![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
מלכה שולטת רק מקבלת בלי לתת?
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
moderno • 2 בפבר׳ 2025
אם העבד שלך אוהב ניוש או להיות קשור או כל דבר אחר שהוא נמשך אליו וזה גורם לו להעניק לך את רצונותייך באשר הם
לא תעניקי לו זאת? אני קורא כאן שהרבה מלכות דורשות רק לקבל. התפקיד של העבד לעשות בלי להתווכח בלי רצונות משלו זה בסדר כך צריך להיות עבד ? אני חושב שצריך גם לקבל וגם לתת עבד לא למסוגל לאורך זמן רק לתת בלי שיהיה לו עניין תקנו אותי אם אני טועה . |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
FootJunky • 2 בפבר׳ 2025
השפויות, לא דורשות רק לקבל.
הן דורשות שהמפגשים (והיחסים) יסבבו סביבן, רצונותיהן, חשקיהן וכו', ובצדק. הן השולטות בקשר. מעבר לכך צריכה להיות התאמה בדסאמית כלומר, שמה שהיא אוהבת ומה שהוא אוהב לרוב מסתנכרן. היא יכולה לעשות בשבילו משהו שהיא לא אוהבת באופן חד פעמי, כי היא אוהבת אותו או כי לדעתה "מגיע לו" אבל כמו בכל קשר, הוא לא יכול להתבסס על דברים שאחד הצדדים לא נמשך אליו. אז למצוא שולטת שיש ביניכם גם אהבה וגם התאמה בדסאמית, משער שזה אחד הדברים הקשים, אבל זה קורה ויש בבלוגים זוגות שקרה להם הנס הקטן הזה. |
8
|
אליפסה(שולטת) |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 2 בפבר׳ 2025
אני חושבת שעניינים כאלו לרוב מתבררים בתוך קשר ולאורך זמן. הם חלק מהחיבור. לי קשה לדייק אותם בכתב ובאופן פילוסופי.
מצד אחד קשר הוא תמיד חיבור הדדי בין שני אנשים. אף אחד לא מוצא את עצמו במערכת יחסים בדס"מית בניגוד לרצונו, ואין עתיד לקשר שאינו מפרה וממלא את שני הצדדים. מצד שני, אם אני שולטת, הוא יעשה בדיוק מה שאני רוצה. אחרת, למה התכנסנו כאן? היכן עוברים הגבולות שבין שני הניגודים, אני לא יודעת להגיד. זה עניין של דינמיקה והתאמה. זה לא דבר קבוע, לפעמים זזים ימינה ולפעמים שמאלה. קשה מאוד לנסח את זה. המבחן האמיתי הוא בשאלה אם החיבור עושה טוב לשני האנשים. בקשר לניוש אצלנו זה חלק משמעותי מאוד בקשר. זה התחיל כפנטזיה שלו, אבל המשיך כי אני נמשכת לזה. זה גם חשוב לי כי עבור שנינו השליטה עובדת טוב יותר כשהוא מנויש. אבל אני לא בטוחה שזה היה מתקיים בינינו אם לא הייתי נמשכת לזה, ולא כולן נמשכות לזה. אי אפשר לתת כל דבר, גם אם אוהבים מישהו. התאמה זו לא סתם מילה. |
9
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 2 בפבר׳ 2025
זה לא עובד לקבל בלי לתת חזרה.
בסיטואציה בה נשלטים פונים עם רשימת דברים שהם אוהבים, רוצים ומצפים שתעשי להם, לא פלא שהן כותבות שהן מצפות רק שישרתו אותן. זו עוד דרך לסנן את כל אלו ששולטת בשבילן היא רק מוצר על מדף. ברגע ששולטת מצאה את הנשלט שהיא רוצה, היא תדע לדאוג שגם הוא ייהנה, אחרת הוא לא יישאר. בקיצור...צריך שניים לטנגו. |
9
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 2 בפבר׳ 2025
זוג פלוס כתב/ה: זה לא עובד לקבל בלי לתת חזרה.
בסיטואציה בה נשלטים פונים עם רשימת דברים שהם אוהבים, רוצים ומצפים שתעשי להם, לא פלא שהן כותבות שהן מצפות רק שישרתו אותן. זו עוד דרך לסנן את כל אלו ששולטת בשבילן היא רק מוצר על מדף. ברגע ששולטת מצאה את הנשלט שהיא רוצה, היא תדע לדאוג שגם הוא ייהנה, אחרת הוא לא יישאר. בקיצור...צריך שניים לטנגו. אם זה הכל טכני וסך הפעולות שהנשלט מצפה שהשולטת תעשה בשבילו, אז אני לא מתפלאת שיש שולטות שמנסות להשיג כמה שיותר מהעסקה |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 2 בפבר׳ 2025
הטעות היא להתייחס לשליטה ומיניות במונחים של משא ומתן, של לתת ולקחת, של עשיתי עבורך אקט x אז עכשיו את צריכה להחזיר לי ב- y כדי שזה יצא הוגן.
עדיף למצוא מישהי שניוש זה הפטיש שלה, מה שהיא מפנטזת עליו, מתלהבת ממנו רוצה בו, ואז זה כבר יבוא ממנה מבלי שתצטרך לעשות "עסקאות" ואקטים שגם לא כזה מעניינים אותך ונעשים חצי-כוח מתוך ציפייה לקבל תמורה שלא מלהיבה את הצד השני לבצע. הסשן הרבה יותר טוב כשהצד השני באמת רוצה בזה ולא רק עושה לך טובה במסגרת "קח ותן". וכן, אני מודעת לזה שאין מבחר רחב של שולטות ולכן אתה מרגיש כאילו שאין לך ברירה. אבל מסתכל אף יותר להיכנס בכוח לקשר שאתה לא באמת רוצה בו ורק מקווה שהצד השני יום אחד תשתנה ותרצה לך להעניק לך את מה שהיא לא באמת מעוניינת בו, רק כי הסכמת למלא את רצונותיה. יאמר לזכות שולטות שרובן לא מפזרות הבטחות שווא להגשים לאף אחד פנטזיות, הן פשוט אומרות מה הן רוצות לקחת, ולא צריך לחשוב שאם תעשה משהו אתה תגרום להן לתת. אז כל הנשלטים שמנקים, מסיעים, משלמים או זורמים עם קינקים שלא כזה בא להם עליהם בתקווה שיצא להם מזה את הסשן שבאמת חיפשו- תחסכו את האנרגיות שלכם, ואל תספרו לעצמכם שאתם תגרמו לה לפעול אחרת. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון פבר' 02, 2025 12:02 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
8
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 2 בפבר׳ 2025
זה נשמע כמו מערכת יחסים עסקית
![]() האמת שאני בכלל לא מבינה יחסי שליטה בצורה כזאת. בחוויה שלי, להיות שולטת בכלל לא אומר שרק לרצונות שלי יש מקום. אלא פשוט שאני זאת שמובילה. אני קובעת את הקצב, אני מנהלת את הסיטואציה, אני קובעת מה עושים ברגע נתון. אבל הרצון צריך להיות משותף. מלכתחילה אני לא עושה שום דבר לבנאדם שלא מעוניין בזה. שנינו יחד עושים ביחד משהו שנעים לשנינו. אחרת מה הקטע בכלל. |
16
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 2 בפבר׳ 2025
ArchAngel כתב/ה: הטעות היא להתייחס לשליטה ומיניות במונחים של משא ומתן, של לתת ולקחת, של עשיתי עבורך אקט x אז עכשיו את צריכה להחזיר לי ב- y כדי שזה יצא הוגן.
עדיף למצוא מישהי שניוש זה הפטיש שלה, מה שהיא מפנטזת עליו, מתלהבת ממנו רוצה בו, ואז זה כבר יבוא ממנה מבלי שתצטרך לעשות "עסקאות" ואקטים שגם לא כזה מעניינים אותך ונעשים חצי-כוח מתוך ציפייה לקבל תמורה שלא מלהיבה את הצד השני לבצע. הסשן הרבה יותר טוב כשהצד השני באמת רוצה בזה ולא רק עושה לך טובה במסגרת "קח ותן". וכן, אני מודעת לזה שאין מבחר רחב של שולטות ולכן אתה מרגיש כאילו שאין לך ברירה. אבל מסתכל אף יותר להיכנס בכוח לקשר שאתה לא באמת רוצה בו ורק מקווה שהצד השני יום אחד תשתנה ותרצה לך להעניק לך את מה שהיא לא באמת מעוניינת בו, רק כי הסכמת למלא את רצונותיה. יאמר לזכות שולטות שרובן לא מפזרות הבטחות שווא להגשים לאף אחד פנטזיות, הן פשוט אומרות מה הן רוצות לקחת, ולא צריך לחשוב שאם תעשה משהו אתה תגרום להן לתת. אז כל הנשלטים שמנקים, מסיעים, משלמים או זורמים עם קינקים שלא כזה בא להם עליהם בתקווה שיצא להם מזה את הסשן שבאמת חיפשו- תחסכו את האנרגיות שלכם, ואל תספרו לעצמכם שאתם תגרמו לה לפעול אחרת. סייג קטן: אין קיצורי דרך. תצטרך להכיר בן אדם לפני הפנטזיה. גם באתר הזה אני מתקשה להאמין שברוב המקרים (יש מקרים) השיח יתחיל על הנושא הפיזי והפעולות שכל אחד מעוניין שיקרו |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
איתר(נשלט) • 2 בפבר׳ 2025
כנשלט כן הייתי רוצה גם לקבל קצת אבל את האמת שאת רוב התענוג שלי אני משיג מפשוט לשרת אותה ולרצות אותה אז רוב הזמן זה מספיק בשבילי
(אני יודע שאני נשמע כמו npc אבל זה באמת איך שאני מרגיש 😭) |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
2 בפבר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 2 בפבר׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: סייג קטן: אין קיצורי דרך. תצטרך להכיר בן אדם לפני הפנטזיה. גם באתר הזה אני מתקשה להאמין שברוב המקרים (יש מקרים) השיח יתחיל על הנושא הפיזי והפעולות שכל אחד מעוניין שיקרו כמובן. לא אמרתי שצריך להתחיל שיחה מ"המלכההה תניישי אותיייי" אלא שצריך לקחת בחשבון למי אתה שולח הודעה. מה שאנחנו אוהבות ומחפשות מופיע בפרופיל שלנו ובבלוג, אפשר לטרוח לקרוא ולבחור אם לפנות או לא, במקום לקוות שנהפוך למשהו שאנחנו לא ונרצה לתת דברים שדי ברור שאנחנו לא בכיוון שלהם. החשיבה הזו שיש לנשלטים שהם יצליחו לשכנע אותנו "לתת" משהו שלא מדבר אלינו רק כי יבצעו משהו שגם לא מדבר אליהם, היא שגויה. כששולטת מבקשת משהו היא יודעת מה היא מבקשת, היא לא מחפשת לערוך למשא ומתן. אם היא מחפשת הסעה או אם היא מחפשת להצליף, זה לא אומר שהיא מחפשת לנייש בתמורה. בסה"כ צריך למצוא את מי שמבקשת את מה שאתה בעצמך מחפש. |
5
|