מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
הגדרה של סאדו מהאינציקלופדיה העיברית
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 30 במרץ 2007
כרך כג" עמוד 281
סאדו מאזוכיזם-כשהסיפוק המיני המירבי מופק מיחסי מין המיתלווים לפעילות מכאיבה. כשמופק הסיפוק תוך גרימת כאב לבן הזוג,מדובר על סאדיזם ,ואילו כשמופק הסיפוק תוך סבילת כאבים וייסורים על מאזוכיזם.לאחר שלרוב קיימות שתי הסטיות זו בצד זו,מדובר על סאדו-מאזוכיזם.השמות לסטיות אלו נגזרו מן הספרות:הסאדיזם ע"ש הסופר הצרפתי המרקי דה סד,שסיפוריו גדושים תאורי התאכזרות:והמאזוכיזם ע"ש הסופר האוסטרי ל.זכר -מזוך,שהרבה לתאר בספריו חוויות שבהן מופקת הנאה באמצעות סבל וייסורים עצמיים. הדחפים הסאדיסטים והמאזוכיסטים אפייניים לאחד משלבי ההתפתחות של הילד (השלב האנאלי), שבו הדחפים התוקפניים ,שטרם נערכו למטרות חיוביות,מתחילים להתבטא ביחסים הבין אישים. משום כך נהוג ליראות בסטיה זאת תופעה של קיבעון או של נסיגה לשלב ההתפתחות קדום זה,כשההפרעה היא הן ביצר המין והן בכושר לפתח יחס רגשי לאובייקט. פטישיזם-כשהסיפוק המיני המירבי מופר באמצעות חלק מסוים של הגוף בן הזוג או באמצעות חפץ דומם כלשהו,השייך לאדם אחר או מסמל אותו:רגל,יד,שערות וכד',או פריט לבוש השייך למין השני,וכן כל חפץ אחר.הסיפוק מופק לעיתים רק באמצעות הסתכלות או מגע בחפץ הנחשק ,הקרוי "פטיש", ובמקרים אחרים-ע"י אוננות המתלווה להחזקת החפץ. החפץ הנחשק הוא לרוב בעל משמעות סמלית ומייצג דמות אדם אהוב, שמעצורים פנימיים לא מודעים מונעים את הכמיהה הישירה אליו. ההפרעה ממוקמת בעיקר במימד היחס לאובייקט,אך תוקפת לרוב את יתר שני המימדים. אתם מסכימים עם כל מה שנאמר? |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
יש מישהו שיכול להסביר לי מה זה אומר שלב אנאלי בילדות?
דבר שני למה קוראים למין אנאלי מין אנאלי? מה כי זה תוקפני? כי זה לא הגיוני .מאיפה המילה אנאלי לקוחה אם מישהו יכול לענות לי ברצינות אני אשמח לדעת. |
|
James Bondage(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
James Bondage(מתחלף) • 30 במרץ 2007
מהמילה anus - אנוס - שזה טבעת בלטינית, ובהשאלה (במקור) גם פי הטבעת. למעשה, היום "אנוס" משמש כמעט רק להתייחס לפי הטבעת, ושאר הטבעות זוכות לכינוי annulus.
לגבי אנאליות כתכונה פסיכולוגית, זה מושג של פרויד (למרות שהשימוש הנוכחי קצת אחר) , קיצור של anal-retentive ומתייחס לשלב בסיסי בהתפתחות שבו התינוק לומד שליטה בסוגרים -- ובהשאלה, מישהו שמייחס חשיבות רבה לזוטות. אלו היו 60 שניות שמעניינות לכם את התחת. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי מרץ 30, 2007 5:45 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
אתה יכול להסביר לי מה זה אומר שלב אנאלי?
שבעצם לכולנו יש נטייה למין אנאלי וברור שזה לא מקובל אז הרוב מדחיקים ונישארים עם המין הרגיל? ואני מיתכוון לסטרייטים. |
|
James Bondage(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
James Bondage(מתחלף) • 30 במרץ 2007
ערכתי לפני רגע עם פירוש גם לשלב האנאלי.
לא כדאי לך אף פעם לצאת מהנחה שכולם סוטים ומדחיקים משהו. לא שזה לא נכון, אבל המסקנות שנובעות מזה הן כמעט אף פעם לא נכונות, אז עדיף לא להניח את זה. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
James Bondage כתב/ה: ערכתי לפני רגע עם פירוש גם לשלב האנאלי.
לא כדאי לך אף פעם לצאת מהנחה שכולם סוטים ומדחיקים משהו. לא שזה לא נכון, אבל המסקנות שנובעות מזה הן כמעט אף פעם לא נכונות, אז עדיף לא להניח את זה. למה להיסתכל על מין אנאלי כסטייה? כנראה שאנו צורכים סיפוק אנאלי וכאשר אנו לא מקבלים אותו אז משהו חסר. |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
morgause(מתחלפת){מ} • 30 במרץ 2007
קודם כל, מין אנאלי לא נחשב ממש לסטייה, לפחות לא בימינו. להיפך, זה נכנס לאופנה .
עכשיו, משגל נורמלי (כן, נורמלי, המילה המפחידה), הוא גניטלי: פין-פות. אין מה להתווכח, זו עובדה קיימת. צורכי רבייה והכל. משיכה למין אנאלי, אם ככה, היא משהו נוסף שקיים אצל אנשים מסוימים, ואצל אחרים לא. כך שזה לא משהו שטמון אצל כולם ורק החברה לא מניחה לזה להתפרץ. ועוד משהו. אני לא רואה במין אנאלי משהו תוקפני. למה שזה יהיה תוקפני. |
|
huan |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
huan • 30 במרץ 2007
ליאב...פשוט עזוב...לפני שאתה כותב עוד שטויות ומנסה להתווכח, להסכים/לא להסכים עם משהו, תלמד את הנושא כדי שבכלל תדע מה הוא ועם מה אתה מסכים או לא מסכים.
אני לא יודע יודע מה עם האחרים אבל אני אישית לא מתכוון להתחיל ולשטוח את כל המודל הפסיכוסקסואלי מעל דפי הפורום ולנסות להוכיח שאני לא אידיוט בפני מישהו שלא יודע את ההגדרה של המילה "אידיוט". תלמד את הנושא,תגבש עמדה מלומדת ואז אני אישית אשמח לפתח איתך את הנושא על גבי הפורום. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
huan כתב/ה: ליאב...פשוט עזוב...לפני שאתה כותב עוד שטויות ומנסה להתווכח, להסכים/לא להסכים עם משהו, תלמד את הנושא כדי שבכלל תדע מה הוא ועם מה אתה מסכים או לא מסכים.
אני לא יודע יודע מה עם האחרים אבל אני אישית לא מתכוון להתחיל ולשטוח את כל המודל הפסיכוסקסואלי מעל דפי הפורום ולנסות להוכיח שאני לא אידיוט בפני מישהו שלא יודע את ההגדרה של המילה "אידיוט". תלמד את הנושא,תגבש עמדה מלומדת ואז אני אישית אשמח לפתח איתך את הנושא על גבי הפורום. תסלח לי אדון למה אני צריך לקבל מימך דעות מסריחות ? לא נאה לך ואני מדבר שטויות אל תיכנס לפוסטים שאני כותב. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
אולי הייתה אי הבנה אך לא פתחתי את הפורום כדי לריב אלא כדי לילמוד מאנשים דברים .
עכשיו עצבנת אותי באמת אדיוט זה מי שעשה אותך אפס ואל תתחיל לעלות לי את התורים כי אני יכנס באם אמא שלך. מה אתה עושה בפוסט שלי ? סע מיפה מהר. |
|