|
|
לפני 8 חודשים •
29 במאי 2025
מחיקת שיחות פתאומית בטלגרם
לפני 8 חודשים •
29 במאי 2025
צור איתן(שולט) • 29 במאי 2025
איך ולמה זה נהיה לגיטימי?
אדם משקיע בשיחה עם צד שני. ודאי שהצד השני יכול להחליט שלא מתאים לו להמשיך, אבל לא מצופה לומר את זה? להיפרד בנימוס? איפה האנושיות? זה כל כך לא מכבד ונותן הרגשה רעה. יצא לי לחוות את זה כמה פעמים וגם להבין שאני לא היחיד שחווה את זה. אז החלטתי בסוף לפתוח את זה כאן. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
29 במאי 2025
Re: מחיקת שיחות פתאומית בטלגרם
לפני 8 חודשים •
29 במאי 2025
unknownme • 29 במאי 2025
צור איתן כתב/ה: איך ולמה זה נהיה לגיטימי?
אדם משקיע בשיחה עם צד שני. ודאי שהצד השני יכול להחליט שלא מתאים לו להמשיך, אבל לא מצופה לומר את זה? להיפרד בנימוס? איפה האנושיות? זה כל כך לא מכבד ונותן הרגשה רעה. יצא לי לחוות את זה כמה פעמים וגם להבין שאני לא היחיד שחווה את זה. אז החלטתי בסוף לפתוח את זה כאן. זה באסה מצד שני אני מבין שלא רוצים להשאיר לך עקבות שתוכל להשתמש בהם מתישהו באיזושהי סיטואציה. זו המהות של טלגרם. אנונימיות מוחלטת ושליטה מלאה על כל תוכן ששיתפת אי פעם |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
29 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
29 במאי 2025
ComingBackForU(שולט) • 29 במאי 2025
תסתכל על זה ככה, you dodged a bullet.
היא גרמה לך להבין שהיא לא 100% ועל אגו שברירי למרות שהתעלמת מכל הדגלים האדומים לאורך הדרך. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
29 במאי 2025
Re: מחיקת שיחות פתאומית בטלגרם
לפני 8 חודשים •
29 במאי 2025
unknownme כתב/ה: צור איתן כתב/ה: איך ולמה זה נהיה לגיטימי?
אדם משקיע בשיחה עם צד שני. ודאי שהצד השני יכול להחליט שלא מתאים לו להמשיך, אבל לא מצופה לומר את זה? להיפרד בנימוס? איפה האנושיות? זה כל כך לא מכבד ונותן הרגשה רעה. יצא לי לחוות את זה כמה פעמים וגם להבין שאני לא היחיד שחווה את זה. אז החלטתי בסוף לפתוח את זה כאן. זה באסה מצד שני אני מבין שלא רוצים להשאיר לך עקבות שתוכל להשתמש בהם מתישהו באיזושהי סיטואציה. זו המהות של טלגרם. אנונימיות מוחלטת ושליטה מלאה על כל תוכן ששיתפת אי פעם נניח, עדיין אפשר לומר לפני זה, להיפרד כידידים, ואז למחוק |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
29 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
29 במאי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 29 במאי 2025
אני שונאת מחיקות: טלגרם, בסגולות כאן, וואטסאפ...
זה תמיד מרגיש מחיקה של זכרונות שהם גם שלי. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
29 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
29 במאי 2025
Luna Oscura כתב/ה: אני שונאת מחיקות: טלגרם, בסגולות כאן, וואטסאפ...
זה תמיד מרגיש מחיקה של זכרונות שהם גם שלי. זאת זוית נוספת. ויש מצב שעדיין מישהו שמעדיף לא להשאיר אצלך את ההיזטוריה שלו יהיה רשאי לעשות את זה למרות שזו גם היזטוריה שלך. הבעיה בעיני היא הצעד החד צדדי והפוגעני. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
29 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
29 במאי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 29 במאי 2025
צור איתן כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: אני שונאת מחיקות: טלגרם, בסגולות כאן, וואטסאפ...
זה תמיד מרגיש מחיקה של זכרונות שהם גם שלי. זאת זוית נוספת. ויש מצב שעדיין מישהו שמעדיף לא להשאיר אצלך את ההיזטוריה שלו יהיה רשאי לעשות את זה למרות שזו גם היזטוריה שלך. הבעיה בעיני היא הצעד החד צדדי והפוגעני. "רשאי" - יש הרבה דברים שבני.ות אדם רשאים.ות לעשות זה לא הופך את זה לבסדר |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
29 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
29 במאי 2025
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 29 במאי 2025
תופעה דוחה.
מיד כשמישהו מוחק אני עורכת את שמו ומוסיפה לעצמי סימן שאדע שהוא מחק. בחצי מהמקרים הם פונים שוב "כאילו מחדש", אני מציפה להם את זה. הרוב מכחישים את המיוחס להם ומציעים להמשיך כרגיל. ברור שאני לא ממשיכה. חלקם מוחקים שוב אחרי הסרוב. מוסיפה תואר מחקן סידרתי. וכבר היו כאלו שפנו בשלישית "כאילו מחדש". אכן תופעה דוחה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
29 במאי 2025
מחקנים ומזגזגים
לפני 7 חודשים •
29 במאי 2025
TIZERIT • 29 במאי 2025
המחיקה באופן כללי זאת תופעה בלתי נסבלת ויש אפילו כאלו שממש עושים את זה כמניפולציה רגשית וזה נוראי! זה מעיד בעיניי על אדם: אימפולסיבי, חסר בטחון, פחדן, נקמן, מלא באגו וחסר עמוד שדרה לפעמים זה מרגיש כמו אקט אחרון של ניסיון להשבת שליטה. בגדול אני רואה את זה כנורת אזהרה גדולה. אני לא יודעת מה אני יותר שונאת, אותם או את אלו שמזגזגים בכביש בלי לאותת בכל מקרה, זה מרגיש לי סוג דומה של אנשים.
הפתרון שמצאתי לעיניין הזה שאם אני מדברת עם מישהו שאני לא ממש בוטחת בו עדיין אני אפעיל בתחילת השיחה טיימר השמדה ליום אחד ואז זה ברור מראש שאין היסטוריה לשיחה בינינו. ככה אף אחד לא מוחק פתאום הכל וזה חוזה ברור מראש. כן, יצא לי למחוק רק במקרים ממש נדירים כשהרגשתי שאין אמון באדם ולא רציתי שיהיה לו "משהו עליי". אם יש עדיין שיח נעים אני כמובן אגיד לפני ואם זה נגמר ברע אז ביי ואין בי שום חרטה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
29 במאי 2025
לפני 7 חודשים •
29 במאי 2025
פרח מתוק • 29 במאי 2025
זה דבר דוחה ואלים כשחושבים על זה מנקודת המבט שלך.אך יש לזה עוד צד.כשאת מרגישה שכל השיחה והקשר בה חסר בסיס וכבוד.שהיא בעצם שקר,לא תמחק?
|
|
|