Son of Lucifer(שולט) |
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
הכרויות רציניות
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
Son of Lucifer(שולט) • 3 בספט׳ 2018
מגרש משחקי הדייטים לצערי ונילי לחלוטין לך תסביר לדייט שלך למה יש בחדר השינה סטנד איקס עם רצועות ומערך שוטים של אקספרס של חצות.
אני מאמין במערכת יחסים עם נישלטת אחת שתקבל את תשומת הלב שמגיעה לה. הלוחות באתר מתפקדים כמגרש משחקים אבל מהיכרות עם הbdsm אילו שזה דרך החיים שלהם ולא פלטפורמת זיונים..הנישה חסרה. מה אומרות? |
|
הוא(שולט) |
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
הוא(שולט) • 3 בספט׳ 2018
כמו בכל קשר תתחיל משיחה מפגש קפה לא מהסוף לא מהאמצע
|
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
ArchAngel(שולטת) • 3 בספט׳ 2018
זהו, שאתה לא צריך להסביר לדייט של על ארסנל הצעצועים שלך על ההתחלה, אפילו אם היא נשלטת.
תכיר, תיצור נוחות, וכשתיווצר כימיה הדדית הנושא מעצמו כבר יעלה בצורה טבעית ולא מביכה. גברים רבים, משני צדי השוט, חושבים שהיכרות מתחילה מהמקום המיני. שפטישים משותפים זה הדבר היחיד שיזיז את העניינים. אבל ההפך הוא הנכון, היכרות מתחילה קודם כל מתחושה שניתן לסמוך עליך ואז המין מגיע מעצמו. גם בחורה ונילית יכולה להתנסות בלהיות נשלטת (ואף לאהוב את זה) אם היא תרגיש בנוח איתך כי תחשוף אותה לעניין בהדרגה בקצב שלה, ולא בבת-אחת עם ביטויים מאיימים מעולם השליטה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני ספט' 03, 2018 4:04 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Son of Lucifer(שולט) |
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
Son of Lucifer(שולט) • 3 בספט׳ 2018
זה ברור מאליו מה שאני חופר בו זה אין באמת פלטפורמת היכרות רצינית אם את לא רוצה להכיר ונילי אלא מישהו כמוך...את הלאט לאט וכל ספר הדייטים כולנו מכירים.
|
|
Ollie(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
Ollie(נשלטת) • 3 בספט׳ 2018
יש. הכלוב. זה לא מצליח תמיד, בדיוק כמו כל אתר היכרויות ונילי, ופה זה מסובך יותר כי ההיכרות מתחילה ממקום דיסקרטי ויש בעיה להכיר את הצדדים היומיומיים, אבל בגדול הכלוב הוא כן, בין השאר, אתר היכרויות בדסמי.
|
|
שנאוצר(נשלט) |
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
שנאוצר(נשלט) • 3 בספט׳ 2018
פעם כשחיפשתי בגוגל את fetlife קפצה לי פרסומת של אפליקציה כמו טינדר רק של bdsm. נכנסתי מתוך סקרנות ולא היו בארץ כמעט משתמשים.
|
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
ArchAngel(שולטת) • 3 בספט׳ 2018
spietato כתב/ה: זה ברור מאליו מה שאני חופר בו זה אין באמת פלטפורמת היכרות רצינית אם את לא רוצה להכיר ונילי אלא מישהו כמוך...את הלאט לאט וכל ספר הדייטים כולנו מכירים.
מה שיפה בכלוב זה שאין לו כותרת אחת. זה אתר של הקהילה, לא אתר ספציפי להכרויות מסוג כזה או אחר. ניתן להכיר כאן אנשים מהכל הסוגים ולכל המטרות. זה לא מקום רק לזיונים, זה אפילו לא מקום רק להיכרויות רומנטיות וניתן למצוא כאן אפילו סתם ידידים. כל אחד משתמש באתר הזה למטרותיו. תציג את מטרותיך, ובסוף תמצא מישהי דומה. לא חסרות כאן כאלו שמחפשות קשר רציני. נ.ב. ערכתי את התגובה הקודמת, אולי לא שמת לב. והוספתי לה שגם בחורה ונילית אפשר לעניין בעולם השליטה אם עושים את זה בהדרגה ולא תחת כותרת מפוצצת. אמנם לא לכולם יש את הסבלנות, אבל זאת בהחלט אופציה שמרחיבה לך את מעגל ההיכרויות. |
|
lori{ע_מ} |
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
lori{ע_מ} • 3 בספט׳ 2018
spietato כתב/ה: זה ברור מאליו מה שאני חופר בו זה אין באמת פלטפורמת היכרות רצינית אם את לא רוצה להכיר ונילי אלא מישהו כמוך...את הלאט לאט וכל ספר הדייטים כולנו מכירים.
אי אפשר להכיר מישהי ולצפות מראש לקשר מוכן כמו מנה חמה. קשר בונים. גם קשר עם סשנים מזדמנים וגם קשר של 24/7. מי שלא תהיה ותתאים לך, תזרום איתך. תתחיל מהבסיס, הכרות פשוטה. |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 3 בספט׳ 2018
אולי אלה שמחפשים מעבר לסטוץ או ריגוש הם מיעוט בכלוב, אבל האם זה מפתיע? גם באתרים אחרים להיכרויות יש המון שרק מחפשים משהו מיני לחלוטין.
אבל, מיעוט או לא, הם קיימים. יש מערכות יחסים של שנים שנולדו פה, יש חבורות קטנות של שולטים/נשלטים שמשחקים יחדיו באופן קבוע ועוד. אנשים שבשבילם זו בהחלט צורת חיים. נשלט שמעלה תמונה של ארון שכולו בגדים למסיבות בדסמ לא משחק, ואם ראיתי אחד כזה, אז בטוח שיש עוד כמוהו. פשוט תחפש בקפידה. תקרא בלוגים ונסה מהם לקלוט מי נראה/ית לך "אמיתית". כנס לצ'ט, תסתובב, תקרא, ותתחיל עם מי שנראה לך מתאים. תן לזה זמן, למצוא משהו מוצלח זה השקעה. באמת המון בהצלחה לך |
|
מדקדקת(אחרת) |
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
בדיוק
לפני 6 שנים •
3 בספט׳ 2018
מדקדקת(אחרת) • 3 בספט׳ 2018
ArchAngel כתב/ה: תכיר, תיצור נוחות, וכשתיווצר כימיה הדדית הנושא מעצמו כבר יעלה בצורה טבעית ולא מביכה.
גברים רבים, משני צדי השוט, חושבים שהיכרות מתחילה מהמקום המיני. שפטישים משותפים זה הדבר היחיד שיזיז את העניינים. אבל ההפך הוא הנכון, היכרות מתחילה קודם כל מתחושה שניתן לסמוך עליך ואז המין מגיע מעצמו. בא לי להעתיק את הטקסט הזה לפרופיל שלי לכל הפונים שישר מדברים איתי על סקס או בדסמ. |
|