בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

היפנוזה

Rance
לפני 4 חודשים • 9 בספט׳ 2025

היפנוזה

Rance • 9 בספט׳ 2025
תמיד אהבתי את הרעיון של היפנוזה, כמובן שהיא עובדת שונה במציאות מאשר מהפנטזיות אבל הרעיון של לשלוט על בן אדם ללא רצונו זה מצמרר אבל בוא זמנית מסקרן
רציתי לדעת אם יש כאן מישהו עם אותו ראש שלי, או מישהו שבאמת יודע להפנט ואולי מוכן ללמד 👈👉
mainx זוג​(שולט)
mainx זוג​(שולט) • 9 בספט׳ 2025
לפי חוק השימוש ההיפנוזה, התשמ"ד 1984, במדינת ישראל, רק בעלי רישיון להיפנוזה רשאים לעסוק בהיפנוזה.

רק רופאים, פסיכולוגים ורופאי שיניים יכולים לקבל רישיון להיפנוזה מטעם משרד הבריאות לאחר שעברו הכשרה מיוחדת ועמדו בהצלחה בבחינה של משרד הבריאות.
אך גם בעלי רישיון להיפנוט אינם רשאים לטפל בתחום החורג ממומחיותם (לפי חוזר מנכ''ל משרד הבריאות 17/2005).

שימוש בהיפנוזה ללא רישיון דינו מאסר של שנה.

משרד הבריאות הנו הגורם היחיד במדינת ישראל הרשאי להנפיק רישיונות להיפנוזה.

רשימת בעלי המקצוע הרשאים להשתמש בהיפנוזה נמצאת במאגר בעלי הרישיון להיפנוזה.

שימוש בהיפנוזה מותר לפי החוק רק לאחת או יותר מן המטרות הבאות: אבחון או טיפול רפואי, אבחון או טיפול פסיכולוגי, מחקר מדעי, הוראה מדעית בתחום ההיפנוזה, רענון זכרון במהלך חקירה משטרתית או בטחונית.

למען הגנה על הציבור מפני שרלטנים, הוועדה המייעצת לפי חוק ההיפנוזה מזמינה כל אזרח ואיש מקצוע לדווח על כל מקרה שלדעתם מהווה הפרה של חוק השימוש בהיפנוזה.

* אתה כנראה מתכוון לדמיון מודרך - פרקטיקות של NLP?
Master Bruce​{©}

Re: היפנוזה

Master Bruce​{©} • 9 בספט׳ 2025
Rance כתב/ה:
הרעיון של לשלוט על בן אדם ללא רצונו

לא.
Rance
Rance • 9 בספט׳ 2025
mainx זוג כתב/ה:
לפי חוק השימוש ההיפנוזה, התשמ"ד 1984, במדינת ישראל, רק בעלי רישיון להיפנוזה רשאים לעסוק בהיפנוזה.

רק רופאים, פסיכולוגים ורופאי שיניים יכולים לקבל רישיון להיפנוזה מטעם משרד הבריאות לאחר שעברו הכשרה מיוחדת ועמדו בהצלחה בבחינה של משרד הבריאות.
אך גם בעלי רישיון להיפנוט אינם רשאים לטפל בתחום החורג ממומחיותם (לפי חוזר מנכ''ל משרד הבריאות 17/2005).

שימוש בהיפנוזה מותר לפי החוק רק לאחת או יותר מן המטרות הבאות: אבחון או טיפול רפואי, אבחון או טיפול פסיכולוגי, מחקר מדעי, הוראה מדעית בתחום ההיפנוזה, רענון זכרון במהלך חקירה משטרתית או בטחונית.

למען הגנה על הציבור מפני שרלטנים, הוועדה המייעצת לפי חוק ההיפנוזה מזמינה כל אזרח ואיש מקצוע לדווח על כל מקרה שלדעתם מהווה הפרה של חוק השימוש בהיפנוזה.

זהו שאני מכיר החוק נוסד עקב מהפנט שהיה עושה הופעות בארץ ואז תקע מישהי בטרנס וכך התחיל החוק, משהו נוסף שאני אוהב זה שינוי תודעתי, לדוגמא פנטזיה נוספת זה לשנות תודעה של בן אדם בדמיון מודרך למשל ולהפוך אותו לחומר כיד היוצר, זה משהו שהייתי שמח או אני לעבור או להעביר למישהו אחר
hypnoking​(שולט)
hypnoking​(שולט) • 9 בספט׳ 2025
בתור אחד שהיפנוזה אירוטית היא הפטיש העיקרי שלו אני חייב להבהיר כמה דברים
1. היפנוזה אמיתית לא יכולה לשלוט על מישהו\י נגד רצונם, זה פשוט לא עובד ככה
2. למי שכן עוסק בזה זה כמו סשן שליטה לכל דבר- קובעים מטרות, גבולות וקווים אדומים מראש
חייב שתהיה הסכמה מראש של שני הצדדים!

אם אתה רוצה לחוות את זה בתור רולפליי זה דבר אחד, אבל לעשות את זה על אמת זה דבר שונה לחלוטין
    התגובה האהובה בשרשור
Rance
Rance • 9 בספט׳ 2025
hypnoking כתב/ה:
2. למי שכן עוסק בזה זה כמו סשן שליטה לכל דבר- קובעים מטרות, גבולות וקווים אדומים מראש

אם אתה רוצה לחוות את זה בתור רולפליי זה דבר אחד, אבל לעשות את זה על אמת זה דבר שונה לחלוטין

כן ברור שהכל בגדר פנטזיה סתם נראה דבר מעניין ללמוד לא אשקר וכמובן שאי אפשר פשוט להפנט מישהו שלא רוצה אבל מישהו שמקבל את זה יכול להיות נחמד לבצע
mainx זוג​(שולט)

לא בדיוק

mainx זוג​(שולט) • 9 בספט׳ 2025
Rance כתב/ה:
mainx זוג כתב/ה:

זהו שאני מכיר החוק נוסד עקב מהפנט שהיה עושה הופעות בארץ ואז תקע מישהי בטרנס וכך התחיל החוק, משהו נוסף שאני אוהב זה שינוי תודעתי, לדוגמא פנטזיה נוספת זה לשנות תודעה של בן אדם בדמיון מודרך למשל ולהפוך אותו לחומר כיד היוצר, זה משהו שהייתי שמח או אני לעבור או להעביר למישהו אחר

בתור מי שמשתמש בפרקטיקות של דימיון מודרך המון יכול להגיד שזה לא פחות מסוכן מי קטינג, מחטים או שיבארי. רק שם אתה עלול לגרום לנזקי גוף מתוך חוסר מיומנות ובהיפנו אתה עלול לגרום לנזק נפשי שלפעמים הוא קשה להבחנה ועוד יותר קשה לריפוי.
באמצעות היפנו ודרך אגב גם באמצעות שיטות של nlp אתה יוצר טריגרים מסוימים. הטריגרים יכולים להיות קצרי טווח או מתמשכים.
הטריגרים או התנאיות יכולים להיות בכמה שכבות כאשר שכבה אחת מותנית בשנייה.
עכשיו דמיין לעצמך סיטואציה של סשן מזדמן ואתה יוצר התנאיה לאורגזמה (הגברה- השיהה).
מכוון שאתה לא מספיק מכיר את הבת זוג שלך (אמרנו סשן מזדמן) אתה חושב שבסוף הסשן הסרת את ההתנאיה.
יש סיכוי לא קטן שתקבל עוד כמה ימים טלפון ממנה והיא תגיד שלא מצליחה לגמור עם אחרים....

*אני לא אומר שלא צריך להשתמש בהיפנו, ההפך זאת פרקטיקה מדהימה.
אני אומר- זהירות זאת פרקטיקה שאסור להקל ראש.
דב מושפל מגוחך וחמוד​(נשלט)
לפני 4 חודשים • 10 בספט׳ 2025
אני גבר גיי ומאוד מעוניין בלעבור היפנוזה. היו לי התנסויות בעבר. יש לי עולם רגשי ופסיכולוגי שמחובר מאוד למיניות שלי בכל חלק כמעט.
אם יש פה גבר שמעונין להפנט אותי צור קשר פה או בטלגרם: MrRaul1981
diamond
לפני 4 חודשים • 10 בספט׳ 2025

אפשר שאלה בפרטי? :)

diamond • 10 בספט׳ 2025
hypnoking כתב/ה: