בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Cnc

האנאלי -יסט
לפני שנה • 6 בדצמ׳ 2024

Cnc

האנאלי -יסט • 6 בדצמ׳ 2024
אפשר לדעת פרטים על cnc ?

מי שיש לו/לה נסיון וותק
kalladin
לפני שנה • 6 בדצמ׳ 2024
kalladin • 6 בדצמ׳ 2024
כתוב לך בפרופיל: ״שולט מנוסה נראה טוב מצויד״

אתה בטוח שאתה מנוסה? עוד טרול.

עם שאלות כאלה אל תחשוב בכלל על cnc
olivia r​(נשלטת)
לפני שנה • 6 בדצמ׳ 2024

Re: Cnc

olivia r​(נשלטת) • 6 בדצמ׳ 2024
zoog o pered כתב/ה:
אפשר לדעת פרטים על cnc ?

מי שיש לו/לה נסיון וותק

לא בטוחה שתמצא כאן אנשים עם נסיון/וותק, אולי עדיף לך לחפש בפורומים של אנשי חומרה. אבל הנה הדבר הראשון שעולה בגוגל, מויקיפדיה:

CNC (ראשי תיבות באנגלית של Computer Numerical Control. בעבר נקרא גם NC) הוא בקר ממוחשב אשר מתוכנת לקבל קלט ב-G-code (שפת הוראות סטנדרטית בעולם התיב"מ) ולהניע לפיו כלי עיבוד שבבי, כגון כרסומת, מחרטה ומקדחה, או כלים לעיבוד אחר, כגון כיפוף פחים.
    התגובה האהובה בשרשור
kalladin
לפני שנה • 6 בדצמ׳ 2024

Re: Cnc

kalladin • 6 בדצמ׳ 2024
olivia r כתב/ה:
zoog o pered כתב/ה:
אפשר לדעת פרטים על cnc ?

מי שיש לו/לה נסיון וותק

לא בטוחה שתמצא כאן אנשים עם נסיון/וותק, אולי עדיף לך לחפש בפורומים של אנשי חומרה. אבל הנה הדבר הראשון שעולה בגוגל, מויקיפדיה:

CNC (ראשי תיבות באנגלית של Computer Numerical Control. בעבר נקרא גם NC) הוא בקר ממוחשב אשר מתוכנת לקבל קלט ב-G-code (שפת הוראות סטנדרטית בעולם התיב"מ) ולהניע לפיו כלי עיבוד שבבי, כגון כרסומת, מחרטה ומקדחה, או כלים לעיבוד אחר, כגון כיפוף פחים.

לא יודע אם זה בדיחה או לא חחח
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני שנה • 6 בדצמ׳ 2024
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 6 בדצמ׳ 2024
מהפרופיל והבלוג שלה נראה שהיא לג'יט, אולי פשוט מיהרה וכתבה בגוגל רק "CNC" בלי להוסיף BDSM איפשהו..
10 נקודות על מוטיבציה ושכנות טובה, ומינוס 2 על הדרך icon_smile.gif

מצד שני, מוריד גם לעצמי 2 נקודות, כי כשקראתי את השאלה ישר קפצה לי תמונה של מפעל עיבוד שבבי לראש.
אני אמנם מכיר את הפרקטיקה ה-BDSMית, אבל לא הכרתי את ראשי התיבות. (יש כל כך הרבה מהם, זה מאוד אמריקני..)

ועם כל החברים הפסיכולוגים שלי שהתחילו פתאום לדבר על CBT ולא הבינו למה אני מחייך, אני מניח שאפשר קצת לסלוח לנו על CnC
Edward Kenway​(שולט)
לפני 8 חודשים • 1 במאי 2025
Edward Kenway​(שולט) • 1 במאי 2025
לי יש ניסיון ב CNC
Consensual non-consent אומר ששני הצדדים מסכימים לקיים פנטזיה של כפייה מינית או א!נס.
חשוב לזכור שצריך להסכים על מילת ביטחון כמו תמיד, שיהיה אמון גבוה מאוד בין שני הצדדים בגלל שמדובר בעצם בשלילה של ההסכמה והשליטה, לכן צריך לסמוך על הצד השני.

בדרך כלל זה מתנהל עם סיטואציה מוסכמת מראש, משחק תפקידים כזה.
לדוגמא, הגבר "פורץ" לחדר ו"כופה" את עצמו על הבחורה וברגע שהיא אומרת את המיל. ביטחון עוצרים במיידי.
אם יש לך עוד שאלות אני פה icon_smile.gif
Kitty frank
לפני 8 חודשים • 2 במאי 2025
Kitty frank • 2 במאי 2025
אני חושבת ששימוש חופשי זו פנטזיה על מרחב שלם שבו החוקים לגבי מיניות-הסכמה-רצון הם אחרים, וCNC זה מימוש נקודתי בין שני אנשים.
barnacle​(שולט)
לפני 8 חודשים • 2 במאי 2025
barnacle​(שולט) • 2 במאי 2025
Kitty frank כתב/ה:
אני חושבת ששימוש חופשי זו פנטזיה על מרחב שלם שבו החוקים לגבי מיניות-הסכמה-רצון הם אחרים, וCNC זה מימוש נקודתי בין שני אנשים.

לדעתי זה הפוך. CNC זו המסגרת הכללית של הedge play שבו משחקים עם השאלה מתי ההסכמה ניתנת ואיך (אם בכלל) אפשר לחזור ממנה.

free use זה מימוש נקודתי של cnc בהקשרי שימוש מיני כללי או מסויים בנשלט/ת מתי שבא לשולט/ת.

Cnc יכול באותה מידה להיות רלוונטי למשחקים מיניים (משחקי מין בכפיה לסוגיהם, הם רק חלק מזה) ולהרבה דברים אחרים בעוד שפחות תשמעי שימוש במינוח של freeuse, למשל, בדינמיקת cnc של השפלה, נגיד דוגמת סיכום הנשלט/ת צריכ/ה לצאת על פי איתות מוסכם לרחוב ולעשות משהו מביך ומשובב-נפש.