YourSubOne |
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
למה כל כך קשה למצוא מישהי?
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
YourSubOne • 17 בנוב׳ 2024
למה לאנשים נורמלים קשה למצוא אנשים נורמלים שלא מבקשים להתחתן, להתמסד, לשמש כפסיכולוגים או כספומט?
זה שאנחנו עם מיניות קצת אחרת זה לא אומר שזו הזמנה לטירלול להיכנס. יש לנו גילגול אחד על האדמה הזו ונראה שאנשים מבזבזים אותו על חיפוש הגביע הקדוש של ההתמסדות. ואולי אני זו שמחפשת את הגביע הקדוש של הנשים המשוחררות? אולי אני זו ששונה בנוף 🤔 |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 17 בנוב׳ 2024
ראשית זה תלוי גיל יש שלבים בחיים שמחפשים פאן ויש שלבים שצריך יותר.
אני לא חושבת שכולם מחפשים את ההתמסדות כלשונה( למעט הצורך להתרבות) אלא הערכים והתנאים שמגיעים איתה. כמו בטחון, יציבות, קשר ארוך טווח מכיל ועוטף. זה לא סותר שחרור, להיפך, קל יותר לרוב האנשים להשתחרר באמת כחלק מהיכרות עמוקה וקשר מחייב ולטעמי גם בלעדיות חשובה. עוזרת למקד אנרגיה בתוך הקשר ולא להתפזר. בסופו של דבר שאר הקשרים מרגישים לי שטחיים ולא ממלאים ואפילו מרוקנים. אחרי שכתבתי, קראתי שאת מחפשת צלע שלישית... חדי קרן הן נדירות במיוחד מכל הסיבות שציינתי לעיל בתוספת עוד הרבה קריטריונים של חיבור לשני בני הזוג, משיכה מינית, התאמה בדסמית ורצונות משותפים מקשר. לכן זה כלל לא מפליא שקשה למצוא.. |
|
YourSubOne |
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
YourSubOne • 17 בנוב׳ 2024
מסכימה מאד לגבי הקשרים המרוקנים.
היו לא מעט מקרים של אנשים שהגיעו עם סיפורי רקע מאד בעייתיים. אני מוצאת שהרצון להגיע למקום של טוב והדדיות טומנים בחובם צורך לתמוך בנפש שלהם ואני מודה בפה מלא, לא לשם כך התכנסנו. יש המון מקום לאנושיות, הקשבה וכבוד הדדי כמובן. אבל מפה ועד לשמש כספת פסיכולוג עוד לפני שנפגשנו... זה קשוח מאד. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 17 בנוב׳ 2024
למה אנשים שרוצים מונוגמיה או לא להיות צעצוע של אדם אחר הם לא נורמלים?
|
|
whip it good(מתחלף) |
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
whip it good(מתחלף) • 17 בנוב׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: למה אנשים שרוצים מונוגמיה או לא להיות צעצוע של אדם אחר הם לא נורמלים?
אוהב אותך |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 17 בנוב׳ 2024
את מחפשת לצרף צלע שלישית,
כך שכן, זה אתגר. ממה שאני יודעת, ומהניסיון שלי מצרפת ומצטרפת בעבר, יותר קל למצוא צלע שלישית כשבאים כזוג לאירועים ומחפשים יחד. לפעמים מוצאים משהו קבוע, לפעמים חד"פ. אבל כשזה רק צד אחד זה חשוד ולא מאפשר לסרב במידה ויש חוסר התאמה בין כל המעורבים. ולפני שרצים לחפש " אישה משוחררת מינית" שתיהיה" אחותך" (מזה אומר בכלל??) עדיף לחפש מישהי שיש לך חיבור כלשהו איתה, במיוחד אם אתן תיהיו יחד. ושיש חיבור בינה לבין האדם השלישי. בסוף, אפאחת לא רוצה להרגיש גלגל שלישי לנצח, וגם אם לפעם פעמיים היא הצטרפה והיה לה טוב, כשזה מגיע לטווח הארוך מחפשים (בד"כ) חיבור קצת יותר מעמיק ומוצלח מאשר רק פיזי. ולא, זה לא אומר להיות פסיכולוג, זה אומר להיות חברה ובת אדם. ולזכור שהצד השני היא גם כזו. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
whip it good כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: למה אנשים שרוצים מונוגמיה או לא להיות צעצוע של אדם אחר הם לא נורמלים?
אוהב אותך איכס, פוי רגשות. מה אני פסיכולוגית? |
|
ירושלמיתבדם |
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
ירושלמיתבדם • 17 בנוב׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: whip it good כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: למה אנשים שרוצים מונוגמיה או לא להיות צעצוע של אדם אחר הם לא נורמלים?
אוהב אותך איכס, פוי רגשות. מה אני פסיכולוגית? המוטו החדש שלי |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
לפני 4 ימים •
17 בנוב׳ 2024
ירושלמיתבדם כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: whip it good כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: למה אנשים שרוצים מונוגמיה או לא להיות צעצוע של אדם אחר הם לא נורמלים?
אוהב אותך איכס, פוי רגשות. מה אני פסיכולוגית? המוטו החדש שלי רשמתי אותו באבן. רשמתי אותו בלבי |
|
YourSubOne |
לפני יומיים •
19 בנוב׳ 2024
לפני יומיים •
19 בנוב׳ 2024
YourSubOne • 19 בנוב׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: למה אנשים שרוצים מונוגמיה או לא להיות צעצוע של אדם אחר הם לא נורמלים?
ממש לא רמזתי שמי שלא רוצה לחבור הוא לא נורמלי. מצד שני, מעט הנשים שמולן כן התחיל שיח, כל אחת מגיעה עם תיק רציני ביותר. חייבת להדגיש: כמובן שמדובר על רצון לייצר קשר מסוים (ולא, לא לנצל אף אחת, לא להפוך אותה לגלגל שלישי או כל רמיזה אחרת לניצול) אבל באמת שעד עכשיו נאלצנו לסרב מתוך חשש שלא נדע להתמודד עם מה שאנשים מביאים איתם. ולא, אני לא מתנצלת על זה שאני מחפשת מישהי שתחבור אלינו מבלי שזו תהפוך להיות מערכת יחסים מורכבת. כן, אני רוצה לפחות בהתחלה משהו קליל. ואם יתפתח באופן טבעי למשהו נוסף, הרי זה מבורך. |
|