leedee |
![]()
לפני 3 שבועות •
20 בפבר׳ 2025
100% שליטה
לפני 3 שבועות •
20 בפבר׳ 2025
leedee • 20 בפבר׳ 2025
איך מתגברים על זה שאני רוצה להיות חפץ מיני ? ממש בלי זכיות בחירה ושליטה טוטאלית (רק אם אתם הזויים ו״דיסקרטיים״ בבקשה אל תפנו ותגיבו)
|
2
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
20 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
20 בפבר׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 20 בפבר׳ 2025
למה צריך להתגבר על זה?
|
11
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
20 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
20 בפבר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 20 בפבר׳ 2025
רבים מאיתנו רוצים.
חשוב רק למצוא פרטנרים ראויים. |
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
20 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
20 בפבר׳ 2025
איתר(נשלט) • 20 בפבר׳ 2025
זה לא משהו שצריך להתגבר עליו זה פשוט משהו שצריך ללמוד להחזיק עד הרגע הנכון...
הרבה מאיתנו רוצים בזה אבל בשביל להגיע לרמה של 100% קודם צריך למצוא את הבן אדם הנכון ואז עוד צריך ללמוד להרגיש בטוחים איתם... זה לא משהו שאת אמורה לתת אוטומטית למישהו או מישהי |
5
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
20 בפבר׳ 2025
Re: 100% שליטה
לפני 3 שבועות •
20 בפבר׳ 2025
תחת כנפיך • 20 בפבר׳ 2025
leedee כתב/ה: איך מתגברים על זה שאני רוצה להיות חפץ מיני ? ממש בלי זכיות בחירה ושליטה טוטאלית (רק אם אתם הזויים ו״דיסקרטיים״ בבקשה אל תפנו ותגיבו)
אני לא בטוח במאה אחוז בתשובה שלי. אבל זה נראה לי כיוון שהייתי מחפש לו הייתי במקומך. אז נראה לי שמשאלתך נובע שאת בקונפליקט מה הרצון האמיתי שלך. את אומרת איך 'מתגברים' כאילו אני מבין מזה, שבעייניך יש אני אידיאלי שלא רוצה להיות עבד 24/7. ומצד שני יש בך רצון לספק יצר מיני, בצורה טוטאלית. שזה המאבק הקלאסי בין האיד לבין הסופר אגו ככה לפי פרויד. אז אולי שווה לבדוק איזה מנגנוני הגנה שווה לישם בקונפליקט הזה. כמו לעשות עידון של הרצונות. |
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
21 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
21 בפבר׳ 2025
MorTea • 21 בפבר׳ 2025
השאלה היא ממה בדיוק נובע הרצון הזה (עניין של שירות/סגידה? סיפוק של הפרטנר? או בכלל בקטע מזוכיסטי של סקס פרוע וכד') והאם זה בכלל בגדר פנטזיה, רעיון נחמד לחשוב עליו או משהו שתרצי לממש (עם האדם הנכון בתהליך הדרגתי כמובן כפי שהוזכר לפני).
אם תחפשי בפורום, עניין הפנטזיית 'אונס' הוזכר רבות בתור משהו שנשלטות (ונשלטים) רבות מפנטזות עליו אבל רק חלק בוחרות לממש אותה, וכל אחת בדרך קצת אחרת, עם יותר או פחות שליטה אבל בגדול עדיין עם שליטה בסיטואציה. זה בסדר לרצות, ולהיות "צעצוע מין" של מישהו שבוטחים בו, וכל עוד את עדיין בסוג של שליטה, בקרה על הסיטואציה ובביטחון גמור שלא יקרה לך איזשהו נזק פיזי או פסיכולוגי בלתי הפיך. |
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
21 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
21 בפבר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 21 בפבר׳ 2025
MorTea כתב/ה: השאלה היא ממה בדיוק נובע הרצון הזה (עניין של שירות/סגידה? סיפוק של הפרטנר? או בכלל בקטע מזוכיסטי של סקס פרוע וכד') והאם זה בכלל בגדר פנטזיה, רעיון נחמד לחשוב עליו או משהו שתרצי לממש (עם האדם הנכון בתהליך הדרגתי כמובן כפי שהוזכר לפני).
אם תחפשי בפורום, עניין הפנטזיית 'אונס' הוזכר רבות בתור משהו שנשלטות (ונשלטים) רבות מפנטזות עליו אבל רק חלק בוחרות לממש אותה, וכל אחת בדרך קצת אחרת, עם יותר או פחות שליטה אבל בגדול עדיין עם שליטה בסיטואציה. זה בסדר לרצות, ולהיות "צעצוע מין" של מישהו שבוטחים בו, וכל עוד את עדיין בסוג של שליטה, בקרה על הסיטואציה ובביטחון גמור שלא יקרה לך איזשהו נזק פיזי או פסיכולוגי בלתי הפיך. נכון מאוד. מילת ביטחון פלוס סימן ביטחון. תמיד. |
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
21 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
21 בפבר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 21 בפבר׳ 2025
יש בפנטזיות האלו משהו פרדוקסלי, את בוחרת להיות חפץ מיני, ולכן בהגדרה זה נובע מזכות בחירה שאת לא מוותרת עליה. עצם זה שאת חיפשת את זה, רצית בזה, עשית הכל בשביל להכיר בן זוג שזה הראש שלו, מעיד על יותר בחירה מכפי שמרגש להניח כדי ללבות את הפנטזיה.
אני משערת שלא תזרמי עם כל אחד שיציע את עצמו, למשל מי שאת מגדירה הזוי ו"דיסקרטי" שביקשת שלא יפנה. את תרצי שזה יהיה פרטנר שאת נמשכת אליו, מדליק אותך, מדבר אליך, מתכתב עם הפנטזיה שיש לך לגבי אובדן שליטה שאת רוצה לחוות באופן מסוים. אני מתארת לעצמי שאם לא תבטחי ולא תמשכי לאדם שמולך, לא תרצי להתמסר לו. אם תגלי שהוא איזה פעיל טרור נניח, לא תשמחי מזה אלא תכנסי לחרדה שזכות בחירה מוחלטת באמת עומדת להישלל ממך. כי גם בפנטזיות של אובדן שליטה האדם בתוך תוכו בכל מקרה רוצה להישאר בשליטה, שזה ילך לפני התסריט שמרגש אותו ומקובל עליו. אני אומרת את כל זה לא כדי לבאס או "להוריד לך" מהפנטזיה אלא כדי להציע מענה אפשרי לרגשות האשם שאת מרגישה לגביה. נראה שעולה בך ביקורת עצמית, רצון "להתגבר על זה", אולי זה גורם לך לחשוב שאת חלשה או בעייתית כי את רוצה לאבד חירות ושליטה. אבל למען האמת בפנטזיות כאלו את הכי בשליטה שאפשר, את פשוט משחררת שליטה לרגעים מסוימים אבל בהתאם למה שמתאים לך. אני תמיד אמרתי שלמרות התפיסה הסטריאוטיפית שיש על המעמד, להישלט דווקא דורש לא מעט חוסן נפשי כדי להצליח לאפשר אותו. לרצות להישלט לא הופך אותך לעלובה, חלשה או מעיד משהו על הדימוי העצמי שלך. זה בסך הכל אומר שיש לך פנטזיה, רצון לשחרר שליטה, אולי דווקא מרוב עודף שליטה ואחריות שאת נדרשת לה בחייך. מנסיוני, פנטזיות מיניות לא נעלמות. הניסיון להילחם בהן לא עובד. מי שנמשך לבדס"מ לא מפסיק והופך לונילי מוחלט, בדיוק כמו שגיי לא יתחיל להימשך לנשים גם אם ירצה להיות סטרייט. אפשר רק להדחיק, אבל הדחקה בסוף מתנפצת. הניסיון להדחיק פנטזיות מעורר אשמה, ואשמה גורמת לנו להתעסק בהן עוד יותר. לקבל את עצמנו ולהתחיל לחשוב איך לחיות לצד הפנטזיות ולממש אותן באופן מיטיב ובטוח – זה מה שעוזר. ואגב, לא מעט פעמים עצם הקבלה העצמית הופכת את הפנטזיה לפחות "אסורה", מה שמוריד את עוצמת הריגוש ממנה והיא מתמתנת. כשהפנטזיה היא לא ביג דיל, החיים מרגישים פחות סובבים סביבה. היא מפסיקה להיות העיקר ובמקום זאת הופכת לעוד תחום עניין מבין רבים שיש לך בחיים. |
3
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
21 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
21 בפבר׳ 2025
Gordweil(נשלט) • 21 בפבר׳ 2025
אני מכיר את המחשבות האלו, או לפחות את המחשבה לוותר על החיים הקודמים ולהתמסר למישהי 100% מהזמן. זה משהו שאני חולם עליו לעיתים, אבל מבחינתי זוהי פנטזיה טהורה, ואני יודע שאני לא ארצה לחיות את החיים שלי ככה.
מאיך שאני רואה את זה, עד שאני לא אמצא את השולטת שתוכל להכיל אותי ותעזור לי להבין את הזהות הבדס"מית שלי, אני עדיין אהייה במחשבות האלו. |
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
21 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
21 בפבר׳ 2025
מלישס(סדיסטית) • 21 בפבר׳ 2025
תשאלי את עצמך מהיכן הפנטזיה מגיעה.קןדם כל.
דבר שני, את הפנטזיה הזו בהחלט אפשר להגשים אבל רצוי שזה יהיה עם אדם שאת מכירה היטב,סומכת עליו ויהיה לכם מילת בטחון. ומעבר לכך גם ידע להכיר את גופך ואותך בכללי,כדי שתוכלי להרגיש בנוח לעצור וגם בכך שהוא יכיר אותך לעומק ובמידה והפנטזיה תגיע למקום שתרצי להפסיק,הוא ידע לזהות על פי התגובות הפיזיות והשינוים שעלולים להתרחש כי הגוף יודע להגיב כשמשהו לא במקום. צריך רק שהצד השני ישים לב. בקיצור,פנטזיה כזו חשוב להגשים אותה עם מישהו שאת סומכת ,מכירה ובוטחת ושיש לכם תקשורת בינים והרבה אמון. |
0
|