SupperNova(שולט) |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
שאלה על כלובונים
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
SupperNova(שולט) • 10 בנוב׳ 2024
אני לא נשלט ואין לי עניין בכלובונים
אבל מסקרן אותי התופעה הנפוצה הזאת של כלובונים. שאלה של ביצה ותרנגולת. לאלה שבעניין של כלובונים האם הפטיש הזה הגיע לכם לפני שהכרתם bdsm או שזה סוג של התנהגות ״נלמדת״ כי ״כולם״ עושים את זה? האם יש לנו פטיש בתת מודע לכלובונים שמשותף להרבה נשלטים או שיש כאן הליכה עם הזרם אחרי החשיפה לbdsm? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון נוב' 10, 2024 5:59 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 10 בנוב׳ 2024
אין לי פטיש לכלובונים אבל לפי כמות הגברים שחושבים עם הזין, כלובונים זה אחלה פיתרון. שוקלת לאמץ.
|
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 10 בנוב׳ 2024
עד שלא הכרתי BDSM לעומק לא הכרתי כלובונים.
כך שזאת פנטזיה נרכשת. זה פרדוקס. עצם הרעיון שמישהי תנעל אותי ותשלוט בגמירות ובאוננות שלי מחרמן אותי כל כך עד שזה מעמיד לי ואני מת לאונן. וממש ממש לא כולם עושים את זה. מעטים מאוד. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 10 בנוב׳ 2024
המכשפה בג'ינס כתב/ה: אין לי פטיש לכלובונים אבל לפי כמות הגברים שחושבים עם הזין, כלובונים זה אחלה פיתרון. שוקלת לאמץ.
דווקא אז אתה חושב יותר עם הזין. 😉 |
|
Adonai Elah Elahin |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
Adonai Elah Elahin • 10 בנוב׳ 2024
אני לא שולט ואין לי עניין באזיקים.
אבל מסקרן אותי התופעה הנפוצה הזאת של אזיקים. שאלה של ביצה ותרנגולת (שאגב, יש לה תשובה מדעית שהיא שהביצה קדמה). לאלה שבעניין של אזיקים האם הפטיש הזה הגיע אליכם לפני שצפיתם בפורנו וראיתם איזה טמבלול משתמש באזיקים של שקל תשעים על איזו כוסית שופעת שהמילה היחידה שהיא יודעת היא "דאדי"? או שזה סוג של התנהגות "נלמדת" כי "כולם" עושים את זה? האם יש לנו פטיש בתת מודע לאזיקים שמשותף להרבה שולטים או שיש כאן הליכה עם הזרם אחרי החשיפה ל־bdsm? או שפשוט שכשנחשפים ליצירתיות מינית ולרעיונות שונים הם פותחים גם את עולם הפנטזיות שלנו? אולי זה עניין של מה שעומד מאחורי האקטים עצמם? שהם סך הכול פרקטיקות יישומיות של הכמיהות והחשקים הטמונים בנו? אולי כשאנחנו מגלים יישום פרגמטי חדש שלהם זה מדליק אותנו כי זו עוד דרך לחוות את מה שאנחנו מלכתחילה נמשכים אליו? אולי? אולי??? שאלות רטוריות כמובן. אגב, זו הסיבה שכדי לשלוט צריך להיות יצירתי, לולא היצירתיות המינית שלי להוציא לפועל את התאוות שלי זה היה מאוד שבלוני ונטול תוכן. שורה תחתונה, כלובון הוא סך הכול כלי. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון נוב' 10, 2024 7:44 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 10 בנוב׳ 2024
Adonai Elah Elahin כתב/ה: אני לא שולט ואין לי עניין באזיקים.
אבל מסקרן אותי התופעה הנפוצה הזאת של אזיקים. שאלה של ביצה ותרנגולת (שאגב, יש לה תשובה מדעית שהיא שהביצה קדמה). לאלה שבעניין של אזיקים האם הפטיש הזה הגיע אליכם לפני שצפיתם בפורנו וראיתם איזה טמבלול משתמש באזיקים של שקל תשעים על איזו כוסית שופעת שהמילה היחידה שהיא יודעת היא "דאדי"? או שזה סוג של התנהגות "נלמדת" כי "כולם" עושים את זה? האם יש לנו פטיש בתת מודע לאזיקים שמשותף להרבה שולטים או שיש כאן הליכה עם הזרם אחרי החשיפה ל־bdsm? או שפשוט שכשנחשפים ליצירתיות מינית ולרעיונות שונים הם פותחים גם את עולם הפנטזיות שלנו? אולי זה עניין של מה שעומד מאחורי האקטים עצמם? שהם סך הכול פרקטיקות יישומיות של הכמיהות והחשקים הטמונים בנו? אולי כשאנחנו מגלים יישום פרגמטי חדש שלהם זה מדליק אותנו כי זו עוד דרך לחוות את מה שאנחנו מלכתחילה נמשכים אליו? אולי? אולי??? שאלות רטוריות כמובן. אגב, זו הסיבה שכדי לשלוט צריך להיות יצירתי, לולא היצירתיות שלי להוציא לפועל את התאוות שלי זה היה מאוד שבלוני ונטול תוכן. Please teach me master |
|
Adonai Elah Elahin |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: Adonai Elah Elahin כתב/ה: אני לא שולט ואין לי עניין באזיקים.
אבל מסקרן אותי התופעה הנפוצה הזאת של אזיקים. שאלה של ביצה ותרנגולת (שאגב, יש לה תשובה מדעית שהיא שהביצה קדמה). לאלה שבעניין של אזיקים האם הפטיש הזה הגיע אליכם לפני שצפיתם בפורנו וראיתם איזה טמבלול משתמש באזיקים של שקל תשעים על איזו כוסית שופעת שהמילה היחידה שהיא יודעת היא "דאדי"? או שזה סוג של התנהגות "נלמדת" כי "כולם" עושים את זה? האם יש לנו פטיש בתת מודע לאזיקים שמשותף להרבה שולטים או שיש כאן הליכה עם הזרם אחרי החשיפה ל־bdsm? או שפשוט שכשנחשפים ליצירתיות מינית ולרעיונות שונים הם פותחים גם את עולם הפנטזיות שלנו? אולי זה עניין של מה שעומד מאחורי האקטים עצמם? שהם סך הכול פרקטיקות יישומיות של הכמיהות והחשקים הטמונים בנו? אולי כשאנחנו מגלים יישום פרגמטי חדש שלהם זה מדליק אותנו כי זו עוד דרך לחוות את מה שאנחנו מלכתחילה נמשכים אליו? אולי? אולי??? שאלות רטוריות כמובן. אגב, זו הסיבה שכדי לשלוט צריך להיות יצירתי, לולא היצירתיות שלי להוציא לפועל את התאוות שלי זה היה מאוד שבלוני ונטול תוכן. Please teach me master בטח, שיעור ראשון: לא ללמוד ממני דברים. |
|
SupperNova(שולט) |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
SupperNova(שולט) • 10 בנוב׳ 2024
Adonai Elah Elahin כתב/ה: אני לא שולט ואין לי עניין באזיקים.
אבל מסקרן אותי התופעה הנפוצה הזאת של אזיקים. שאלה של ביצה ותרנגולת (שאגב, יש לה תשובה מדעית שהיא שהביצה קדמה). לאלה שבעניין של אזיקים האם הפטיש הזה הגיע אליכם לפני שצפיתם בפורנו וראיתם איזה טמבלול משתמש באזיקים של שקל תשעים על איזו כוסית שופעת שהמילה היחידה שהיא יודעת היא "דאדי"? או שזה סוג של התנהגות "נלמדת" כי "כולם" עושים את זה? האם יש לנו פטיש בתת מודע לאזיקים שמשותף להרבה שולטים או שיש כאן הליכה עם הזרם אחרי החשיפה ל־bdsm? או שפשוט שכשנחשפים ליצירתיות מינית ולרעיונות שונים הם פותחים גם את עולם הפנטזיות שלנו? אולי זה עניין של מה שעומד מאחורי האקטים עצמם? שהם סך הכול פרקטיקות יישומיות של הכמיהות והחשקים הטמונים בנו? אולי כשאנחנו מגלים יישום פרגמטי חדש שלהם זה מדליק אותנו כי זו עוד דרך לחוות את מה שאנחנו מלכתחילה נמשכים אליו? אולי? אולי??? שאלות רטוריות כמובן. אגב, זו הסיבה שכדי לשלוט צריך להיות יצירתי, לולא היצירתיות המינית שלי להוציא לפועל את התאוות שלי זה היה מאוד שבלוני ונטול תוכן. שורה תחתונה, כלובון הוא סך הכול כלי. דווקא קשירות ומניעת תנועה זה משהו נפוץ ולא קשור לפורנו. לעומת זאת כליאה של איברי מין קצת פחות |
|
Adonai Elah Elahin |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
SupperNova כתב/ה: Adonai Elah Elahin כתב/ה: אני לא שולט ואין לי עניין באזיקים.
אבל מסקרן אותי התופעה הנפוצה הזאת של אזיקים. שאלה של ביצה ותרנגולת (שאגב, יש לה תשובה מדעית שהיא שהביצה קדמה). לאלה שבעניין של אזיקים האם הפטיש הזה הגיע אליכם לפני שצפיתם בפורנו וראיתם איזה טמבלול משתמש באזיקים של שקל תשעים על איזו כוסית שופעת שהמילה היחידה שהיא יודעת היא "דאדי"? או שזה סוג של התנהגות "נלמדת" כי "כולם" עושים את זה? האם יש לנו פטיש בתת מודע לאזיקים שמשותף להרבה שולטים או שיש כאן הליכה עם הזרם אחרי החשיפה ל־bdsm? או שפשוט שכשנחשפים ליצירתיות מינית ולרעיונות שונים הם פותחים גם את עולם הפנטזיות שלנו? אולי זה עניין של מה שעומד מאחורי האקטים עצמם? שהם סך הכול פרקטיקות יישומיות של הכמיהות והחשקים הטמונים בנו? אולי כשאנחנו מגלים יישום פרגמטי חדש שלהם זה מדליק אותנו כי זו עוד דרך לחוות את מה שאנחנו מלכתחילה נמשכים אליו? אולי? אולי??? שאלות רטוריות כמובן. אגב, זו הסיבה שכדי לשלוט צריך להיות יצירתי, לולא היצירתיות המינית שלי להוציא לפועל את התאוות שלי זה היה מאוד שבלוני ונטול תוכן. שורה תחתונה, כלובון הוא סך הכול כלי. דווקא קשירות ומניעת תנועה זה משהו נפוץ ולא קשור לפורנו. לעומת זאת כליאה של איברי מין קצת פחות יום יבוא וגם זה יהיה נפוץ... אגב, פספסת את הנקודה לגמרי במה שכתבתי אם זוהי התגובה שלך. |
|
teacher(שולט) |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
teacher(שולט) • 10 בנוב׳ 2024
אם אין כיוון ברור, הדרך יוצאת מוזרה
*יש אנשים שאוהבים את זה ככה |
|