רויטל |
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
יש לכם הרבה עבודה :-)))
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
רויטל • 2 באוג׳ 2003
גם משחק מדליק וגם דרכו נכיר זה את זו יותר...
מה דעתכם? לכל מי שמעוניין להשתתף - יש להעתיק את השאלות ולענות בתשובה ממול לשאלה.... אני אענה ראשונה, ככה שלא יחששו אחרים...שיהיה בכיף!!! 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. מסלול לימודים בבי"ס: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב : 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב? 59.מיהו הבנאדם בו פגעת הכי הרבה לדעתך? 60. מהו הפשע האיום ביותר לדעתך? 61. האם קנית פעם בגד בידיעה שלא תלבשי אותו יותר מפעמיים? אם כן, איזה? 62. בליינד-דייט- בעד או נגד? 63.מהו החפץ שהכי חשוב לך? 64. מה היה המעשה שהכי השפיע עלייך? 65.איזה תכונה לא כל כך טובה יש לך, והאם את שלמה איתה (או לא)? 66. איזו סידרה הכי אהבת בילדות? 67. מה הדבר שהכי היית רוצה לקבל? 68. מי היו האנשים שהשפיעו במיוחד על חייך? 69. אם היית יכולה להחזיר את הגלגל אחורה, איזה נקודה היית משנה? 70. לאן את הולכת כשאת רוצה לחשוב "מחשבות רציניות"? (בקיצור, מקום שטוב לחשוב בו.. .בשקט.. הבנתם) 71. מה המזל האסטרולוגי שלך, והאם את מתאימה לתיאור שלו? 72.האם יש אדם (מסרט, ספר או סתם מישהו מפורסם) שאת מזדהה איתו באופן מיוחד ולמה? 73. אם היית יודעת שמחר בבוקר הוא הבוקר האחרון שלך, ושבחצות של אותו יום את מתה, איך היית מבלה את היום, עם מי היית מבלה את היום, איפה היית מבלה את היום ומה המילים האחרונות שהיית רוצה להגיד? 74.את צמה ביום כיפור? 75. עד כמה אתה מאמין [ אדם דתי ] ? 76. איזה סגנון מוסיקלי את פשוט לא יכולה לסבול? 77. כמה דיסקים יש באוסף האישי שלך וכל כמה זמן הוא מתעדכן? 78. לאן היית רוצה לנסוע בחופשה הבאה שלך? 79. איזה תכונות, פנימיות וחיצוניות, חשוב שיהיה בבנאדם שאת אוהבת? 80. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? 81. מה אתה חייב לעשות בבוקר בשביל באמת להתעורר? (קפה/מקלחת/התעמלות בוקר/שוקו/אוכל) 82. אהבה ממבט ראשון, יש חיה כזאת? 83. משפטים שלך לסיכום... |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
הנה עניתי ראשונה,,, אם אני יכולה גם אתם ..חחח
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
רויטל • 2 באוג׳ 2003
1. השם שלי:
- רויטל 2. כינוי\ם: - רוי, רוית 3. ארץ לידה: - ישראל 4. מסלול לימודים בבי"ס: - 12 שנות לימוד מגמת צילום 5. איך היית רוצה להיקרא: - אריאל 6. תבלין מועדף: - חריף 7. שתיה מועדפת: - מים 8. דאורדורנט\בושם: -אני אלרגית לבשמים, אבל אסתי לאודר יושב הכי עדין 9. שמפו וקונדישינר: - שמפו הוואי הרגיל והישן + קונדישנר 10. האם שחית בעירום פעם: - כן, בבריכה פרטית בלילה, אצל חבר, הוא קרא לי נימפה 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: - לא עליהם, אלא איתם 12. צבע מועדף: - שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: - לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: - חברה הכי טובה אחותי, חבר הכי טוב אפי 15. כרית אחת או שתיים: - 2 16. חיות מחמד: כלבים, חתולים, סוסיםםם 17. סרט מועדף: - הילטון בנקוק 18.מוזיקה בכללית: - רוק ישראלי, בזמן האחרון שומעת ג'אננה 19. מכונית אידיאלית: - כל דבר על 4 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: - תודה, אל, ביי 21. אוכל מועדף\ שנוא: - אצלי זה קצת בעיה באוכל, קודם העין אוכלת אחר כך האף ובסוף הפה 23. חבר\ה לעתיד: - אין 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: - כן!!! 25. היחסים עם ההורים : - מי הם?? 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: - בג'ונגל אפריקה 27. ממתק מועדף: - שוקולד 28. נעליים מועדפות: - נעלי הרים של טרימבולנד 29. שיר מועדף: - אל תתלבשי לי \ חברים של נטשה 30. אתר מועדף: - הפורום שלי היידפארק 31. ספורט מועדף (לצפייה): - רכיבה על סוסים 32. הספורט המועדף (למשחק): - רכיבה על סוסים כאילו דאא 33. הרגע הכי משפיל בחייך: - היו הרבה אבל האחרון ביותר הוא, שכתבתי למישהו הודעה שהיתה אמורה להיות לאחר, וההודעה לא היתה תמימה [ אם אתם מבינים ] 34. איזה חג אתה הכי אוהב: - פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: - אריה ג'ובני 36. אוספים: - בולים ומטבעות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: - לרצות למות 38. תגיד מילה טובה...: - מילה טובה 39. ספר מועדף: - צבע המים ( לא זוכרת את הסופר) 40. עיתון מועדף: - רייטניג של מעריב 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: - הישרדות 42. כמה טיפים מהחיים: - אהוב את עצמך כדי שתוכל לאהוב אחרים 43. מועמד פוליטי: - טומי לפיד 44. מפלגה: - שינוי 45. חום או קור: - קור 46. מכתב דואר או אי מייל: - מכתב דואר (רשמי יותר) 47. זמר אהוב : - ארכדי דוכין, חמי רודנר, שלמה ארצי 48. זמרת אהובה: - ריטה , אחינועם נילי 49. להקות: - נטשה נו 50. סרט מצוייר אהוב: - םינקי והמוח 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: - נאיבית, רגישה, מלאה אהבה, מסורה 52. אתה שונא אנשים ש..: - משקרים לי 53. אתה שונא מקומות ש..: - לחכות בתור ושצפוף וחנוק 54. אני אוהב/ת: - להשתולל 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: - לא מגלה 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: - צבועים ושקרנים 57. מה הכי מגעיל אותך: חרקים למינהם, אוכל מסוים 58. מה את/ה הכי אוהב? - הלוואי שהייתי אומרת את עצמי, אבל אוהבת הכי הכי את ילדיי 59.מיהו הבנאדם בו פגעת הכי הרבה לדעתך? - לא פגעתי באיש עד כמה שידוע לי 60. מהו הפשע האיום ביותר לדעתך? - רצח בטביעה 61. האם קנית פעם בגד בידיעה שלא תלבשי אותו יותר מפעמיים? אם כן, איזה? - שימלה בחתונה של אחי בעעעעעעעע 62. בליינד-דייט- בעד או נגד? - בעד 63.מהו החפץ שהכי חשוב לך? - היומן שלי 64. מה היה המעשה שהכי השפיע עלייך? - שאלה הבאה 65.איזה תכונה לא כל כך טובה יש לך, והאם את שלמה איתה (או לא)? נאיבית בטח שלמה אם כולם היו נאיבים ותמימים העולם היה מושלם 66. איזו סידרה הכי אהבת בילדות? - הבית של פיסטוק 67. מה הדבר שהכי היית רוצה לקבל? - רכב +רישיון 68. מי היו האנשים שהשפיעו במיוחד על חייך? - היו הרבה 69. אם היית יכולה להחזיר את הגלגל אחורה, איזה נקודה היית משנה? - 29 נקודות (היום שנולדתי) 70. לאן את הולכת כשאת רוצה לחשוב "מחשבות רציניות"? (בקיצור, מקום שטוב לחשוב בו.. .בשקט.. הבנתם) - לים בלילה 71. מה המזל האסטרולוגי שלך, והאם את מתאימה לתיאור שלו? - קשת.. מאמינה רק במזל שלי 72.האם יש אדם (מסרט, ספר או סתם מישהו מפורסם) שאת מזדהה איתו באופן מיוחד ולמה? - ביל קלינטון סתםםםםםםם .. אמממ היפה והחיה בתור החיה J) 73. אם היית יודעת שמחר בבוקר הוא הבוקר האחרון שלך, ושבחצות של אותו יום את מתה, איך היית מבלה את היום, עם מי היית מבלה את היום, איפה היית מבלה את היום ומה המילים האחרונות שהיית רוצה להגיד? - מי המציא את השאלות האלה??? עם ילדיי, מחובקת איתם במיטה הגדולה, ואומרת להם.."אני אוהבת אותכם- סליחה" 74.את צמה ביום כיפור? - לא!!! 75. עד כמה אתה מאמין [ אדם דתי ] ? - לא מאמינה בדת 76. איזה סגנון מוסיקלי את פשוט לא יכולה לסבול? - מיזרחית.. אוח שירים שבוכים אבי ביטר דוגמה טובה 77. כמה דיסקים יש באוסף האישי שלך וכל כמה זמן הוא מתעדכן? - 1 מורידה שירים מקאזה 78. לאן היית רוצה לנסוע בחופשה הבאה שלך? - מיצרים.. אוהבת ארכיאולגיה 79. איזה תכונות, פנימיות וחיצוניות, חשוב שיהיה בבנאדם שאת אוהבת? - שלא ישקר לי, לא סולחת על שקר, חיצוני? יופי הוא בעיני המתבונן , לא מסתכלת על מראה חיצוני 80. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? - קמה מהמיטה חחחחח פיפי 81. מה אתה חייב לעשות בבוקר בשביל באמת להתעורר? (קפה/מקלחת/התעמלות בוקר/שוקו/אוכל) - סיגריה וקפה 82. אהבה ממבט ראשון, יש חיה כזאת? - כן!! 83. משפטים שלך לסיכום... - אוחח כמה אתם עכשיו שונאים אותי על השאלון הזה חחחחחחחחחחחחח |
|
שיקי(נשלט) |
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
שיקי(נשלט) • 2 באוג׳ 2003
אאמממ רויטל ...
זה כבר לא משחק זה שאלון קבלה לשב"כ הפלסטיני שיקי { L } |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
חחחחחחחחח
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
רויטל • 2 באוג׳ 2003
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לפנטגון של הכלוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאלה יאלה לענות כולם ...שפנים |
|
Tame |
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
Tame • 2 באוג׳ 2003
1. השם שלי: אסף
2. כינוי\ם: אין 3. ארץ לידה: ישראל 4. מסלול לימודים בבי"ס: (מסובך) 5. איך היית רוצה להיקרא: חומד (אני יודע שזו לא התשוקה שביקשת) 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: יין אדום 8. דאורדורנט\בושם: ספיד סטיק 9. שמפו וקונדישינר: הממ הוואי 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק מאחורי הגב 12. צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אף פעם לא תפסו אותי 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יותם אודי רועי 15. כרית אחת או שתיים: שתיים (אחת אני תמיד מחבק) 16. חיות מחמד: חתול (אבל אני אוהב כלבים ובכלל את כל החיות בעולם) 17. סרט מועדף: פייט קלאב 18.מוזיקה בכללית: רוק, מטאל, גותי 19. מכונית אידיאלית: ג'יפ או כל 4X4 אחר 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: (יותר מידי) 21. אוכל מועדף\ שנוא: (קשה לבחור) 23. חבר\ה לעתיד: לא מבין את השאלה 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: כן 25. היחסים עם ההורים : טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אמסטרדאם 27. ממתק מועדף: טורטית (עד שימאס לי גם מזה) 28. נעליים מועדפות: כל דבר בלי שרוכים 29. שיר מועדף: רדיוהד - פראנויד אנדרוייד 30. אתר מועדף: מסווג.. 31. ספורט מועדף (לצפייה): אין 32. הספורט המועדף (למשחק): אין 33. הרגע הכי משפיל בחייך: הממ 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: בראד פיט 36. אוספים: ג'אנק 37. מה הפחד הכי גדול שלך: בינוניות 38. תגיד מילה טובה...: אורגזמה 39. ספר מועדף: חולית 40. עיתון מועדף: לא קורא 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: סיינפלד 42. כמה טיפים מהחיים: לך עם האינטואיציה שלך 43. מועמד פוליטי: טומי לפיד 44. מפלגה: שינוי 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב : בראיין מולוקו (פלאסיבו) 48. זמרת אהובה: שירלי מנסון (גראבג') 49. להקות: נירוונה, רדיוהד, פיקסיז, צ'ילי פפרז, פינק פלויד וג'טרו טול (יש עוד המון) 50. סרט מצוייר אהוב: אקס מן 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מאזניים, צעיר, זקן, שלם 52. אתה שונא אנשים ש..: מקובעים 53. אתה שונא מקומות ש..: מלאים באנשים כאלה 54. אני אוהב/ת: את הטבע 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לא מבין את השאלה 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: פוליטיקאים 57. מה הכי מגעיל אותך: הדברים הדוחים הרגילים (קקי ברחוב וכו') 58. מה את/ה הכי אוהב? דברים חדשים 59.מיהו הבנאדם בו פגעת הכי הרבה לדעתך? אלו שאהבו אותי 60. מהו הפשע האיום ביותר לדעתך? זיהום 61. האם קנית פעם בגד בידיעה שלא תלבשי אותו יותר מפעמיים? אם כן, איזה? לא 62. בליינד-דייט- בעד או נגד? בעד 63.מהו החפץ שהכי חשוב לך? השרשת שלי (אבן המטייט על חוט שחור) 64. מה היה המעשה שהכי השפיע עלייך? ... 65.איזה תכונה לא כל כך טובה יש לך, והאם את שלמה איתה (או לא)? יהירות 66. איזו סידרה הכי אהבת בילדות? אקס מן (עדיין אוהב) 67. מה הדבר שהכי היית רוצה לקבל? המון המון כסף? 68. מי היו האנשים שהשפיעו במיוחד על חייך? כולם 69. אם היית יכולה להחזיר את הגלגל אחורה, איזה נקודה היית משנה? כלום ואסור לחשוב על זה בכלל 70. לאן את הולכת כשאת רוצה לחשוב "מחשבות רציניות"? (בקיצור, מקום שטוב לחשוב בו.. .בשקט.. הבנתם) לתוך עצמי 71. מה המזל האסטרולוגי שלך, והאם את מתאימה לתיאור שלו? מאזניים וכן 72.האם יש אדם (מסרט, ספר או סתם מישהו מפורסם) שאת מזדהה איתו באופן מיוחד ולמה? תשאלו אותי בצורה אישית, זו פילוסופיה שלמה 73. אם היית יודעת שמחר בבוקר הוא הבוקר האחרון שלך, ושבחצות של אותו יום את מתה, איך היית מבלה את היום, עם מי היית מבלה את היום, איפה היית מבלה את היום ומה המילים. האחרונות שהיית רוצה להגיד? שאלה קשה מידי 74.את צמה ביום כיפור? לא 75. עד כמה אתה מאמין [ אדם דתי ] ? תלוי במה (לא מאמין באף דת) 76. איזה סגנון מוסיקלי את פשוט לא יכולה לסבול? פופ 77. כמה דיסקים יש באוסף האישי שלך וכל כמה זמן הוא מתעדכן? 20 והוא מכל התקופות 78. לאן היית רוצה לנסוע בחופשה הבאה שלך? אמסטרדאם 79. איזה תכונות, פנימיות וחיצוניות, חשוב שיהיה בבנאדם שאת אוהבת? דומיננטיות 80. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצח שיניים..? 81. מה אתה חייב לעשות בבוקר בשביל באמת להתעורר? (קפה/מקלחת/התעמלות בוקר/שוקו/אוכל) לשתות שוקו 82. אהבה ממבט ראשון, יש חיה כזאת? כן 83. משפטים שלך לסיכום... לקח לי יותר מידי זמן לענות לסקר הזה... |
|
slave for ever(נשלט) |
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
slave for ever(נשלט) • 2 באוג׳ 2003
1. השם שלי: לירן.
2. כינוי\ם: פאפי (באמת, ככה אחיות שלי קראו לי). 3. ארץ לידה: ישראל. 4. מסלול לימודים בבי"ס: סיימתי השנה י"ב במגמת תו"ע (תעשיה וניהול). 5. איך היית רוצה להיקרא: טוב לי עם השם שלי. 6. תבלין מועדף: אין. 7. שתיה מועדפת: R.C קולה. 8. דאורדורנט\בושם: Titanium. 9. שמפו וקונדישינר: Click. 10. האם שחית בעירום פעם: לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא, רק אם צוחקים עליי אז אני מחזיר. 12. צבע מועדף: ירוק. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא וגם לא אמצא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: ----- 15. כרית אחת או שתיים: 1. 16. חיות מחמד: אין אבל בעיקרון כלב/ה. 17. סרט מועדף: 8 מייל של אמינם. 18.מוזיקה בכללית: כמעט הכל בעיקר היפ הופ וראפ. 19. מכונית אידיאלית: ניסן טראנו (ג'יפ). 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: באמא שלך... קומו סאטס הרמנו/ה (מה שלומך אחי/אחותי). 21. אוכל מועדף\ שנוא: שישליק כבש (אהוב), בצל (לא מטוגן), שום, דגים (שנוא). 23. חבר\ה לעתיד: עם הזמן תבוא. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא מביע דעה על עצמי. 25. היחסים עם ההורים : בסדר גמור. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: מדריד לכמה שנים ולחזור עד סוף החיים לחיפה. 27. ממתק מועדף: נחשי גומי. 28. נעליים מועדפות: אין. 29. שיר מועדף: התקווה- סאבלימינל והצל. favourite things של big brovaz. 30. אתר מועדף: כל אתר ספורט, חוויות כואבות, הכלוב, קקוליו פייג'. 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל ללא צל של ספק. 32. הספורט המועדף (למשחק): כנ"ל. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: עדיין צעיר עבור זה. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה בגלל הסופגניות. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: במידה וגם הוא היה הומו: ריקי מרטין. 36. אוספים: פעם של מדבקות כדורגל כיום פחיות אבל לא כל פחית. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: המוות. 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה. ברצינות: מילה טובה מגיעה לכלובי על האתר שהוא בנה ולעמוס שהקים את מועדון הדאנג'ן למרות שעדיין לא ביקרתי בו. 39. ספר מועדף: אין. 40. עיתון מועדף: מעריב! 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אהבה מעבר לפינה וכל סידרה עם מריה סלטה סיד המושלמת. 42. כמה טיפים מהחיים: עדיין צעיר עבור זה. 43. מועמד פוליטי: אהוד ברק. העיקר שיהיה מהעבודה. 44. מפלגה: העבודה. 45. חום או קור: באמצע. 46. מכתב דואר או אי מייל: אי-מייל. 47. זמר אהוב : אמינם, עמנואל אורטגה, צ'יאן. 48. זמרת אהובה: אבריל לאבין. 49. להקות: the sin of the beloves, big brovaz, לינקין פארק, גרין דיי, פאט בוי סלים, אנסיינס... 50. סרט מצוייר אהוב: צעצוע של סיפור 2,1. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: ביישן, רומנטי, חמוד, ויודע לתת אהבה. 52. אתה שונא אנשים ש..: שמשקרים, צבועים. 53. אתה שונא מקומות ש..: שמשעממים בפעם השנייה שאני שם. 54. אני אוהב/ת: מריה סלסטה סיד, אגם רודברג. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: fallen angel. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: שמשקרים וצבועים. 57. מה הכי מגעיל אותך: ג'וקים. 58. מה את/ה הכי אוהב? כדורגל, כפות רגליים, טרמפל, מוזיקה, אייסיקיו. 59.מיהו הבנאדם בו פגעת הכי הרבה לדעתך? עדיין צעיר עבור זה. 60. מהו הפשע האיום ביותר לדעתך? אונס, רצח, גניבה. 61. האם קנית פעם בגד בידיעה שלא תלבשי אותו יותר מפעמיים? אם כן, איזה? לא. 62. בליינד-דייט- בעד או נגד? נגד לחלוטין. 63.מהו החפץ שהכי חשוב לך? שרשרת המגן דוד שלי. 64. מה היה המעשה שהכי השפיע עלייך? כאשר חברתי הראשונה (הונילית) נפרדה ממני ולכן התחלתי לכתוב שירים, רובם דיכואנים. 65.איזה תכונה לא כל כך טובה יש לך, והאם את שלמה איתה (או לא)? מתעצבן בקלות והשלמתי איתה. 66. איזו סידרה הכי אהבת בילדות? צ'בי הנינג'ה. 67. מה הדבר שהכי היית רוצה לקבל? אהבה. 68. מי היו האנשים שהשפיעו במיוחד על חייך? ההורים שלי. 69. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזה נקודה היית משנה? את הרגע בו התוודתי בפני הילדה מהכתה המקבילה שלי (השנה) שאני מאוהב בה ושהיא סירבה. 70. לאן את הולכת כשאת רוצה לחשוב "מחשבות רציניות"? (בקיצור, מקום שטוב לחשוב בו.. .בשקט.. הבנתם)- כיוון שאני לא בת לא יכול לענות. אבל גם ככה אין לי. 71. מה המזל האסטרולוגי שלך, והאם את מתאימה לתיאור שלו? מאזניים, לא כ"כ אבל לא איכפת לי. 72.האם יש אדם (מסרט, ספר או סתם מישהו מפורסם) שאת מזדהה איתו באופן מיוחד ולמה? אין. 73. אם היית יודע/ת שמחר בבוקר הוא הבוקר האחרון שלך, ושבחצות של אותו יום את/ה מת/ה, איך היית מבלה את היום, עם מי היית מבלה את היום, איפה היית מבלה את היום ומה המילים האחרונות שהיית רוצה להגיד? במגרש כדורגל, מנשק את כל הידידות שלי נשיקה צרפתית, מגלה לכולם שאני עבד וחולה על כפות רגליים ומבקש מידידות שלי ללקק את רגליהן. 74.את/ה צמ/ה ביום כיפור? לא. 75. עד כמה אתה מאמין [ אדם דתי ] ? חילוני שמאמין באלוהים. 76. איזה סגנון מוסיקלי את פשוט לא יכולה לסבול? אופרה, מוזיקה מזרחית בכיינית. 77. כמה דיסקים יש באוסף האישי שלך וכל כמה זמן הוא מתעדכן? אחרי הדיסק ה-100 הפסקתי לספור. לא קבוע. 78. לאן היית רוצה לנסוע בחופשה הבאה שלך? למדריד/בואנוס איירס. 79. איזה תכונות, פנימיות וחיצוניות, חשוב שיהיה בבנאדם שאת/ה אוהב/ת? שתהיה מצחיקה, אמינה, לא בוגדנית, לא צבועה. 80. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? סוגר את השעון המוערר וממשיך לישון עוד שעה, אח"כ מצחצח שיניים, אוכל ליד המחשב תוך שאני שומע מוזיקה... 81. מה אתה חייב לעשות בבוקר בשביל באמת להתעורר? (קפה/מקלחת/התעמלות בוקר/שוקו/אוכל)- לשטוף פנים ולשתות מים/קולה/קפה. 82. אהבה ממבט ראשון, יש חיה כזאת? כן אבל לא תמיד. 83. משפטים שלך לסיכום... מי שמכיר אותי יודע שאני שונא לשקר ושמשקרים לי, אני אוהב לצחוק, חמוד ואוהב בעיקר כדורגל. אהבתי לענות על השאלון, אשמח אם יהיו עוד ומקווה שעוד ייענו עליו. |
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
גדולללללל
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
רויטל • 2 באוג׳ 2003
יש פה עוד גברים נשים עם אומץ??? |
|
slave for ever(נשלט) |
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
2 באוג׳ 2003
slave for ever(נשלט) • 2 באוג׳ 2003
תיקונים: 20. אחרי באמא שלך היה אמור להכתב סתם בצחוק אבל שכחתי.
49. להקות: אוונסנס במקום אנסיינס. 66. צבי הנינג'ה. |
|
amy_(נשלטת) |
לפני 21 שנים •
3 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
3 באוג׳ 2003
amy_(נשלטת) • 3 באוג׳ 2003
רוויטלוש, אפשר לענות רק על מה שמרגישים נוח?
|
|
רויטל |
לפני 21 שנים •
3 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
3 באוג׳ 2003
רויטל • 3 באוג׳ 2003
בטחחחחחחח
|
|