שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

נשלטות

הוא​(שולט)
לפני 7 חודשים • 31 במאי 2025

נשלטות

הוא​(שולט) • 31 במאי 2025
נשלטות שחוו ונהנות ממזוכיזם רגשי לצפות בו מסשן אחרת.מה יותר נוגע וכואב , כשהוא עושה אלמנטים שעשה לך?
או אלמנטים חדשים שלא עשה לך?
ושאלה בהפוך באיזו מן האופציות היה קל לכן לפרגן ולהתחרמן מזה?
    התגובה האהובה בשרשור
הוא​(שולט)
לפני 7 חודשים • 1 ביוני 2025
הוא​(שולט) • 1 ביוני 2025
חבל, נושא מענין שלא מדובר כמעט ו צרצריםicon_smile.gif
הלן הדוב
לפני 7 חודשים • 1 ביוני 2025
הלן הדוב • 1 ביוני 2025
שירשור גנרי, על נושא יבש. מה הפלא שלא מעניין?
בדיוק אותך​(שולט)
לפני 7 חודשים • 26 ביוני 2025

הפוך

בדיוק אותך​(שולט) • 26 ביוני 2025
הלן הדוב כתב/ה:

זה בדיוק המקום הבחור מנסה להעמיק את ההבנה שלו אם נשלטת הייתה שואלת איך להשתפר גם אם זה דרך שאלה טיפשית הייתי עונה בשמחה
הלן הדוב

Re: הפוך

הלן הדוב • 26 ביוני 2025
בדיוק אותך כתב/ה:
הלן הדוב כתב/ה:

זה בדיוק המקום הבחור מנסה להעמיק את ההבנה שלו אם נשלטת הייתה שואלת איך להשתפר גם אם זה דרך שאלה טיפשית הייתי עונה בשמחה

הבחור טרול וותיק. שואל שאלה מפגרת ואם לא הייתי יודע שאין טעם לענות לו כי הוא לא מקשיב בכל מקרה - הייתי עונה. אבל לשאלה יש טעם של שלווה משנה שעברה.
masoul

masoul • 26 ביוני 2025
הלן הדוב כתב/ה:
בדיוק אותך כתב/ה:
הלן הדוב כתב/ה:

הבחור טרול וותיק. שואל שאלה מפגרת ואם לא הייתי יודע שאין טעם לענות לו כי הוא לא מקשיב בכל מקרה - הייתי עונה. אבל לשאלה יש טעם של שלווה משנה שעברה.

הלן עשה טובה, אם אין טעם לענות למישהו, אל תענה לו. זה מאד פשוט.
ואל תחליט עבורנו מי טרול ולמי יש או אין טעם לענות.
אנחנו גם מבוגרים מספיק וחכמים מספיק לדעת איזה שאלה מפגרת, ואיזו שאלה לא מפגרת. בלי עזרתך. תודה.

ואל תסתום פיות.
כן, אלמנטרי כזה, אל תסתום פיות לאנשים. מי שלא רוצה להתייחס לפוסט מסויים, לא יתייחס אליו.
עזרתך מיותרת בלדעת למה להתייחס ולמה לא להתייחס. או מה מפגר ומה לא מפגר.
אל תסתום פיות.
פשוט אל תסתום פיות. לאף אחד.
תודה מראש,
וסופש נעים ומוצלח.
הלן הדוב

הלן הדוב • 26 ביוני 2025
masoul כתב/ה:
הלן הדוב כתב/ה:
בדיוק אותך כתב/ה:
הלן הדוב כתב/ה:

הלן עשה טובה, אם אין טעם לענות למישהו, אל תענה לו. זה מאד פשוט.
ואל תחליט עבורנו מי טרול ולמי יש או אין טעם לענות.
אנחנו גם מבוגרים מספיק וחכמים מספיק לדעת איזה שאלה מפגרת, ואיזו שאלה לא מפגרת. בלי עזרתך. תודה.

ואל תסתום פיות.
כן, אלמנטרי כזה, אל תסתום פיות לאנשים. מי שלא רוצה להתייחס לפוסט מסויים, לא יתייחס אליו.
עזרתך מיותרת בלדעת למה להתייחס ולמה לא להתייחס. או מה מפגר ומה לא מפגר.
אל תסתום פיות.
פשוט אל תסתום פיות. לאף אחד.
תודה מראש,
וסופש נעים ומוצלח.

אל תסתום פיות? פחח תכתבו מה שבזיין שלכם. בנתיים אף אחד לא ענה לבחור ורק מתרכזים בי. שזה מחמיא והכל אבל גם לי יש את הזכות להתבטא. ואל דאגה. אני סותם פיות רק שמבקשים ממש יפה על הברכיים. בסדר חומד?

אלמנטרי... לגמרי. ממש חינכת אותי. תסלחו לי עם אני אגחך על האירוניה שבדבר. אתם מוכיחים את טענתי. כי הרי אם היה לכם משהו להגיד בנושא המקורי הרי הייתם אומרים לא?

בהצלחה בהמשך. סע לgo ואסוף 200 שקל בדרך לסיבוב הבא.
אליפסה​(שולטת)

Re: נשלטות

אליפסה​(שולטת) • 26 ביוני 2025
הוא כתב/ה:
נשלטות שחוו ונהנות ממזוכיזם רגשי לצפות בו מסשן אחרת.מה יותר נוגע וכואב , כשהוא עושה אלמנטים שעשה לך?
או אלמנטים חדשים שלא עשה לך?
ושאלה בהפוך באיזו מן האופציות היה קל לכן לפרגן ולהתחרמן מזה?

איני הנמענת של השאלה הזו. כי איני נשלטת, ומעולם לא צירפתי אחרים. אבל אני אתרום את תרומתי כדי שהדיון ישאר בחיים.

נדמה לי שההבחנה הרלוונטית אינה בין אלמנט שנחווה לבין אלמנט חדש, אלא שבין אלמנט אינטימי לבין אלמנט זר-שטחי-המוני.

אני יכולה לדמיין מצב שבו אני מביאה מישהו אחר ומצליפה בו. אבל אם הייתי מכניסה לשם את המגע האינטימי שלנו, או הדיבור האינטימי שלנו, זה בוודאי היה כואב לו מאוד. האמת, זה גם לי היה כואב מאוד (ולכן קשה לי לדמיין את עצמי שם).
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 26 ביוני 2025
תודה אליפסה . השאלה נבעה מסיטואציה שקרתה במציאות . מישהי שגילתה לצערה שהיא לא היחידה שחווה אלמנטים מסוימים כי זה אני וככה אני נהנה גם עם אחרות. סה מזוכיזם רגשי וסיטואציות של צפיה בסישון אחרות לא ככ שכיח ואף קשה
איפשהו זה מרק של גירוי ופירגון חיוביים לבין קנאה ודחיה או נטישה שליליים. מסקרן לשמע חויות וגישות אחרות של נשלטות.
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
לפני 7 חודשים • 27 ביוני 2025
הוא כתב/ה:
תודה אליפסה . השאלה נבעה מסיטואציה שקרתה במציאות . מישהי שגילתה לצערה שהיא לא היחידה שחווה אלמנטים מסוימים כי זה אני וככה אני נהנה גם עם אחרות. סה מזוכיזם רגשי וסיטואציות של צפיה בסישון אחרות לא ככ שכיח ואף קשה
איפשהו זה מרק של גירוי ופירגון חיוביים לבין קנאה ודחיה או נטישה שליליים. מסקרן לשמע חויות וגישות אחרות של נשלטות.

מה שאתה מתאר כאן לא נשמע כמו מאזוכיזם רגשי אלא מישהי שגילתה משהו שפשוט הכאיב לה ולא משהו שהיא נהנת ממנו
לפחות לפי מה שכתבת
אז לי אישית לא ברורה השאלה
כי אני יכולה להבין את הסקרנות לגבי התמודדות של נשלטת עם מאזוכיזם רגשי מהסוג הזה אבל זה לא נשמע (מהתיאור שלך) שזאת הסיטואציה שהיתה