DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
שיער
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} • 10 באוג׳ 2010
בחורה צריכה ( חייייבת ) להיות הגיינית, שזה אומר בית שחי חלק ואיבר מין חלק למשעי.
כמו שיש איטלקי. לא רוצה ברזילאי, לא רוצה כל סגנון אחר - חלק . או כלום. אבל הנ"ל הוא אלמנטרי. הנושא הוא שיער ראש. לא מדבר עכשיו על בחורות עם שיער ראש קצוץ, קצר, קארה.. אלה על בחורות עם שיער ראש ארוך. ז"א על הכתפיים ואחרי. אני באופן אישי מאוד אוהב למשוך בשיער לאחוז בו בחוזקה, ללפף אותו סביב האגרוף , ולמשוך את הראש לאחור. זה נותן נקודת אחיזה ממש טובה וכך אפשר להזיז את הראש כולו , ואת הגוף, לכל מקום בו חשקה נפשי השאלה היא אחרת.. איפה עומד הגבול שלכן לגבי שיער הראש שלכן. אם למשל אני רוצה לעשות סשן של תלישה או גזירה, גזיזה..תספורת בקיצור כמה מכן יזרמו עם זה, וכמה יאמרו מיד את מילת הביטחון. כי לבנות יש קטע עם השיער ראש שלהן.. למרות שהן יודעות שהוא יצמח שוב תוך זמן קצר לגזור שיער זה טאבו אצל רוב הנשים עד כמה שידוע לי. אז..מה אתם אומרות בנות אצל כמה מכן שיער הראש הוא מחוץ לתחום וכמה מכן זורמות, יזרמו עם משחקי שיער שכוללים משיכה, תלישה, גזירה וכו'.. ??? * ואל תביאו לי תשובות מתחכמות כמו , אפשר לגזור בקטנה בקצוות... לגזור זה לגזור ! |
|
Brida(נשלטת){DDDOM} |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
...
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Brida(נשלטת){DDDOM} • 10 באוג׳ 2010
שיער- ובכן...
דווקא כזו שחיה איתך, והגבולות שלי משתנים ומתרחבים בהתאם, שיער זה גבול, משהו בסגנון של "ייהרג ואל יעבור" מבחינתי. אפשר לתלות אותי מקרסים, לתקוע בי מחטים, להצליף בי עד זוב דם, לתפוס אותי בשיער, ואפילו לקשור אותי ממנו, אבל משום מה, גזירה של חתיכה אחת קטנה ואני בוכה, לא יודעת למה, לך תבין. אוהבת אותך אישלי }{ |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 10 באוג׳ 2010
זה לא עניין שהוא יגדל שוב,
זה עניין של להתסובב איתו ככה ע-ד שהוא יגדל שוב... וברור שלנשים יש קטע עם שיער, זה חלק מהנשיות לדעתי... |
|
Askew(אחרת) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Re: שיער
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Askew(אחרת) • 10 באוג׳ 2010
DEVIL EYEZ כתב/ה: בחורה צריכה ( חייייבת ) להיות הגיינית, שזה אומר בית שחי חלק ואיבר מין חלק למשעי.
כמו שיש איטלקי. לא רוצה ברזילאי, לא רוצה כל סגנון אחר - חלק . או כלום. אבל הנ"ל הוא אלמנטרי. הגיינה בשום דרך לא מדבר על חלקלקות בית השחי או המפשעה. אם כבר אתה מדבר על אסטתיקה, וזה סובייקטיבי לחלוטין. ובשום אופן לא אלמנטרי. שיער ראש לא צומח כל כך מהר ואני אישית לא יכולה להרשות לעצמי להסתובב עם ראש דשא כמה חודשים. יש רמה של ייצוגיות שאני חייבת לשמור עליה בעבודה. אבל, במידה ואני ובחיר ליבי נהיה בחופשה לתקופה ארוכה ולא תהיה לי מחוייבות לעבודה או כל דבר אחר, ייתכן והייתי נותנת לו להשתולל כאוות נפשו על השיער שלי. |
|
גברים(שולט) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
גברים(שולט) • 10 באוג׳ 2010
Askew כתב/ה: הגיינה בשום דרך לא מדבר על חלקלקות בית השחי או המפשעה. אם כבר אתה מדבר על אסטתיקה, וזה סובייקטיבי לחלוטין. ובשום אופן לא אלמנטרי. [/quote] נכון. אני באופן אישי בעד לשרטט את האות G מעוטרת בורוד זוהר ונצנצים. (ואל תבני עליי אח"כ לשיעורי הבית) |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 10 באוג׳ 2010
אני לא מסכימה עם מה שכתבת בהתחלה בכלל, בכלל בכלל בכלל בכלל.
אבל היות והשאלה נגעה למשהו שלא באמת קשור לזה - נניח בינתיים. אין לי בעיה להוריד את רוב השיער. כל עוד התספורת הקצוצה יכולה להיות סבירה, אין לי בעיה שישחק עד האורך הזה. אבל כבר הסתפרתי קצר כמה פעמים בחיים שלי ואני יודעת שזה ייראה עלי בסדר, אז המחסום כבר נחצה וזה לא כזה סיפור בשבילי. לגלח את הראש אני לא מוכנה - זה כבר יפגע לי בתחומים שהם מעבר לרק יופי. לא שזה משנה במקרה שלי - הוא לא מרשה לי להסתפר. אני תכף באמצע הגב, ואפילו על קצוות הוא עושה פרצופים... דווקא לשיער הערווה שלי אני הרבה יותר קשורה מאשר לשיער הראש. |
|
Askew(אחרת) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Askew(אחרת) • 10 באוג׳ 2010
גברים כתב/ה: [
אני באופן אישי בעד לשרטט את האות G מעוטרת בורוד זוהר ונצנצים. (ואל תבני עליי אח"כ לשיעורי הבית) aww... You DO care.... |
|
אדון בועל בתשוקה |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
נו " אני מודה באשמה " ...
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
אדון בועל בתשוקה • 10 באוג׳ 2010
בניגוד לברור מאליו של האוויל התורן ,אני "מודה באשמה " אין לי עמדה מוחלטת בענין הזה של שיער ערווה. היו עם קוס כזה והיו עם קוס אחר, ואני "לדיאבון הלב" לא גיבשתי עמדה בענין ,הרב הגורל" הזה. מבחינתי מעולם זה לא היה המשתנה הקובע.
מה שכן קובע ( ועוד איך קובע גם קובע !!! ) זה לאיזה מיתאר גוף מחובר או לא מחובר השיער הזה ( בקוס, בבית השחי, או על הראש ..או השד יודע איפה..) - אם מדובר באחת האקסמפלריות "הקלאסיות" של הנשים השמ"ד ( רק לצרכי קיצור - ר"ת של : " השמנות, מכוערות , דחויות " ) - כי אז מה כבר משנה אם הן מגולחות למשעי, שיערות מכף רגל או ראש, או וארריאציות כאלו או אחרות ?? - שהרי, בואו נודה על האמת, גבר ראוי שמכבד את עצמו לא ייגע בהן אפילו במקל ארוך עם מסמר חלוד בקצהו... |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 10 באוג׳ 2010
סבבה, אז עכשיו שעברנו את זה -
מה באמת הקטע עם שיער? ומר דוויל, מעניין אותי - בא לך דווקא בגלל שזה כזה סיפור? כי באמת, מצד אחד זה כזה גבול רציני, ומצד שני הרי לא באמת יקרה משהו נורא. אני מתה על דברים כאלה. האם העובדה שזה כל כך מפריע לה עושה לך חשק? והאם בכלל בא לך? אם השינוי קיצוני - שינוי קיצוני במראה שלה לא יישב לך מוזר? היה פה איזה שרשור על איזה סרטון, דיברנו על כמה זה קיצוני לעשות לבחורה קרחת, האם זה יותר או פחות קשה ממאה מלקות. סתם נזכרתי בזה עכשיו. |
|
גברים(שולט) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Re: נו " אני מודה באשמה " ...
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
גברים(שולט) • 10 באוג׳ 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה: בניגוד לברור מאליו של האוויל התורן ,אני "מודה באשמה " אין לי עמדה מוחלטת בענין הזה של שיער ערווה. היו עם קוס כזה והיו עם קוס אחר, ואני "לדיאבון הלב" לא גיבשתי עמדה בענין ,הרב הגורל" הזה. מבחינתי מעולם זה לא היה המשתנה הקובע.
מה שכן קובע ( ועוד איך קובע גם קובע !!! ) זה לאיזה מיתאר גוף מחובר או לא מחובר השיער הזה ( בקוס, בבית השחי, או על הראש ..או השד יודע איפה..) - אם מדובר באחת האקסמפלריות "הקלאסיות" של הנשים השמ"ד ( רק לצרכי קיצור - ר"ת של : " השמנות, מכוערות , דחויות " ) - כי אז מה כבר משנה אם הן מגולחות למשעי, שיערות מכף רגל או ראש, או וארריאציות כאלו או אחרות ?? - שהרי, בואו נודה על האמת, גבר ראוי שמכבד את עצמו לא ייגע בהן אפילו במקל ארוך עם מסמר חלוד בקצהו... אבובון, מתחיל להתגנב אצלי החשד, שהואבססיה שלך, מחפה על העובדה, שאתה עושה שמד"יות, בסתר. תתבייש לך. |
|