|
|
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
אתה לא נשלט אמיתי , אתה פשוט בודד חרמן עם דמיון מפותח
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
קולר לצווארי • 21 באפר׳ 2025
כן, אמרתי את זה.
כי מישהו היה צריך … לא באלי לדבר בשפה יפה .תעשו עם זה מה שבאלכם .. אני מדבר לאנשים שקוראים לעצמם נשלטים אמיתיים , אבל זה מצחיק . (הם יודעים מי הם אגב ) נשלט אמיתי – באמת אמיתי – זה לא מישהו שמפנטז על להיות רכוש של מישהי כשהוא לבד במיטה. זה לא מישהו ששולח הודעות ל־10 שולטות בערב בתקווה שאחת תענה לו עם “ בוא אני אדפוק אותך ”. וזה בטח לא מישהו שמגדיר את עצמו “רגיש” רק כדי לקבל חיבוק באמצע סשן שהוא דמיין והנדס לבד. נשלט אמיתי מחפש שייכות. לא “חוויה”, לא “טיזינג”, לא “פלייליסט קינקי”. שייכות. הוא מחפש מישהי לראות בעיניים ולהרגיש , אני שלה, לא כי היא שולטת – אלא כי היא ראתה אותי כמו שאף אחת לא ראתה אף פעם. אבל זה לא סקסי לכתוב את זה בפרופיל, נכון? יותר קל לרשום “נשלט עמוק שמחפש דומינה קשוחה שתכניע אותי”… בולשיט. מה שאתה באמת מחפש – זה רגש שאף פעם לא הרגשת ואתה עוטף אותו בפטיש, כדי לא להתמודד עם זה שזה מפחיד. וזה בסדר. באמת. אבל תהיה כנה עם עצמך. כי ברגע שתגיע שולטת אמיתית – עם עומק, עם רגש, עם נוכחות – היא לא תראה מישהו שמתמסר. היא תראה מישהו שמתחבא מאחורי מילים יפות. אז אם אתה לא מוכן להיות שייך באמת, אם אתה רק רוצה שהיא תמלא לך חלל של לילה אל תקרא לזה “נשלטות”. זה פשוט פנטזיה עם טיפה שפה גבוהה . לילה טוב 😉 |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
Master Bruce{©} • 21 באפר׳ 2025
אדוני, בסך הכל שאלתי מה לשים לך בפיתה
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 21 באפר׳ 2025
אני אגיד בכנות, אני לא מסכימה עם הפרשנות הזאת. לכל אדם תהיה הגדרה קצת אחרת על סאביות, דומיות, סוויצ׳יות
בסופו של דבר הכל מילים מומצאות. אני לא מתה על השימוש של המילים ״נשלט אמיתי״ או כדומה, למרות שאני יכולה להבין את הרצון להשתמש בהן על מצבים שונים. פשוט מהרגע שאנחנו מרגישים בנוח לבצע מידור של חוויה כלשהי מהקהילה שיצרנו, שהיא בסופו של חלק מהבדסם, יש מקום לעוד מידור. אני חושבת שאתה עושה אידיאליזציה של מה זה *עבורך* להיות סאב, ומכליל על אחרים. אנשים יכולים להיות סאבים לקשרים חד פעמיים ללילה, והם יכולים רק לפנטז על סאביות ולהיות רכוש ולעולם לא להגשים את זה, וזה יעשה אותם לא פחות סאבים מכל אחד אחד. זה לא חייב להיות מלא רגש, זה יכול להיות רק פטיש, וזה לא אומר שזה שטחי או עלוב. זה אומר שזה מה שזה עבור האדם. כתבת את הפוסט בצורה שמניחה מה אחרים מרגישים יותר משהם יודעים. אני מבינה שאתה מנסה לומר שלהיות ״נשלט״ זה משהו אקטיבי בתוך קשר, אבל זה מה שזה עבורך. עבור אחרים ההגדרה הזאת היא פשוט זה, מישהו שהפנטזיה שלו היא שישלוט בו, ויש לו פטישים שכוללים מישהו ששולט בו במשרד, או מה שלא יהיה, וזה להיות סאב גם כן. אל תמדר, תאחד, ואל תניח שאתה יודע יותר כי הכוונות שלך הן ״טהורות יותר״ כי הן לקשר עמוק ורגשי. חוויה יכולה להיות עמוקה ורגשית גם עבור האדם האחד עם עצמו, ויכולה להיות שטחית ממש בתוך קשר ארוך טווח. זה מעולה, כי כל אחד יכול להתאים למה שהוא צריך ורוצה, אל תשפוט בקהילה שנוצרה בשביל שפחות ישפטו. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
Re: אתה לא נשלט אמיתי , אתה פשוט בודד חרמן עם דמיון מפותח
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
Emelia • 21 באפר׳ 2025
לאבר בוי צעיר ונשלט כתב/ה: כן, אמרתי את זה.
כי מישהו היה צריך … לא באלי לדבר בשפה יפה .תעשו עם זה מה שבאלכם .. אני מדבר לאנשים שקוראים לעצמם נשלטים אמיתיים , אבל זה מצחיק . (הם יודעים מי הם אגב ) נשלט אמיתי – באמת אמיתי – זה לא מישהו שמפנטז על להיות רכוש של מישהי כשהוא לבד במיטה. זה לא מישהו ששולח הודעות ל־10 שולטות בערב בתקווה שאחת תענה לו עם “ בוא אני אדפוק אותך ”. וזה בטח לא מישהו שמגדיר את עצמו “רגיש” רק כדי לקבל חיבוק באמצע סשן שהוא דמיין והנדס לבד. נשלט אמיתי מחפש שייכות. לא “חוויה”, לא “טיזינג”, לא “פלייליסט קינקי”. שייכות. הוא מחפש מישהי לראות בעיניים ולהרגיש , אני שלה, לא כי היא שולטת – אלא כי היא ראתה אותי כמו שאף אחת לא ראתה אף פעם. אבל זה לא סקסי לכתוב את זה בפרופיל, נכון? יותר קל לרשום “נשלט עמוק שמחפש דומינה קשוחה שתכניע אותי”… בולשיט. מה שאתה באמת מחפש – זה רגש שאף פעם לא הרגשת ואתה עוטף אותו בפטיש, כדי לא להתמודד עם זה שזה מפחיד. וזה בסדר. באמת. אבל תהיה כנה עם עצמך. כי ברגע שתגיע שולטת אמיתית – עם עומק, עם רגש, עם נוכחות – היא לא תראה מישהו שמתמסר. היא תראה מישהו שמתחבא מאחורי מילים יפות. אז אם אתה לא מוכן להיות שייך באמת, אם אתה רק רוצה שהיא תמלא לך חלל של לילה אל תקרא לזה “נשלטות”. זה פשוט פנטזיה עם טיפה שפה גבוהה . לילה טוב 😉 האמת שנמאס מזה שכל אחד או אחת מנסים להגדיר ולהגיד מה בסדר ומה לא ומה לגיטימי ומה לא לכל אחד לרצות או להרגיש כלפי עצמו. שכל אחד יעשה מה שטוב לו וירצה מה שטוב לו כל עוד הוא לא פוגע באף אדם אחר. אם הפנטזיה שלו מתאימה למישהו /מישהי אחרים אז סבבה ואם לא אז לא. אבל די למתוח ביקורת ולהחליט מה נכון ומה לא ומה אמיתי ומה לא. |
|
|
| VirginForever(קינקי) |
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
VirginForever(קינקי) • 21 באפר׳ 2025
לא כולם רוצים להיות נשלטים 100%. יש גם לא מעט פטישיסטים.
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
Kitty frank • 21 באפר׳ 2025
גם פלסטיק זה חומר אמיתי.
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
teacher(שולט) • 21 באפר׳ 2025
הו GOD, זה היה מהר.
אתה מאלה שלא מפספסים אף שלולית טעות מס. 2 - להתעקש מה זה "X" אמיתי. קלאסיק טקסט בוק (כלומר, אם היה טקסט בוק לBDSM, אחח אם רק היה...). ותכל'ס זו מכה, כל פתיתי השלג האלה שחושבים שיוצא להם אור מהחור של התחת אבל האמת היא שאני סתם מתלונן, זה הרי או זה או משחק האסוציאציות. אז אני אנסה שניה לכתוב לעניין, ובגלל שאמרת "לא באלי לדבר בשפה יפה .תעשו עם זה מה שבאלכם", אני אתיר קצת את החרצובות. כי מי אתה בכלל, שתהיה לך דעה על מיהו "נשלט אמיתי"? אתה גם לא יודע מה זה סתם "נשלט", יש מצב שאתה עדיין רק ב"נ" של נשלט. עכשיו, אני יודע שבעולם אחר, עולם ה"אני אני אני", אתה זה שקובע הכל, אתה הנשלט האולטימטיבי, אתה הבוס, אתה החוק אתה המלך. אבל פה כפרה, זה העולם האמיתי, עם אהבה וקרנבל וקט-רגל. פה אנשים יענו לך כשתדבר לא יפה, או שתדבר שטויות. הפעם נראה שזה רק שטויות, אבל הלילה די צעיר.. וקיטי פרנק היפה, תודה על תגובה לפנתאון. ארזת בחמש מילים את הכל. בשבילך אני מצרף קישור עם התשובה לשאלת השאלות - "למה אנחנו פה?" |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
קולר לצווארי • 21 באפר׳ 2025
teacher כתב/ה: הו GOD, זה היה מהר.
אתה מאלה שלא מפספסים אף שלולית טעות מס. 2 - להתעקש מה זה "X" אמיתי. קלאסיק טקסט בוק (כלומר, אם היה טקסט בוק לBDSM, אחח אם רק היה...). ותכל'ס זו מכה, כל פתיתי השלג האלה שחושבים שיוצא להם אור מהחור של התחת אבל האמת היא שאני סתם מתלונן, זה הרי או זה או משחק האסוציאציות. אז אני אנסה שניה לכתוב לעניין, ובגלל שאמרת "לא באלי לדבר בשפה יפה .תעשו עם זה מה שבאלכם", אני אתיר קצת את החרצובות. כי מי אתה בכלל, שתהיה לך דעה על מיהו "נשלט אמיתי"? אתה גם לא יודע מה זה סתם "נשלט", יש מצב שאתה עדיין רק ב"נ" של נשלט. עכשיו, אני יודע שבעולם אחר, עולם ה"אני אני אני", אתה זה שקובע הכל, אתה הנשלט האולטימטיבי, אתה הבוס, אתה החוק אתה המלך. אבל פה כפרה, זה העולם האמיתי, עם אהבה וקרנבל וקט-רגל. פה אנשים יענו לך כשתדבר לא יפה, או שתדבר שטויות. הפעם נראה שזה רק שטויות, אבל הלילה די צעיר.. וקיטי פרנק היפה, תודה על תגובה לפנתאון. ארזת בחמש מילים את הכל. בשבילך אני מצרף קישור עם התשובה לשאלת השאלות - "למה אנחנו פה?" גם אני אוהב אותך 🥰 |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
Master Bruce{©} • 21 באפר׳ 2025
teacher כתב/ה: הו GOD, זה היה מהר.
אתה מאלה שלא מפספסים אף שלולית טעות מס. 2 - להתעקש מה זה "X" אמיתי. קלאסיק טקסט בוק (כלומר, אם היה טקסט בוק לBDSM, אחח אם רק היה...). ותכל'ס זו מכה, כל פתיתי השלג האלה שחושבים שיוצא להם אור מהחור של התחת אבל האמת היא שאני סתם מתלונן, זה הרי או זה או משחק האסוציאציות. אז אני אנסה שניה לכתוב לעניין, ובגלל שאמרת "לא באלי לדבר בשפה יפה .תעשו עם זה מה שבאלכם", אני אתיר קצת את החרצובות. כי מי אתה בכלל, שתהיה לך דעה על מיהו "נשלט אמיתי"? אתה גם לא יודע מה זה סתם "נשלט", יש מצב שאתה עדיין רק ב"נ" של נשלט. עכשיו, אני יודע שבעולם אחר, עולם ה"אני אני אני", אתה זה שקובע הכל, אתה הנשלט האולטימטיבי, אתה הבוס, אתה החוק אתה המלך. אבל פה כפרה, זה העולם האמיתי, עם אהבה וקרנבל וקט-רגל. פה אנשים יענו לך כשתדבר לא יפה, או שתדבר שטויות. הפעם נראה שזה רק שטויות, אבל הלילה די צעיר.. וקיטי פרנק היפה, תודה על תגובה לפנתאון. ארזת בחמש מילים את הכל. בשבילך אני מצרף קישור עם התשובה לשאלת השאלות - "למה אנחנו פה?" אם זו היתה טעות מספר 2, עכשיו אני (ואני חושד שאני לא מדבר רק בשם עצמי) סקרן מה היתה טעות מספר 1. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
21 באפר׳ 2025
Kitty frank • 21 באפר׳ 2025
ואולי אני מכוערת רצח?
|
|