ריפרף |
לפני 16 שנים •
16 בפבר׳ 2008
ה------שושולדת-!-!-!--------השירשור הרישמי
לפני 16 שנים •
16 בפבר׳ 2008
ריפרף • 16 בפבר׳ 2008
הגיע הזמן לשלם מס שפתיים לאירוע
פסטיבל ה shushumela יוצא לדרך והולך להיות פרוע רינה דיצה גיל רון ועליצות מלכת הכיתה חוגגת עוד שנה של עריצות חובקת ערב רב של מכשפות תהלוכה מחכה בכיכר המושבות הנגנים כיוונו את הכלים החצוצרות מנופות אל השחקים אבל שושו מכשפה מיוחדת שמש בהירה חמה ויוקדת זוהרת אור ושופעת אהבה שפתיים רכות ולשון חדה לא אצא מידיי חובה אם לא אומר מובילה חברתית שושו היא סוג של מלכה אמיתית. וצחוק בצד שושו יקרה, את פלא עולם שמיני. מין מודל לבנאדם מושלם, אם לא הייתי יודע שאת בשר ודם, באמת שהייתי מפקפק בקיומך. מהפכנית במוח (החריפות), בלב(החום), בחיים (החופש). שושו לשלטון היא לא סיסמה ריקה מתוכן, היא דרך חיים. שיט, היא בדרך להפוך לפרה קדושה. את רווח נקי לכל מי שמכיר אותך אין אין אין עליך בכל העלומות אוהב אותך לנצח ! רגע, גם כוסית, גם רקדנית, גם שתיינית יפה, חכמה והכי איכותית הילדה הכי שווה במסיבה ויכולתי לכתוב בכיף עוד עמוד אני רק רוצה שתשמרי לי ריקוד }}}}}}}{{{{{{{{ והמון המון אהבה |
|
מסובב ומושך(שולט) |
לפני 16 שנים •
16 בפבר׳ 2008
מה אני עושה בשירשור יומולדת?
לפני 16 שנים •
16 בפבר׳ 2008
מסובב ומושך(שולט) • 16 בפבר׳ 2008
איך נפלו עלק גיבורים.
מזל טוב! |
|
שלגי |
לפני 16 שנים •
16 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 בפבר׳ 2008
שלגי • 16 בפבר׳ 2008
יומולדת שמח שושו
מעבר לזה, אני ספיצ'לס. |
|
קייסי |
לפני 16 שנים •
16 בפבר׳ 2008
Re: ה------שושולדת-!-!-!--------השירשור הרישמי
לפני 16 שנים •
16 בפבר׳ 2008
קייסי • 16 בפבר׳ 2008
ריפרף כתב/ה: הגיע הזמן לשלם מס שפתיים לאירוע
פסטיבל ה shushumela יוצא לדרך והולך להיות פרוע רינה דיצה גיל רון ועליצות מלכת הכיתה חוגגת עוד שנה של עריצות חובקת ערב רב של מכשפות תהלוכה מחכה בכיכר המושבות הנגנים כיוונו את הכלים החצוצרות מנופות אל השחקים אבל שושו מכשפה מיוחדת שמש בהירה חמה ויוקדת זוהרת אור ושופעת אהבה שפתיים רכות ולשון חדה לא אצא מידיי חובה אם לא אומר מובילה חברתית שושו היא סוג של מלכה אמיתית. וצחוק בצד שושו יקרה, את פלא עולם שמיני. מין מודל לבנאדם מושלם, אם לא הייתי יודע שאת בשר ודם, באמת שהייתי מפקפק בקיומך. מהפכנית במוח (החריפות), בלב(החום), בחיים (החופש). שושו לשלטון היא לא סיסמה ריקה מתוכן, היא דרך חיים. שיט, היא בדרך להפוך לפרה קדושה. את רווח נקי לכל מי שמכיר אותך אין אין אין עליך בכל העלומות אוהב אותך לנצח ! רגע, גם כוסית, גם רקדנית, גם שתיינית יפה, חכמה והכי איכותית הילדה הכי שווה במסיבה ויכולתי לכתוב בכיף עוד עמוד אני רק רוצה שתשמרי לי ריקוד }}}}}}}{{{{{{{{ והמון המון אהבה יאללה, יה חנפן... שושו, מחר תקבלי משו מושקע. אין, זה בכבוד שלנו. |
|
Breathless{VIP} |
לפני 16 שנים •
16 בפבר׳ 2008
יאאאאא
לפני 16 שנים •
16 בפבר׳ 2008
Breathless{VIP} • 16 בפבר׳ 2008
יאאיי לשושו יש מומולדת
המון מזל טובים!!! עוד לא הספקתי להכיר אותך אבל המעט שיצא בהחלט עשה חשק לעוד. אז.... נתראה בשמחות |
|
Christine Daae |
לפני 16 שנים •
16 בפבר׳ 2008
מזל טוב...
לפני 16 שנים •
16 בפבר׳ 2008
Christine Daae • 16 בפבר׳ 2008
מזל טוב לשושינקה...
זאת בהחלט סיבה למסיבה... שפע ברכות!!! נשיקות, קריס |
|
Orsula |
לפני 16 שנים •
17 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
17 בפבר׳ 2008
Orsula • 17 בפבר׳ 2008
מזל טוב לאחותי הכלבה
|
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 16 שנים •
17 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
17 בפבר׳ 2008
ממש גרוע(אחר) • 17 בפבר׳ 2008
מצטרף לכל הברכות
|
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 16 שנים •
17 בפבר׳ 2008
Shushu? Who the fuck is Shushu
לפני 16 שנים •
17 בפבר׳ 2008
לא סתם עוד עבד • 17 בפבר׳ 2008
שושו,
מובילה חברתית חברה אמיתית עורכת דין מבריקה פצצת מין חיית מין במיטה רקדנית איכותית בעלת צחוק כובש וסוחף בעלת טעם טוב בגברים את לא. אבל, אשתי לעתיד * - את כנראה כן ציצי **, שיהיה לך יומולדת שמח. אני מאחל לך שכל מה שאת מאחלת לעצמך יתממש ויתגשם. במוצ"ש אנחנו חוגגים לך כאילו אין יום ראשון. החשפן - עלייך, החשפנית - עליי. אוהב אותך. * - בהתאם לחוק לא תזדקן לבדך, התשס"ח-2008, שהתקבל בהליך חקיקה מזורז ומפוקפק שלשום בלילה, שם נקבע כי במידה ושושו ולסע"ע יישארו רווקים עד הגיעם לגיל 45, ינשאו השניים אחד לשני (and the clock is ticking). ** - בהתאם לחוק לא תעמוד על ציצי רעתך (הוראת שעה - אבל כן תנעץ בו עיניים), התשס"ח-2008, שהתקבל אף הוא בהליך חקיקה מזורז ומפוקפק לא פחות שלשום בלילה, שם נקבע כי מעתה ציצי הוא שמה הנוסף והלגיטימי של שושו, וכשקוראים לה ככה ברחוב היא חייבת להסתובב ולהתייחס (דברי ההסבר מצויים בהצעת החוק ושמורים במערכת). |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
17 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
17 בפבר׳ 2008
ים_yam(לא בעסק) • 17 בפבר׳ 2008
יומולדת שמח שושו!
ים |
|