סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

דומיות תשובה כנה בבקשה

huan
לפני 18 שנים • 29 באוג׳ 2006

דומיות תשובה כנה בבקשה

huan • 29 באוג׳ 2006
עד כמה הייתן מוכנות לקבל סאב שהוקיע את הדומית שלו בפומבי?
עד כמה הייתם מוכנות לקבל סאב אשר מגלה חוסר צייתנות,דעתנות וביקורתיות כלפי דומיות בדברים שהוא כותב בבלוגים ובפורומים?
הגבירה באדום​(שולטת)

האם הביקורת מוצדקת או קנטרנית?

מדוע הוא הוקיע את הדומית שלו בפומבי?
האם היה צורך אמיתי בהוקעה או שהיא נעשתה לצורך סגירת חשבונות אישית?

סאב לא צריך לאבד את יכולת החשיבה העצמית שלו אבל הביקורת צריכה להיות עניינית.
במה מתבטאת חוסר הצייתנות?
אין צייתנות עיוורת לכל הדומיות והצייתנות היחדה היא לדומית שלו.
האם הדומית שלו מבקשת ממנו לא לכתוב את דברי הביקורת?
האם הביקורת היא על תופעות או על משהו אישי שנעשה לסאב?

אי אפשר לענות בלי לדעת ממה נובעת הביקורת ואיך הסאב מבטא אותה.
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 29 באוג׳ 2006
נראה לי שחואן רומז שסאבים לא מתלוננים על דומיות (בהשוואה לסאביות שכן מתלוננות על דומים - והרבה), כי הם חוששים שזה יפגע בסיכויים שלהם ליצור קשר עתידי עם שולטות אחרות שישפטו אותם....

בכל מקרה, חואן ביקשת תשובה אמיתית וכנה - וזו באמת לא אפשרית כשהשאלה היתה כל כך כוללנית.... אין מקרה אחד דומה לאחר ולמען האמת - אין דומית או נשלט או דינמיקה אחת דומה לאחרת.

לגביי אישית - אני לא חושבת שחיסול חשבונות זה משהו שאזקוף לזכותו של אדם - באשר הוא. כביסה מלוכלכת מכבסים בבית, ואם יש לנשלט ביקורת - זכותו לומר אותה - לדומית ולא לקהל הרחב - זאת במידה והוא רוצה לבקר ביקורת בונה ולא מחפש תשואות בזירת הקולוסיאום.

אם המדובר בדיון פתוח - אני לא שופטת דעות שונות - גם לנשלט זכות לדעה שונה מזו של השולטת שלו. במידה ויביע אותה באופן מנומס מכובד וענייני.

אם יזדקק להתריע על "דומית מסוכנת" אקרא היטב, ואשפוט לפי הנסיבות.
איימי_​(נשלטת)

Re: דומיות תשובה כנה בבקשה

איימי_​(נשלטת) • 29 באוג׳ 2006
huan כתב/ה:
עד כמה הייתן מוכנות לקבל סאב שהוקיע את הדומית שלו בפומבי?
עד כמה הייתם מוכנות לקבל סאב אשר מגלה חוסר צייתנות,דעתנות וביקורתיות כלפי דומיות בדברים שהוא כותב בבלוגים ובפורומים?

חסר מקוריות! icon_twisted.gif
דולי .​(שולטת)
לפני 18 שנים • 30 באוג׳ 2006

Re: דומיות תשובה כנה בבקשה

דולי .​(שולטת) • 30 באוג׳ 2006
תשובתי....

כביסה מלוכלכלת מכבסים בבית!!!!
huan
huan • 30 באוג׳ 2006
ציטוט: נראה לי שחואן רומז שסאבים לא מתלוננים על דומיות (בהשוואה לסאביות שכן מתלוננות על דומים - והרבה), כי הם חוששים שזה יפגע בסיכויים שלהם ליצור קשר עתידי עם שולטות אחרות שישפטו אותם....

רומז?icon_smile.gifלא...רק בודק השערה מסויימת אשר יכולה להתברר כנכונה או כמוטעה.
אני אתן דוגמאות יותר מוחשיות מחיי היום יום.
סאב המפרסם הודעות פרטיות של דומית בעילום שם המציגות את אותה דומית בצורה נלעגת.
סאב המבקר בפומבי את דרך התנהלותה של דומית כמו למשל במקרה של הסיפור האמיתי\דמיוני של דולי.
סאב המביאה דעה נחרצת נגד משהו שאתן מאמינות בו כמו חובת שימוש במילת ביטחון,קוד לבוש בפגישה הראשונה וכו.
סאב המביאה את דעתו בצורה נחרצת,משתתף בוויכוחים ואינו תמיד תומך בהשקפת העולם שלכן ולעיתים אפילו מתנגד לה בגלוי.

מעניין אותי גם לשמוע את דעתהם של הסאבים כיצד לדעתם הדברים האלה יכולים להשפיע על הסיכוי שלהם למצוא דומית
דולי .​(שולטת)
huan כתב/ה:
ציטוט: נראה לי שחואן רומז שסאבים לא מתלוננים על דומיות (בהשוואה לסאביות שכן מתלוננות על דומים - והרבה), כי הם חוששים שזה יפגע בסיכויים שלהם ליצור קשר עתידי עם שולטות אחרות שישפטו אותם....

רומז?icon_smile.gifלא...רק בודק השערה מסויימת אשר יכולה להתברר כנכונה או כמוטעה.
אני אתן דוגמאות יותר מוחשיות מחיי היום יום.
סאב המפרסם הודעות פרטיות של דומית בעילום שם המציגות את אותה דומית בצורה נלעגת.
סאב המבקר בפומבי את דרך התנהלותה של דומית כמו למשל במקרה של הסיפור האמיתי\דמיוני של דולי.
סאב המביאה דעה נחרצת נגד משהו שאתן מאמינות בו כמו חובת שימוש במילת ביטחון,קוד לבוש בפגישה הראשונה וכו.
סאב המביאה את דעתו בצורה נחרצת,משתתף בוויכוחים ואינו תמיד תומך בהשקפת העולם שלכן ולעיתים אפילו מתנגד לה בגלוי.

מעניין אותי גם לשמוע את דעתהם של הסאבים כיצד לדעתם הדברים האלה יכולים להשפיע על הסיכוי שלהם למצוא דומית

למה אתה מתכוון ?
huan
huan • 30 באוג׳ 2006
הבאתי את הסיפור שלך (או ליתר דיוק את החלק הראשון שלו) כדוגמא למקרה שבו אנשים הביאו ביקורת נגד התנהלותה של דומית (חוסר כיבוד גבולות).מדובר פשוט במקרה מהזמן האחרון כך שכולם יזכרו את המקרה והדוגמא תהיה מובנת לכולם.אציין שלא מדובר באדם מסויים אלה בביקורת שהושמע על המקרה באופן כללי ועד כמה אותה ביקורת היתה פוגעת בסיכויים של סאב למצוא דומית במידה והוא זה שהשמיע את הביקורת.
דולי .​(שולטת)
huan כתב/ה:
הבאתי את הסיפור שלך (או ליתר דיוק את החלק הראשון שלו) כדוגמא למקרה שבו אנשים הביאו ביקורת נגד התנהלותה של דומית (חוסר כיבוד גבולות).מדובר פשוט במקרה מהזמן האחרון כך שכולם יזכרו את המקרה והדוגמא תהיה מובנת לכולם.אציין שלא מדובר באדם מסויים אלה בביקורת שהושמע על המקרה באופן כללי ועד כמה אותה ביקורת היתה פוגעת בסיכויים של סאב למצוא דומית במידה והוא זה שהשמיע את הביקורת.

להבא תתנסח ביתר בהירות , מכיוון שהשתמע מדברייך מסר מאוד לא יפה!!!!
huan
huan • 30 באוג׳ 2006
עברית שפה קשה ולהנסח כך שכולם יבינו אותך נכון זה עוד יותר קשה.
בכל מקרה אשמח לקבל תשובות קונקרטיות.