SUB D(נשלט) |
לפני 15 שנים •
22 ביולי 2009
כניעה ושעבוד טוטאלי, האם יש חיה כזו ?
לפני 15 שנים •
22 ביולי 2009
SUB D(נשלט) • 22 ביולי 2009
כניעה שלא באה מתוך ריגוש מיני וחרמנות .
לא מדבר על יחסי רגש, אהבה שבין שני הצדדים שבו יש התמסרות של צד אחד כלפי השני, אלא נניח עבד שמבקש להיות רק לשרת ולהיות עבד ללא שום תמורה מינית או וגם סיפוק מיני מצד מלכתו, האם באמת קיים דבר כזה? |
|
Bloody |
לפני 15 שנים •
22 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
22 ביולי 2009
Bloody • 22 ביולי 2009
לא.
|
|
פוט פטיישר |
לפני 15 שנים •
22 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
22 ביולי 2009
פוט פטיישר • 22 ביולי 2009
לדעתי יש.
לכל אחד מאיתנו דחף מיני בנוסף לריגוש המנטלי שבלשרת ולהיות שייך. אצל אחדים מאיתנו (ועם השנים כאן הבנתי שאין הרבה כאלה) הריגוש המנטלי חזק הרבה יותר מהצורך המיני ולכן היפותטית אם יציעו לעבד כזה לשמש רק כעבד הוא יהנה מהגשמת מהותו ואת צרכיו המיניים יפתור בינו לבין עצמו וכמובן ברשות בעליו. ניראה לי שאתה מבין הבודדים שבאמת רוצים לשמש כעבדים אמיתיים, לצערי כמעט ואין נשים הרוצות בכך ומאמינות לכך. |
|
שוטרת* |
לפני 15 שנים •
22 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
22 ביולי 2009
שוטרת* • 22 ביולי 2009
Bloody כתב/ה: לא.
אני מאוד מקווה שזה לא באמת מה שהתכוונת לומר. |
|
Bloody |
לפני 15 שנים •
22 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
22 ביולי 2009
Bloody • 22 ביולי 2009
שוטרת* כתב/ה: Bloody כתב/ה: לא.
אני מאוד מקווה שזה לא באמת מה שהתכוונת לומר. האמת היא שזה כן מה שהתכוונתי כל מה שהולך כאן בא ממקום מיני, ולו רק של אחד הצדדים. |
|
Bloody |
לפני 15 שנים •
22 ביולי 2009
Re: כניעה ושעבוד טוטאלי, האם יש חיה כזו ?
לפני 15 שנים •
22 ביולי 2009
Bloody • 22 ביולי 2009
slave d כתב/ה: כניעה שלא באה מתוך ריגוש מיני וחרמנות .
לא מדבר על יחסי רגש, אהבה שבין שני הצדדים שבו יש התמסרות של צד אחד כלפי השני, אלא נניח עבד שמבקש להיות רק לשרת ולהיות עבד ללא שום תמורה מינית או וגם סיפוק מיני מצד מלכתו, האם באמת קיים דבר כזה? טוב, כדי להתייחס לגופו של עניין, בהחלט אפשרי שנוצרת מערכת יחסים שבה העבד משרת את גבירתו, מבלי לקבל, או באמת אפילו לקוות לקבל ממנה מין בכל צורה שהיא. אבל עדיין, אם מסתכלים על המוטיבציה שלו, יש בה רכיב מיני. אלא אם כן יש ביטול עצמי מוחלט מצידו, ברמה לא בריאה, בלשון המעטה, המוטיבציה תתבסס על משיכה מינית כזו או אחרת. גם אם זה רק ברמה של רצון לקבל חיבה, זה צורך בסיסי שמתקשר למין לדעתי. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 15 שנים •
22 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
22 ביולי 2009
Madame T(שולטת) • 22 ביולי 2009
Bloody כתב/ה: slave d כתב/ה: כניעה שלא באה מתוך ריגוש מיני וחרמנות .
לא מדבר על יחסי רגש, אהבה שבין שני הצדדים שבו יש התמסרות של צד אחד כלפי השני, אלא נניח עבד שמבקש להיות רק לשרת ולהיות עבד ללא שום תמורה מינית או וגם סיפוק מיני מצד מלכתו, האם באמת קיים דבר כזה? טוב, כדי להתייחס לגופו של עניין, בהחלט אפשרי שנוצרת מערכת יחסים שבה העבד משרת את גבירתו, מבלי לקבל, או באמת אפילו לקוות לקבל ממנה מין בכל צורה שהיא. אבל עדיין, אם מסתכלים על המוטיבציה שלו, יש בה רכיב מיני. אלא אם כן יש ביטול עצמי מוחלט מצידו, ברמה לא בריאה, בלשון המעטה, המוטיבציה תתבסס על משיכה מינית כזו או אחרת. גם אם זה רק ברמה של רצון לקבל חיבה, זה צורך בסיסי שמתקשר למין לדעתי. מעצם היותנו בני אדם, היצר המיני קיים בתוכנו. ומן הסתם יש אלמנט של משיכה מינית אצל גבר, שרוצה להשלט ע"י אישה. כי אם לא היה קיים האלמנט המיני הזה, הרי שבאותה מידה יכול היה לשרת גבר (בהנחה שאותו נשלט הוא סטרייט, לצורך ההדגמה). הבחירה בשולטת, אישה, נובעת מכך שהוא אכן נמשך גם פיזית לענין. אם יתקיים מגע פיזי/מיני בפועל ביניהם או לא, זו כבר שאלה אחרת, אבל קשה לי להאמין, שניתן לנטרל לחלוטין את האלמנט הזה מתוך הקשר ביניהם. הצורך למשל לקבל חיבה, חיבוק, ליטוף, קיים שם, לדעתי, כפי שציין בלאדי לעיל, וגם הגירוי המיני עצמו. |
|
James Bondage(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
24 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
24 ביולי 2009
James Bondage(מתחלף) • 24 ביולי 2009
ונשתמש לצורך העניין במבחן שהוגדר ע"י הגורו זאלופון שליט"א:
אמרת "עבד ומלכה", אמרת קשר מיני (מתוך הנחה שמדובר בסטרייט), בין אם מדובר בקיום יחסי מין או לא. למה דווקא מלכה ולא מלך? למה אחד ולא עשרה? |
|
ניקי666 niki |
לפני 15 שנים •
25 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
25 ביולי 2009
ניקי666 niki • 25 ביולי 2009
בדסם על כל גווניו מוגדר כסטייה מינית ,העוררות המינית שנובעת מסיטואצייה בדסמית
היא הגורם לאותה סיטואצייה ,אני אפילו אוסיף ואמר שפנטזיות בדסמייות מסוימות הן מאיין משחק מקדים לא שגרתי ...מי שחושב אחרת ,זכותו אבל הוא חוטא למציאות . אף אחד לא ינקה את ביתו של הזולת אם לא תגרם לו עוררות מינית ,כנל לגבי ביזאר קשירות והצלפות . |
|
kamor(נשלט) |
לפני 15 שנים •
25 ביולי 2009
לפני 15 שנים •
25 ביולי 2009
kamor(נשלט) • 25 ביולי 2009
slave d כתב/ה: כניעה שלא באה מתוך ריגוש מיני וחרמנות .
לא מדבר על יחסי רגש, אהבה שבין שני הצדדים שבו יש התמסרות של צד אחד כלפי השני, אלא נניח עבד שמבקש להיות רק לשרת ולהיות עבד ללא שום תמורה מינית או וגם סיפוק מיני מצד מלכתו, האם באמת קיים דבר כזה? יש לך פה 2 שאלות שלא תלויות אחת בשניה. מצחיק שכל אחד בוחר על איזה לענות ומתעלם לחלוטין מהשניה. 1) האם יש כניעה שלא באה מתוך ריגוש מיני וחרמנות ? לדעתי לא. בריגוש מיני יש חלק גדול מזה. אבל רגש הוא מה שמניע אותנו בחיים. אתה תמצא שיש הרבה דברים בחייך שמונעים על ידי רגש כלשהו לאו דווקא מיני. ריגוש זה אנושי, בד"כ אנשים שלא מוצאים ריגוש כלשהו בחייהם הופכים להיות פאסיבים ודכאוניים. 2) נניח עבד שמבקש להיות רק לשרת ולהיות עבד ללא שום תמורה מינית או וגם סיפוק מיני מצד מלכתו, האם באמת קיים דבר כזה? מה שאתה כותב פה זה ששולטת צריכה לספק מינית את הנשלט. זה מאוד מוזר לי. אבל יותר מוזר לי זה שאתה שואל האם ההיפך קיים ? לדעתי , אם מישהו צריך לספק מישהו זה הנשלט את השולטת. טוב, לפחות אצלי זה ככה. אתה יודע מה, יותר מזה, אני אפילו נענש אם לא סיפקתי אותה כמו שצריך. . |
|