צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מיזם AI - סיראנו דה ברז'ראק

סווריןן
לפני 5 ימים • 16 בנוב׳ 2024

מיזם AI - סיראנו דה ברז'ראק

סווריןן • 16 בנוב׳ 2024
בעקבות פוסטים חוזרים על חוסר יכולת להכיר מצד אחד, ומדריכי עשה/על תעשה שפרסמו נשים בנוגע להכרויות מצד שני, מתבקש לנסות ולרתום את ה AI לטובת המתוסכלים. אולי מישהו ירים את הכפפה?
כל שנדרש הוא לבנות GPT ייעודי לטובת התחלות, פניות ותקשורת מכבדת לנשים ב'כלוב' (נקרא לבוט 'סיראנו', למשל). מזינים לתוכו כמה פוסטים שנשים כתבו בנוגע לפניות אטרקטיביות ובניית פרופיל מפורט, ומבקשים ממנו ללמוד את הכללים הללו ולנתח את הפניות שלי על פיהם. אחר כך אפשר להזין לתוכו נתונים על הפונה עצמו. כשרוצים לפנות למישהי, מזינים תוכן מהבלוג שלה ומהפרופיל שלה, והצ'אטבוט יוצר פנייה מכבדת ומפורטת שמפגינה הכרות עם אותה אישה (מבלי לקרוא את כל זה בעצמך). עוברים על הפנייה ועורכים אותה (AI אינו אמין לגמרי). אם היא עונה, לא להתפתות ולהשיב בעצמך, אלא, שוב, להזין את תשובתה לצ'אטבוט ולבקש ממנו כמה תשובות מפורטות בעלות סיכוי רב לסקרן אותה ולגרום לה להמשיך בשיחה.
בקיצור, לא עוד העתק/הדבק: הפניות לנשים תהיינה custom made, וגמישות, כי הן ישתנו במהלך השיחה. במקביל, כמו בעולם ההעתק/הדבק, לא יהיה צריך לקרוא ולהכיר באמת...
(בגרסא צינית פחות - *הבוט ילמד אותך כיצד להתחיל עם מישהי באופן פורה*.)

הפרומפט לבוט, אחרי שאימנת אותו, יהיה משהו כזה:

"אני בחור בן * אחרי * מערכות יחסים. אני גר ב * ועוסק ב * ואוהב להתכתב על *. ההעדפות המיניות שלי הן ***. את כל זה לא צריך לציין ובטח לא מייד. מטרתי היא ליצור התכתבות והכרות עם *. מייד אעביר לך את הפרופיל שלה וכמה פוסטים שהיא כתבה. אנא צור עבורי פנייה מכבדת ומסקרנת, שמפגינה הכרות עם מה שהיא כתבה וההעדפות שלה. אם אני מחוץ לגבולות שהיא ציינה, אנא ידע אותי על כך. למרות שהאתר בו אני כותב הוא פלטפורמה מינית, אני מנסה להכיר אותה קודם כל, ולכן הפניה אינה מינית בעיקרה. הקפד על עברית טובה, משלב גבוה, והצג אותי באופן מסקרן וישר. לא ארצה לחשוף מי ומה אני למישהי זרה בפנייה ראשונה, אבל גם לא ארצה להיות עצם בלתי מזוהה... אפשר, למשל, שהפנייה הראשונה שלי תספר עלי פרטים כמו ***"

אם מקבלים תשובה, מזינים אותה לבוט עם פרומפט כזה:

"אז * השיבה. כעת אני רוצה להשיב לה באופן שיגרום לה לרצות להמשיך להתכתב אתי. כיצד אתה מציע לכתוב לה? תן לי שלוש אפשרויות: סולידית, חברית ויצירתית"

כפי שהכותרת לפוסט הזה מרמזת, הרעיון של כתיבת צללים ארוטית ישן נושן. אבל היום הוא אולי נגיש יותר. בגרסה פחות תועלתנית של התרגיל הזה, הבוט עשוי ללמד אותך משהו על תקשורת נכונה
Black Lotus​(מתחלפת){זאלופון}
הקפידו לוודא כי אינם מעתיקים את השורה שבה ה-ai מתנחמד אליכם ומודיע שהוא מבצע את המשימה...
נימרייה​(שולטת){sub num}
כרעיון זה לא נורא...

אבל זה דורש מאמץ להוציא לפועל...

ולאור זה שיש פה מדריכים מדויקים, ברמת המה לכתוב בפרופיל ואיך לפנות, ככה שכל מה שנדרש זה מאמץ מינימלי של 10 דק עבודה גג וזה לא קורה...

לא רואה את עניין הAI קורה...

כאמור זה דורש מאמץ בסיסי, ובשלב הזה המתלוננים לא מוכנים לעשות אפילו את זה

(לא כולם, לא מכלילה, יש יוצאים מן הכלל, תמונה להמחשבה בלבד ושאר הזהרות)
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 16 בנוב׳ 2024
הייתה לי התכתבות כזו עם מישהו שלגמרי הרגישה שאני מתכתבת עם צ'ט GPT
תחושת הבטן הוכיחה את עצמה נכונה. אין לי עניין לכתב עם רובוט
Bluecollar​(שולטת)
וגם זה באמת חמש דקות להשקיע ולקרוא ולהבין אם אתה מוצא משהו מעניין באישה או לא.
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
נשמע אחלה רעיון.
מחכה לקבל את הפניה הראשונה.
לא אסנן אם הוא מתאים לי בגלל שזה AI ניסח לו.
גם ככה בחיים יוצא לי לקרוא ניסוחים של AI וכל עוד אין פער תהומי בין האדם לבין התוכן זה יוצא סבבה.

אגב:
לפעמים כשאני פוגשת מכאן אנשים וזה פחות מתאים אני כותבת הודעת דחיה מאוד חמודה וכבר יצא לי שהאשימו אותי שזה AI ניסח ולא כך הדבר.
מדי פעם אני מעלה בבלוג פוסטים שכתב AI עם תמונות שנוצרו על ידי AI לפי הנחיות שלי וזה יוצא מגניב.

הבינה המלאכותית היא כבר חלק מהחיים, אין סיבה לא לרתום אותה לתמיכה במטרה. אנחנו עדיין רחוקים מהשתלטות שלה על העולם.
סווריןן
סווריןן • 16 בנוב׳ 2024
Bluecollar כתב/ה:

וודאי. מי רוצה להתכתב עם רובוט? השאלה היא אם יש לך עניין להתכתב עם מישהו שלומד מרובוט כיצד לכתוב באופן מלא יותר, אחרי שנסיונותיו האינטואיטיבים הובילו אותו למפח נפש... יש כאן אדם שרוצה ללמוד ומודה בטעות, שזה נקודות זכות...
Bluecollar​(שולטת)
סווריןן כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:

וודאי. מי רוצה להתכתב עם רובוט? השאלה היא אם יש לך עניין להתכתב עם מישהו שלומד מרובוט כיצד לכתוב באופן מלא יותר, אחרי שנסיונותיו האינטואיטיבים הובילו אותו למפח נפש... יש כאן אדם שרוצה ללמוד ומודה בטעות, שזה נקודות זכות...

תפקיד ההתכתבות הוא לברר אם יש חיבור ויכולת לתקשר ולנהל שיח זורם וכו...
מה יקרה כשנפגש?

אני מבינה קושי של אנשים להתבטא. לא כולם קוסמי מילים.
אני מבינה את הצורך להרשים. מעדיפה אותנטיות. כפי שאני באה כמו שאני.
ושוב, מה יעשה כשנפגש וננסה לנהל שיחה?

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת נוב' 16, 2024 11:32 am, סך-הכל נערך פעם אחת
טלי35​(שולטת)

Re: מיזם AI - סיראנו דה ברז'ראק

טלי35​(שולטת) • 16 בנוב׳ 2024
סווריןן כתב/ה:
בעקבות פוסטים חוזרים על חוסר יכולת להכיר מצד אחד, ומדריכי עשה/על תעשה שפרסמו נשים בנוגע להכרויות מצד שני, מתבקש לנסות ולרתום את ה AI לטובת המתוסכלים. אולי מישהו ירים את הכפפה?
כל שנדרש הוא לבנות GPT ייעודי לטובת התחלות, פניות ותקשורת מכבדת לנשים ב'כלוב' (נקרא לבוט 'סיראנו', למשל). מזינים לתוכו כמה פוסטים שנשים כתבו בנוגע לפניות אטרקטיביות ובניית פרופיל מפורט, ומבקשים ממנו ללמוד את הכללים הללו ולנתח את הפניות שלי על פיהם. אחר כך אפשר להזין לתוכו נתונים על הפונה עצמו. כשרוצים לפנות למישהי, מזינים תוכן מהבלוג שלה ומהפרופיל שלה, והצ'אטבוט יוצר פנייה מכבדת ומפורטת שמפגינה הכרות עם אותה אישה (מבלי לקרוא את כל זה בעצמך). עוברים על הפנייה ועורכים אותה (AI אינו אמין לגמרי). אם היא עונה, לא להתפתות ולהשיב בעצמך, אלא, שוב, להזין את תשובתה לצ'אטבוט ולבקש ממנו כמה תשובות מפורטות בעלות סיכוי רב לסקרן אותה ולגרום לה להמשיך בשיחה.
בקיצור, לא עוד העתק/הדבק: הפניות לנשים תהיינה custom made, וגמישות, כי הן ישתנו במהלך השיחה. במקביל, כמו בעולם ההעתק/הדבק, לא יהיה צריך לקרוא ולהכיר באמת...
(בגרסא צינית פחות - *הבוט ילמד אותך כיצד להתחיל עם מישהי באופן פורה*.)

הפרומפט לבוט, אחרי שאימנת אותו, יהיה משהו כזה:

"אני בחור בן * אחרי * מערכות יחסים. אני גר ב * ועוסק ב * ואוהב להתכתב על *. ההעדפות המיניות שלי הן ***. את כל זה לא צריך לציין ובטח לא מייד. מטרתי היא ליצור התכתבות והכרות עם *. מייד אעביר לך את הפרופיל שלה וכמה פוסטים שהיא כתבה. אנא צור עבורי פנייה מכבדת ומסקרנת, שמפגינה הכרות עם מה שהיא כתבה וההעדפות שלה. אם אני מחוץ לגבולות שהיא ציינה, אנא ידע אותי על כך. למרות שהאתר בו אני כותב הוא פלטפורמה מינית, אני מנסה להכיר אותה קודם כל, ולכן הפניה אינה מינית בעיקרה. הקפד על עברית טובה, משלב גבוה, והצג אותי באופן מסקרן וישר. לא ארצה לחשוף מי ומה אני למישהי זרה בפנייה ראשונה, אבל גם לא ארצה להיות עצם בלתי מזוהה... אפשר, למשל, שהפנייה הראשונה שלי תספר עלי פרטים כמו ***"

אם מקבלים תשובה, מזינים אותה לבוט עם פרומפט כזה:

"אז * השיבה. כעת אני רוצה להשיב לה באופן שיגרום לה לרצות להמשיך להתכתב אתי. כיצד אתה מציע לכתוב לה? תן לי שלוש אפשרויות: סולידית, חברית ויצירתית"

כפי שהכותרת לפוסט הזה מרמזת, הרעיון של כתיבת צללים ארוטית ישן נושן. אבל היום הוא אולי נגיש יותר. בגרסה פחות תועלתנית של התרגיל הזה, הבוט עשוי ללמד אותך משהו על תקשורת נכונה

להזין, מזינים מזינים - בסוף מזיינים
deepThinker​(נשלט)
deepThinker​(נשלט) • 16 בנוב׳ 2024
אם כבר להיעזר בכתיבת הפרופיל, או למצוא בוט שולטת לדבר איתה. אבל להתכתב? לי אישית זה נשמע כמו שקר, איך זה היה מרגיש אם היית מגלה שמי שדיברת איתו שיחה שלמה זה לא באמת האדם, אלא העתק הדבק שנכתב על ידי בוט, בעיני זה מזלזל. לכתוב הודעה נורמלית זה לא כל כך קשה.

(מה גם שהפלטים שמקבלים בכלי ai לא כאלה איכותיים כמו שמציירים אותם בתקשורת, ויש הרבה הזיות. אני אישית מחכה שהבועה הזו תתפוצץ).
    התגובה האהובה בשרשור