טלי35(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
חומרי סיכה - תנו בהמלצות!
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
טלי35(שולטת) • 27 באוק׳ 2024
המליצו על חומרי סיכה שאתם יודעים שעושים את העבודה כמו שצריך ואהובים עליכם במיוחד
חומרי סיכה לאוננות, חומרי סיכה לחדירה אנאלית וכמובן כאלו שמעולים ל PEGGING (סטרפאון) |
|
המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
המטפלת המתעללת(שולטת) • 27 באוק׳ 2024
אני בעד אך ורק שמנים טבעיים ואורגנים.
לא הייתי דוחפת שום דבר אחר לאף חור של אפחד. קוקוס או שקדים אמור להסתדר עם הכל |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 27 באוק׳ 2024
לפגינג ואנאלי הכי טוב על בסיס סיליקון
ולא על בסיס מים. לאוננות? שמן תינוקות עושה פלאים. |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 27 באוק׳ 2024
ניסיתי את כל הסוגים בעולם של חומרי הסיכה על בסיס מים, סיליקון ושמנים. כולל של מותגי הביוקר והשאר - ושמן שקדים לוקח אצלי בענק.
לכל השימושים ששאלת וגם לעיסוי כפות רגליים. אני ממש אוהבת שמן שקדים. זה מגמיש את העור מדהים ועושה תחושה נעימה. (אגב יש אנשים ששמן תינוקות עושה להם תחושת פירורים, זה לא אתם זה השמן) |
|
רעשן |
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
רעשן • 27 באוק׳ 2024
חומרי סיכה על בסיס סיליקון מאוד מומלצים לזה.יעשו את העבודה פלאים.
שמן תינוקות פחות. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 27 באוק׳ 2024
המטפלת המתעללת כתב/ה: אני בעד אך ורק שמנים טבעיים ואורגנים.
לא הייתי דוחפת שום דבר אחר לאף חור של אפחד. קוקוס או שקדים אמור להסתדר עם הכל בכל החומרים רצוי מאד לבדוק אלרגיות מראש. גם כשלא ידוע על אלרגיה, עדיף למרוח טיפה על פני העור ולחכות כדי לוודא שלא מתפתחת אדמומית על פני העור. |
|
טלי35(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
טלי35(שולטת) • 27 באוק׳ 2024
המטפלת המתעללת כתב/ה: אני בעד אך ורק שמנים טבעיים ואורגנים.
לא הייתי דוחפת שום דבר אחר לאף חור של אפחד. קוקוס או שקדים אמור להסתדר עם הכל הבנתי שקוקוס יכול לעשות פטריות... |
|
הברון בכפכפים{זהרורים} |
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
הברון בכפכפים{זהרורים} • 27 באוק׳ 2024
לאנאלי חומרי סיכה על בסיס מים והרבה ממנו.
על בסיס סיליקון הורס צעצועים אז לשים לב. אוננות - אין לי המלצה. אני מעדיף על יבש. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 27 באוק׳ 2024
יש שלוש וחצי משפחות של חומרי סיכה
- מבוססי מים, שרובם משתמשים במולקולות רב סוכריות. אינם מזיקים לקונדומים וכפפות וגם לא לצעצועים. נוטים להפוך לעיסה דביקה כשהמים מתאדים. עלולים לגרום להתרבות מהירה של שמרים ופטריות בנרתיק. - מבוססי סיליקון. אינם מזיקים לקונדומים וכפפות אך עלולים להרוס צעצועים מבוססי סיליקון. אינם מתייבשים אך עלולים להרגיש "חלקים מדי". - מבוססי שמנים צמחיים, כמו קוקוס, שקדים וזרעי ענבים. עלולים להיות אלרגנים. יש לבדוק כיצד לטקס מגיב להם. אינם מתייבשים, אך עלולים להפריע לרטיבות הטבעית. והחצי - פשוט אל תשתמשו בווזלין. זהו מוצר של תעשיית הנפט שמסוכן למוצרי גומי ודוחק החוצה את הרטיבות הטבעית. |
|
המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 באוק׳ 2024
המטפלת המתעללת(שולטת) • 27 באוק׳ 2024
טלי35 כתב/ה: המטפלת המתעללת כתב/ה: אני בעד אך ורק שמנים טבעיים ואורגנים.
לא הייתי דוחפת שום דבר אחר לאף חור של אפחד. קוקוס או שקדים אמור להסתדר עם הכל הבנתי שקוקוס יכול לעשות פטריות... השאלה התייחסה לאוננות ולחדירה אנאלית שלהבנתי פחות רגישה בענייני פטריות מחדירה וגינלית. באשר לחדירה וגינלית הייתי נשארת עם השמנים הטבעיים והאורגנים אבל בהרבה יותר ניסוי טעייה ורגישות בשל רמת החומציות בוגינה, יובש, נטיה לזיהומים וכו. כמובן שאם מדובר בחדירה מכל סוג בה מעורב קונדום לטקס השמנים לא רלוונטים וחשוב לבדוק מראש. |
|