צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מנוי במתנה

unknownme
לפני 8 חודשים • 18 במאי 2025

מנוי במתנה

unknownme • 18 במאי 2025
מה הקטע בזה? בסוף זה כמה עשרות שקלים זה לא באמת כסף.ואני מניח שאלו שעושים את המנוי מתנה יצפו לאיזה יחס בתמורה ואם לא אז למה? בקיצור לא הבנתי את הקטע
Boy Toy
Boy Toy • 18 במאי 2025
כי לרוב זה באמת יגרור יחס ועם כל כמה שזה כסף קטן זה מבדל אותך מתוך אותם עשרות / מאות האחרים ויכול לתת לך יתרון יחסי
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 18 במאי 2025
דבר ראשון, יש מי שעבורם הכסף הזה כן משמעותי.

אבל בסופו של דבר זה בעיקר קטע של יחסי כח, וכן, בדרך כלל זה מלווה בציפיות מסויימות. ציפיות שבדרך כלל לא מתגשמות, יש להוסיף.

אישית כשמישהי מבקשת ממני לקנות לה מנוי אני עונה תמיד את אותה התשובה: אני קונה מנוי רק למי שקונה לי בחזרה.
אנאבל
אנאבל • 18 במאי 2025
זה לא רק עניין של כמה כסף זה עולה, יש כאן לא מעט אנשים שבני/ות הזוג שלהם/ן לא יודעים על הצד הזה בחיים שלהם/ן ולכן זה יותר מורכב להם/ן לשלם על מנוי.
מעבר לזה אני לא באמת מבינה את הקטע הזה, כמו שאני לא מבינה שירות באשר הוא שאינו חלק ממערכת יחסים.
Seayam
Seayam • 18 במאי 2025
לא הייתי זורקת בכזו אגביות שכמה עשרות שקלים זה לא באמת כסף. בדס"ם זה לא רק לא.נשים במצב סוציו אקונומי מסויים ומעלה.

אני כן חושבת שסביר להניח שלרוב זה עניין טקסי, מחווה. לא מחווה שאני מתחברת אליה. אני מתנגדת באופן כללי לכל ערבוב של כסף ואינטימיות.
טלי35​(שולטת)
טלי35​(שולטת) • 18 במאי 2025
במקרים מסויימים זה יכול להיות חסר טעם,
במקרים מסויימים זה סופר סקסי ומגניב.
כמו כל בדסמ בעצם.

כותבת את זה בתור אחת שגם קיבלה מנויים במתנה וגם מימנה מנויים במתנה.
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 18 במאי 2025
אני חושבת שתמיד בכל פעולה יש אינטרס של הנותן, אך לא כל אינטרס הוא רע. בין אם זה מקדם מישהו אצל מישהי ומביא אותה להתייחס אליו, בין אם להרגיש שעזרתי למישהו שלא יכול שיהיה לו חיוב באשראי, או סתם לשמח אדם שנעים לקרוא את מה שהוא כותב בבלוג.

פוסטים מסוג מי קונה לי מנוי סתם נצלני בעיניי.
    התגובה האהובה בשרשור
פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני 8 חודשים • 19 במאי 2025
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 19 במאי 2025
זה מאוד מפנק. זאת ההרגשה… כאילו מישהו או מישהי טרחו לפנק אותי סתם, מטוב לב ורצון לעשות טוב למישהו אחר.
קרה לי רק פעם אחת שקנו לי מנוי (כי בדרך כלל יש לי הוראת קבע) והרגשתי כאילו משחו אותי בשמן.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 19 במאי 2025
האקדמיה ללשון (הייתי חייבת, סורי)

קנו לך מינוי
ואת מנויה על פרופיל זהב
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 19 במאי 2025
Bluecollar כתב/ה:
האקדמיה ללשון (הייתי חייבת, סורי)

קנו לך מינוי