calipso(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
המאהבת האולטימטיבית ...
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
calipso(נשלטת) • 24 בנוב׳ 2007
האם יש מעשים שעושים רק עם מאהבת ???
האם המאהבת יכולה להיות גם הזונה / השפחה הצייתנית ??? אני חושבת שהאישה האולטימטיבית היא שילוב בין השניים . אני כן רוצה שהמלך שלי יוכל לעשות איתי הכל . וכן רוצה להיות פעם האישה - פעם המאהבת ופעם הזונה .. |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
זו אכן האולטימטיבית.
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
ערגה • 24 בנוב׳ 2007
אני מתקשה להאמין בכל ליבי שתמיד נוכל להיות "הכל" עבורו,
אולם עמוק בבטן בהחלט רוצה בכך. |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
כן.
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
Adonasuy(שולט) • 24 בנוב׳ 2007
יש דברים שעושים רק עם מאהבת, ולא חשוב אם במערכת "ונילית" או "בידיאסאמית".
מערכות היחסים האלו מבוססות לרוב על צורך הדדי ומזוקק ומנוטרלות מהיומיום , מהשגרה, מ"הצרות". |
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
Tיפוס(שולט) • 24 בנוב׳ 2007
אני חושב שטוני סופרנו אמר משהו בסגנון " השתגעת? את מנשקת את הילדים עם הפה הזה " ..
|
|
הוא(שולט) |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
להיות "הכל"
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
הוא(שולט) • 24 בנוב׳ 2007
היא לא יכולה להיות הכל אין אופטימום אין אידיליות. כל אשה עולם של ערכים וצרכים בפני עצמו.
יש הבדל מהותי בין ההיא מהמסגרת שמספקת רשימת צרכים שונה לחלוטין מזו שמחוצה לה. היא יכולה להתקרב לאידאל אם היא מסוגלת להתמודד עם קנאה ורכושנות באופן שלא ירסק אותה . עוד כמה שנים פוליגמיה היא נורמה נא לרשום. |
|
slu |
לפני 16 שנים •
25 בנוב׳ 2007
אשה אולטימטיבית
לפני 16 שנים •
25 בנוב׳ 2007
slu • 25 בנוב׳ 2007
צריכה בן זוג אולטימטיבי כדי לקיים את מה שאני מניחה שהתכוונת אליו, המערכת ה"מושלמת".
זוגיות - זה שניים. סימביוטי ותמיד שניים. תמיד היה, תמיד יהיה. slu |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
25 בנוב׳ 2007
חולק על דעתך "הוא"
לפני 16 שנים •
25 בנוב׳ 2007
IvoryDom • 25 בנוב׳ 2007
הוא כתב/ה: היא לא יכולה להיות הכל אין אופטימום אין אידיליות. כל אשה עולם של ערכים וצרכים בפני עצמו.
יש הבדל מהותי בין ההיא מהמסגרת שמספקת רשימת צרכים שונה לחלוטין מזו שמחוצה לה. היא יכולה להתקרב לאידאל אם היא מסוגלת להתמודד עם קנאה ורכושנות באופן שלא ירסק אותה . עוד כמה שנים פוליגמיה היא נורמה נא לרשום. קשה לי לראות אותך מקבל שהזוגה \ שפחה \ סאבית שלך שנמצאת עם אחרים. או שאתה מציג פוליגמיה רק של השולטים ונאמנות של השפחות. אני חושב שפוליגמיה תמיד תשאר מיעוט קטן. אם תבחן את העבר תראה שאז היה הרבה יותר קל להיות פוליגמים ועדיין לא היו כלכך הרבה. |
|
calipso(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
25 בנוב׳ 2007
הבהרה
לפני 16 שנים •
25 בנוב׳ 2007
calipso(נשלטת) • 25 בנוב׳ 2007
לא התכוונתי רק לפוליגמיה ..
הדגש כאן הוא על יכולת להיות הכל - עם - ובשביל בן הזוג . שהרי, עם מי האיש שלי יממש את הפנטזיות הכמוסות ביותר שלו אם לא איתי ?????? ונכון להיות המאהבת המושלמת - זה לא דבר קל ופשוט כלל וכלל. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 16 שנים •
25 בנוב׳ 2007
Re: הבהרה
לפני 16 שנים •
25 בנוב׳ 2007
קליבר(שולט) • 25 בנוב׳ 2007
calipso כתב/ה: שהרי, עם מי האיש שלי יממש את הפנטזיות הכמוסות ביותר שלו אם לא איתי ?????? ונכון להיות המאהבת המושלמת - זה לא דבר קל ופשוט כלל וכלל. [B] סוף סוף מישהיא כותבת פה דברים לענין , אהבתי קליפסו ..תודה . |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
25 בנוב׳ 2007
זה נכון לרומן הרומנטי....
לפני 16 שנים •
25 בנוב׳ 2007
ערגה • 25 בנוב׳ 2007
calipso כתב/ה: לא התכוונתי רק לפוליגמיה ..
הדגש כאן הוא על יכולת להיות הכל - עם - ובשביל בן הזוג . שהרי, עם מי האיש שלי יממש את הפנטזיות הכמוסות ביותר שלו אם לא איתי ?????? ונכון להיות המאהבת המושלמת - זה לא דבר קל ופשוט כלל וכלל. יש פער ענק בין מימוש פנטזיות כמאהבת לחיים "שלמים" יחד. לכל אחד הייתרונות שלו, איני שופטת. הכל הגדרה של רצונות וציפיות. אולי, אני לא בטוחה, קל יותר להיות מאהבת ולנתב את הקשר למימוש פנטזיות מיניות ואז אולי קל יותר להיות "הכול", לעומת לחיות את כל החיים יחד. אני בכל זאת חושבת, שגם בעניין הזה, הסיכוי לחפיפה מלאה ברצון וגם ביכולת לעמוד בכל הציפיות המוחלטות של פנטזיות הנולדות בעולם דמיוני ולא במציאות בשר ודם, הוא קלוש ביותר. אפשר כדאי ואף מומלץ בעיני לחקור את זה, ללכת רחוק כמה שאפשר, אולם 'ציפיות על הכריות'... אי אפשר יהיה הכל, אפשר המון אפשר נפלא אפשר רחוק אפשר "לגמרי" של אותו הרגע.... הכל? לא אנושי. ואנחנו לא חייזרים הרי ..... |
|