שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

בעיה בפנטזיות של נשלטים

variation​(נשלט)
לפני 7 חודשים • 19 ביוני 2025

בעיה בפנטזיות של נשלטים

variation​(נשלט) • 19 ביוני 2025
היי
תמיד אני מרגיש באתר הזה שיש בעייתיות מהצד הנשי עם פנטזיות של נשלטים שזה תמיד מתמקד בעצמם, למשל אם הפנטזיה שלי זה לקבל סטירה לפנים אז זה מתמקד בעצמי ולא בשולטת, וזה גורר את זה שאני אנוכי וחושב רק על מימוש הפנטזיות שלי.

ואני מנסה להבין מתי אי פעם היו לכן פנטזיות שלא רק סבבו סביבכם והתמקדו בכן? הרי זה כל הקטע של פנטזיה לא? מה שעושה לך נעים וכיף

בסוף בזוגיות בדסמית בריאה זה לא הגשמת פנטזיות חד צדדית, צריך שלשני הצדדים יהיה טוב וכיף, אם אני אוהב לקבל סטירה והיא נהנת להביא לי אחת מעולה, אם היא אוהבת לקבל מסאז ברגליים וגם אני אוהב אז מצויין (מן הסתם לא כל הפטישים יהיו הדדים אבל לפחות חלקם)

אני טועה?
יאיא

Re: בעיה בפנטזיות של נשלטים

יאיא • 19 ביוני 2025
variation כתב/ה:
היי
תמיד אני מרגיש באתר הזה שיש בעייתיות מהצד הנשי עם פנטזיות של נשלטים שזה תמיד מתמקד בעצמם, למשל אם הפנטזיה שלי זה לקבל סטירה לפנים אז זה מתמקד בעצמי ולא בשולטת, וזה גורר את זה שאני אנוכי וחושב רק על מימוש הפנטזיות שלי.

ואני מנסה להבין מתי אי פעם היו לכן פנטזיות שלא רק סבבו סביבכם והתמקדו בכן? הרי זה כל הקטע של פנטזיה לא? מה שעושה לך נעים וכיף

בסוף בזוגיות בדסמית בריאה זה לא הגשמת פנטזיות חד צדדית, צריך שלשני הצדדים יהיה טוב וכיף, אם אני אוהב לקבל סטירה והיא נהנת להביא לי אחת מעולה, אם היא אוהבת לקבל מסאז ברגליים וגם אני אוהב אז מצויין (מן הסתם לא כל הפטישים יהיו הדדים אבל לפחות חלקם)

אני טועה?

אי אפשר לומר שאתה טועה, אבל.. תמשיך לבחון ולחקור את הבדסם ואת עצמך בצורה אובייקטיבית, אל תיפול לנרטיב.
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לא. אני תמיד רוצה להבין מה מי שמולי נדלק ממנו, מה פחות עושה לו את זה ומה גבול מבחינתו כי זה מגדיר עבורי את גבולות הגזרה שבה שאנחנו משחקים.

זה אף פעם לא יהיה תפריט כבקשתו, אבל זה נותן לי את האפשרות לתכנן את הסשן כמו סימפוניה של הפתעות - עם חלקים שיגרמו לשיאים וחלקים שיאתגרו וחלקים שהם בעיקר כי לי בא גם אם לו לא, וחלקים שהם גילוי כי הוא עוד לא יודע מה הוא מרגיש לגביהם.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת

StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 19 ביוני 2025
variation כתב/ה:
היי

אני טועה?

כן ולא.

א. יש לא מעט פנטזיות שמוצגות עבור האישה - כשזה בעצם עבורם בלבד
אין בעיה שפנטזיה תהיה עבור המפנטז בלבד, אבל הוא בעיני צריך להכיר בכך שזה עבורו, ולא להתייחס לכך כאילו זה עבור הצד השני.
כלומר, אתה רוצה סטירה כי זה הפנטזיה שלך והצורך שלך.
ולא כי זה הפנטזיה והצורך של הדמות הנשית המציאותית שהחלטת שנמצאת מולך או ווטאבר.
או לפחות תכיר בכך שכל קשר בין הפנטזיה למציאות הוא קלוש משחשבת.

ב. יש לכתוב מה הפנטזיה שלך בבלוג, או לשתף כשאתה נמצא בקשר ומדברים על זה
ויש לזרוק את זה על נשים בצורה אקראית רק כי הן שולטות.

הראשון - סבבה מעולה. אני בעד. מי שלא רוצה לקרוא את הבלוג יכול להסתיר ומי שלא רוצה בכלל לשמוע על הפנטזיות המיניות שלך אולי שווה לבחון שוב את הקשר ולדבר על הנושא (בהנחה והוא כולל מיניות או נדרש מקום לכך)
השני - לא. לא סבבה בכלל. לא משנה איזה פנטזיה זו. אם לא ביקשו אותה - שמור אותה לעצמך.

ג. פורומים - פורומים הם לא בלוג אישי, הם מקום להבעת דעה של אחרים, כך שאם כתבת פנטזיה בבלוג (נטייה של לא מעט גברים ובפרט נשלטים) אנשים יביעו עליה דעה. לכאן או לכאן.
רוצה רק פרגון? תכתוב את זה בבלוג שלך ותמחק תגובות שלא מפרגנות.
בנוסף, יש נטייה לנשלטים לבקש חוות דעת או תגובה על הפנטזיות שלהם ומה לעשות, כשמאפשרים לאנשים לתת ביקורת הם ייתנו אותה.

ד. השלכה על המציאות - הפער בין הפנטזיה, כל פנטזיה למציאות הוא גדול. הוא תמיד יהיה.
לא משנה מה הפנטזיה לא משנה עם מי תגשים אותה.
כשרוצים להגשים פנטזיה - צריך להכיר בפער הזה ולא להתעלם מקיומו, צריך להיות מכוון ומוכן לכך.
תפרידו בין הדמות בפנטזיה שלכם לבין האישה שעומדת מולכם במציאות - הרוב לא עושים זאת, ועל כך יש ביקורת ותערומת

שילוב של ריבוי כל המקרים (בעיקר סעיף ב) הנ"ל מובילים לכך שיש המון חשדנות כשבאים לשפוט ולקרוא פנטזיה של גבר נשלט.
לעומת זאת, אתה יכול לראות שמי שהוכיח אחרת - מקבל יחס אחר לחלוטין (מוזמן לבדוק את זה בבלוג של פישוטו למשל)

לא, זה לא הוגן שאתם צריכים להתאמץ יותר כדי לקבל יחס הוגן ובסיסי לסהכ פנטזיה שלכם.
זו המציאות.
רוצה לשנות אותה? אחלה. אני בעד! מאוד תומכת בכך!
תפנה למי שמתנהג בצורה דוחה וגורם לה. (אבל זה כבר דיון אחר לגמרי)
Funshine​{Tenderhear}
Funshine​{Tenderhear} • 19 ביוני 2025
הבעיה עם פנטזיות של נשלטים זה שהם כותבים אותם בהודעה כשהצד השני לא הראה נכונות לשום שיחה מהסוג הזה.

נ.ב.
אתה צודק.
    התגובה האהובה בשרשור
Seayam

Seayam • 19 ביוני 2025
ברור שאנחנו מתמקדים בפנטזיות שלנו. אנחנו מוגדרים לפי הפנטזיות שלנו. הפנטזיה לקבל סטירה הופכת אותך אולי למזוכיסט, אבל לא לנשלט. הפנטזיה של נשלט היא להישלט. להתמסר, לאבד שליטה על מה שיקרה בהמשך, שעול באחריות יילקח ממך ויינתן למישהו שחושב עליך, שרואה אותך ושומר עליך. לשרת, לרצות, לצמצם את עצמך למהות שהמטרה שלה היא להיות מה שהשולט שלך צריך באותו רגע, ואך ורק הדבר הזה. להעריץ אותו. לעבוד אותו. זה מדהים וממכר ועמוק ומענג - אם אתה נשלט.
זה משהו שיש לך או אין לך. פנטזיה של שליטה מבויימת מראש או התגרות מסטירות לא הופכת אותך לנשלט, הרבה אנשים לא מבינים את זה, וזה גורם לטונות של כאב מיותר.

variation כתב/ה:
היי

אני טועה?
variation​(נשלט)

StreetCat כתב/ה:

כן ולא.

א. יש לא מעט פנטזיות שמוצגות עבור האישה - כשזה בעצם עבורם בלבד
אין בעיה שפנטזיה תהיה עבור המפנטז בלבד, אבל הוא בעיני צריך להכיר בכך שזה עבורו, ולא להתייחס לכך כאילו זה עבור הצד השני.
כלומר, אתה רוצה סטירה כי זה הפנטזיה שלך והצורך שלך.
ולא כי זה הפנטזיה והצורך של הדמות הנשית המציאותית שהחלטת שנמצאת מולך או ווטאבר.
או לפחות תכיר בכך שכל קשר בין הפנטזיה למציאות הוא קלוש משחשבת.

ב. יש לכתוב מה הפנטזיה שלך בבלוג, או לשתף כשאתה נמצא בקשר ומדברים על זה
ויש לזרוק את זה על נשים בצורה אקראית רק כי הן שולטות.

הראשון - סבבה מעולה. אני בעד. מי שלא רוצה לקרוא את הבלוג יכול להסתיר ומי שלא רוצה בכלל לשמוע על הפנטזיות המיניות שלך אולי שווה לבחון שוב את הקשר ולדבר על הנושא (בהנחה והוא כולל מיניות או נדרש מקום לכך)
השני - לא. לא סבבה בכלל. לא משנה איזה פנטזיה זו. אם לא ביקשו אותה - שמור אותה לעצמך.

ג. פורומים - פורומים הם לא בלוג אישי, הם מקום להבעת דעה של אחרים, כך שאם כתבת פנטזיה בבלוג (נטייה של לא מעט גברים ובפרט נשלטים) אנשים יביעו עליה דעה. לכאן או לכאן.
רוצה רק פרגון? תכתוב את זה בבלוג שלך ותמחק תגובות שלא מפרגנות.
בנוסף, יש נטייה לנשלטים לבקש חוות דעת או תגובה על הפנטזיות שלהם ומה לעשות, כשמאפשרים לאנשים לתת ביקורת הם ייתנו אותה.

ד. השלכה על המציאות - הפער בין הפנטזיה, כל פנטזיה למציאות הוא גדול. הוא תמיד יהיה.
לא משנה מה הפנטזיה לא משנה עם מי תגשים אותה.
כשרוצים להגשים פנטזיה - צריך להכיר בפער הזה ולא להתעלם מקיומו, צריך להיות מכוון ומוכן לכך.
תפרידו בין הדמות בפנטזיה שלכם לבין האישה שעומדת מולכם במציאות - הרוב לא עושים זאת, ועל כך יש ביקורת ותערומת

שילוב של ריבוי כל המקרים (בעיקר סעיף ב) הנ"ל מובילים לכך שיש המון חשדנות כשבאים לשפוט ולקרוא פנטזיה של גבר נשלט.
לעומת זאת, אתה יכול לראות שמי שהוכיח אחרת - מקבל יחס אחר לחלוטין (מוזמן לבדוק את זה בבלוג של פישוטו למשל)

לא, זה לא הוגן שאתם צריכים להתאמץ יותר כדי לקבל יחס הוגן ובסיסי לסהכ פנטזיה שלכם.
זו המציאות.
רוצה לשנות אותה? אחלה. אני בעד! מאוד תומכת בכך!
תפנה למי שמתנהג בצורה דוחה וגורם לה. (אבל זה כבר דיון אחר לגמרי)

א. להערכתי זה קורה כי זה נעים לכן לשמוע שיש מישהו שרוצה נטו לשרת אותכן או מה שזה לא יהיה מבלי שאתן תצטרכו למלא לו את הצרכים, כמו שזה הכי קל בצד ההפוך, שנשלט ימצא איזה שולטת שתתן לו כאפות כל היום מבלי לדאוג לצרכים שלה, זה לא באמת קורה, אז אותם נשלטים מנסים לתפוס את צומת ליבכן ככה, זה לא הכי מדליק כנראה אבל הם מנסים

האמת היא שגם לי יצא לכתוב את זה למישהי פה שממש היה לי קראש רציני עליה ורציתי באמת מהלב לתת לה מעצמי, וללמד את עצמי לוותר על הפטישים שלי בשביל שאתמקד נטו במה שעושה לה טוב, אז בסוף אולי יש לחלקם כוונות טובות באמת לרצות אותכן אבל אני מבין שזאת לא הדרך

ב. את צודקת זה לא מנומס ומעצבן

ג ו- ד לא נראלי קשורות כלכך למה שכתבתי, אם בנאדם רוצה לכתוב את הפנטזיות שלו בפורום שיכתוב, איזה ביקורת כבר את יכולה לתת לו כל עוד הפנטזיה שלו לא יוצאת מגדר 3 החוקים האלו באנגלית שאומרים בבסדמ
שוסי
שוסי • 19 ביוני 2025
אעתיק לך תגובה שכתבתי כרגע( כי נדמה לי שכל הפוסט הזה הוא בהשראת תגובה שלי לפוסט אחר).
כל הפנטזיות אנוכיות.
גם המזוכיסט אנוכי.
אבל מזוכיזם שמתחרמן יותר מלעשות מאשר לקבל, הוא הרבה יותר מזוכך ( בעייני)ולכן יותר מדליק אותי באופן אישי.
אין דבר פחות מחרמן מפאסיביות.
variation​(נשלט)
bondman כתב/ה:
אתה צודק.
למה אתה חושב שלא.
איפה הבעיה ?

הבעיה שאני מרגיש שיש שיפוטיות כלפי פנטזיות של נשלטים ואני נשלט בעצמי וזה מפריע לי