הקנדי |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
הודעות קופי-פייסט: כתב הגנה.
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
הקנדי • 26 בנוב׳ 2024
כן, אשים את נפשי בכפי ואכתוב את הדברים הבאים. אני רק מבקש - תנו לזה רגע מחשבה....
כן, מידי פעם אני משתמש בהודעות קופי-פייסט כהודעת היכרות ראשונה. למה? 1. קצת אירוני שיש נשים שכותבות שהן שונאות הודעות קופי-פייסט אבל הפרופיל שלהן ריק (או דל מאוד). על בלוג אין בכלל מה לדבר..... האם במצב כזה אמור הגבר לנסח ממוחו כל פעם הודעה יצירתית-חדשנית-מפתיעה, כאשר אין לו שום חומר גלם לעבוד איתו? בקיצור, תנו לנו משהו כדי שנוכל לעבוד איתו 🙂 2. גם הודעת קופי-פיסט יכולה להיות מושקעת, מעניינת, עם כמה רבדים וכד'. 3. זו הודעה ראשונה. בואו ניקח את הדברים בפרופורציה. קצת פחות ביקורתיות, מרובעות וציניות בקהילת הבדסמ יכולה לעזור לכולם 😉. גמישות, חבר'ה, גמישות. 4. אנחנו חיים בעידן של "תרגש אותי! מיד! תוך 5 שניות ואם לא ביי". כאמור, זו הודעה ראשונה. אפשר לתת צ׳אנס. אולי זה יהיה פלופ אבל אולי מדהים . לא חבל לפספס בגלל "דיקטטורת הרגש המיידי"? מהצד השני צריך לומר - גברים, בחייאת ראבק, תכתבו בכבוד, תשקיעו ותתנו מעצמכם. כן, גם בהודעות קופי-פייסט אפשר להביע הרבה רגש ולהביא מעצמך. *כמובן שכותב הפוסט עצמו מעולם לא כתב הודעות קופי-פייסט. כל ההודעות שכותב הפוסט אי פעם ניסח הן תוצאה של לימודים ארוכי שנים בסורבון הצרפתי, והן עברו עריכה על ידי א.ב "בולי" יהושע. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 26 בנוב׳ 2024
הודעות קופי פייסט פשוט מעבירה מסר של את רק עוד דג במים שאתה מנסה לצוד.
יצליח, יצליח. לא יצליח, נעבור לאישה הבאה שההתאמה היחידה היא שהיא אישה ואתה גבר |
|
הקנדי |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
מסכים חלקית.
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
הקנדי • 26 בנוב׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: הודעות קופי פייסט פשוט מעבירה מסר של את רק עוד דג במים שאתה מנסה לצוד.
יצליח, יצליח. לא יצליח, נעבור לאישה הבאה שההתאמה היחידה היא שהיא אישה ואתה גבר מסכים, במידה שהאישה שלה שלחת את ההודעה יש פרופיל מושקע ובלוג. אם אין, אז מה נעשה? |
|
masoul |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
Re: הודעות קופי-פייסט: כתב הגנה.
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
masoul • 26 בנוב׳ 2024
הקנדי כתב/ה: 1. נשים שהפרופיל שלהן ריק (או דל מאוד). על בלוג אין בכלל מה לדבר..... , כאשר אין שום חומר גלם לעבוד איתו? בקיצור, תנו לנו משהו כדי שנוכל לעבוד איתו . לי יש רק שאלה אחת, באמת, ברשותך. למה אתה פונה וכותב לנשים שאין לך שום מידע עליהן? איך אתה כותב למישהי שבחרה לא לשתף כלום על עצמה? שאין לך אפילו לא מכנה משותף רחוק וקלוש איתה, עד כמה שאתה יודע. למה לפנות אליה בכלל? מה מושך אותך שם וגורם לך להשקיע אפילו את החצי דקה של הקופי פייסט? את זה אני באמת לא מבין. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
Re: מסכים חלקית.
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
זאלופון(שולט) • 26 בנוב׳ 2024
הקנדי כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: הודעות קופי פייסט פשוט מעבירה מסר של את רק עוד דג במים שאתה מנסה לצוד.
יצליח, יצליח. לא יצליח, נעבור לאישה הבאה שההתאמה היחידה היא שהיא אישה ואתה גבר מסכים, במידה שהאישה שלה שלחת את ההודעה יש פרופיל מושקע ובלוג. אם אין, אז מה נעשה? לא נפנה. |
|
הקנדי |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
הקנדי • 26 בנוב׳ 2024
masoul כתב/ה: הקנדי כתב/ה: 1. נשים שהפרופיל שלהן ריק (או דל מאוד). על בלוג אין בכלל מה לדבר..... , כאשר אין שום חומר גלם לעבוד איתו? בקיצור, תנו לנו משהו כדי שנוכל לעבוד איתו . לי יש רק שאלה אחת, באמת, ברשותך. למה אתה פונה וכותב לנשים שאין לך שום מידע עליהן? איך אתה כותב למישהי שבחרה לא לשתף כלום על עצמה? שאין לך אפילו לא מכנה משותף רחוק וקלוש איתה, עד כמה שאתה יודע. למה לפנות אליה בכלל? מה מושך אותך שם וגורם לך להשקיע אפילו את החצי דקה של הקופי פייסט? את זה אני באמת לא מבין. הנה תשובה כנה - כי אני לא מושלם. כי כמו לא מעט כאן אני מחפש קשר אנושי, וזה מחייב לעשות דברים שאולי בחיים ה"רגילים" לא הייתי עושה. וגם, כי היו מקרים שדווקא זה יצר משהו שבמידה אחרת לא היה קורה. |
|
masoul |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
masoul • 26 בנוב׳ 2024
הקנדי כתב/ה: masoul כתב/ה: הקנדי כתב/ה: 1. נשים שהפרופיל שלהן ריק (או דל מאוד). על בלוג אין בכלל מה לדבר..... , כאשר אין שום חומר גלם לעבוד איתו? בקיצור, תנו לנו משהו כדי שנוכל לעבוד איתו . לי יש רק שאלה אחת, באמת, ברשותך. למה אתה פונה וכותב לנשים שאין לך שום מידע עליהן? איך אתה כותב למישהי שבחרה לא לשתף כלום על עצמה? שאין לך אפילו לא מכנה משותף רחוק וקלוש איתה, עד כמה שאתה יודע. למה לפנות אליה בכלל? מה מושך אותך שם וגורם לך להשקיע אפילו את החצי דקה של הקופי פייסט? את זה אני באמת לא מבין. הנה תשובה כנה - כי אני לא מושלם. כי כמו לא מעט כאן אני מחפש קשר אנושי, וזה מחייב לעשות דברים שאולי בחיים ה"רגילים" לא הייתי עושה. וגם, כי היו מקרים שדווקא זה יצר משהו שבמידה אחרת לא היה קורה. אתה כותב בצורה כנה ואותנטית, וזה ראוי ומוערך. אני מאמין שלא רק אני רואה וקורא את זה. לענייננו, אם זה עובד לך ואתה מצליח לייצר קשרים משמעותיים עם נשים עם פרופיל ריק ואפס מידע עליהן, מי אני שאתווכח? תמשיך להצליח. רק שאם אתה מחפש קשר אנושי, למה אתה מחפש אותו אצל נשים שבאופן מובהק לא מחפשות אותו. איך אני יודע שהן לא? פשוט, לו היו מחפשות קשר הן היו שמות כמה משפטים בפרופיל שלהן ואולי אפילו בבלוג שלהן, לכל הפחות להגיד מי הן וכך להזמין את מי שמתאים להן ליצור איתן קשר. וכשיש כל כך הרבה נשים, שכותבות שהן מחפשות את הקשר הזה, אני מנסה להבין למה אתה פונה דווקא לאלו שלא מחפשות, איפה שסיכויי ההצלחה שלך נמוכים משמעותית, בלי קשר לסוג ההודעה שאתה שולח. |
|
painslut lover(סדיסט) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
painslut lover(סדיסט) • 26 בנוב׳ 2024
יש הרבה דרכים פשוטות ונעימות להסביר למי שאתה פונה אליו שהשקעת 5 דקות לקרוא את הפרופיל שלו או את מה שכתב, ובדרך כלל אתה לחלוטין יכול לשלב את זה בהודעה גנרית שהכנת מראש על הפרטים היבשים עליך.
גם ככה זה יעלה בשיחה, מוטב מיד לסגור התאמה יבשה מאשר בזבוז זמן של כל הצדדים. מה שכתבת עכשיו זה לא הסיבה העיקרית שנשים מתלוננות על הודעות מודבקות, כי אמרת בעצמך שאתה יכול להשקיע בהודעה מודבקת ושלא תהיה תפלה, אנוכית, גנרית, או הזויה... לכן לא הבנתי מה ההתגוננות מהצד שלך...? למה כתב הגנה? מי שמציק פה לא מעניינת אותו הדעה שלך, או של הנשים, הוא ינצל את האנונימיות ויתעסק רק בצורך האנוכי שלו תוך כדי דריסה של האחר... זה מה שאתה בעינייך? לא היה לי הרושם לזה לא מהפרופיל ולא מהבלוג. (הנה, קל). בקיצור, בהצלחה עם להכיר ובהצלחה עם חגורת הצניעות. פחות לשפוט את עצמך ולהיכנס לקטגוריות קשות. אתה לא שם. מריחים את זה מקילומטרים. |
|
שנאוצר(נשלט) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
שנאוצר(נשלט) • 26 בנוב׳ 2024
אתן לא מבינות איזה גיהנום של בדידות זה להיות גבר נשלט. כל החרא שאתן חוות מההודעות פה ואתן באמת חוות, לא מתקרב לתחושה של אייקון הודעות ריק.
|
|
Donnie(נשלט) |
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 בנוב׳ 2024
Donnie(נשלט) • 26 בנוב׳ 2024
שנאוצר כתב/ה: אתן לא מבינות איזה גיהנום של בדידות זה להיות גבר נשלט. כל החרא שאתן חוות מההודעות פה ואתן באמת חוות, לא מתקרב לתחושה של אייקון הודעות ריק.
לרוב האנשים בעולם קשה למצוא קשר זוגי משמעותי. אבן דרך חשובה שצריך להגיע אליה בדרך לקשר כזה זה המצב שבו אתה חי חיים מאושרים ומספקים גם כשאתה רווק ולא "גיהנום של בדידות" |
|