Adonai Elah Elahin |
לפני חודשיים •
27 באוג׳ 2024
די. נמאס כבר מכל ראשי התיבות האלה
לפני חודשיים •
27 באוג׳ 2024
Adonai Elah Elahin • 27 באוג׳ 2024
זהו החלטתי שנמאס לי או מה שנקרא בלעז אינף איטס אינף.
כאילו לא מספיק BDSM הוא כשלעצמו ראשי תיבות? זה לא מספיק לכם??? תגידו לי איך אתם יכולים עם כל ראשי התיבות שיש בעולם הזה של BDSM? ראבק אני לא בנויה לזה. אז כמובן שהחלטתי לעשות מעשה... או יותר נכון החלטתי שאתם תעשו את המעשה ואז לגנוב לכם את כל הקרדיט: בואו נבנה מהדיון הזה כאן יחדיו מילון. אבל אל תהיו קקות, תכתבו גם את המשמעות. אני אתחיל: CNC: Consensual non-consent SPH: Small penis humiliation MDLB: Mommy Dom Little Boy DDLB: Daddy Dom Little Boy FLR: Female-Led Relationship POT: Post orgasm torture תורכם. גם אם אין לכם מה לתרום, מוזמנים לתת דעתכם על הסוגיה (הזו או אחרת) או לחלופין לתת מתכון לפיצה. |
|
איכבוד(נשלט) |
לפני חודשיים •
27 באוג׳ 2024
לפני חודשיים •
27 באוג׳ 2024
איכבוד(נשלט) • 27 באוג׳ 2024
enough IS enough
שמחתי לעזור |
|
סיסי צייתנית ומושפלת(נשלט) |
לפני חודשיים •
27 באוג׳ 2024
לפני חודשיים •
27 באוג׳ 2024
סיסי צייתנית ומושפלת(נשלט) • 27 באוג׳ 2024
גם אני ישמח לעזור
|
|
Adonai Elah Elahin |
לפני חודשיים •
27 באוג׳ 2024
לפני חודשיים •
27 באוג׳ 2024
איכבוד כתב/ה: enough IS enough
שמחתי לעזור זה בכוונת מכוונת (כמו שאני נוהגת לומר "איי קנואו"). |
|
Adonai Elah Elahin |
לפני חודשיים •
27 באוג׳ 2024
די. נמאס כבר מכל ראשי התיבות האלה
לפני חודשיים •
27 באוג׳ 2024
|
|
teacher(שולט) |
לפני חודשיים •
27 באוג׳ 2024
לפני חודשיים •
27 באוג׳ 2024
teacher(שולט) • 27 באוג׳ 2024
TPE - Total Power Exchange
ABDL - Adult baby/diaper lover DM - Dungeon monitor Bear - a large, hairy man DSM - Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders ATM: Ass to mouth, anal sex immediately followed by oral BBW: Big beautiful woman DDP: Double digit penetration, one finger in vagina, the other in anus SSC - Safe, Sane & Consensual RACK - Risk Aware Consensual Kink וכמה מאוד פואטי-קאים: MOPED - הבנאדם הכי פחות אטרקטיבי מבחינתכם שתסכימו לעשות איתו סקס sexercism - כשאתם מחליטים, מיד לאחר פרידה, לשכוח ממעללי הפרטנר הקודם שלכם על ידי סקס עם אחרים teabagging - זה די מסביר את עצמו |
|
Adonai Elah Elahin |
לפני חודשיים •
28 באוג׳ 2024
לפני חודשיים •
28 באוג׳ 2024
Adonai Elah Elahin • 28 באוג׳ 2024
teacher כתב/ה: TPE - Total Power Exchange
ABDL - Adult baby/diaper lover DM - Dungeon monitor Bear - a large, hairy man DSM - Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders ATM: Ass to mouth, anal sex immediately followed by oral BBW: Big beautiful woman DDP: Double digit penetration, one finger in vagina, the other in anus SSC - Safe, Sane & Consensual RACK - Risk Aware Consensual Kink וכמה מאוד פואטי-קאים: MOPED - הבנאדם הכי פחות אטרקטיבי מבחינתכם שתסכימו לעשות איתו סקס sexercism - כשאתם מחליטים, מיד לאחר פרידה, לשכוח ממעללי הפרטנר הקודם שלכם על ידי סקס עם אחרים teabagging - זה די מסביר את עצמו וואו עד שחשבתי שאני כבר מכירה את הרוב. מאיפה הידע? (חלק מהראשונים אני מכירה ואת האחרון אני מכירה רק משום שאני חובבת סדרות וסרטים שמככבים בהם גם זכרים שעושים בעיקר שטויות). השני מהסוף מזכיר לי ריבאונד אבל בהתמקדות על המיניות שבדבר והשלישי מהסוף מזכיר לי את השימוש ההופכי במילה "Doable". |
|
gothlookingfriendly |
לפני חודשיים •
28 באוג׳ 2024
לפני חודשיים •
28 באוג׳ 2024
gothlookingfriendly • 28 באוג׳ 2024
רשמתי לעצמי הערות.
תודה רבה על הסיכום |
|
teacher(שולט) |
לפני חודשיים •
28 באוג׳ 2024
לפני חודשיים •
28 באוג׳ 2024
teacher(שולט) • 28 באוג׳ 2024
Adonai Elah Elahin כתב/ה: teacher כתב/ה: TPE - Total Power Exchange
ABDL - Adult baby/diaper lover DM - Dungeon monitor Bear - a large, hairy man DSM - Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders ATM: Ass to mouth, anal sex immediately followed by oral BBW: Big beautiful woman DDP: Double digit penetration, one finger in vagina, the other in anus SSC - Safe, Sane & Consensual RACK - Risk Aware Consensual Kink וכמה מאוד פואטי-קאים: MOPED - הבנאדם הכי פחות אטרקטיבי מבחינתכם שתסכימו לעשות איתו סקס sexercism - כשאתם מחליטים, מיד לאחר פרידה, לשכוח ממעללי הפרטנר הקודם שלכם על ידי סקס עם אחרים teabagging - זה די מסביר את עצמו וואו עד שחשבתי שאני כבר מכירה את הרוב. מאיפה הידע? (חלק מהראשונים אני מכירה ואת האחרון אני מכירה רק משום שאני חובבת סדרות וסרטים שמככבים בהם גם זכרים שעושים בעיקר שטויות). השני מהסוף מזכיר לי ריבאונד אבל בהתמקדות על המיניות שבדבר והשלישי מהסוף מזכיר לי את השימוש ההופכי במילה "Doable". פעם היה לי אתר אינטרנט שהכתובת שלו היתה kinkypedia.co.il |
|
Kitty frank |
לפני חודשיים •
28 באוג׳ 2024
לפני חודשיים •
28 באוג׳ 2024
Kitty frank • 28 באוג׳ 2024
לפי דעתי ויקיפדיה מוכרת את הפורמט שלה, אז תכלס ממש אפשר לעשות ויקיסוטים.
|
|