![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
מה מתסכל אתכם או אתכן בעולם הbdsm הכללי והפרטי שלכם ואיך אתם
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
LickQuid • 25 בפבר׳ 2025
אני בטוח שלכל אחד ואחת יש תסכולים על דברים מסוימים, אולי שווה לייצר פה רעיונות לשיפור ולשימור 😃
|
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 25 בפבר׳ 2025
יש בעולם מעט מידי נשים שרוצות לשלוט על הגבר שלהן.
|
7
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 25 בפבר׳ 2025
נשלטים שמתלוננים על חוסר בשולטות (בעיקר לפי דרישה ספצפית והזמנה אישית שלהם)
רעיון לשיפור - ללמוד להתעלם מהם 😉 |
17
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
מאכזב שזאת התגובה שלך.
|
7
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
dark enlightment(שולט) • 25 בפבר׳ 2025
מבאס בקטנה שזה לפעמים נהיה יותר הצגה ופחות אינטימיות. יותר נפנוף לראוות הכל במקום להנות מהריקוד הפרטי שרק אנשים מעטים יודעים עליו.
|
7
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 25 בפבר׳ 2025
מהניסיון האישי שלי על הבדסם הכללי:
- הצמדה חזקה מידי של impact בתור ה-קינק- הברור של בדסם, משני הצדדים. יש הרבה הרבה מאוד קינקים ומעשים אחרים שקשורים לבדסם, אבל הדבר הראשון שיראו במסיבות ומה שיספר שמישהו-י הם דומים זה שוט או מה שלא יהיה (כמובן הרבה הרבה מעבר). -החוויה הממש מגעילה והמחפיצה של לרקוד במסיבות בדסם ולהרגיש את העיניים של גברים מבוגרים ממני ב30-40 שנה מסתכלים עלי כאילו אני המופע, כשאני פשוט מנסה לרקוד עם חברות. -די לתקשורת של "אני אגיד לך אם לא יהיה לי נעים" כששואלים "מה הגבולות שלך/מה את מעוניינת בלעשות?" במסיבות בהן לא מכירים את מי שמולך. הדבר האחרון ששני הצדדים רוצים זה מעבר של גבול כי לא הספיקו להגיד שזה גבול. זה שם את הצד היוזם (או לפחות אותי) בחווית מתח לא סבירה שכל רגע אני יכולה לשבור גבול כי אין לי שום גבולות גזרה של מה מתאים לסאב-ית באותו הרגע מולי כאדם זר. כן, זה מביך וקוטע את הרצף לחשוב על זה, אבל זה חשוב ויכול לעזור מאוד בהמשך הסצנה. - אמנם שנוי במחלוקת, אבל אני לא חושבת שצריך למכור אלכוהול במסיבות בדסם, או לפחות שיסמנו על הידיים בבר את כמות המשקאות וזה יהיה עד שני משקאות או משהו. קרה לי יותר מידי פעמים במסיבות שמישהו תפס אותי בכוח וקלטתי שהוא היה שיכור ממש, במידה שלא טובה עבורו ולא עבור אחרים, ולא הייתה על זה השגחה. מסיבות בדסם אמורות להיות מקום שדוגל בהסכמה, ובכל זאת אלכוהול מוריד אינהיביציה מהחזקים שיש ואנשים נוטים לשתות יותר ממנו במסיבות כי הם רוצים להשתחרר, אבל זה שם אותם ואת הפרטנרים בסיכון לעשות משהו שלא ירצו באמת. מהבדסם האישי שלי: - ההנחה של אחרים בכל מסיבה שאי פעם הייתי בה, שאני סאבית או סוויצ'ית, ולא רק דומית, גם לאחר שהייתי אומרת את זה לאדם שמולי. אבל זה כבר קשור לחווית חוסר ההסכמה שיש גם. |
11
|
יובל המנוול(מתחלף) |
![]()
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
יובל המנוול(מתחלף) • 25 בפבר׳ 2025
Sunna סאנה כתב/ה: מהניסיון האישי שלי על הבדסם הכללי:
- הצמדה חזקה מידי של impact בתור ה-קינק- הברור של בדסם, משני הצדדים. יש הרבה הרבה מאוד קינקים ומעשים אחרים שקשורים לבדסם, אבל הדבר הראשון שיראו במסיבות ומה שיספר שמישהו-י הם דומים זה שוט או מה שלא יהיה (כמובן הרבה הרבה מעבר). -החוויה הממש מגעילה והמחפיצה של לרקוד במסיבות בדסם ולהרגיש את העיניים של גברים מבוגרים ממני ב30-40 שנה מסתכלים עלי כאילו אני המופע, כשאני פשוט מנסה לרקוד עם חברות. -די לתקשורת של "אני אגיד לך אם לא יהיה לי נעים" כששואלים "מה הגבולות שלך/מה את מעוניינת בלעשות?" במסיבות בהן לא מכירים את מי שמולך. הדבר האחרון ששני הצדדים רוצים זה מעבר של גבול כי לא הספיקו להגיד שזה גבול. זה שם את הצד היוזם (או לפחות אותי) בחווית מתח לא סבירה שכל רגע אני יכולה לשבור גבול כי אין לי שום גבולות גזרה של מה מתאים לסאב-ית באותו הרגע מולי כאדם זר. כן, זה מביך וקוטע את הרצף לחשוב על זה, אבל זה חשוב ויכול לעזור מאוד בהמשך הסצנה. - אמנם שנוי במחלוקת, אבל אני לא חושבת שצריך למכור אלכוהול במסיבות בדסם, או לפחות שיסמנו על הידיים בבר את כמות המשקאות וזה יהיה עד שני משקאות או משהו. קרה לי יותר מידי פעמים במסיבות שמישהו תפס אותי בכוח וקלטתי שהוא היה שיכור ממש, במידה שלא טובה עבורו ולא עבור אחרים, ולא הייתה על זה השגחה. מסיבות בדסם אמורות להיות מקום שדוגל בהסכמה, ובכל זאת אלכוהול מוריד אינהיביציה מהחזקים שיש ואנשים נוטים לשתות יותר ממנו במסיבות כי הם רוצים להשתחרר, אבל זה שם אותם ואת הפרטנרים בסיכון לעשות משהו שלא ירצו באמת. מהבדסם האישי שלי: - ההנחה של אחרים בכל מסיבה שאי פעם הייתי בה, שאני סאבית או סוויצ'ית, ולא רק דומית, גם לאחר שהייתי אומרת את זה לאדם שמולי. אבל זה כבר קשור לחווית חוסר ההסכמה שיש גם. לא יכול להיות שאת לא סוויצ׳ית או סאבית 😉 |
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 25 בפבר׳ 2025
קינקים שראוי לבקר (כי הם מסוכנים, לא בריאים, נצלניים וכו') זוכים להגנת "אוי ואבוי רק לא קינק שיימינג" רק כי הם פופולריים, אפילו אם הביקורת היא על אופן הביצוע ולא על הפנטזיה עצמה.
בעוד יש קינקים לא מזיקים שזוכים לטון של קינק שיימינג לא משנה מה אופן הביצוע שלהם, רק מעצם הכותרת, רק כי הם פחות פופולריים מקינקים אחרים. |
15
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
Adonai Elah Elahin • 25 בפבר׳ 2025
נשלטים שמחפשים שיגשימו להם את הפנטזיות במקום לבוא ממקום של לרצות להגשים את שלי.
פתרון, לקבל את זה שיש ותמיד יהיו כאלה וזה בסדר, כל אחד והעדפותיו, זה רק אומר שאין התאמה ומי שיתאים לי יחשוב קודם כל על מה יגרום לי להיות שמחה וענוגה במקום לזין שלו ומעבר לכך, גם זה מה שהזין שלו ירצה, לרצות אותי. וכן, ישנם גם כאלה. בודדים אבל יש. |
12
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
25 בפבר׳ 2025
יש כבר 6 לייקים לתגובה המעליבה של
StreetCat ואני מבין כבר שיהיו יותר. אז אני שואל בכנות. אתן ואתם באמת חושבות וחושבים שלא לגיטימי מה שכתבתי ? שעשיתי מעשה לא ראוי שכתבתי בכלוב שמתסכל אותי שאין מספיק שולטות בעולם? באמת שאני לא מבין ואשמח להסברים. |
1
|