H rebel(נשלט) |
לפני 5 שנים •
3 במרץ 2019
תשומת לב לצרכים שלך
לפני 5 שנים •
3 במרץ 2019
H rebel(נשלט) • 3 במרץ 2019
שלום לכם
שאתן שומעות את המילה פינוק או לפנק , מה המחשבה הראשונה שעולה לכן בראש? האם פינוק קשור למיניות או שעליו להיות איזה שהוא מושג מעורפל מנותק מהקשר מיני ? איך אתן אוהבות שמפנקים אתכם בהקשר של שליטה נשית ולגבי מה , גברים נוטים לטעות בהקשר זה ? |
|
שלגי |
לפני 5 שנים •
3 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
3 במרץ 2019
שלגי • 3 במרץ 2019
פינוק=אמבטיית קצף
ומבחינתי זה סתם מינוח מתייפייף שממש לא מדבר אלי במונחי שליטה... |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 5 שנים •
3 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
3 במרץ 2019
ArchAngel(שולטת) • 3 במרץ 2019
פייר? עולה לי קונוטציה של נשלט שמנסה לקנות מישהי בכסף. כי "פינוק" הפך באתר הזה לשם לתמורה כספית עבור אקטים של שליטה.
|
|
Menta(שולטת) |
לפני 5 שנים •
3 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
3 במרץ 2019
Menta(שולטת) • 3 במרץ 2019
פינוק בעיניי הוא משהו שעושה לי נעים במידה כזו שאני נהיית מגורה. עיסוי כפות רגליים, עיסוי גוף, ליטופים בגב.
|
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
בכוח המוח(שולטת) • 4 במרץ 2019
אני חושבת שפינוק הוא כל מה שעושה נעים: עיסוי גוף, אמבטיית קצף, ליקוק מושקע, אבל גם כשהוא שולח זר פרחים ושוקולדים הביתה, מסעדה טובה, טיול משותף, והדרך בה הוא נוהג בשונה מאחרים, פותח דלת, מקשיב לצרכים ולרצונות שלך בתשומת לב ומבקש לבצע אותם.
אני לא חושבת שצריך להיות רגישים יותר מדי לעניין הכספי במערכות שליטה, ולהחריג החוצה ״פינוקים״, או הנאות שכסף קונה. זה רק תלוי בשאלה האם קיימת שם באמת מערכת שליטה, והיא תתקיים גם ללא אותם ״פינוקים״? אני חושבת שאנשים במערכות יחסים אוהבים לפנק אחד את השני, זה מאוד מאוד נעים. לדעתי גם במערכות שליטה פינוק צריך להיות הדדי, למרות שיהיו לו ביטויים אחרים: אני למשל אוהבת לטרוף אותו. יש שם אלמנטים פיזיים של עונג בשבילי, אבל לא ניתן להתעלם מהעונג שלו שם. אני אוהבת למשל לשלב מניעת והשהיית גמירה עם מיינד פאק. אני נהנית מזה מאוד, אבל זה עונג מטורף גם לו. אבל גם לפינוקים שהם לכאורה כספיים, יש לפעמים משמעות מינית מגרה, שמתקשרת לשליטה: היתה פעם שהיינו בקניון, ונכנסנו לחנות של בגדי גברים, עברתי על המדפים ובחרתי לו מה למדוד. כשהמוכרת ניסתה להציע לו בגד מסוים, ביטלתי את הרעיון ואמרתי שהוא לא קובע, ושתראה לי. היא התבוננה מבולבלת, כי מולה עמד גבר שהנראות שלו ממש לא עמדה ביחס ישר לדרך שבה הצגתי את הדברים, אבל לקח לה רגע אחד להתעשת ולשתף איתי פעולה. הוא מדד את הפריטים, יצא החוצה כדי שאני אבחן מה יפה בעיני, ומבליט את הנתונים הטבעיים שלו. כל המוכרות היו סקרניות לדינמיקה שם, התייעצתי עם המוכרת שלנו מה יפה לו, ומה עוד יותר יפה לו. (: לי זה היה מגרה פיזית ממש, לא רק מנטאלית. בסוף בחרתי כל מיני פריטים ולקחנו לעמוד בתור לתשלום. אחרי ששילמתי, העברתי לו את השקיות, הצבעתי על הלחי שלי, ודרשתי נשיקה בתמורה. המוכרות שם חייכו. מעולם לא ראיתי אותו מסמיק כמו באותו רגע מהבעת הפטרונות הזו. הוא רכן את כל הגובה שלו, נישק אותי בלחי ואמר תודה. זה היה פשוט מגרה בטירוף, כי היה ברור לכולם שם, גם להכי וניל, שהוא שלי. אני חושבת שזה מחמיא לגבר (ולא רק לנשלט) שמפנקים אותו. שעושים למענו ומטפלים בו, אבל בקונטקסט של שליטה יש לזה משמעות מינית ממש. וד״א, גם כשהוא מפנק, בפינוקים שהם לכאורה לא מיניים, אפילו פתיחת דלת, או משלוח פרחים, וכו׳ בעיני יש לזה היבט מיני מובהק, כי זה ישר מתקשר לי לשליטה, ולשליטה יש השפעה מיידית שנוגעת לגירוי מיני. |
|
המלכהx(שולטת) |
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
המלכהx(שולטת) • 4 במרץ 2019
כל אחת.עם ההגדרות.שלה.
מה שפינוק בעני לא פינוק בעיני אחרת. לכן תמיד צריך לבדוק או לחילופין להסביר את הכוונה |
|
Lanya Colson |
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
Lanya Colson • 4 במרץ 2019
אני אוהבת שמכינים לי קפה
|
|
OR1977 |
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
OR1977 • 4 במרץ 2019
בעיניי כל דבר נחמד/נעים//רומנטי שעושים בשבילי מבלי שאבקש, הוא סוג של פינוק,
במיוחד כשזה נועד רק לי, וגורם לי לחייך. אם אתה עושה ואני נחה תוך כדי, זה שיא הפינוק |
|
בוורלי |
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
בוורלי • 4 במרץ 2019
אני אוהבת מתנות שרואים שחשבו עליי ושמפנקים אותי בהקדשות של שירים, ומלא מלא נעימי בגב. מלא.
פינוק בלי קשר לשליטה כן? |
|
H rebel(נשלט) |
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
לפני 5 שנים •
4 במרץ 2019
H rebel(נשלט) • 4 במרץ 2019
בכוח המוח כתב/ה: אני חושבת שפינוק הוא כל מה שעושה נעים: עיסוי גוף, אמבטיית קצף, ליקוק מושקע, אבל גם כשהוא שולח זר פרחים ושוקולדים הביתה, מסעדה טובה, טיול משותף, והדרך בה הוא נוהג בשונה מאחרים, פותח דלת, מקשיב לצרכים ולרצונות שלך בתשומת לב ומבקש לבצע אותם.
אני לא חושבת שצריך להיות רגישים יותר מדי לעניין הכספי במערכות שליטה, ולהחריג החוצה ״פינוקים״, או הנאות שכסף קונה. זה רק תלוי בשאלה האם קיימת שם באמת מערכת שליטה, והיא תתקיים גם ללא אותם ״פינוקים״? אני חושבת שאנשים במערכות יחסים אוהבים לפנק אחד את השני, זה מאוד מאוד נעים. לדעתי גם במערכות שליטה פינוק צריך להיות הדדי, למרות שיהיו לו ביטויים אחרים: אני למשל אוהבת לטרוף אותו. יש שם אלמנטים פיזיים של עונג בשבילי, אבל לא ניתן להתעלם מהעונג שלו שם. אני אוהבת למשל לשלב מניעת והשהיית גמירה עם מיינד פאק. אני נהנית מזה מאוד, אבל זה עונג מטורף גם לו. אבל גם לפינוקים שהם לכאורה כספיים, יש לפעמים משמעות מינית מגרה, שמתקשרת לשליטה: היתה פעם שהיינו בקניון, ונכנסנו לחנות של בגדי גברים, עברתי על המדפים ובחרתי לו מה למדוד. כשהמוכרת ניסתה להציע לו בגד מסוים, ביטלתי את הרעיון ואמרתי שהוא לא קובע, ושתראה לי. היא התבוננה מבולבלת, כי מולה עמד גבר שהנראות שלו ממש לא עמדה ביחס ישר לדרך שבה הצגתי את הדברים, אבל לקח לה רגע אחד להתעשת ולשתף איתי פעולה. הוא מדד את הפריטים, יצא החוצה כדי שאני אבחן מה יפה בעיני, ומבליט את הנתונים הטבעיים שלו. כל המוכרות היו סקרניות לדינמיקה שם, התייעצתי עם המוכרת שלנו מה יפה לו, ומה עוד יותר יפה לו. (: לי זה היה מגרה פיזית ממש, לא רק מנטאלית. בסוף בחרתי כל מיני פריטים ולקחנו לעמוד בתור לתשלום. אחרי ששילמתי, העברתי לו את השקיות, הצבעתי על הלחי שלי, ודרשתי נשיקה בתמורה. המוכרות שם חייכו. מעולם לא ראיתי אותו מסמיק כמו באותו רגע מהבעת הפטרונות הזו. הוא רכן את כל הגובה שלו, נישק אותי בלחי ואמר תודה. זה היה פשוט מגרה בטירוף, כי היה ברור לכולם שם, גם להכי וניל, שהוא שלי. אני חושבת שזה מחמיא לגבר (ולא רק לנשלט) שמפנקים אותו. שעושים למענו ומטפלים בו, אבל בקונטקסט של שליטה יש לזה משמעות מינית ממש. וד״א, גם כשהוא מפנק, בפינוקים שהם לכאורה לא מיניים, אפילו פתיחת דלת, או משלוח פרחים, וכו׳ בעיני יש לזה היבט מיני מובהק, כי זה ישר מתקשר לי לשליטה, ולשליטה יש השפעה מיידית שנוגעת לגירוי מיני. נפלא , מקסים ומרגש . מעניין שבחרת לספר על מקרה בו את שילמת עליו ופינקת אותו בבגדים חדשים כחלק מאקט שליטה מנטאלי פומבי . אני מסכים איתך שיש חשיבות לדברים הקטנים , כמו פתיחת דלת ונימוס בסיסי ואדיב כלפיי אישה כזה שמזכיר את הג'נטלמן מהסרטים הישנים של הוליווד . לדעתך , יש קשר בין מיינד פאק לפינוק .? |
|