|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
הסכם אצל עו"ד
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
יוני s • 16 באוק׳ 2025
אני ובת הזוג שלי מעוניינים להסדיר את הקשר שלנו באמצעות חוזה שייחתם בנוכחות עורכת דין,
מדובר בהסכם עם יחסי שליטה ולכן אנחנו מחפשים עו"ד שלא תיבהל מהסכם שמנוסח כך. כן אני יודע שהסכם עבדות לא חוקי בישראל ואין צורך לחפור לי על זה כיוון שאצלנו ההסכם מנוסח באופן של יחסי גומלין. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 16 באוק׳ 2025
לא עורכת דין
חוזה זה דבר מאוד יפה בעיניי, גם חוזה בדס"מי יחד עם זאת, אני לא בטוחה כמה מותר (חוקית) לעורך.ת דין לחתום על משהו כזה (מבחינת החוקים במדינת ישראל, תלוי בסעיפים כמובן) בכל מקרה, בהצלחה. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
William Arthur • 16 באוק׳ 2025
למה אתם צריכים עורכ/ת דין? אם ממילא אתם מבינים שבית-משפט לא יאכוף את ההסכם הזה, האומנם זה משנה אם אתם ניסחתם את הסעיפים או שעורכ/ת-דין ניסח/ה אותם?
|
|
|
| ניצחתי ואנצח(שולט) |
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
Re: הסכם אצל עו"ד
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
ניצחתי ואנצח(שולט) • 16 באוק׳ 2025
יוני s כתב/ה: אני ובת הזוג שלי מעוניינים להסדיר את הקשר שלנו באמצעות חוזה שייחתם בנוכחות עורכת דין,
מדובר בהסכם עם יחסי שליטה ולכן אנחנו מחפשים עו"ד שלא תיבהל מהסכם שמנוסח כך. כן אני יודע שהסכם עבדות לא חוקי בישראל ואין צורך לחפור לי על זה כיוון שאצלנו ההסכם מנוסח באופן של יחסי גומלין. כתובה... |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
Kitty frank • 16 באוק׳ 2025
יו נכון, איזה מחרמן זה כתובה.
בכלל, כשרוצים לחדש, יש סיבה טובה לחפש תקדימים בעבר. |
|
|
| ניצחתי ואנצח(שולט) |
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
ניצחתי ואנצח(שולט) • 16 באוק׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: יו נכון, איזה מחרמן זה כתובה.
בכלל, כשרוצים לחדש, יש סיבה טובה לחפש תקדימים בעבר. הכי מחרמן - ואנא במימרא ובסיעתא דשמיא אפלח ואוקיר ואיזון ואפרנס ואכלכל ואסובר ואכסה יתיכי העיקר הסייעתא דשמיא |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
Kitty frank • 16 באוק׳ 2025
ניצחתי ואנצח כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: יו נכון, איזה מחרמן זה כתובה.
בכלל, כשרוצים לחדש, יש סיבה טובה לחפש תקדימים בעבר. הכי מחרמן - ואנא במימרא ובסיעתא דשמיא אפלח ואוקיר ואיזון ואפרנס ואכלכל ואסובר ואכסה יתיכי העיקר הסייעתא דשמיא העיקר שהוא יבין שאם הוא מעז לעזוב אותי אני עושה לו מרורים ומרוששת אותו ואת אבות אבותיו. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
Pink Princess(נשלטת) • 16 באוק׳ 2025
חוזה כזה לגמרי יכול לקחת את השליטה למקומות מדהימים, יצא לי שמישהו הכין לי חוזה שכזה.
יש סעיפים שאם אתה מכניס אותם בחוזה הופך לסתם דף נייר… בעיקר הדברים הלא חוקיים, אבל אלו הדברים שדווקא כיף להכניס בעיני. כמו שייכות של צד א לצד ב וכו… וזה תכלס מהות ההסכם שהיה לי. כיף להזכר בעבר הישן…..עשיתם לי חשק. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
JASMINx • 16 באוק׳ 2025
כעורכת דין, אין שום משמעות לנוכחות עורך הדין במעמד חתימת ההסכם, מלבד אימות נוטריוני של הסכם ממון, או אימות חתימה שעורכת דין זיהתה שאתם זה מי שאתם, אין לזה משמעות
עורכת דין היא לא איזה בית משפט שתיתן תוקף לשטויות שתכתבו שם, לכל היותר תחשוף את עצמה לתביעת רשלנות מקצועית ברו מחפשים מישהי שתיקח חלק בקינק שלהם מתוקף מקצועה כי זה מדליק אותם אם צריכים את שירותיי אני בפרטי (אבל לא אחתום לכם על כלום |
|
|
| vivre ma vie(מתחלף) |
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
16 באוק׳ 2025
vivre ma vie(מתחלף) • 16 באוק׳ 2025
JASMINx כתב/ה: כעורכת דין, אין שום משמעות לנוכחות עורך הדין במעמד חתימת ההסכם, מלבד אימות נוטריוני של הסכם ממון, או אימות חתימה שעורכת דין זיהתה שאתם זה מי שאתם, אין לזה משמעות
עורכת דין היא לא איזה בית משפט שתיתן תוקף לשטויות שתכתבו שם, לכל היותר תחשוף את עצמה לתביעת רשלנות מקצועית ברו מחפשים מישהי שתיקח חלק בקינק שלהם מתוקף מקצועה כי זה מדליק אותם אם צריכים את שירותיי אני בפרטי (אבל לא אחתום לכם על כלום תחתמי לי על צ׳ק פתוח ולקיטי פרנק על הכתובה |
|
|