אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איומים בהכפשות מצד חברי / חברות הכלוב

Grand miser
לפני 3 שנים • 27 בספט׳ 2021

איומים בהכפשות מצד חברי / חברות הכלוב

Grand miser • 27 בספט׳ 2021
אני שאלה לכלובי היקר ולכל חברי / חברות הכלוב:

האם זה תקין לדעתכם שמישהי מאיימת על-כך שתכפיש אותי בפני החברות שלה כאן באתר?
אני כמובן לא עשיתי שום דבר מעליב או לא חוקי שמצדיק הכפשה שכזאת.
האם הודעה כזאת מצד חברת הכלוב לא דורשת לדעתכם לפחות אזהרה מצד מנהל האתר?
לצורך הדוגמא למה הדבר דומה - למישהו שיכפיש אותך בפומבי וילכלך עליך או על העסק שלך. לדעתי דבר כזה הוא עילה לתביעת דיבה. כאן כמובן שלא מדובר בכזה עניין חמור, אבל לפחות באזהרה מצד מנהל האתר?
שמרתי את ההודעה על-מנת להוכיח שאני לא בדיתי אותה מליבי.
חג שמח,
בברכה, בילי

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני ספט' 27, 2021 6:50 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
תמרעה המרטשת​(שולטת)
האם זה באמת כך?
I’m not one for Victim blaming אבל לפי אופי ההודעות הלא פוסקות שפעם היית שולח לי, (יש היסטוריית הודעות מזכירה לך), נראה שאולי עשית משהו לא בסדר בשביל לקבל יחס כזה ממנה.

אם זה לא המקרה הפעם תדווח לכלובי.
Grand miser
לדעתי מותר לשלוח הודעות חוזרות כל עוד מישהי לא ביקשה באופן מפורש שלא אשלח לה הודעה, את לא חושבת כך?
כל הקשרים שמצאתי כאן ללא יוצא מהכלל (!) והיו כבר הרבה קשרים משמעותיים אפילו - התחילו ברצף של כמה הודעות. זה נדיר ביותר שמישהי חוזרת אליך באתר הזה אחרי הודעה אחת ויחידה. אבל כאן אפילו לא מדובר במשלוח של הרבה הודעות. סתם מישהי שהחליטה להתעלל כי זו השיטה הגאונית שלה.
את תמיד יכולה לחסום אם זה מעצבן אותך ואין לך סבלנות להגיב. אבל ככה לאיים בהכפשה? זה עליית מדרגה וזה לדעתי חורג מתחום התקינות.

אז מה דעתך תמר עה?
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 27 בספט׳ 2021
ברור שזה תקין, גם אם אולי לא נחמד. ממתי אסור להגיד לחברים שלך מה אתה חושב על מישהו?
אין כלוביסט שלא מטנף על כלוביסטים שהוא לא אוהב באוזני כלוביסטים שהוא כן אוהב. רובם פשוט לא מספרים על כך למושא הטינוף.
    התגובה האהובה בשרשור
שלגי
שלגי • 27 בספט׳ 2021
זאלופון כתב/ה:
ברור שזה תקין, גם אם אולי לא נחמד. ממתי אסור להגיד לחברים שלך מה אתה חושב על מישהו?
אין כלוביסט שלא מטנף על כלוביסטים שהוא לא אוהב באוזני כלוביסטים שהוא כן אוהב. רובם פשוט לא מספרים על כך למושא הטינוף.

ידעתי!
ידעתי שאתה מטנף עלי…
חכה חכה
Grand miser
זאלופון:
יש הבדל בין לומר לחברה אחת משהו מטנף באופן דיסקרטי (זה בודאי לא נחמד מצידה, ומי ששומעת הכפשה כזאת שתחשוב פעמיים לעצמה!) לבין לאיים בהכפשות ולממש איום בהכפשה המונית. וגם תלוי מה רמת ההכפשות שאותה מכפישה מתכוונת לבצע. אני מציע שכל אחד יבדוק את עצמו ויחשוב האם היה רוצה שיעשו לו מה שהוא עושה לאחרים. ועל זה נאמר - "מה ששנוא עליך אל תעשה לאחרים".
סוף דרשה,חג שמח!(:

טלי: תודה!!(: אחד הניקים הטובים שהיו לי מאז ומעולם. צריך להוציא עליו פטנט.
NobleSavage
NobleSavage • 27 בספט׳ 2021
בוא נניח שאתה צודק.
איך בדיוק אתה מתכנן לאכוף את איסור ההכפשות הזה?
נניח שכלובי זורם עם האווירת בית ספר תיכון הזאת ואומר לה נו נו נו. ואז מה?
נניח שיחסמו אותה מהאתר. כמה זמן נראה לך שזה יחזיק? אתה חושב שהיא לא יכולה לדבר עם אותן חברות שלה בוואטסאפ למשל?
חוץ מזה, למה שנאמין לך ולא לה? אין לאף אחד דרך לדעת מה קרה ביניכם ו-as far as we know אתה באת לכאן להקדים תרופה למכה. על ראש הגנב בוער הכובע וכו'.
לא שאין סיכוי שאתה צודק והיא כלבה נקמנית, אבל אם הייתי במקומך והייתי מאמין בצדקתי, לא הייתי מתרגש מחבורת בנות שידברו עליי שטויות איזה כמה חודשים. ואם היה לי קייס לתביעת דיבה, לא הייתי בא להתייעץ על זה בפורום.
Grand miser
נו בסדר, תודה לך על החיזוק.
חיממת את ליבי בעיקר עם המשפט האחרון בעניין הפורום.
אני לא לקחתי ברצינות את האיומים שלה, וכאמור לא צריך להגזים לגבי תביעת דיבה. רק הבאתי את הדוגמא לעד כמה לא נחמדים (במקרה זה לא נחמדות נחמדות) יכולות להיות הבחורות כאן.
בילי.
ארגמןן​(אחרת)
ארגמןן​(אחרת) • 27 בספט׳ 2021
בעיניי הכפשות זה לא ראוי. אם זה לא משהו רציני ברמה של תלונה/תביעה הייתי משאירה את הבחורה לקשקש עם החברות שלה ומתרחקת מכל הסיפור הזה לבחורות שאתה כן רוצה בסביבתך. ומהניסיון שלי הרוב הגדול של האנשים שהכרתי פה ממש לא מלכלכים ולא מכפישים אנשים אחרים. היא לא מייצגת את הרוב בעיניי. יש תקווה icon_smile.gif תמשיך הלאה