צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

פנטזית ניוש

StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
לפני 3 חודשים • 19 באוק׳ 2025
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 19 באוק׳ 2025
פנטזיה שוביניסטית, לא מוצלחת במיוחד, שנותנת תירוץ לגברים פחדנים ללבוש חצאית ולהתאפר, כי כנראה עמוק בפנים הם הומואים.
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 19 באוק׳ 2025
לתפיסתי, לפחות בחלק מהמקרים, מדובר בטרנסיות בתחילת דרכן שמפחדות מדי מהזהות של עצמן מכל מיני סיבות, אז הן מפנטזיות שמישהו "יכריח" אותן.
masoul

Re: פנטזית ניוש

masoul • 19 באוק׳ 2025
נשלט צעייר כתב/ה:
תגידו מה אתם חושבים על הפנטזיה הזאת וממה נראה לכם נובעת פנטזיה כזאת

מה אני ( אנחנו ) חושבים חסר רלוונטיות. מה זה משנה לך אם אני חושב שוואו מדליק או שוואו מגעיל?

ממה נובעת הפנטזיה הזו, זה הרבה יותר מעניין.

לדעתי הבסיס לפנטזיה הזו היא מחיקת גבריות.
בדיוק כמו נגיד, חגורת צניעות. ואפשר לראות שהרבה פעמיים השתיים הללו הולכים ביחד ( אמרתי הרבה פעמים, לא אמרתי תמיד )
ביגוד נשי, ובמיוחד ביגוד סקסי נשי, אומר שאתה לא גבר. גבר לא לובש תחתוני מיני גבר לא לובש חזיה גבר לא לובש גרביונים
גבר לא לובש חצאית מיני.

כל אלו נועדו למחוק לך את הגבריות.
וסביר להניוח ( לא אמרתי בטוח, רק סביר להניח ) שזו השאיפה הכמוסה או לא כל כך כמוסה שלך.
משם זה נובע ( לדעתי, בטח, רק לדעתי כמובן )

נ.ב.
בניגוד לדעה רווחת במחוזותינו, אין בזה השפלה של האישה, אין בזה ביזוי של האישה או הלבוש שלה. לגמרי ולחלוטין לא.
זה בכלל לא העניין.
העניין כאמור הוא מחיקת הגבריות. ואין מחיקת גבריות בלי שיהיה שם משהו אחר במקום, במקרה הזה, נשיות, כי הנשיות היא ההופכית לגבריות. ההפך המושלם.
ואין כמו ביגוד נשי בשביל לייצג נשיות.
bondman​(נשלט)​{FLR}
bondman​(נשלט)​{FLR} • 19 באוק׳ 2025
אצלי לפחות הפנטזיה היא שהיא תהפוך אותי ל-Slut.
סוף סוף לזונה שאני.
ככה שפנטזיות הניוש שלי הן יותר פנטזיות של שירמוט.

זה שונה מאוד מטראנס לדוגמא שרוצה להיות אישה ממש.

ממה זה נובע?
אפילו אלוהים לא יודע.
icon_smile.gif
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}

masoul כתב/ה:

...
העניין כאמור הוא מחיקת הגבריות. ואין מחיקת גבריות בלי שיהיה שם משהו אחר במקום, במקרה הזה, נשיות, כי הנשיות היא ההופכית לגבריות. ההפך המושלם.

עבורי ניוש וביטול גבריות הן שתי פנטזיות נפרדות לגמרי.
בביטול גבריות אני הופכת גבר ל"ברבי" - דמות נטולת איברי מין.

בניוש, אני מעבירה גבר עם הוויה גברית אתה החוויה של להתנהל כאישה ולהיות באנרגיה נשית. זה מעבר לבגדים.
    התגובה האהובה בשרשור
masoul

masoul • 19 באוק׳ 2025
Black Lotus כתב/ה:
masoul כתב/ה:

...

עבורי ניוש וביטול גבריות הן שתי פנטזיות נפרדות לגמרי.
בביטול גבריות אני הופכת גבר ל"ברבי" - דמות נטולת איברי מין.

בניוש, אני מעבירה גבר עם הוויה גברית אתה החוויה של להתנהל כאישה ולהיות באנרגיה נשית. זה מעבר לבגדים.

את אומרת דבר והיפוכו.
את פותחת בכך שניוש וביטול גבריות הן שתי פנטזיות נפרדות.

רק שגם בביטול הגבריות יש, ובכן, ביטול גבריות,
וגם בחוויה של "להתנהל כאישה ולהיות באנרגיה נשית" יש ביטול גבריות.

אולי החלוקה צריכה להיות הכוונה.
באחת הכוונה שלך היא באמת ביטול הגבריות.
והשניה מתעסקת בכלל בנשיות, בחויה נשית, למרות שעבורי זה שוב חוזר לביטול גבריות.
כי אי אפשר להיות גם גבר וגם אישה, ולכן החוויה הנשית, גם אם עומדת בפני עצמה, היא קודם כל ביטול גבריות.

אבל כן, ואני חושב תוך כדי הקלדה, כן אפשר לשים דגש על החוויה הנשית, ולהשתמש בניוש על מנת
להביא לחוויה הנשית, כאשר על הדרך יש מחיקת גבריות, אבל זה תוצר אגב לחוויה הנשית, ולא המטרה.

עבורי לפחות, ביטול ומחיקת הגבריות כל כך חזקים, שזה תמיד ישאר שם ויסוב באיזורים האלו ולא יתקדם ( כנראה ) לשום מקום אחר.

קצת מבולגן, מקווה שקו המחשבה ברור.
וזה פחות דבר והיפוכו ממה שהיה נדמה לי בתחילה. קורה.
נשלט צעייר​(מתחלף)

נשלט צעייר​(מתחלף) • 19 באוק׳ 2025
masoul כתב/ה:
נשלט צעייר כתב/ה:

מה אני ( אנחנו ) חושבים חסר רלוונטיות. מה זה משנה לך אם אני חושב שוואו מדליק או שוואו מגעיל?

בדיוק כמו נגיד, חגורת צניעות. ואפשר לראות שהרבה פעמיים השתיים הללו הולכים ביחד ( אמרתי הרבה פעמים, לא אמרתי תמיד )
ביגוד נשי, ובמיוחד ביגוד סקסי נשי, אומר שאתה לא גבר. גבר לא לובש תחתוני מיני גבר לא לובש חזיה גבר לא לובש גרביונים
גבר לא לובש חצאית מיני.

וסביר להניוח ( לא אמרתי בטוח, רק סביר להניח ) שזו השאיפה הכמוסה או לא כל כך כמוסה שלך.

נ.ב.
בניגוד לדעה רווחת במחוזותינו, אין בזה השפלה של האישה, אין בזה ביזוי של האישה או הלבוש שלה. לגמרי ולחלוטין לא.
זה בכלל לא העניין.

אני לא תמיד רוצה את הפנטזיה הזאת היא מגיעה לפעמים כאילו בתקופה שאני ממש רןצה להיות נשי וחושב על זין ותקופול שאני ממש לא שם
masoul

masoul • 19 באוק׳ 2025
נשלט צעייר כתב/ה:
masoul כתב/ה:
נשלט צעייר כתב/ה:

גבר לא לובש חצאית מיני.

נ.ב.
זה בכלל לא העניין.

אני לא תמיד רוצה את הפנטזיה הזאת היא מגיעה לפעמים כאילו בתקופה שאני ממש רןצה להיות נשי וחושב על זין ותקופול שאני ממש לא שם

אתה מעלה שני נקודות.
הראשונה, התזמון של הצורך הזה, לפעמים בא ולפעמים לא, ורק אתה יכול לענות לשאלה מתי זה כך ומתי זה כך, מה קורה בחיים שלך שזה בא, ומה קורה בחיים שלך שזה לא בא.

והשניה, אתה אומר שני דברים, אתה אומר שאתה רוצה להיות נשי, ואם אני מבין אותך נכון, אתה רוצה זין.
מכאן אפשר ללמוד שהבסיס לפנטזיה שלך היא לא מחיקת גבריות. אלא רצון להיות אישה.
והדרך היותר קלה נגישה ומהירה להתנסות בלהיות אישה זה לבוש נשי, קרי, ניוש.
הרצון בלקבל זין מלמד אותנו שאתה רוצה להיות אישה גם במיניות שלך, שזה מחזק את הצד שרוצה להיות אישה ועושה אותו מלא יותר עגול יותר ומשמעותי יותר.

עד כאן תובנותי.
ואלו רק תובנות. אין בהן יותר מכך.
הקנדיחשבון מאומת
הקנדיחשבון מאומת
הקנדיחשבון מאומת • 19 באוק׳ 2025
אני ממש אוהב את המגע של בדים וטקסטיל של בגדי נשים על הגוף. חבל שבגדי ולבוש תחתון גברי לא כזה נעים......
האם יש לי שאיפת "מחיקת גבריות " - לא חושב. כמו כל דבר בבדסמ, מניח שאצל חלק זה הגורם ואצל חלק לא. בואו לא נקבע כללים.....

אני אוהב את המשחקיות שבזה. אני לא אוהב את הקריקטורה בזה, כלומר אני לא מתנהג כמו אישה או ילדה (זה נקרא סיסיפירציה, תחום משיק אבל לא מחייב). נעים לי ללבוש הלבשה תחתונה נשית כחלק מסשן, אם הצד השני רוצה כמובן. להיות גבר שלובש תחתון תחרה, וואלה זה כיף. לא חובה.

בקיצור, אצלי זה משחק חביב, מכניס מתיקות וצחוק. לא הכל זה תאוריות סוציולוגיות 😉