![]() |
![]()
לפני חודשיים •
24 בינו׳ 2025
אני רק רוצה לספר את האמת...
לפני חודשיים •
24 בינו׳ 2025
איתר(נשלט) • 24 בינו׳ 2025
רק אני כל הזמן מרגיש כאילו אני צריך להסתיר איך שאני מרגיש ומה שאני אוהב....שאסור לי להגיד שאני נשלט... אני מרגיש כאילו אני לא שייך כל פעם שהחברים מדברים על איזה סוג של בנות הם אוהבים ו איך הדברים שהם אומרים שהם שונאים כמו אישה גבוהה, חזקה או חופרת זה הכל דברים שאני לא רואה בהם בעיה או אפילו אוהב חלק.... אני מרגיש שאם אני יגיד להם מה שאני באמת מרגיש הם יצחקו ואפילו יחשבו שאני ג'יי.... אני כל הזמן מרגיש חשק פשוט לספר מה שאני באמת אוהב אבל אני תמיד צריך להסתיר את זה...
מישהו שסיפר לחברים קרובים על זה שהוא נשלט ואיך הם הגיבו? טוב או רע |
6
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
24 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
24 בינו׳ 2025
פישוטו • 24 בינו׳ 2025
דבר ראשון, לא כולם חייבים לדעת.
זה שלך לשתף עם אנשים שאתה מרגיש איתם בנוח. דבר שני, שכשאתה כבר מספר. דבר על זה בבטחון, בתשוקה. זה שאתה לא נמשך לסטנדרט לא אומר שהמשיכה שלה לא תקנית ולא אמיתית כמו של כולם. אם אתה מרגיש צורך "להגן" על משיכה לסוג אחר של נשים דבר על זה הכי בבטחון. סתם דוגמה "מה קשה לכם עם נשים חזקות? דווקא לי הכי נוח איתן, עדיף לי בהרבה מישהי שיודעת וסגורה על הרצונות שלה." כשאתה לא מתבייש בזה ומראה את זה בלי להתנצל ולהתחבא הנקודה שלך עוברת יותר טוב. ודבר שלישי, שהכי עזר לי כשפתחתי את זה מול חברים קרובים. דבר נקי ומהנפש, על איך הבדסמ גורם לך להרגיש. לא על הקינקים והאקטים שאתה מבצע אלא על מה זה עושה לך לגוף ולנפש. אף חבר שלי לא יודע שאני חובב סטראפון. אבל כשסיפרתי על החוויה שלי עם אשה מובילה שדרשה וכיוונה אותי זה סקרן אותם. לא דיברתי על ללקק רגליים או לחטוף משוט. כן דיברתי על לנקות את הראש ולכבות את המוח, על להתנתק מהכובד והאחריות היום יומית. על לסמוך על אדם אחר ולהתחבר אליו ככה ממקום פגיע. לזה הם כן התחברו ואפילו הסתקרנו וקינאו. בקיצור, אין לך מה להרגיש חייזר מול חברים שלך. תגיע אליהם נקי ופתוח. וכשתדבר על מה שאתה אוהב ועושה לך טוב בבטחון- הם רק יפרגנו לך. |
21
|
המאלף השולט בעבד(שולט) |
![]()
לפני חודשיים •
24 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
24 בינו׳ 2025
המאלף השולט בעבד(שולט) • 24 בינו׳ 2025
אתה עדיין צעיר מאוד. אני לא יודע כמה קרובים אליך החברים שיש לך היות שסביר להניח שאתה מכיר אותם מעט זמן באופן יחסי ,בהתחשב בגילך. אם יש לך חבר אמיתי שאתה מכיר אותו הרבה מאוד זמן וסומך עליו אני חושב שאפשר להתחיל לספר לו דברים כלליים על החוויה שלך בלי להכנס לפרטים. להסביר לו שקיים דבר כזה, להגיד שבאופן כללי אתה נהנה מאספקטים מסוימים של הדבר. אין סיבה שיחשוב שאתה גיי אם אתה לא כזה. בהמשך, אם הדבר יעניין אותו תוכל לספר פרטים אינטמיים יותר. אם אין לך חבר כזה יתכן שכדאי לפנות לפסיכולוג, יש גם דרך קופת חולים ואז התשלום הוא הרבה יותר קטן. הפסיכולוג מחויב לסודיות רפואית ואתה יכול לספר לו הכל והוא לא יספר לאף אחד. אתה אפילו לא חייב לספר לאף אחד שאתה הולך לפסיכולוג.
|
1
|
הטופר המפשר |
![]()
לפני חודשיים •
24 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
24 בינו׳ 2025
הטופר המפשר • 24 בינו׳ 2025
חבר, הבעיה היא כנראה לא בזה שאתה "נשלט" אלא באנשים \ חברים שאתה מסתובב אתם.
לחברים טובים לא באמת אמור להיות אכפת מה אתה אוהב ואיך אתה אוהב את זה במיטה. בנוסף, היותך "נשלט" זה לא כולך, זה רק חלק מסוים ממי שאתה. יש אנשים שמרגישים יותר פתיחות לדבר אתם על העניין הזה ויש כאלה שלא. וזה בסדר. אתה צעיר, "וכל החיים לפנייך". תגדל, תצמח ותתפתח, ותרחיב גם את המעגלים החברתיים שלך. ואני בטוח שתמצא אנשים \ חברים שיהיה לך יותר נעים לדבר אתם גם על העניין הזה בפתיחות גדולה יותר אם תרגיש צורך בכך. ועכשיו התחיל הסופ"ש! , בא לי כוס וויסקי טובה עם קרח. אז לחייך! שיהיה סופ"ש מקסים. |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
25 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
25 בינו׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 25 בינו׳ 2025
אני אגיד לך משהו שאולי יכול לעודד אותך:
אני בצד השולט מאז תחילת דרכי בעולם השליטה. רק בכלוב עצמו אני 13 שנים, והתעניינות שלי התחילה אפילו מוקדם יותר. גם יצא לי להכיר לא מעט מחוץ לכלוב, לפעמים גם מחוץ לארץ. והדבר המשותף לכל הגברים הנשלטים שאי פעם הכרתי הוא שאף אחד מהם לא היה עלוב/חלש/מסכן בחייו האישיים. כל אחד מהם היה גבר עם ערך וחוזק, לפעמים גם עם מעמד, שאנשים כלפי חוץ בחיים לא היו מנחשים שזו הפנטזיה שלו. הרצון לשחרר שליטה לא נבע מתוך לוזריות אלא דווקא מרוב עמידה בסטנדרטים חברתיים נוקשים שמצופים מגבר שאמור תמיד להוביל, להצליח ולהישאר קר רוח, המתח הזה יוצר מעין מגנון ששואף למצוא מקום שבו הם יכולים להיות הכי ההפך מכל שאמרו להם שהם חייבים לעשות כדי שמישהי תרצה בהם, תראה בהם ראויים, ושהיא לא רק תקבל אותם אלא תימשך אליהם בדיוק כשהם כך. כל אחד מהם היה בטוח "שהוא חריג" ושכל הגברים האחרים מסביבו בטוח לא מפנטזים על משהו דומה לזה. רק הוא נשלט, וכולם בוודאי שולטים או לכל הפחות מובילים בקשרים שלהם. ככל שנשלט צעיר/לא מנוסה יותר ככה גם עולה ההסתברות שהוא יהיה מהסוג שיגיד לחבר'ה כמה הוא לא אוהב נשים חזקות, ולא כי הוא באמת מאמין בזה אלא כי זה כמו הומו בארון שלא רוצה ש"יראו עליו" ואומר "איכס" על גברים בכל הזדמנות כדי לנסות להרחיק את זה מעצמו. מי שכל היום מדבר על זה שהוא שונא נשים חזקות כנראה מתעסק בלחשוב עליהן לא מעט. מי שזה באמת לא מעסיק אותו, פשוט חי את החיים שלו ומוצא את בת הזוג שמתאימה לו. כמה שולטים פה מתעסקים בחייהן של שולטות? הם פשוט מחפשים נשלטת וזהו. ומה אני שבאה להגיד בזה, זה שלך תדע אם מישהו מהחברים שלך לא נשלט בארון בעצמו וחושש בדיוק כמוך. וגם אם לא ספציפית מישהו מהם- אתה בכל מקרה חריג, אתה לא הנשלט היחיד בעולם. פנטזיות שליטה הן מאוד נפוצות, ורוב האנשים בעולם השליטה, משני המינים, מעדיפים להיות בצד הנשלט כי זה משחרר יותר. פשוט גברים פחות יודו בזה בפומבי, זה נחשב לא מקובל חברתית לגבר להגיד שהוא נהנה להיות נשלט או הפסיבי ביחסים מיניים. רק בגלל שאף אחד לא ממהר להכריז על זה, אתה מרגיש כל כך שונה מכל השאר. אבל דע לך שאתה לא צריך את האישור שלהם או שהם ידעו בכלל כדי לחיות את החיים שלך. אולי בגיל 18 זה לא כזה ניכר לך, אבל עוד כמה שנים תראה שגברים שמגובשים עם עצמם לא מספרים גם על החוויות הוניליות שלהם, כי זה הופך כל כך לא רלוונטי ככל שאתה מתבגר. ככל שאתה מתבגר אתה מבין שכולם עושים סקס ולכולם יש פנטזיות וזה לא כזה ביג-דיל שיעניין מישהו. ככל שאדם מתבגר ומקבל את עצמו ככה הוא פחות מתעסק בלקבל אישור מהחבר'ה, כי המחשבה "מה יגידו אם ידעו" הופכת להיות לא רלוונטית. הערך שלך לא תלוי בזה שיקבלו את ההעדפות המיניות שלך, והמיניות שלך לא רלוונטית לחברות ביניכם. אתה לא משקר לאף אחד, אתה פשוט בוחר מה לשתף, ואין טעם לשתף את מי שבמילא לא מעוניין או בכלל בשל מספיק כדי לשמוע. |
11
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
25 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
25 בינו׳ 2025
FootJunky • 25 בינו׳ 2025
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה דווקא לא בהכרח לספר לחברים הונילים שלך שאתה נשלט בשלב זה.
היכולת של החברים שלך בגיל שלכם, 18, כנראה מצומצמת מכדי להבין משהו כזה, שהוא מורכב, שונה ונוגד את הגבריות המצ'ואיסטית הישראלית המיינסטרימית. כגיי: מי שהכי עזר לי בזמנו להבין את עצמי ולהרגיש שאני לא לבד זה גייז, לא סטרייטים ונראה לי שזה עשוי לפעול באותו היגיון בסיטואציה שלך, של בדידות עם הנטייה הבדסמית שלך, היות ובשניהם מדובר על תהליך של יציאה מארון. ממליץ לך ללכת לאירועים של הקהילה, אולי מאנצ'ים, ולהכיר נשלטים אחרים, אנשים כמוך, אותם תוכל לשתף. אלה האנשים שבאמת יבינו אותך, ובוודאי שלא "יבהלו" או ישפטו אותך. |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
25 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
25 בינו׳ 2025
סווריןן • 25 בינו׳ 2025
פרט לרצוני להעיר לך על העדר שימוש נכון באותיות אית"ן, עליו אוותר, אני מציע לך לראות את השאלה שלך פחות במונחים שלך מולך חבריך, ויותר אתה מול עצמך, והשלמות שלך עם מה שאתה אוהב. אם אתה עד כדי כך מתקשה לספר על העדפותיך לחבריך, מה יהיה עם בת זוג? לגייז יותר קל כאן, כי עצם הבחירה בבן הזוג כבר מחייבת יציאה גלויה מול העולם בנוגע להעדפותיך. בבדסמ זה אינו המצב, ולכן אתה עלול למצוא את עצמך בארון מול בת זוג שאתה אוהב (ויש בפורומים כאן אחת לכמה זמן מישהו שזה מצבו, וזה עצוב - לך תגיד למישהי שאתה איתה כבר שנים שאתה אוהב משהו אחר מבלי לצאת שקרן).
ביננו, מין ונילי זה משהו שיש גם לחיות... הקינק הוא המקום בו נבדל האדם מן הבהמה. קפיש? שהחברים הקופיים שלך יתביישו, לא אתה... |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
25 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
25 בינו׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 25 בינו׳ 2025
לא לספר.
בסוף אנשים מאוד פרימיטיבים. אם תכיר חברים נשלטים כאן בכלוב או באיזו קהילה. תוכל איתם לשתף על הנושא. |
5
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
25 בינו׳ 2025
זאת התקווה... להכיר מישהו שאני יוכל לפחות לדבר איתו על זה
לפני חודשיים •
25 בינו׳ 2025
איתר(נשלט) • 25 בינו׳ 2025
bondman כתב/ה: לא לספר.
בסוף אנשים מאוד פרימיטיבים. אם תכיר חברים נשלטים כאן בכלוב או באיזו קהילה. תוכל איתם לשתף על הנושא. |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
25 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
25 בינו׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 25 בינו׳ 2025
יש פה לא מעט צעירים, בצ'ט, בשרשור צעירים,
הצ' ט אולי נראה הזוי ומוזר, אבל ברגע שמבינים שזה פשוט שיח מתמשך ופשוט אפשר להצטרף זה קל יותר אפשר גם לכתוב בלוג ולשתף את המחשבות והתחושות שלך |
1
|