שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

CNC

פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני 6 חודשים • 25 ביולי 2025

CNC

פרלין​(נשלטת)​{ש} • 25 ביולי 2025
ספרו לי מה אתם יודעים, מה דעתכם, האם הייתם בסיטואציה כזאת? מערכת יחסים שזה אחד מעיקריה? אולי אתם עדיין?

מה מדליק אתכם (אם בכלל), מה מבהיל אתכם (אם בכלל)?
painslut lover​(סדיסט)​{Maze}חשבון מאומת
painslut lover​(סדיסט)​{Maze}חשבון מאומת • 25 ביולי 2025
מבהיל אותי שזה לא לכל אחד דווקא מהמקום של הבנה כי מערכת יחסים כזו דורשת אמון ואמפתיה. בדיוק הפוך מהתפיסה. זיהוי מצוקות וטיפול בהם זהו מרכיב עיקרי.
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 25 ביולי 2025
painslut lover כתב/ה:
מבהיל אותי שזה לא לכל אחד דווקא מהמקום של הבנה כי מערכת יחסים כזו דורשת אמון ואמפתיה. בדיוק הפוך מהתפיסה. זיהוי מצוקות וטיפול בהם זהו מרכיב עיקרי.

בא לך להרחיב?
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
הפנטזיה הכי אהובה עלי
סגנון חטיפה זה משהו שהייתי רוצה להגשים בשלב כלשהו
מבחינת סשן CNC באופן כללי - הייתי באחד שיחסית קרוב לזה וזה היה נהדר
הרגשתי מוגנת
הרגשתי חופשיה
הרגשתי... כל כך הרבה דברים בו זמנית
בהחלט אחד הסשנים הטובים יותר שהיו לי בחיי

מה מדליק אותי?
זה חוסר אונים אולטימטיבי
זה לדעת שמישהו באותו הרגע לוקח אותי איך שהוא רוצה, עושה איתי מה שהוא רוצה, איפה שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה
אין לי שום שליטה שם בכלל (חוץ מהכוח של לומר מילת ביטחון וזה מאוד חשוב עבורי)

מה מפחיד אותי?
שלא יעצרו אם אני אצטרך
בגלל זה אני לא עושה את זה עם "כל אחד"
painslut lover​(סדיסט)​{Maze}חשבון מאומת
painslut lover​(סדיסט)​{Maze}חשבון מאומת • 25 ביולי 2025
פרלין כתב/ה:
painslut lover כתב/ה:

בא לך להרחיב?

המושג עצמו הוא דבר והיפוכו. אי הסכמה אבל בהסכמה? הסכמה מקדימה לאי הסכמה? וגם, הנטייה לקחת את המושג הזה ולחבר אותו לקיצוניות. מי אמר? אני מדבר על כך שיש תעתוע במושג הזה, שכל אחד מבין ממנו משהו קצת אחר. בגדול הוא מרשה לך לנדוד לפנטזיות פחות מדוברות (וחבל), הוא מדבר על לנגוע בטראומה, על לקחת למרות שיש התנגדות, על אונס, על מחיקה... ואיפשהו שם בתוך זה מי שעושה את זה, גם כותב על פרדוקס, להיות נדחק לקצה גבול היכולת כדי להרגיש שלם. יש במחיקה הזו, זה סקסי, זה כוח יפה קצת כמו בכי או צחוק. אני לא רק מדבר על האנשים שהמוח שלהם כלכך רועש עד שהם צריכים שמישהו יתלוש אותם מהמחשבות ויקרקע בכוח לגוף חזרה. זו נישה אחת. יש גם אמצע. אני גם מדבר על אנשים נורמטיבים שמשתעשעים ברעיון שעושים בהם ככל העולה על רוחו של אחר. זו צורה נוספת של חוסר אונים, שזה בשורה תחתונה מעניין וגם נפוץ. זה עוד סוג של שחרור רגשי.
זו הדרך היפה להסתכל על זה.
לצערי, המושג הזה מושך גם פגיעה וחוסר אחריות. לדעתי הסשן\החוויה נמדדת בימים שאחרי. המטרה היא לא רק לפרק ולמחוק, אלה גם לצלוח אתגר בצורה שתאפשר לנו להסתכל עליו בעיניים ביום שאחרי. עובדתית, כדי לפשט את העיניין וכדי לא להתבלבל, הסתכלו על מי שעושה את זה זמן רב ויש לו מערכת יחסים כזו לאורך זמן. לא משנה איך הוא מדבר וכמה המסר מפחיד\קשוח\מטריד... מה הוא גורם לצד השני להרגיש? האם הקשר מחזיק מעמד? האם הצד השני בטוב? יש גם אפל טוב, יש גם רעיל טוב, יש גם אובססיסי טוב, יש גם דגל אדום טוב. לא הכל סטיגמה בדסמית, הכי חשוב זה מבחן המציאות. אחריות של היום אחרי, לעשות משהו שגורם למי שעשית לו את זה לחזור שוב. לא משנה כמה קשה היה. את הנקודה הזו יותר קל לנצל... ולא תמיד אפשר להימנע מלהיפגע. לכן מבהיל אותי שזה לא לכל אחד דווקא מהמקום של הבנה כי מערכת יחסים כזו דורשת אמון ואמפתיה. בדיוק הפוך מהתפיסה. זיהוי מצוקות וטיפול בהם זהו מרכיב עיקרי.
ve-ra
ve-ra • 25 ביולי 2025
זה גורם לי לחשוב על המתה מדעת- התהליך במובנו השוויצרי. וסליחה על ההשוואה. יש הסכמה מראש לביצוע עצמי של פעולה טרמינלית. ואני שואלת את עצמי האם ברגע האחרון, אחרי שהכפתור נלחץ, יש שמץ של חרטה. רק שלא כמו ב- CNC, זה לא משחק ואי אפשר להשיב את הגלגל.
masoul

Re: CNC

masoul • 25 ביולי 2025
פרלין כתב/ה:
ספרו לי מה אתם יודעים, מה דעתכם, האם הייתם בסיטואציה כזאת? מערכת יחסים שזה אחד מעיקריה? אולי אתם עדיין?

אני לא מכיר בדסמ אחר פרלין.
ובואי רגע נחריג סשנים, וסשנים זה דבר שמתחיל בשעה מסויימת ונגמר X שעות לאחר מכן.
נחריג. החרגנו.

לא מכיר בדסמ אחר.
לא חושב שיש שליטה אחרת. שתתכן שליטה אחרת.
כי מה ההפך מCNC?
ההפך מCNC זו הסכמה שלי.
ואם יש הסכמה שלי, אין שליטה. ככה פשוט.
אז בשביל ששליטה תתקיים באמת, חייב להיות לכל הפחות מידה מסויימת, תחומים מסויימם, של CNC.
(אחדד, אני לא מדבר על סאדיזם ומזוכיזם, אני לא מדבר על אקטים בדסמים שונים, אני מדבר אך ורק על שליטה, שליטה בהגדרה שלה
היא שמישהו אחד מפעיל מישהו או משהו אחר, אני נוהג ברכב שלי, אני מפעיל את הרכב שלי, והרכב שלי רק פעול על ידי. אני שולט ברכב שלי, ככה.)

נראה לאן השרשור הזה מתקדם.
masoul
masoul • 25 ביולי 2025
ve-ra כתב/ה:
זה גורם לי לחשוב על המתה מדעת- התהליך במובנו השוויצרי. וסליחה על ההשוואה. יש הסכמה מראש לביצוע עצמי של פעולה טרמינלית. ואני שואלת את עצמי האם ברגע האחרון, אחרי שהכפתור נלחץ, יש שמץ של חרטה. רק שלא כמו ב- CNC, זה לא משחק ואי אפשר להשיב את הגלגל.

גם בCNC אי אפשר להשיב את הגלגל אחורה.
ואם נתת לשולט שלך הסכמה לאנוס את התחת שלך מתי שבא לו ( יאמי )
יתכן מאד שכשהוא יחדור אליך ברגע הכי פחות מתאים מבחינתך עם הרבה פחות מידי סיכוך ובתנוחה הכי גרועה שאפשר,
תחושי חרטה. יתכן מאד. וזה יהיה מאוחר מידי ולא תוכלי להשיב את הגלגל אחורה. יתכן מאד. זו המשמעות של CNC.

ההבדל היחיד הוא שמCNC את אמורה לצאת בחיים. מהמתה את אמורה לצאת מתה.
ve-ra
ve-ra • 25 ביולי 2025
כן.. ולא.
אבל נראה לי שאנחנו מסונכרנים בגדול.
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 25 ביולי 2025
זה לא רובוט נגעת נסעת זה יחסים בין אנשים.
יש סתומים יותר סתומים פחות אנושיים יותר או עוד יותר. ויש שיקול דעת ויש סיטואציה וטיימינג ובגרות ונסיון חיים.
ושורה תחתונה רצוי בלשון המעטה שהתפקיד לא ינהל את השולט בין עם זה cnc
או עיבוד שבבי אחר מהנה

אגב אין קשר אם היא חוזרת או לא אחרי cnc
(אם הם חיים יחד), גם אשה מוכה חוזרת למכה.
צריך להסכים מראש מה סף הפגיעה ומה הבנפיט ההנאה
גם אם זה מהנה ומתאים להם לסיים כל פעילות במיון.