|
|
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
ציפיות או לא להיות
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 28 באוג׳ 2025
מהו השלב שבו אתם משתפים עם מישהו/י מה הציפיות שלכם מהקשר? (בדגש על קשר ולא איזה סטוץ חד-פעמי)
האם מעלים את זה בשיחה הראשונה? אומרים מייד כשפונים? כבר מפגש הראשון? מעדיפים לא לבזבז את הזמן ולגשת ישר ולעניין או כמוני לדוגמה, תעדיפו סמול טוק, ניטרלי ולא מחייב אולי אפילו שניים ורק אחר כך לדבר על זה? האם לדעתכם זה חסרון או או אולי יתרון לפתוח את העניין הזה מייד על ההתחלה? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
זאלופון(שולט) • 28 באוג׳ 2025
לא הייתי יכול להגיד מה הציפיות שלי מיד כשאני פונה, כי אני בעצמי לא יודע. איך אפשר לדעת מה תרצה מקשר עם אדם שאתה לא מכיר?
אני מעדיף להכיר באופן שהוא כמה שפחות מוכוון מטרה וכמה שיותר מוכוון אדם, ובהתאם לכימיה ולדינמיקה להחליט לאן לנתב את הקשר. יחד עם זאת, אני חושב שעל הכיוון הכללי ועל גבולות הגזרה כדאי לדבר בשלב מוקדם יחסית, כדי שכל צד יידע היכן הוא עומד ויוכל להתנהל בהתאם. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 28 באוג׳ 2025
אני מההתחלה אומרת את הציפיות שלי שעליהן אני מצפה מהנשלט להתחייב.
חלקן רשומות לי בפרופיל. אבל לפני כל ההתלהבות, אני מצפה להתחייבות על מפגש אחד בשבוע ואני אומרת שאני חותרת לזוגיות וקשר מחייב. שלא לדבר על לשים על השולחן את סוגיית המרחב ולפעמים סוגיית הגיל |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
זוג פלוס(שולטת) • 28 באוג׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: אני מההתחלה אומרת את הציפיות שלי שעליהן אני מצפה מהנשלט להתחייב.
חלקן רשומות לי בפרופיל. אבל לפני כל ההתלהבות, אני מצפה להתחייבות על מפגש אחד בשבוע ואני אומרת שאני חותרת לזוגיות וקשר מחייב. שלא לדבר על לשים על השולחן את סוגיית המרחב ולפעמים סוגיית הגיל יש פה ערבוב קל בין ציפיות לדרישות וגבולות, אבל האם את חושבת לפעמים שאולי להגיד את הציפיות על ההתחלה עלול להיות משהו שמרתיע אנשים או אולי מהווה מכשול לבניית קשר? אולי מישהו חושש שהוא לא יעמוד בכל הציפיות שמישהי מציגה בפניו והוא נמנע לפתח בכלל קשר או להמשיך אותו מעבר לשיחה הראשונה אבל יכול להיות דווקא שהוא ''האחד''. אחרי הכל, לא כל הציפיות שלנו ממשהו מתגשמות הרי. אני מסתכלת גם על זה שלשני אנשים זרים קשה מאוד להתחייב אלו לאלו על דברים כבר מההתחלה. רק להתחייב להגיד שכן זה קל. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
Re: ציפיות או לא להיות
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
masoul • 28 באוג׳ 2025
► זוג פלוס כתב/ה: מהו השלב שבו אתם משתפים עם מישהו/י מה הציפיות שלכם מהקשר?
תעדיפו סמול טוק, ניטרלי ולא מחייב אולי אפילו שניים ורק אחר כך לדבר על זה? אני חושב שזה לגמרי תלוי דינמיקה, ולכל אינטראקציה יש את הדינמיקה שלה. לכן קשה לקבוע מסמרות בשאלה שלך. מה שכן, במידה ואכן שיחה זורמת, קלילה כפיית ואפילו קצת קרובה ואינטימית, שמאפשרת הכרות אמתית, אני תמיד אעדיף שיח כזה, ואפילו כמה וכמה שיחות כאלו, לדעתי הכרות כזו תאפשר להגיע לאחר מכן לשלב התנאים והציפיות ומה כן ומה לא עם הרבה יותר גמישות ורצון טוב ונכונות לנסות ולבדוק דברים וגם להתפשר. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
► זוג פלוס כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: אני מההתחלה אומרת את הציפיות שלי שעליהן אני מצפה מהנשלט להתחייב.
חלקן רשומות לי בפרופיל. אבל לפני כל ההתלהבות, אני מצפה להתחייבות על מפגש אחד בשבוע ואני אומרת שאני חותרת לזוגיות וקשר מחייב. שלא לדבר על לשים על השולחן את סוגיית המרחב ולפעמים סוגיית הגיל יש פה ערבוב קל בין ציפיות לדרישות וגבולות, אבל האם את חושבת לפעמים שאולי להגיד את הציפיות על ההתחלה עלול להיות משהו שמרתיע אנשים או אולי מהווה מכשול לבניית קשר? אולי מישהו חושש שהוא לא יעמוד בכל הציפיות שמישהי מציגה בפניו והוא נמנע לפתח בכלל קשר או להמשיך אותו מעבר לשיחה הראשונה אבל יכול להיות דווקא שהוא ''האחד''. אחרי הכל, לא כל הציפיות שלנו ממשהו מתגשמות הרי. אני מסתכלת גם על זה שלשני אנשים זרים קשה מאוד להתחייב אלו לאלו על דברים כבר מההתחלה. רק להתחייב להגיד שכן זה קל. שכחתי להוסיף תנאי נוסף: תקשורת יום יומית מי שנרתע כנראה לא מתאים לי ואני מניחה שגם אני לא מתאימה לו. אני יודעת מה אני רוצה והדרישות/ציפיות שלי הן לא בשמים. מי שזה מאיים עליו, לא יזכה להנות מהטוב שלי. להציג נשים לחוצות ולוחצות כי יש להן רצונות וסטנדרטים, זה לכל הפחות בעייתי. אני מניחה שאת האותיות הקטנות אנחנו נכתוב כשהדינמיקה תבנה. אבל באמת שהדרישות ציפיות שלי לא בשמים. מי שזה יותר מדי בשבילו שילך לחפש פחות |
|
|
| מדען גרעין |
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
מדען גרעין • 28 באוג׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► זוג פלוס כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: אני מההתחלה אומרת את הציפיות שלי שעליהן אני מצפה מהנשלט להתחייב.
חלקן רשומות לי בפרופיל. אבל לפני כל ההתלהבות, אני מצפה להתחייבות על מפגש אחד בשבוע ואני אומרת שאני חותרת לזוגיות וקשר מחייב. שלא לדבר על לשים על השולחן את סוגיית המרחב ולפעמים סוגיית הגיל יש פה ערבוב קל בין ציפיות לדרישות וגבולות, אבל האם את חושבת לפעמים שאולי להגיד את הציפיות על ההתחלה עלול להיות משהו שמרתיע אנשים או אולי מהווה מכשול לבניית קשר? אולי מישהו חושש שהוא לא יעמוד בכל הציפיות שמישהי מציגה בפניו והוא נמנע לפתח בכלל קשר או להמשיך אותו מעבר לשיחה הראשונה אבל יכול להיות דווקא שהוא ''האחד''. אחרי הכל, לא כל הציפיות שלנו ממשהו מתגשמות הרי. אני מסתכלת גם על זה שלשני אנשים זרים קשה מאוד להתחייב אלו לאלו על דברים כבר מההתחלה. רק להתחייב להגיד שכן זה קל. שכחתי להוסיף תנאי נוסף: תקשורת יום יומית מי שנרתע כנראה לא מתאים לי ואני מניחה שגם אני לא מתאימה לו. אני יודעת מה אני רוצה והדרישות/ציפיות שלי הן לא בשמים. מי שזה מאיים עליו, לא יזכה להנות מהטוב שלי. להציג נשים לחוצות ולוחצות כי יש להן רצונות וסטנדרטים, זה לכל הפחות בעייתי. אני מניחה שאת האותיות הקטנות אנחנו נכתוב כשהדינמיקה תבנה. אבל באמת שהדרישות ציפיות שלי לא בשמים. מי שזה יותר מדי בשבילו שילך לחפש פחות והם הולכים לחפש פחות כמו שאת חשה על בשרך. אני אישית, רק רואה רשימת דרישות עוד לפני שאני בכלל יודע מה שמה הפרטי סולד מזה כי זה מגוחך לבוא עם רשימת ציפיות/דרישות ארוכה מבלי שבכלל הכרתם. אני כן יכול להבין ציפיות גובה/גיל/ניראות וכיו"ב כי זה כבר עניין של משיכה בסיסית שטבעי לצפות שיהיו אבל להתקשר כל יום, להתחייב על מספר פגישות שבועי ובכלל להציב תנאים עתידיים שאין לאף אחד למעשה שליטה על זה (על העתיד) זה נראה לי מגוחך וגורר עימו הרבה הבטחות שווא כי הרי רוב רובם "יסכימו" לתנאים כאלה עד שיקבלו את מבוקשם ואז לרוב את יכולה לשכוח מהם או שהם עצמם ישנו את המצב ויציבו לך תנאים חדשים כי אם לך מותר להציב תנאים התחלתיים אז,למה שלהם יהיו אסור להציב תנאים המשכיים? בקיצור, אם ההתחלה לא תהיה פשוטה היא פשוט לא תהיה. חד וחלק. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
► מדען גרעין כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► זוג פלוס כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: אני מההתחלה אומרת את הציפיות שלי שעליהן אני מצפה מהנשלט להתחייב.
חלקן רשומות לי בפרופיל. אבל לפני כל ההתלהבות, אני מצפה להתחייבות על מפגש אחד בשבוע ואני אומרת שאני חותרת לזוגיות וקשר מחייב. שלא לדבר על לשים על השולחן את סוגיית המרחב ולפעמים סוגיית הגיל יש פה ערבוב קל בין ציפיות לדרישות וגבולות, אבל האם את חושבת לפעמים שאולי להגיד את הציפיות על ההתחלה עלול להיות משהו שמרתיע אנשים או אולי מהווה מכשול לבניית קשר? אולי מישהו חושש שהוא לא יעמוד בכל הציפיות שמישהי מציגה בפניו והוא נמנע לפתח בכלל קשר או להמשיך אותו מעבר לשיחה הראשונה אבל יכול להיות דווקא שהוא ''האחד''. אחרי הכל, לא כל הציפיות שלנו ממשהו מתגשמות הרי. אני מסתכלת גם על זה שלשני אנשים זרים קשה מאוד להתחייב אלו לאלו על דברים כבר מההתחלה. רק להתחייב להגיד שכן זה קל. שכחתי להוסיף תנאי נוסף: תקשורת יום יומית מי שנרתע כנראה לא מתאים לי ואני מניחה שגם אני לא מתאימה לו. אני יודעת מה אני רוצה והדרישות/ציפיות שלי הן לא בשמים. מי שזה מאיים עליו, לא יזכה להנות מהטוב שלי. להציג נשים לחוצות ולוחצות כי יש להן רצונות וסטנדרטים, זה לכל הפחות בעייתי. אני מניחה שאת האותיות הקטנות אנחנו נכתוב כשהדינמיקה תבנה. אבל באמת שהדרישות ציפיות שלי לא בשמים. מי שזה יותר מדי בשבילו שילך לחפש פחות והם הולכים לחפש פחות כמו שאת חשה על בשרך. אני אישית, רק רואה רשימת דרישות עוד לפני שאני בכלל יודע מה שמה הפרטי סולד מזה כי זה מגוחך לבוא עם רשימת ציפיות/דרישות ארוכה מבלי שבכלל הכרתם. אני כן יכול להבין ציפיות גובה/גיל/ניראות וכיו"ב כי זה כבר עניין של משיכה בסיסית שטבעי לצפות שיהיו אבל להתקשר כל יום, להתחייב על מספר פגישות שבועי ובכלל להציב תנאים עתידיים שאין לאף אחד למעשה שליטה על זה (על העתיד) זה נראה לי מגוחך וגורר עימו הרבה הבטחות שווא כי הרי רוב רובם "יסכימו" לתנאים כאלה עד שיקבלו את מבוקשם ואז לרוב את יכולה לשכוח מהם או שהם עצמם ישנו את המצב ויציבו לך תנאים חדשים כי אם לך מותר להציב תנאים התחלתיים אז,למה שלא יהיו אסור להציב תנאים המשכיים? בקיצור, אם ההתחלה לא תהיה פשוטה היא פשוט לא תהיה. חד וחלק. כמו שאמרתי, לא בשמים. ג אני לא באה לשחק בנדמה לי. אני אומרת מה אני רוצה בכנות. זה לא ישתנה גם אחרי פגישה 10. 🤷♀️ מי שבוחר לפעול בחוסר כנות כדי "להשיג משהו" זה האדם הדפוק, לא אני. גם כשאתה מנסה למצוא עבודה יש שם רשימת ציפיות/דרישות. זה לא "בוא לריאיון עבודה ונחליט ביחד על החוזה שלך או לאיזה משרה תתקבל" |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
► מדען גרעין כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► זוג פלוס כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: אני מההתחלה אומרת את הציפיות שלי שעליהן אני מצפה מהנשלט להתחייב.
חלקן רשומות לי בפרופיל. אבל לפני כל ההתלהבות, אני מצפה להתחייבות על מפגש אחד בשבוע ואני אומרת שאני חותרת לזוגיות וקשר מחייב. שלא לדבר על לשים על השולחן את סוגיית המרחב ולפעמים סוגיית הגיל יש פה ערבוב קל בין ציפיות לדרישות וגבולות, אבל האם את חושבת לפעמים שאולי להגיד את הציפיות על ההתחלה עלול להיות משהו שמרתיע אנשים או אולי מהווה מכשול לבניית קשר? אולי מישהו חושש שהוא לא יעמוד בכל הציפיות שמישהי מציגה בפניו והוא נמנע לפתח בכלל קשר או להמשיך אותו מעבר לשיחה הראשונה אבל יכול להיות דווקא שהוא ''האחד''. אחרי הכל, לא כל הציפיות שלנו ממשהו מתגשמות הרי. אני מסתכלת גם על זה שלשני אנשים זרים קשה מאוד להתחייב אלו לאלו על דברים כבר מההתחלה. רק להתחייב להגיד שכן זה קל. שכחתי להוסיף תנאי נוסף: תקשורת יום יומית מי שנרתע כנראה לא מתאים לי ואני מניחה שגם אני לא מתאימה לו. אני יודעת מה אני רוצה והדרישות/ציפיות שלי הן לא בשמים. מי שזה מאיים עליו, לא יזכה להנות מהטוב שלי. להציג נשים לחוצות ולוחצות כי יש להן רצונות וסטנדרטים, זה לכל הפחות בעייתי. אני מניחה שאת האותיות הקטנות אנחנו נכתוב כשהדינמיקה תבנה. אבל באמת שהדרישות ציפיות שלי לא בשמים. מי שזה יותר מדי בשבילו שילך לחפש פחות והם הולכים לחפש פחות כמו שאת חשה על בשרך. אני אישית, רק רואה רשימת דרישות עוד לפני שאני בכלל יודע מה שמה הפרטי סולד מזה כי זה מגוחך לבוא עם רשימת ציפיות/דרישות ארוכה מבלי שבכלל הכרתם. אני כן יכול להבין ציפיות גובה/גיל/ניראות וכיו"ב כי זה כבר עניין של משיכה בסיסית שטבעי לצפות שיהיו אבל להתקשר כל יום, להתחייב על מספר פגישות שבועי ובכלל להציב תנאים עתידיים שאין לאף אחד למעשה שליטה על זה (על העתיד) זה נראה לי מגוחך וגורר עימו הרבה הבטחות שווא כי הרי רוב רובם "יסכימו" לתנאים כאלה עד שיקבלו את מבוקשם ואז לרוב את יכולה לשכוח מהם או שהם עצמם ישנו את המצב ויציבו לך תנאים חדשים כי אם לך מותר להציב תנאים התחלתיים אז,למה שלהם יהיו אסור להציב תנאים המשכיים? בקיצור, אם ההתחלה לא תהיה פשוטה היא פשוט לא תהיה. חד וחלק. ותראה, את אותה הצלחה שאני חווה גם אתה חווה 🤷♀️ כם הפחות ועם היותר מדי מוגזם ותקשיב, גברים יכולים להתחייב. הם חותמים חוזה בעבודה, הם קמים אליה כל בוקר. הם חותמים חוזה על דירה שראו אותה אולי פעם פעמיים בתקווה שהצנרת לא תתפוצץ עליהם. הם מחכים לטכנאי שיבוא בטווח של שעות הבוקר.... ולאסוף את הילדים מהגן הם הולכים כל יום לחדר כושראו פעם בשלושה ימים. אליו הם התחייבו ברכישת מינןי באמת שלא מדע טילים |
|
|
| מדען גרעין |
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
28 באוג׳ 2025
מדען גרעין • 28 באוג׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► מדען גרעין כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► זוג פלוס כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: אני מההתחלה אומרת את הציפיות שלי שעליהן אני מצפה מהנשלט להתחייב.
חלקן רשומות לי בפרופיל. אבל לפני כל ההתלהבות, אני מצפה להתחייבות על מפגש אחד בשבוע ואני אומרת שאני חותרת לזוגיות וקשר מחייב. שלא לדבר על לשים על השולחן את סוגיית המרחב ולפעמים סוגיית הגיל יש פה ערבוב קל בין ציפיות לדרישות וגבולות, אבל האם את חושבת לפעמים שאולי להגיד את הציפיות על ההתחלה עלול להיות משהו שמרתיע אנשים או אולי מהווה מכשול לבניית קשר? אולי מישהו חושש שהוא לא יעמוד בכל הציפיות שמישהי מציגה בפניו והוא נמנע לפתח בכלל קשר או להמשיך אותו מעבר לשיחה הראשונה אבל יכול להיות דווקא שהוא ''האחד''. אחרי הכל, לא כל הציפיות שלנו ממשהו מתגשמות הרי. אני מסתכלת גם על זה שלשני אנשים זרים קשה מאוד להתחייב אלו לאלו על דברים כבר מההתחלה. רק להתחייב להגיד שכן זה קל. שכחתי להוסיף תנאי נוסף: תקשורת יום יומית מי שנרתע כנראה לא מתאים לי ואני מניחה שגם אני לא מתאימה לו. אני יודעת מה אני רוצה והדרישות/ציפיות שלי הן לא בשמים. מי שזה מאיים עליו, לא יזכה להנות מהטוב שלי. להציג נשים לחוצות ולוחצות כי יש להן רצונות וסטנדרטים, זה לכל הפחות בעייתי. אני מניחה שאת האותיות הקטנות אנחנו נכתוב כשהדינמיקה תבנה. אבל באמת שהדרישות ציפיות שלי לא בשמים. מי שזה יותר מדי בשבילו שילך לחפש פחות והם הולכים לחפש פחות כמו שאת חשה על בשרך. אני אישית, רק רואה רשימת דרישות עוד לפני שאני בכלל יודע מה שמה הפרטי סולד מזה כי זה מגוחך לבוא עם רשימת ציפיות/דרישות ארוכה מבלי שבכלל הכרתם. אני כן יכול להבין ציפיות גובה/גיל/ניראות וכיו"ב כי זה כבר עניין של משיכה בסיסית שטבעי לצפות שיהיו אבל להתקשר כל יום, להתחייב על מספר פגישות שבועי ובכלל להציב תנאים עתידיים שאין לאף אחד למעשה שליטה על זה (על העתיד) זה נראה לי מגוחך וגורר עימו הרבה הבטחות שווא כי הרי רוב רובם "יסכימו" לתנאים כאלה עד שיקבלו את מבוקשם ואז לרוב את יכולה לשכוח מהם או שהם עצמם ישנו את המצב ויציבו לך תנאים חדשים כי אם לך מותר להציב תנאים התחלתיים אז,למה שלהם יהיו אסור להציב תנאים המשכיים? בקיצור, אם ההתחלה לא תהיה פשוטה היא פשוט לא תהיה. חד וחלק. ותראה, את אותה הצלחה שאני חווה גם אתה חווה 🤷♀️ כם הפחות ועם היותר מדי מוגזם ותקשיב, גברים יכולים להתחייב. הם חותמים חוזה בעבודה, הם קמים אליה כל בוקר. הם חותמים חוזה על דירה שראו אותה אולי פעם פעמיים בתקווה שהצנרת לא תתפוצץ עליהם. הם מחכים לטכנאי שיבוא בטווח של שעות הבוקר.... ולאסוף את הילדים מהגן הם הולכים כל יום לחדר כושראו פעם בשלושה ימים. אליו הם התחייבו ברכישת מינןי באמת שלא מדע טילים נו בחייך... עבודה? חוזה? טכנאי? צנרת? ילדים? מכון כושר? כולה דייט ראבק! |
|
|