|
|
לפני 3 חודשים •
1 באוק׳ 2025
סטיגמות מוטעות על DDLG
לפני 3 חודשים •
1 באוק׳ 2025
super daddy(שולט) • 1 באוק׳ 2025
לרגל ציון 10 שנים בעולם השליטה החלטתי אחרי המון שנים של שתיקה לחלוק איתכם חברי לקהילה בכמה תובנות, על הז׳אנר האהוב עליי DDLG.
1. המון נשלטות שיתפו אותי בכך שיש בכלוב המון פייק דאדי שמתחזים להיות דאדי, רק על מנת לזיין צעירות . 2.DDLG זה לא פדופיליה שהיא מחלת נפש קשה ביותר שמתבטת במשיכה מינים לילדים קטנים . ב DDLG יש משחק תפקידים של דמות בוגרת השולטת בדמות צעירה , הכוונה היא למצב מנטאלי ילדותי ולא משיכה מינית לילדים בגיל כרונולוגי. 3. ב DDLG קיימת כבסיס פערי גיל מנטאלי , וברוב המקרים כם פערי גיל כרונולוגי משמעותי. 4. הנשלטות מחולקות לכמה תתי ז׳אנר שהעיקרים הם : ליטליות - גיל מנטאלי ילדותי עם אלמנטים תינוקיים מידליות - גיל מנטאלי של נוער ביגיות- גיל מנטאלי של בוגרות 5. דאדי זה לא אבא !! דאדי מייצג דמות בוגרת המובילה את הקטנה , מעצימה אותה, דואגת לה ומכילה אותה. 6. גם ב DDLG יש אלמנטים של חינוך, כח, ענישה, אילוף . ההבדל הוא שכאן יש דגש רחב יותר על שילוב של רוך, הכלה , נתינת תשומת לב, הקשבה , והשקעה באפטייר קאר. 7. יחסי דאדי והקטנה שלו הם יחסים שנעשים בהסכמה הדדית ומתוך רצון של הדום דאדי להעניק ושל בייבי גירל להישלט. לסיכום: כתבתי רק כמה נקודות מעטות וממש על קצה המזלג , וזאת בעקבות כל מיני שיחות עם נשלטות בלי ידע בתחום אבל עם המון שיפוטיות וסטיגמות מעוותות ולא מוצדקות. |
|
|
| מדען גרעין |
לפני 3 חודשים •
1 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
1 באוק׳ 2025
מדען גרעין • 1 באוק׳ 2025
ממש מדען דאדים.
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
הקנדי • 2 באוק׳ 2025
תודה רבה על הפוסט המעשיר.
אשמח להסבר על מידליות וביגיות, שני מושגים פחות מוכרים. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
Kitty frank • 2 באוק׳ 2025
האם ביגיות יכולות לאהוב גם את טופאק?
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
סנטוריון • 2 באוק׳ 2025
פייק דאדי זו בעיה מוכרת שמציפה את השוק. לליטליות מומלץ לבדוק האם מדובר בדאדי אורגינל. מעטות יודעות זאת, אך בתוך פי הטבעת ליד הפרוסטטה נמצאת תגית היצרן של הדאדי. כדאי להחדיר אצבע ולבדוק אם אכן הדאדי שלכן יוצר מחומרים ידידותיים לסביבה ומעדיף לזיין מבוגרות.
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
פישוטו • 2 באוק׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: האם ביגיות יכולות לאהוב גם את טופאק?
קודם כל, שתלך לעזזל הכלבה שלך והקליקה שאתה מייצג. החןף המערבי כשאנו רוכבים, בא מצויד עם משחק. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
סנטוריון • 2 באוק׳ 2025
פישוטו כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: האם ביגיות יכולות לאהוב גם את טופאק?
קודם כל, שתלך לעזזל הכלבה שלך והקליקה שאתה מייצג. החןף המערבי כשאנו רוכבים, בא מצויד עם משחק. פישוטו, קראת את זה לא נכון. היא שאלה לגבי Two-Fuck, כוכב הפורנו שנוהג לככב בסרטי דאדי-פורן. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
פישוטו • 2 באוק׳ 2025
סנטוריון כתב/ה: פישוטו כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: האם ביגיות יכולות לאהוב גם את טופאק?
קודם כל, שתלך לעזזל הכלבה שלך והקליקה שאתה מייצג. החןף המערבי כשאנו רוכבים, בא מצויד עם משחק. פישוטו, קראת את זה לא נכון. היא שאלה לגבי Two-Fuck, כוכב הפורנו שנוהג לככב בסרטי דאדי-פורן. זה כבר פאף דידי אח שלי. אני לא מתעסק |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
סנטוריון • 2 באוק׳ 2025
פישוטו כתב/ה: זה כבר פאף דידי אח שלי. אני לא מתעסק אתה בטוח שלא התכוונת לשחקן הפורנו המוכר פאף-דאדי? |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
2 באוק׳ 2025
גוריתה(נשלטת) • 2 באוק׳ 2025
ביום שבו נמצא דאדי נמצא את המשיח
|
|