה. אני רוצה את הבחור שאיתו שוחחתי בחודש האחרון״. ירדתי למטה. שם מצאתי את הגבר יפה התואר מהתמונות, נשען על רכבו ומעשן בעצבנות סיגריה. היינו יחד שנה. ולי, אגב, לא הייתה בפרופיל רשימת גבולות. כתבתי באילו פרקטיקות בדסמיות אני מעוניינת ואיזה סוג קשר אני מחפשת. הוא התאים לשניהם. הוא התאים גם לקריטריונים שלא פירטתי בפרופיל, כמו למשל למראה שמושך אותי. פנו אלי הרבה מאוד גברים יפים, מקסימים ונבונים שסירבתי להם. חלקם לא התאימו לפרקטיקה או לסוג הקשר שחיפשתי ולכן לא ברור לי למה פנו בכלל. אחרים התאימו לשניהם, אבל לא משכו אותי, לא התאימו לי מבחינת גובה, או שלא היה להם כושר הביטוי שגורם לי לחשוק בגבר. כלומר, הנרי קאוויל הוא לא קלף ג׳וקר שמבטל את שאר הקלפים. ואישה אחת כבר כתבה לך ״גם אם אתה הנרי פאקינג קאוויל״, והיא נשמעה לי משכנעת מאוד. עכשיו תוסיף גם אותי. נראה שלפחות שתי נשים בדיון הזה היו שולחות את הנרי קאוויל הביתה ולא מקבלות רוכב חד-אופן מבריק להרכב מוזיקלי. |
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני 3 שעות •
24 בספט׳ 2026
לפני 3 שעות •
24 בספט׳ 2026
Master Bruce{©} • 24 בספט׳ 2026
אני סטרייט
"אני הנרי קאוויל" אני עדיין סטרייט, אם אתה רוצה אםשר לדבר על וורהאמר 40,000 , אבל זה לא ישנה את זה שאני סטרייט. |
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני 3 שעות •
24 בספט׳ 2026
לפני 3 שעות •
24 בספט׳ 2026
Master Bruce{©} • 24 בספט׳ 2026
ולגבי הטיעון שיש כאן נשים שמסננות יותר מדי:
א- זה פשוט לא רלוונטי לדיון של אנשים שלא קוראים פרופילים. ב- גם אם כן, סבבה, בוא נגיד... יודע משהו? בטוח... שיש כאן נשים שמסננות יותר מדי ובעקבות זה אף אחד לא מתאים להן והן חייבות להתפשר. סבבה. תן להן להבין את זה בעצמן. תן להן להיות לבד עד שהן (אולי) יחליטו להתפשר. מה זה עניינו של גבר שפונה אליהן לגרום להן להתפשר? איזה עולם עקום ומעוות זה: "אוי, שהיא לא תהיה לבד, אין ברירה, אני אהיה הגיבור שמציל אותה מהבדידות באמצעות זה שאני אסביר לה שהיא צריכה להתפשר, ושהפשרה הזו היא אני!" כמה יהירות הזויה ומוזרה, ובו זמנית חוסר כבוד עצמי מינימלי, צריכים בשביל לחשוב ככה? |
|
|
| הוא(שולט) |
לפני שעתיים •
24 בספט׳ 2026
לפני שעתיים •
24 בספט׳ 2026
הוא(שולט) • 24 בספט׳ 2026
הסיבה שזה מעורר אנטי סובבת סביב רצונו של אדם כבודו.
אם מישהו מנסה את שיטת מצליח לטעמי זה מעיד על נואשות או חינוך לקוי. שוה לתת את הדעת לגבי גמישות דרישות הסף (גיל 43 וחצי או גובה 154 וקצת ) אבל זה לפוסט אחר רצוי לעסוק בימים גורליים אלה איך מונעים המשך השלטון הנוכחי |
|
|