טיל אחי |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
איך עושים פייס-סיטינג בטוח
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
טיל אחי • 23 בדצמ׳ 2024
הי שלום לכם אנשי הכלוב, בת הזוג שלי ואני מתנסים בזמן האחרון בישיבה על הפרצופים, בעיקר הפרצוף שלי.
אין לנו עם מי להתייעץ בנושא, אבל ברור לנו שאנחנו עושים משהו לא נכון. אני תמיד מרגיש כאילו אני נמחץ ובזמן האחרון אני מחזיק פחות ופחות זמן ככיסא. יש לי סיבולת גבוהה, ואין בעיה של מחנק... אנחנו מחפשים עצות לאיך לפצל את המשקל כמה שיותר כדי שנוכל להחזיק הרבה זמן, משתלם לנו לקנות את הכיסאות האלה עם החור באמצע והכרית האדומה? זה מפצל משקל... נשמח לכל עצה שצברתם מהניסיון שלכם. כולכם מקסימים תודה |
|
LoveSick(שולטת) |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
LoveSick(שולטת) • 23 בדצמ׳ 2024
הפוסט בהסכמת בת הזוג שלך?
מרגיש כאילו אתה לא מבין את הפואנטה בפייסיטינג ובעיקר מבייש את הזוג שלך |
|
Kinky One(נשלט) |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
Kinky One(נשלט) • 23 בדצמ׳ 2024
לצערי אני לא מדבר מניסיון אבל אני יודע שיש רהיטי בדסמ ואחד מהם הוא ממש כיסא שמשמש לזה.
|
|
קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} • 23 בדצמ׳ 2024
סליחה יש לי שאלה... ואני אקדים בהבהרה זו כדי שתדע שזאת לא הלצה או הטרלה, פשוט היה פה בבית ויכוח ער על התיאור שלך.
השאלה היא: האם אתה מתכוון לפייסיטינג במובן ה"קלאסי" של המילה? כלומר, שמערב מין אוראלי/ליקוקים? (הדעה של זאלו ולוטוס) או שמדובר ממש בהחפצה ליטרלי? כלומר, שהאקט עצמו עוסק אך ורק בישיבה על פרצוף (כמו כיסא כפי שכתבת)? (מה שאני הבנתי מהניסוח שלך) אני ממש סקרנית! כי אם זה השני אז לי עוד לא יצא להיתקל בפטיש כזה... |
|
masoul |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
masoul • 23 בדצמ׳ 2024
קיטיארה כתב/ה: מדובר ממש בהחפצה ליטרלי? כלומר, שהאקט עצמו עוסק אך ורק בישיבה על פרצוף (כמו כיסא כפי שכתבת)?
אני ממש סקרנית! לי עוד לא יצא להיתקל בפטיש כזה... לי דווקא כן יצא להיתקל בפטיש כזה מאד מקרוב ( אני לא חושב שזה פטיש שונה מהותית מלשמש הדום לרגליים לדוגמא, רק יותר אינטימי ויותר חזק ). וזה חזק, ומאד מאד מחפיץ. מומלץ לנסות בבית (: ותוך כדי כתיבה אני מנסה להחליט ביני לביני מה יותר חזק, כאשר היא לבושה או לא לבושה. ואני לא יודע להכריע. |
|
קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
קיטיארה(נשלטת){זאלוטוסים} • 23 בדצמ׳ 2024
masoul כתב/ה: קיטיארה כתב/ה: מדובר ממש בהחפצה ליטרלי? כלומר, שהאקט עצמו עוסק אך ורק בישיבה על פרצוף (כמו כיסא כפי שכתבת)?
אני ממש סקרנית! לי עוד לא יצא להיתקל בפטיש כזה... לי דווקא כן יצא להיתקל בפטיש כזה מאד מקרוב ( אני לא חושב שזה פטיש שונה מהותית מלשמש הדום לרגליים לדוגמא, רק יותר אינטימי ויותר חזק ). וזה חזק, ומאד מאד מחפיץ. מומלץ לנסות בבית (: ותוך כדי כתיבה אני מנסה להחליט ביני לביני מה יותר חזק, כאשר היא לבושה או לא לבושה. ואני לא יודע להכריע. הדום זה בדיוק הדוגמה שנתתי לזאלו כשניסיתי להמחיש לו איך אני מבינה את זה חח נו אז שתף... יתרונות וחסרונות לבוש/עירום... זה מעניין! |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 23 בדצמ׳ 2024
היא צריכה להיות קשובה.
ולא לשבת בצורה סטטית להרבה זמן. כדאי לשנות כל פעם טיפה ולאזן. אתם צרכים למצוא סימון ביטחון. ( אי אפשר מילת ביטחון הרי ) |
|
masoul |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
masoul • 23 בדצמ׳ 2024
קיטיארה כתב/ה: masoul כתב/ה: קיטיארה כתב/ה: מדובר ממש בהחפצה ליטרלי? כלומר, שהאקט עצמו עוסק אך ורק בישיבה על פרצוף (כמו כיסא כפי שכתבת)?
אני ממש סקרנית! לי עוד לא יצא להיתקל בפטיש כזה... לי דווקא כן יצא להיתקל בפטיש כזה מאד מקרוב ( אני לא חושב שזה פטיש שונה מהותית מלשמש הדום לרגליים לדוגמא, רק יותר אינטימי ויותר חזק ). וזה חזק, ומאד מאד מחפיץ. מומלץ לנסות בבית (: ותוך כדי כתיבה אני מנסה להחליט ביני לביני מה יותר חזק, כאשר היא לבושה או לא לבושה. ואני לא יודע להכריע. הדום זה בדיוק הדוגמה שנתתי לזאלו כשניסיתי להמחיש לו איך אני מבינה את זה חח נו אז שתף... יתרונות וחסרונות לבוש/עירום... זה מעניין! אני לא רוצה לגנוב לפותח השרשור את השרשור. הגבתי לך כי אמרת שלא יצא לך להתקל באקט הזה. וזה לא יתרונות וחסרונות, זה יותר דגשים אחרים, אינטימיות אחרת, דיסטנס אחר, החפצה ומחיקה אחרת. אולי באמת צריך לכתוב על זה. |
|
תחת אש |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
תחת אש • 23 בדצמ׳ 2024
איך עושים בייביסיטינג?
|
|
dominica(נשלטת) |
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
23 בדצמ׳ 2024
dominica(נשלטת) • 23 בדצמ׳ 2024
אני לא חושבת שצריך לשבת עם כל כובד המשקל, היא צריכה קצת טונוס. נראה לי הזוי שאישה/גבר ישבו עם *כל* המשקל שלהם על פנים. אפשר לחנוק וללקק וכו׳ גם עם קצת שליטה של היושב/ת בשרירים שלו/ה
|
|